-
Ο χρήστης spirou έγραψε:
ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΤΙ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...NATANE MONO AYTO LATHOS! TI KALA POY THATANE.
EDW DEN LEEI O KOSMOS 'GLWSSA LANTHANOYSA THN ALHTHIA LEEI'
DEN KATALABAINW THN AOLAP TI ALLO PROSPATHEI NA SYGALYPSEI ! THA TO BRW KAI PITHANON NA SAS PW. MHPWS EXEI NA KANEI ME IATRIKA THEMATA?
-
Αγγελε, Δήμο, Θείε, Αρη, Γιαννη, Γιώργη, Μάριε κλπ
Για το θεό! Μην απαντείστε στην απάντηση... Πάμε παρακάτω. Είναι ντροπή για τους γονείς του Χρήστου και για όλους μας.
Ας δούμε, πως δεν θα ξαναγίνει ΠΟΤΕ δυστήχημα! και τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα.Μιχάλη για το Θεό! Τι έχεις πάθει; Βρες τον Αγγελο και συνενοηθείτε. Ποιός μ....ς σε έχει βάλει σε αυτό το τριπάκι?
Και με την ευκαιρία επιεεικώς για τα μπάζα η ανάλυση για το παρμπριζ σε σχέση με Πύργο και σπριντ. Την τοποθετώ στο καλάθι μαζι με την αρχικη ανακοίνωση.και βέβαια λυπάμαι αλλά ο τραμπουκισμός που με διακρίνει δεν θα επιτρέψει άλλες ανακοινώσεις-ερωτήσεις και απαντήσεις στο ραλλυ τζι αρ για το θέμα-ανάθεμα. Εχετε τα σαιτ σας βρείτε τα.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Στρ
ΥΓ... Χρήστο, Δημήτρη ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Φάνη τι να πω; Ψυχραιμία!
-
spirou
ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΚΡΟΣΩΠΕ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΟΛΑΠ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΠΜ.
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ' ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ' ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...... -
Ο χρήστης go7887 έγραψε:
...... όσοι δεν μπορούν θα φύγουν να κάνουν άλλες δουλειές και όχι αγώνες.....ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ Κ@ΒΛ@ ΜΑΣ !!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
spirouΑΓΑΠΗΤΕ ΕΚΡΟΣΩΠΕ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΟΛΑΠ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΠΜ.
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ' ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ' ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ......ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ??? ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ??? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ... ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΩ
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΣΣΙΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ...
ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ... -
................................................... ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
-
Ο χρήστης spirou έγραψε:
ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...
ΕΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ , ΕΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΛΑΣ-ΟΜΕΡΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!- ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΒΓΕΙ Η ΕΘΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ.... ΙΣΩΣ!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lipsealed: ................................................... ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΟΣΙΚΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ???????
-
Το τελευταίο που γράφω συμφωνόντας με τον 'sx' αλλά έχω την απορία:
1.Το ατύχημα έγινε σε αγώνα της λέσχης Κορίνθου. Η ΑΟΛΑΠ τι σχέση έχει με όλη αυτή την ιστορία εκτός του ότι ο Χρήστος ήταν μέλος της?
2. Αν το αυτοκίντηο (αν λέω) δεν ήταν σύννομο λόγω παρπριζ έχουν δουλειά οι λέσχες και κυρίως η ΑΟΛΑΠ ή οι τεχνικοί έφοροι που ήλεγξαν το αυτοκίνητο πριν τον αγώνα σπριντ και όχι φυσικά το Ολυμιακό ράλλυ. Ποιός ελέγχει την τεχνική καταλληλότητα ενός αγωνιστικού? Ο πρόεδρος κάθε λέσχης ή μήπως το ΔΣ της ή ο υπέυθυνος τύπου?
Ας απαντηθούν αυτά τα δυο ερωτήματα και φυσικά αν πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας (όπως είπε κάποιος) ποιός πρέπει να φοβάτε πλέοςν.
