-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Χωρίς να θέλω να φανώ σπασοκλαμπάνιας νομίζω θα έπρεπε να διατυπωθεί αν όχι σαν κανόνας τουλάχιστον σαν οδηγία για ποιά μοντέλα μπορούν να ανοίγονται ξεχωριστά τόπικ στην ενότητα αυτή.Η επικρατούσα κατάσταση αφήνει τόπικ που δεν αναφέρονται σε μοντέλα που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά ή έχουν ανοιχθεί με αφορμή την παρουσίαση μοντέλου σε έκθεση (!) και ο μόνος 'κανόνας' που μπορώ να διακρίνω είναι η 'απαγόρευση' στον gavrihl να ανοίγει τόπικ με μοντέλα που πιθανώς δνε ενδιαφέρουν τους συντονιστές.
πχ γιατί το τόπικ για το XL7 δεν ενώθηκε μαζί με τα μοντέλα του τόπικ αυτού?
Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι επειδή δεν το άνοιξε ο gavrihl, μακάρι να κάνω λάθος.
Νομίζω ότι το να ανοίγονται ξεχωριστά νέα θέματα για μοντέλα που δε θα έρθουν ποτέ στη χώρα μας ή θα έρθουν υπό συνθήκες είναι λίγο υπερβολικό, ανεξάρτητα από το ποιός το άνοιξε το θέμα.
Όλα μαζεμένα σε ένα θέμα και πληροφορίες μαθαίνουμε και δεν γίνεται ένας 'πανικός' με νέα θέματα.
Το XL7 θα έρθει στη χώρα μας ή το elantra, οπότε είναι πιο λογικό να μην είναι ίδια η αντιμετωπιση των θεμάτων.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Χωρίς να θέλω να φανώ σπασοκλαμπάνιας νομίζω θα έπρεπε να διατυπωθεί αν όχι σαν κανόνας τουλάχιστον σαν οδηγία για ποιά μοντέλα μπορούν να ανοίγονται ξεχωριστά τόπικ στην ενότητα αυτή.Αυτο ειναι γνωστο. Εαν ειναι μοντελα αμερικάνικα απο το αμερικανάκι, μπαινουν σε μια ενοτητα ολα, διοτι δεν γουσταρουμε 'εξ αμερικης' οτιδηποτε σε αυτο το φορουμ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η επικρατούσα κατάσταση αφήνει τόπικ που δεν αναφέρονται σε μοντέλα που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά ή έχουν ανοιχθεί με αφορμή την παρουσίαση μοντέλου σε έκθεση (!) και ο μόνος 'κανόνας' που μπορώ να διακρίνω είναι η 'απαγόρευση' στον gavrihl να ανοίγει τόπικ με μοντέλα που πιθανώς δνε ενδιαφέρουν τους συντονιστές.πχ γιατί το τόπικ για το XL7 δεν ενώθηκε μαζί με τα μοντέλα του τόπικ αυτού?
Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι επειδή δεν το άνοιξε ο gavrihl, μακάρι να κάνω λάθος.
Δεν κανεις λαθος.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Παρακαλείται ο χρήστης gavriil1 - ανταπροκριτής 4TF εξ αμερικής - να ποστάρει τα νέα μοντέλα από την έκθεση εδώ. Τα υπόλοιπα threads ξεχωριστά για κάθε μοντέλο μεταφέρονται εδώ.
[moderator]
ανταπροκριτής
Ω! Τωρα το προσεξα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
πχ γιατί το τόπικ για το XL7 δεν ενώθηκε μαζί με τα μοντέλα του τόπικ αυτού?XL7 μονο? ΟΛΑ τα οχηματα παρουσιαζοντε σε καποια εκθεση καποια στιγμη. Αρα οπως ειπα το φορουμ εδω θα επρεπε να ηταν γεματο με μονο θεματα εκθεσεων.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χωρίς να θέλω να φανώ σπασοκλαμπάνιας νομίζω θα έπρεπε να διατυπωθεί αν όχι σαν κανόνας τουλάχιστον σαν οδηγία για ποιά μοντέλα μπορούν να ανοίγονται ξεχωριστά τόπικ στην ενότητα αυτή.
Η επικρατούσα κατάσταση αφήνει τόπικ που δεν αναφέρονται σε μοντέλα που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά ή έχουν ανοιχθεί με αφορμή την παρουσίαση μοντέλου σε έκθεση (!) και ο μόνος 'κανόνας' που μπορώ να διακρίνω είναι η 'απαγόρευση' στον gavrihl να ανοίγει τόπικ με μοντέλα που πιθανώς δνε ενδιαφέρουν τους συντονιστές.
