-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει το εψαξα, δεν κανουνΑυριο πρωι θα πηγαινα να τις βαλω...ε θα κανω μια τελευταια Βολτα Ψαχνοντας μια GL-4 τις προκοπης να βαλω και τελοσ στα @@ μου.
Στελιο βαλε redline ΜΤ-90
-
Κοιτα λογο δουλειας πρεπει να γινει αυριο το πρωι η δουλεια.
Οτι βρω θα βαλω με σειρα προτιμησης
Valvoline powergard 75-90
ELF TRP 75-90Αλλιως μια οποιαδηποτε GL-4 που να κανει για το σασμανακι μου, κατι απλο δλδ που να μην μου δημιουργει προβλημα με σκαλωματα κλπ το πρωι μεχρι να βρω χρονο να παρω μια απο τις 2 παραπανω.
Γαμω την τρελα μου στα Νοτια, δεν υπαρχει κανα σοβαρο λαδαδικο?
Πηγα σε 2 και δεν ειχαν ουτε valvoline ουτε ELF (αυτες που θελω εγω) εχεις κανεις ιδεα?
-
Kάνε μια παραγγελία λαμπριανίδη ρε στέλιο, και έρχονται σπίτι σου.
-
Μετα θα πρεπει αλλη μια βδομαδα ρε συ να ειμαι με αυτες τις κωλοβαλβολινες στο αμαξι μεχρι να βρω χρονο να τις βλαω στο αμαξι
Θα παρω τηλεφωνο στον Λαμπριανιδη μηπως μπορω να περασω αυριο απο οτ υποκαταστημα στην Ν.Σμυρνη-Ν.Κοσμο να τις παρω επι τοπου.
-
Μετα θα πρεπει αλλη μια βδομαδα ρε συ να ειμαι με αυτες τις κωλοβαλβολινες στο αμαξι μεχρι να βρω χρονο να τις βλαω στο αμαξιΘα παρω τηλεφωνο στον Λαμπριανιδη μηπως μπορω να περασω αυριο απο οτ υποκαταστημα στην Ν.Σμυρνη-Ν.Κοσμο να τις παρω επι τοπου.
ε ωραία πήγαινε από το μαγαζί του ...νομίζω έχει ένα Πειραιά κι ένα στην Καλλιρόης...σε βολεύουν κ τα δύο.
**Κεντρικο: Αλιπεδου 21-23, Πειραιάς
Υποκατάστημα: Καλλιρόης 37, Νέος Κόσμος**
-
...Τελικα πηρα amsoil, τις Severe Gear SAE 75-90 Synthetic extreme pressure lubricant (εγραψα ολο τον τιτλο ) Τις εχει δοκιμασει κανεις?Με γεια(μλκ )...
Ρωτα μια τον pskarm απο το club να σου πει τι επαθε με 2 σασμαν και μετα πες μου. -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
...Τελικα πηρα amsoil, τις Severe Gear SAE 75-90 Synthetic extreme pressure lubricant (εγραψα ολο τον τιτλο ) Τις εχει δοκιμασει κανεις?
Με γεια(μλκ )...
Ρωτα μια τον pskarm απο το club να σου πει τι επαθε με 2 σασμαν και μετα πες μου.μιλαμε για τις συγκεκριμενες amsoil?
-
Ψεματα θα σου πω Μητσο,δεν ξερω τυπο...Απλα το παιδι δοκιμασε πολλες και η καταληξη ηταν οτι χαλασε 2(ισως και 3) σασμαν απο αυτον τον λογο.
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Ψεματα θα σου πω Μητσο,δεν ξερω τυπο...Απλα το παιδι δοκιμασε πολλες και η καταληξη ηταν οτι χαλασε 2(ισως και 3) σασμαν απο αυτον τον λογο.Οκ.
-
Κοιτα λογο δουλειας πρεπει να γινει αυριο το πρωι η δουλεια.Οτι βρω θα βαλω με σειρα προτιμησης
ELF TRP 75-90Αλλιως μια οποιαδηποτε GL-4 που να κανει για το σασμανακι μου, κατι απλο δλδ που να μην μου δημιουργει προβλημα με σκαλωματα κλπ το πρωι μεχρι να βρω χρονο να παρω μια απο τις 2 παραπανω.
Πηγα σε 2 και δεν ειχαν ουτε valvoline ουτε ELF (αυτες που θελω εγω) εχεις κανεις ιδεα?
Ρώτα σε καμιά Renault, αν είσαι τυχερός θα βρείς TRP 75-80
Αλλιώς Λαμπριανίδης... -
Ο χρήστης costas106 έγραψε:
Κοιτα λογο δουλειας πρεπει να γινει αυριο το πρωι η δουλεια.
Ρώτα σε καμιά Renault, αν είσαι τυχερός θα βρείς TRP 75-80
Αλλιώς Λαμπριανίδης...Σωστός, αυτή είναι η ρευστότητα για peugeot. Τα είχε γράψει παλαιότερα και ο Miltellas. Άρα, από redline η σωστή είναι η MTL, την οποία την έχω βάλει και εγώ δύο φορές (την δεύτερη σε λίγα χιλιόμετρα για να φύγουν τα υπολείμματα)
http://www.redlineoil.com/products_gear ... tegoryID=7 -
Valvoline powergard 75W-90
ELF TRP 75W-80Valvoline powerguard ?? Υπάρχει τέτοιο πράμα;
και το matizάκι 75W80 GL-4 παίρνει αλλά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτές:
Valvoline SynPower Gear Oil TDL , API GL-3,4,5 , πσσσσ
http://www.valvolineeurope.com/UploadedFiles/1229.pdfΜετά βρήκα τις TRP και πάλι όλα ΟΚ.