Ετσι για να τσεκάρουμε λίγο τη λογική σκέψη όλων μας. -
Ο χρήστης go7887 έγραψε:
1.Το ατύχημα έγινε σε αγώνα της λέσχης Κορίνθου. Η ΑΟΛΑΠ τι σχέση έχει με όλη αυτή την ιστορία εκτός του ότι ο Χρήστος ήταν μέλος της?
2. Αν το αυτοκίντηο (αν λέω) δεν ήταν σύννομο λόγω παρπριζ έχουν δουλειά οι λέσχες και κυρίως η ΑΟΛΑΠ ή οι τεχνικοί έφοροι που ήλεγξαν το αυτοκίνητο πριν τον αγώνα σπριντ και όχι φυσικά το Ολυμιακό ράλλυ. Ποιός ελέγχει την τεχνική καταλληλότητα ενός αγωνιστικού? Ο πρόεδρος κάθε λέσχης ή μήπως το ΔΣ της ή ο υπέυθυνος τύπου?
Ας απαντηθούν αυτά τα δυο ερωτήματα και φυσικά αν πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας (όπως είπε κάποιος) ποιός πρέπει να φοβάτε πλέοςν.
Ετσι για να τσεκάρουμε λίγο τη λογική σκέψη όλων μας.Τελικά εσύ και ο spirou κάνετε καθε τι γιά να μας τρελάνετε.
Αρχίσατε μια αντιπαράθεση, λες και αυτό ήταν το ζητούμενο, και όταν άρχισαν να βγαίνουν ζητήματα που αγγίζουν τους θεσμούς, προσπαθήσατε να τα εξειδικεύσετε, να εστιάσετε το ενδιαφέρον σε λάθος σημείο γιά να υποβαθμίσετε το ρόλο ενός συλλογικού οργάνου στο ζήτημα και τώρα αναρωτιέστε τι σχέση έχει η ΑΟΛΑΠ, αφού το συμβάν έγινε σε αγώνα άλλης λέσχης.
Αφήστε μας να κάνουμε Πάσχα με τα μυαλά μας μέσα στην κεφαλή μας.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
kri.kri
Υ.Γ. Οι τοποθετήσεις μου γίνονται με γνώμονα το ενδιαφέρον μου γιά θεσμούς. Μπορεί να μην είμαι μέλος του ΣΟΑΑ, είμαι όμως μέλος του ΣΟΑΒΕ και γιά μένα είναι το ίδιο. Σήμερα στόχος κάποιων ο ΣΟΑΑ, αύριο ο ΣΟΑΒΕ.
-
Καλημέρα κι από εμένα.
Δυο μέρες πριν το Πάσχα και ναμαστε εδώ όλοι να πυροβολούμε, έτσι, δίχως να βλέπουμε τον στόχο, μάλλον από υπερβολική αγανάκτηση και θλίψη...
Μπήκα για να καταθέσω το βίωμα εκείνης της Κυριακής, έτσι απλά για να μπορεί κανείς να λάβει υπ όψη του όλες τις συνειστώσες.
Όντας στη γέφυρα μαζί με το Στάθη, τον πατέρα μου, λάβαμε τηλεφώνημα από παρευρισκόμενο στο άλμα, ότι έχει συμβεί σοβαρό ατύχημα. Άμεσα, μη γνωρίζοντας αν υπήρχε παρατηρητής ΣΟΑΑ στον αγώνα, φύγαμε και οι δύο για το νοσοκομείο της Κορίνθου.
Πριν φτάσουμε επικοινώνησα με τον Άγγελο για να τον πληροφορήσω ότι έχουμε 'κακό' ατύχημα στο Σπαθοβούνι, το δεύτερο τηλέφωνο βρήκε το κινητό του Στράτη κλειστό ή εκτός...
Καλώς ή κακώς ήμασταν οι πρώτοι που φτάσαμε, πριν ακόμα κι από τον πρόεδρο της λέσχης ο οποίος ήρθε με διαφορά ενός λεπτού. Ακριβώς σ εκείνη τη φάση ενημέρωσα το Γιάννη ότι ενεργώ εκ μέρους του ΣΟΑΑ.
