-
Εγώ πάω μόνο με τον Λούκυ Λούκ βόλτα!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τελικά, ο Άλεξ συνειδητοποίησε την ανωτερότητα του 16ν ή ακόμα δίνει όρκους στο όνομα της αμεσότητας του 13αριού
Σιγά που θα το παραδεχτεί...
Που θα πάει όμως...Xα χα θα σας δείξει το τελευταίο EVO με τα καλύτερα μπροστοκίνητα ever...
-
Mα τα Αγγλάκια δεν έχουν Rallye 16v
-
Τα μοναδικα 16v 106 που κυκλοφορησαν στην Αγγλια περα απο το gti ηταν της peugeot για το cup που ηταν ακριβως ιδια με τα δικα μας 16v.Ελαχιστα απο αυτα που δεν εγιναν καπισια, πουληθηκαν σε 2 μερες. Στην Ουαλλια υπαρχουν 2 απο αυτα..
Αυτο το τοπικ πραγματικα ξυπνα αναμνησεις σε μερικους..
Δεν μπορω να Πω την αποψη μου για το 1.3 γιατι το δικο μου ηταν κανονικο αγωνηστικο, αλλα οταν οδηγησα ενα gti δεν τρελαθηκα.. Μου φανηκε πολυ μακρυ οχι τοσο ευστροφο οσο το 1.3 μου και χαμηλα λιγο κοιμισμενο. Το 1.3 μπορει να ηταν πιο αδυναμο πιο αργο αλλα απο ευστροφια ηταν πολυ καλο. Το τιμονι του οσο και να μου αρεσε οταν ξεκολλουσε με πολλα (4ες) ενιωθες οτι δεν θα μαζευτει με τιποτα, σε συνδιασμο δε με την μικροτερη δυναμη και ροπη ηταν μπρρρρρ. Το μοτερ του δεν συγκρινεται ομως με την προηγουμενη γενια οπως το 205 rallye και το Αx sport. πιο ελαφρια ακομα, με απιστευτη αποκριση.. και αερινο πατημα.
Στην Αγγλια ειχα την τυχη να περασουν απο την κατοχη μου τα παιδικα μου ονειρα ( 5ο 6ο χερι).
AX sport, 5gt, 205 1.6 και 309 gti 8v που εγινε Μ16 μαζι με κωρονοπηνιο απο 1.6
Αν βαλω μεσα και το 106 που ειχα εδω καλυτερο για μενα ηταν το
5gt μετα το ΑΧ και τελευταιο το 309.
Το 205 ειχε την τεραστια οροφη και ηταν ενα τσιρκο απο στρεβλωσεις και το 309 ενιωθες οτι επρεπε να στριψεις και να ξανα στριψεις στην ιδια στροφη, το μοτερ του βεβαια ηταν αλλου..
Μετα το 106 που πηρα μιατα καταλαβα τι θα πει κατανομη βαρους 50-50
και διπλα ψαλιδια με ρυθμισεις για τα παντα. Για μενα το μιατα ειναι το alter-ego toy 106. Το ιδιο απολαυστικο απλα με αλλη γευση.
Ολα αυτα τα γραφω για να πω και εγω καπου τον πονο μου, γιατι οτι και να λεμε τετοια αγνα-ανοθευτα αυτοκινητα τελος. Τωρα για να παρεις απολαυση (αν σε αφησει το esp ) πρεπει να δοσεις παρα πολλα λεφτα και ποτε μα ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος, ουτε ερωτευμενος. Θα εχεις ενα πιο γρηγορο, ισως πιο αποτελεσματικο και ευκολο αυτοκινητο αλλα και πιο ανοστο..πιο προιον. Εξαιρεσεις υπαρχουν απλα δεν ξερω αν αξιζει να χρεωθεις τοοοσο πολυ?
Επειδη εψαχνα να παρω καινουριο αυτοκινητο καποια στιγμη οδηγησα st, czt, cupra, clio 182 και εκει που κατεληξα ηταν οτι απλα less is more σε μερικες περιπτοσεις.
Για αυτο κρατηστε τα πεζακια σας και παρτε και κατι αλλο για μετακινησεις.
Θα φτασουμε καποια στιγμη και θα κοιταμε φωτογραφιες και θα βουρκωνουμε.
Συγνωμη που σας κουρασα. -
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Για αυτο κρατηστε τα πεζακια σας και παρτε και κατι αλλο για μετακινησεις.
Θα φτασουμε καποια στιγμη και θα κοιταμε φωτογραφιες και θα βουρκωνουμε.πατησες καλο τωρα.
-
Θα τα κρατήσουμε, θα τα κρατήσουμε:yahoo: ..... όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας κάνουν προπελοφόρους
-
re pedia hekp me thelo na paro ena 1.3 san deytero aytokiniti kai na kano kai proponisi stis apires orines diadromes tis perioxis moy.ola pezoyn sta 60000km ti service theli??kai ti na prosekso??
thanks -
Συγνωμη κιολας, αλλα θα κανεις προπονηση σε δημοσιο δρομο και το λες ετσι;;; Τραβα σε καμια πιστα ρε φιλε... τι σου φταιμε;
-
signomi eime o monos den tha to ksanakano!!
-
-
Ο χρήστης moya21 έγραψε:
signomi eime o monos den tha to ksanakano!!Σωστά, δεν είσαι ο μόνος...
Α ρε Ελλαδάρα!
-
poylia na dis me ton profilaktira poy mazeyoymeeeeeeeeeeeeee
-
moya21
Ελληνικά ......
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/rules.html -
Ο χρήστης moya21 έγραψε:
poylia na dis me ton profilaktira poy mazeyoymeeeeeeeeeeeeee -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Θα τα κρατήσουμε, θα τα κρατήσουμε:yahoo: ..... όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας κάνουν προπελοφόρουςΆλλαξ'την πίστη΄ς Χρήστο μου
και γίν΄προπελοφόρος
για να πηγαίνεις χαλαρά
να είσαι και εωσφόροςΘα είσαι πισωκίνητος
Θα κάνεις παντιλίκια
και δεν θα ρίχνεις συνεχώς
βρισιές και μπινελίκια! -
Γιατρέ μου επιδέξιος δεν είμαι γω στην ρίμα
μα αν δεν οδηγησες ραλλύ είναι μεγάλο κρίμα
στα μέγαρα το πεζώ θα σου δανείσω
κι όσο κι αν παρακαλάς δεν θα στο πουλήσωΤι αν καιει πολλαπλασιαστες και ριχνω μπινελικια
όλα τα ξεχνώ όταν αρχίζουν στροφιλίκια
κι αν δεις ραλλυ ευθυς θα συνειδητοποιήσεις
οτι δεν χρειάζεται πίσω κίνηση για να πλαγιολισθίσειςyo
-
-
Στα ειπα φανταστικέ ηλεκτρολόγε! Ο Τρούλης είναι τελειωμένη υπόθεση!
Αντε,,,ξεμπέρδευε κι εσυ με το ραλύ να βάλεις το 6κύλινδρο! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στα ειπα φανταστικέ ηλεκτρολόγε! Ο Τρούλης είναι τελειωμένη υπόθεση!
Αντε,,,ξεμπέρδευε κι εσυ με το ραλύ να βάλεις το 6κύλινδρο! -
Καλάααα...........
Ραλάκι μου καλό, καλό μου ραλάκι...