πχ γιατί το τόπικ για το XL7 δεν ενώθηκε μαζί με τα μοντέλα του τόπικ αυτού?
Νομίζω ότι το να ανοίγονται ξεχωριστά νέα θέματα για μοντέλα που δε θα έρθουν ποτέ στη χώρα μας ή θα έρθουν υπό συνθήκες είναι λίγο υπερβολικό, ανεξάρτητα από το ποιός το άνοιξε το θέμα.
Όλα μαζεμένα σε ένα θέμα και πληροφορίες μαθαίνουμε και δεν γίνεται ένας 'πανικός' με νέα θέματα.
Το XL7 θα έρθει στη χώρα μας ή το elantra, οπότε είναι πιο λογικό να μην είναι ίδια η αντιμετωπιση των θεμάτων.
ΑΡα το φορουμ αυτο, δεν ειναι για 'Μελλοντικα Μοντελα', αλλα για Μελλοντικα Μοντελα της Ελληνικης αγορας. Και τοτε αρα, ολο το φορουμ πρεπει να ειναι ετσι, π.χ. το Περι Αυτοκινησης ειναι στην πραγματικοτητα, Περι Ελληνικης Αυτοκινησης. Σωστα? Ειναι ειναι ετσι, τοτε ας επαναονομασθουν τα sub-forums με την προσθεση της λεξης 'Ελληνικης', κτλ και τοτε θα ποσταρω αναλογα, οπως και ολοι.
Κανενα προβλημα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Χωρίς να θέλω να φανώ σπασοκλαμπάνιας νομίζω θα έπρεπε να διατυπωθεί αν όχι σαν κανόνας τουλάχιστον σαν οδηγία για ποιά μοντέλα μπορούν να ανοίγονται ξεχωριστά τόπικ στην ενότητα αυτή.
Αυτο ειναι γνωστο. Εαν ειναι μοντελα αμερικάνικα απο το αμερικανάκι, μπαινουν σε μια ενοτητα ολα, διοτι δεν γουσταρουμε 'εξ αμερικης' οτιδηποτε σε αυτο το φορουμ
είσαι άδικος και υπερβολικός
sorry που συνεχίζω το off topic, αλλά μερικές φορές αξίζει να μετριάσουμε λίγο το 'δημοσιογραφικό' μας ταλέντο για την λειτουργικότητα..
ας μην είμαστε και τόσο καχύποπτοι επειδή στο παρελθόν μπορεί να έχουμε διαφωνσει σε 2-3 πράγματα.
τα αυτοκίνητα 'δένουν' κατά κάποιο τρόπο σε ένα θέμα, και νομίζω πως κακώς θέλετε να δημιουργήσετε θέμα απ'το τίποτα.
εμένα με βόλεψε ο τρόπος που μπήκαν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, και κακά τα ψέματα, τουλάχιστον 2 απ'τα 3 είναι για τον καθένα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαμηλού ενδιαφέροντος. πάντως καλά κάνεις και τα ποστάρεις και ενημερώνεις. -
Δύο σελίδες με τόσα μοντέλα σε ΕΝΑ θέμα και το μόνο που βλέπουμε είναι παράπονα. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχαν 5-6 νέα θέματα χωρίς καμία απάντηση. Τώρα που είναι όλα μαζεμένα υπάρχει πρόβλημα;
Παλαιότερα το ίδιο είχε γίνει και με ανάλογη κίνηση του Sakiss (ιταλική έκθεση) αλλά δε βγήκε κανένας να πει κάτι αντίστοιχο (και γιατί να το κάνει άλλωστε) μιας και ο ίδιος κατάλαβε οτι έτσι θα ήταν πιο λειτουργικό.
Επίσης πριν την έκθεση της Γενεύης ανοίχτηκε ένα τόπικ για να μπορούμε να βάζουμε εκεί τα πρωτότυπα ή αυτοκίνητα (κυρίως ευρωπαϊκά) που μικρό ενδιαφέρον θα έχουν.
Σας παρακαλώ τέρμα τα off topic.Moderator
-
Υπαρχει λογος για κατι τετοιο ή απλως το κανεις διοτι δεν με... 'γουσταρεις' ?
Και?
...φταις.