Μαθαίνοντας από το γιατρό που μετέφερε το Χρήστο για τη σοβαρότητα της κατάστασης επικοινώνησα για δεύτερη φορά με τον Άγγελο και κατώπιν με το Στράτη τον οποίο και βρήκα ενημερώνοντάς τον.
Το επόμενο τηλεφώνημα ήταν στο φίλο μου το Θάνο, ιδιοκτήτη του μοναδικού διαπιστευμένου ελικοπτέρου με φορείο στη χώρα μας, λέγοντάς του να είναι υπ ατμόν για ν απογειωθεί για κόρινθο. Η εντολή είχε έρθει ομόφωνα κι απ' τους δύο. 'ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν...'
Κάπου εκεί ήρθε ο Άρης ο Ιγκλέσης μαζί με τον Αμαξόπουλο και τη Φωτεινή.
Κάπου εκεί ξανάρχισα το κάπνισμα που είχα κόψει για 7 μήνες.
Πρέπει να μιλήσαμε πάνω από 5 φορές με Άγγελο και Στράτη, ο Στάθης ήταν συνέχεια δίπλα στους γιατρούς. Μιλώντας με το Στράτη για νιοστή φορά βγήκε έξω ο γιατρός και μας ανακοίνωσε το μοιραίο...
Δε θέλω να πάρω θέση για οτιδήποτε έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής.
Ξέρω ότι όλοι μας υποφέρουμε για τους δικούς μας λόγους μα πάνω απ όλα υποφέρει μια οικογένεια. Σεβαστείτε την.
Μακάρι να μην είχα γράψει αλλά, δυστυχώς, σ αυτή τη χώρα το να φωνάζεις τις ενέργειές σου είναι καμμιά φορά πιο σημαντικό από τις ίδιες τις ενέργειες (?)Καλό ταξίδι Χρήστο
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Ετσι για να τσεκάρουμε λίγο τη λογική σκέψη όλων μας.Τελικά εσύ και ο spirou κάνετε καθε τι γιά να μας τρελάνετε.
Αρχίσατε μια αντιπαράθεση, λες και αυτό ήταν το ζητούμενο, και όταν άρχισαν να βγαίνουν ζητήματα που αγγίζουν τους θεσμούς, προσπαθήσατε να τα εξειδικεύσετε, να εστιάσετε το ενδιαφέρον σε λάθος σημείο γιά να υποβαθμίσετε το ρόλο ενός συλλογικού οργάνου στο ζήτημα και τώρα αναρωτιέστε τι σχέση έχει η ΑΟΛΑΠ, αφού το συμβάν έγινε σε αγώνα άλλης λέσχης.
Αφήστε μας να κάνουμε Πάσχα με τα μυαλά μας μέσα στην κεφαλή μας.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
kri.kri
Υ.Γ. Οι τοποθετήσεις μου γίνονται με γνώμονα το ενδιαφέρον μου γιά θεσμούς. Μπορεί να μην είμαι μέλος του ΣΟΑΑ, είμαι όμως μέλος του ΣΟΑΒΕ και γιά μένα είναι το ίδιο. Σήμερα στόχος κάποιων ο ΣΟΑΑ, αύριο ο ΣΟΑΒΕ.
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφέρομαι στο δελτίο τύπου του ΣΟΑΑ για το οποίο θα έπρεπε να να ντρέπονται όλα τα μέλη του γιατί τσερείται κάθε λογικής για ένα θέμα που άλλα θα έπρεπε να τον ενδιαφέρουν και όχι μια αντιπαράθεση μια κάποια λέσχη όντος άσχετη με το τραγικό θέμα. Αλλωστε εγώ προσωπικά δεν άρχισα καμια αντιπαράθεσση, λίγα ερωτήματα έβαλα που αντί να απαντηθούν γράφονται εδώ και τόσες μέρες άσχετα πράγματα. Αλλά απάντηση δεν πήρα ούτε το ελπίζω.
