-
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Air-condition είχαν τα 8ν και τα 1300αρια;
Το δικό μου είναι απ' τα τελευταία 8V και έχει και A/C και immobilizer (χωρις το cult κομπιουτερακι).
Τα 1300 δεν είχαν ποτέ νομίζω, ούτε ως έξτρα.ακριβώς.
Και τα 1600 xsi είχαν εξτρά το ac με 500.000 δρχ (τουλάχιστον τόσο μου είπε ο τύπος που πήρα το δικό μου )Και τα 1400 XSi ειχαν κατοπιν παραγγελιας.
Στα 1600 8v Rallye ηταν τοποθετημενο εδω στην Lion καθως γνησιο δεν εβγαινε ποτε απο το εργοστασιο.
Απλα η εφαρμογη ειναι τοσο καλη απο την Lion που αν καποιος δεν το ξερει οτι δεν εβγαινε ποτε ετσι,δεν προκειται να καταλαβει τιποτα. -
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Το αμορτισερ τρυπησε τον θολο?
Πρωτη φορα βλεπω τετοιο αλμα με 106ρα
-
Παντως για το θεμα με τις ζαντες εχω ακουσει οτι οι καλυτερες απο θεμα εξαερισμου ειναι οι αλουμινενιες του gti.Ειχα βρει μια τετραδα καποτε αλλα δυστυχως δεν τις πηρα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πρωτη φορα βλεπω τετοιο αλμα με 106ραΠου να βλεπες και το δικό μου άλμα με το aygo, θα χες κατέβει στην ομόνοια να πανηγυρίσεις.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το αμορτισερ τρυπησε τον θολο?
Πρωτη φορα βλεπω τετοιο αλμα με 106ρα
Που να δεις τι έκανε στο cup της Γαλλίας για να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία του cup, και να πάρει έπαθλο την συμμετοχή στο ράλλυ Φιλανδίας!!!
-
-
Αυτο το βιντεακι θα επρεπε να αποτελει τον οδηγο της σωστης θεσης παρακολούθησης των θεατων
-
jim 78 εινα ικαλητερες απο τις ραλοζαντες οχι οι καλητερες σιγουρα.
Kid
εσυ τ οεβγαλες ολικη το aygorallycards
HUNTER ναι αυτοι ειναι χειροτεροι και απο εμας ρε συ
-
Ε μα τι στον κόρακα.....
Λέω και γω γνωστό το άλμα. Μπαίνοντας στη σελίδα με τις φώτο που είναι και το S16 του Olivier Marty:
http://ralli.verkkonen.net/kuvat/hannu/ ... index.htmlλέω, γνωστές οι φώτο... . Είναι το σημείο που ήμουν και γω την 3η μέρα του αγώνα του 2000!!! Έχω ακριβώς τις ίδιες φώτο με τον τύπο. Μάλλον καναδυό μέτρα πιο δίπλα πρέπει να ήταν αυτός. Φοβερό!
Τhanks φίλε rallye για τις αναμνήσεις. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και τις δικές μου φώτο.
-
'Θεατες Χωρις Συνορα'
Ραλάκι μου καλό, καλό μου ραλάκι...