Πάντως ειδικά red line είναι κορυφή στις βαλβολίνες. Λάδια όχι τόσο αλλά βαλβολίνες λέει.Καλέ μου άνθρωπε, κάνε ένα search εδώ μέσα πρώτα.
-
Στον Λαμριανιδη ειχα σκεφτει να παω, τελικα εκει πηγα και τις πηρα
Valvoline SynPower Gear Oil TDL
Θα τις δοκιμασω και βλεπουμε.
Στελιο νομιζα οτι ηταν οι αλλες amsoil ρε, για οτ νορμαλ σαζμαν και οχι για αυτα με μπλοκε.
ΤΕλικα δεν βρηκα καποιον που να εχει συριγκα να μου βαλει τις βαλβολινες και θα παω μεσα στη βδομαδα στο συνεργειο μου να τις βαλουμε.
-
Το νέο μου απόκτημα!
Peugeot 106 Rallye 8v 100% εργοστασιακό, όσο κι αν φαίνεται περίεργο!
Oι φώτο είναι απ' την αγγελία. Έχει 145.000km και ελέγχθηκε από μηχανικό. Άψογο σε μοτερ, περιφερειακα και σασι.
Την Τρίτη γίνεται η μεταβίβαση και καπάκι μπαίνει μέσα για σέβρις.
Έχουν ήδη αγοραστεί
Amsoil AMO 10w40 για το μοτερ
Elf TRP 75w80 για το κιβωτιο
Motul RBF600 DOT 5.1 για τα φρένα -
Καλόστριφτο!
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Το νέο μου απόκτημα!Peugeot 106 Rallye 8v 100% εργοστασιακό, όσο κι αν φαίνεται περίεργο!
Oι φώτο είναι απ' την αγγελία. Έχει 145.000km και ελέγχθηκε από μηχανικό. Άψογο σε μοτερ, περιφερειακα και σασι.
Την Τρίτη γίνεται η μεταβίβαση και καπάκι μπαίνει μέσα για σέβρις.
Έχουν ήδη αγοραστεί
Amsoil AMO 10w40 για το μοτερ
Elf TRP 75w80 για το κιβωτιο
Motul RBF600 DOT 5.1 για τα φρέναΔεν αλλαζεις και ιμαντα χρονισμου καλου κακου?
Εκτος αν ξερεις οτι εχει αλλαχτει σιγουρα,απο βιβλιο σερβις και αν ειναι γνωστουΣε ζηλευω που μπορεσες να βρεις μαμα ραλακι
Οταν εψαχνα για αυτοκινητο πριν 2.5 χρονια,εψαχνα για ραλακι ενα τετραμηνο
Ειχα δει πανω απο 10 με του κοσμου τις κανγκουριες πανω
Ηθελα να ειναι τελειως μαμα,εκτος απο την κλασικη εξατμιση και την σκουπα
Δεν μπορεσα να βρω κανενα της προκοπης και επειδη δεν μου αρεζε τιποτα αλλο σε μεταχειρισμενο πηρα καινουριο
Γιατι σταματησανε την παραγωγη ραλι?????Γιατι??????? -
Air-condition είχαν τα 8ν και τα 1300αρια;
-
Ευχαριστω πολύ παιδια!
Ότι χρειάζεται αλλαγή, θα αλλαχτει. Επειδή ο προηγούμενος δεν σημειωνε τα σερβις, θέλω να αλλαχτούν τουλαχιστον τα βασικά αναλώσιμα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά και να έχω ένα σημείο αναφοράς απο εδω και μπρος.Μάλλον ήμουν τυχερός γιατί ήταν το 3ο 8v που είδα. Τα άλλα δυο ήταν τραγικά. Δεν είχαν πολλές βελτιώσεις, αλλά πλούσιο ιστορικό από τούμπες και δε χρειαζόταν να είσαι φαναρτζής για να το διαποστώσεις
Επίσης με τη συγκεκριμένη αγορά είδα κι από πρώτο χέρι τη διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.
Ο (πρώην) ιδιοκτήτης το πήρε το 98 επειδή ήταν τοτε μόδα, αλλά παντα έλεπε το αυτοκίνητο ώς μεταφορικό μέσο και μόνο. Έτσι όταν του έδωσαν απ' τη δουλεια εταιρικό, το έβαλε σε αγγελία.
Εγώ έχω εταιρικό και ήθελα ένα αυτοκίνητο για τις Κυριακάτικες βόλτες και τις περιοδικές επισκέψεις σε πίστα (ήδη το εταιρικό Cordoba μετράει δυο επισκέψεις στα Μέγαρα )
Νομίζω όμως, πέρα απ' το ότι πήρα επιτέλους ένα αυτοκίνητο που ονειρευόμουν από καιρό, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απ' το να οδηγας το πρώτο ΔΙΚΟ ΣΟΥ αυτοκίνητο -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Air-condition είχαν τα 8ν και τα 1300αρια;Το δικό μου είναι απ' τα τελευταία 8V και έχει και A/C και immobilizer (χωρις το cult κομπιουτερακι).
Τα 1300 δεν είχαν ποτέ νομίζω, ούτε ως έξτρα. -
Aν δεν είσαι σίγουρος να αλλάξει ιμάντα οπωσδήποτε. Θεωρητικά έχει αλλαχτεί στα 120k.
Ραλάκι μου καλό, καλό μου ραλάκι...