-
Πήγε κανείς στο Car-Moto-Boat Show (Θεσ/κη)?
Αξίζει ή δεν βλέπεις τίποτε ?
-
-
-
Eγώ πάντως φίλε έχω πρόσκληση και δεν θα πάω. Πέρσι είχα πάει και είναι μεγάλη μουφα. Φετος κάτι ακουσα μονο για εκδηλώσεις της fiat με το grande punto sporting. Για τους υπόλοιπους αντιπρόσωπους ψώφια πράγματα.
Δεν νομίζω να αξίζει αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερο να πει την γνώμη του κάποιος που πήγε φετος. -
και γω ειχα παει περσι... what a waste of time... Στριμωγμενοι οι εκθετες, παρα πολυς κοσμος... λιγοι εκθετες, πολυ ερασιτεχνισμος στην εκδηλωση, ειχαμε και τους καγκουρες με τα στερεοφωνικα που εκαναν διαγωνισμους σχετικα με το ποιανου ειναι ποιο καγκουρ... εεε ποιο δυνατο. Χαρακτηριστικα ολοι πηρανε απο ενα βραβειο... κανενας δεν εφυγε παραπονεμενος
Εαν σωνει και καλα πρεπει καποιος να παει, ας δοκιμασει ΜΟΝΟ με τζαμπα προσκληση.
-
bym
-
κριμα και καποτε ειχε καλη εκθεση η θεσσαλονικη...
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
αν πας, θα χαραμίσεις τον χρόνο σου, όπως εγώ πέρσυ.Παιδιά είχατε απόλυτο δίκιο, ήταν λαμακία το show
Ένα μάτσο κάγκουροι με τα ηχοσυστήματά τους έξω, κούφαιναν τον
κόσμο τόσο με τα decibel όσο και με τις φάτσες τους.Μέσα στην έκθεση, λιγοστά και στριμωγμένα τα αυτοκίνητα.
Οι βάρκες πουλούσαν πάντως
Μότο δεν υπήρχε ούτε για δείγμα.Ο μόνος που κράτησα την κάρτα ήταν ο Γιακούμπ της λακούβας,
που (πράγματι) διορθώνει λακούβες χωρίς βάψιμο.
Πήγε κανείς στο Car-Moto-Boat Show (Θεσ/κη)? Αξίζει?