-
.....και γιατι?
Προσωπικα ψηφιζω μποξερ και 5κυλινδρο
To γιατι θα το δουμε στην πορεια
-
.....και γιατι?
-
.....και γιατι?
-
Έχει ξεχάσει τον 'τζέντλεμαν' 6 κύλινδρο εν σειρά.
Αν τον προσθέσεις βάλε και την ψήφο μου εκεί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχει ξεχάσει τον 'τζέντλεμαν' 6 κύλινδρο εν σειρά.Αν τον προσθέσεις βάλε και την ψήφο μου εκεί.
πες το κι εγινε
Να σημειωσω οτι εκτος απ τον συναισθηματισμο που μπορει να μας διακατεχει να αιτιολογησουμε και την επιλογη μας........να δουμε ποιος θα βγει νικητης
Παιδια τον kouk γρηγορα,αντε τωρα να βαλουμε τον 6 κυλινδρο εν σειρα
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Παιδια τον kouk γρηγορα,αντε τωρα να βαλουμε τον 6 κυλινδρο εν σειραΤο έφτιαξα και πρόσθεσα και τους V10 και V12 που δεν είχες βάλει.
[moderator]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδια τον kouk γρηγορα,αντε τωρα να βαλουμε τον 6 κυλινδρο εν σειρα
Το έφτιαξα και πρόσθεσα και τους V10 και V12 που δεν είχες βάλει.
[moderator]
Τους 10-12κυλινδρους ειπα να μην τους βαλω γιατι εκτος οτι ειναι αμερικανια-καγκουρια εκ των πραγματων,κακως παραγονται
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Τους 10-12κυλινδρους ειπα να μην τους βαλω γιατι εκτος οτι ειναι αμερικανια-καγκουρια εκ των πραγματων,κακως παραγονταιε?
-
Τους 10-12κυλινδρους ειπα να μην τους βαλω γιατι εκτος οτι ειναι αμερικανια-καγκουρια εκ των πραγματων,κακως παραγονται
ε?
Τι ε ρε krus?
Δε μιλαμε για ferrafi κλπ.Αλλα 12κυλινρο σε αμερικανια σενταν με καταλωση 85l/100km kai 250 aloga einai σα να παρακαλας την κατρινα να σε ξαφανισει -
Γιατί δεν μιλάμε για Ferrari δλδ? Για κινητήρες μίλησες, όχι για κινητήρες με εξαίρεση σε κάποιες μάρκες.
Επιπλέον, δε νομίζω οι αμερικανοί να βγάζουν V12, ενώ από V10 μόνο το Viper μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Τέλοσπάντων, αν σε ενοχλεί και επειδή εσύ άνοιξες το θέμα, μπορώ να βγάλω τους V10 και V12, παρότι ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο.
-
Γιατί δεν μιλάμε για Ferrari δλδ? Για κινητήρες μίλησες, όχι για κινητήρες με εξαίρεση σε κάποιες μάρκες.Επιπλέον, δε νομίζω οι αμερικανοί να βγάζουν V12, ενώ από V10 μόνο το Viper μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Τέλοσπάντων, αν σε ενοχλεί και επειδή εσύ άνοιξες το θέμα, μπορώ να βγάλω τους V10 και V12, παρότι ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο.
οχι δεν ειπα να τους βγαλεις.
Απλα η λογικη μου ηταν οσο αναφορα τα 'καθημερινα' αυτοκινητα ανεξαρτητως κοστους.Εξαλλου φεραρι και πορσικα δεν εχουν κατακλυσει και τον πλανητη.
Οκ αστα οπως ειναι.
-
V10 της BMW,V8 της FERRARI,S 6 ΤΗΣ BMW.
-
Ποια είναι η δουλειά του κινητήρα;
Να βγάζει ιπποδύναμη, όσο γίνεται πιο γραμμικά και όσο γίνεται με λιγότερο καύσιμο.
Ο κινητήρας λοιπόν που αποδίδει περισσότερο με λιγότερο όγκο/βάρος και μικρότερη κατανάλωση είναι ο καλύτερος κατά τη γνώμη μου.
Δεν είναι ο καλύτερος ο W20 με 10.000 κ.εκ. και 40 λ/100 χλμ. -
Tα αγαπημένα μοτέρ των βελτιωτών ήταν πάντα τα 4κύλινδρα.
Ο ήχος ενός straight six της Bmw, ενός V8 της Ferrari και ο V10 Ενός Viper ή μιας Bmw, είναι ένα όνειρο.....
-
Να πω πάλι ότι λείπει ο W12.
Όχι ότι θα τον ψηφίσω αλλά μια και βάλαμε όλα τα υπόλοιπα ... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να πω πάλι ότι λείπει ο W12.Όχι ότι θα τον ψηφίσω αλλά μια και βάλαμε όλα τα υπόλοιπα ... .
αυτος μαλιστα.........να μπει
αρε πυροβολημενε
-
εγώ θα προτιμήσω την ροπή και την κατανομή που δίνει σε αυτή ένας V6... Ειδικά αν συνδυάζεται με πίσω κίνηση
Προς το παρον ας επιστρέψω στην άσχημη ελληνική πραγματικότητα με τα Straight 4 και ειδικά στο δικό μου με τον μονό εκκεντορφό και τις 12 βαλβίδες...
-
Straight 6 ubber alles!!!
-
V12 και boxer για εμένα
-
μιας και μιλαμε για τον ιδανικοτερο κινητηρα κατασκευαστικα, τοτε νομιζω οτι τα V12 συνολα δεν εχουν αντιπαλο...
ολα για παρτη τους...
Ποιον κινητηρα θεωρειτε ιδανικοτερο κατασκευαστικα