-
Το σενταν Infiniti G35 παρουσιαστηκε στην εκθεση της Νεας Υορκης:Για μεγαλυτερες και περισσοτερες φωτο εδω:
http://www.acurazine.com/forums/showthr ... e=14&pp=25
και
http://www.acurazine.com/forums/showthr ... e=19&pp=25
Aυτο φερνει πιο πολυ το Μ35/45.
Νικος
-
OK τερμα τα off topic κατα διαταγης του νεου μοντ
^ Οντως, το καινουργιο G ειναι ενα μινι-M απο πλευρας σχεδιασης.
Το αλλο ενδιαφερον που διαβαζα για το G ειναι οτι ειναι το πρωτο οχημα, ανεξαρτητου κατηγοριας, που ειναι εφοδιασμενο με σκληρο δισκο 9.5 GB για φορτωση MP3s!
-
Ερωτηση προς μοντς. Οποτε θελω να γραψω κατι για το Infiniti G35 σενταν, πρεπει να ερχομαι εδω να το βαζω? Το ιδιο για τα αλλα?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτο ειναι γνωστο. Εαν ειναι μοντελα αμερικάνικα απο το αμερικανάκι, μπαινουν σε μια ενοτητα ολα, διοτι δεν γουσταρουμε 'εξ αμερικης' οτιδηποτε σε αυτο το φορουμ
είσαι άδικος και υπερβολικός
sorry που συνεχίζω το off topic, αλλά μερικές φορές αξίζει να μετριάσουμε λίγο το 'δημοσιογραφικό' μας ταλέντο για την λειτουργικότητα..
ας μην είμαστε και τόσο καχύποπτοι επειδή στο παρελθόν μπορεί να έχουμε διαφωνσει σε 2-3 πράγματα.
τα αυτοκίνητα 'δένουν' κατά κάποιο τρόπο σε ένα θέμα, και νομίζω πως κακώς θέλετε να δημιουργήσετε θέμα απ'το τίποτα.
εμένα με βόλεψε ο τρόπος που μπήκαν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, και κακά τα ψέματα, τουλάχιστον 2 απ'τα 3 είναι για τον καθένα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαμηλού ενδιαφέροντος. πάντως καλά κάνεις και τα ποστάρεις και ενημερώνεις.Ποια ειναι τα 2 του χαμηλου ενδιαφεροντος skye?
Το Aura ειναι το επομενο Οπελ Βεκτρα, το Outlook θα ερθει και στην Ευρωπη ως Οπελ και το Ινφινιτι G35 ερχεται στην Ευρωπη ως Σκαιλαιν αυτη την στιγμη και επισης η Ινφινιτι θα εισερθει στην Ευρωπη συντομα. Ποια ειναι τα χαμηλου ενδιαφεροντος οχηματα?
-
ερχεται το ινφινιτι στην ευρωπη ως σκαιλαιν?καταρχας στην ευρωπη εισαγεται κανονικα το σκαιλαιν? εχω την εντυπωση οτι τα περισσοτερα ειναι εισαγωγης ανεξαρτητης...
-
OK τερμα τα off topic κατα διαταγης του νεου μοντ^ Οντως, το καινουργιο G ειναι ενα μινι-M απο πλευρας σχεδιασης.
Το αλλο ενδιαφερον που διαβαζα για το G ειναι οτι ειναι το πρωτο οχημα, ανεξαρτητου κατηγοριας, που ειναι εφοδιασμενο με σκληρο δισκο 9.5 GB για φορτωση MP3s!
nice.
απορώ γιατί δεν έχει γίνει νωρίτερα, αφού πρέπει να'ναι πολύ βολικό -
Γιατί οι σκληροί βαράνε μπιέλα με το ταρακούνημα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί οι σκληροί βαράνε μπιέλα με το ταρακούνημα.Συνεχιζουν να παραγονται τοσο μικροι σκληροι δισκοι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί οι σκληροί βαράνε μπιέλα με το ταρακούνημα.Βαρανε μπιελα.... LMAO
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί οι σκληροί βαράνε μπιέλα με το ταρακούνημα.
Συνεχιζουν να παραγονται τοσο μικροι σκληροι δισκοι;
Δηλαδή; Δεν ξέρω τι σκληρούς χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα, αλλά δεν νομίζω να τους βάζουν ειδικούς σκληρούς, μάλλον κοινούς των 2,5' ή 1,8'. Υπάρχουν και μικρότεροι, αλλά είναι πανάκριβοι.
-
μπορεί να βάζουν solid state σκληρούς, κοινώς μεγάλες κάρτες μνήμης
Έκθεση Νέας Υόρκης, νέα μοντέλα.