Πάντως τέτοιο θεσμό σαν τον ΣΟΑΑ να τον χαίρεστε. Δεν νομίζω ότι πάει μπροστά το σπορ με τέτοια δελτία. -
ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ , ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ , edit [Krusenstern] , ΚΑΙ edit [Krusenstern] .ΤΕΛΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ edit [Krusenstern] ΝΑ ΠΕΙΤΕ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΦΙΡΜΕΣ , edit [Krusenstern] , ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΟΡ .
-
Ο χρήστης go7887 έγραψε:
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφέρομαι στο δελτίο τύπου του ΣΟΑΑ για το οποίο θα έπρεπε να να ντρέπονται όλα τα μέλη του γιατί τσερείται κάθε λογικής για ένα θέμα που άλλα θα έπρεπε να τον ενδιαφέρουν και όχι μια αντιπαράθεση μια κάποια λέσχη όντος άσχετη με το τραγικό θέμα. Αλλωστε εγώ προσωπικά δεν άρχισα καμια αντιπαράθεσση, λίγα ερωτήματα έβαλα που αντί να απαντηθούν γράφονται εδώ και τόσες μέρες άσχετα πράγματα. Αλλά απάντηση δεν πήρα ούτε το ελπίζω.
Πάντως τέτοιο θεσμό σαν τον ΣΟΑΑ να τον χαίρεστε. Δεν νομίζω ότι πάει μπροστά το σπορ με τέτοια δελτία.Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ 'ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ , ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ , edit [Krusenstern] , ΚΑΙ edit [Krusenstern] .ΤΕΛΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ edit [Krusenstern] ΝΑ ΠΕΙΤΕ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΦΙΡΜΕΣ , edit [Krusenstern] , ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΟΡ .ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ edit [Krusenstern], ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ edit [Krusenstern], ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΝΤΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.Υ.Γ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ. ΜΑΘΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΕΣΥ ΠΑΛΙΕ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΣΕ ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ, ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ...[/u]
-
ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ?
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΚΥΡΙΕ spirou , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ .
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ , ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ .ΕΑΝ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ,ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΙΚΟ **ΣΑΣ **, ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ , ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ Σ' ΕΜΕΝΑ , ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ , ΚΥΡΙΕ .
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΠΑΣΧΑ , κ... ΣΠΥΡΟΥΝΗ ?
-
Αυτό το topic ανοίχτηκε για να αποχαιρετήσουμε έναν αθλητή του αθλήματος που αγαπάμε.Καλό θα ήταν να ανοίξετε κάποιο άλλο ή να τα πείτε με άλλο τρόπο.όχι εδώ πάντως...
-
δεν είναι κρίμα να γεμίζουν οι σελίδες με τουλάχιστον ασχημους χαρακτηρισμούς διαμάχης, σε ένα topic με θέμα ένα νεκρό παιδί.....??
δεν έχω σχεση (εκ των εσω) με το θεμα, αλλα σεβαστείτε την μνήμη του...!!
(edit: Moya με πρόλαβες)
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ?ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΚΥΡΙΕ spirou , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ .
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ , ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ .ΕΑΝ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ,ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΙΚΟ **ΣΑΣ **, ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ , ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ Σ' ΕΜΕΝΑ , ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ , ΚΥΡΙΕ .
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΠΑΣΧΑ , κ... ΣΠΥΡΟΥΝΗ ?
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 'ΓΙΔΙΑ' ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ 'ΠΑΠΑΡΙΕΣ'. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ. ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 'Η ΕΙΚΑΣΙΕΣ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ 'ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ'.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΙΧΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ) ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΑΡΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΓΝΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ. ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.
ΔΕΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΕ
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αυτό το topic ανοίχτηκε για να αποχαιρετήσουμε έναν αθλητή του αθλήματος που αγαπάμε.Καλό θα ήταν να ανοίξετε κάποιο άλλο ή να τα πείτε με άλλο τρόπο.όχι εδώ πάντως...Λυμπάμαι Moya_Junior αλλά το θέμα πήγε αλλού με αφορμή το Χρήστο. Είπα και πριν να σταματήσω και δεν το έκανα. Σταματάω εδώ δίχως άλλο.
Ειλικρινά συγνώμη...
ΑΝΤΙΟ.......... ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