-
*Να κλείσουμε κάνα καλό γιατρό, για ομαδική - μαζική ψυχανάλυση.
Μέχρι τότε, να ανοίξουμε από ένα θέμα για Μεσσήνιους, Τριπολιτσιώτες, Θρακιώτες, Σαλονικιούς, Κερκυραίους, Ζακυνθινούς, Κεφαλλονίτες, Γιαννιώτες, ......................... και, τελικά, ένα για 'Αθηναίους'. Έ, ρε γλέντια....
Χωρίς πλάκα, τι θα λέγατε για ένα θέμα 'Θάψτε αναίμακτα την ιδιαίτερη πατρίδα του άλλου';*
Όπως καταλαβαίνετε, αυτή ξεκίνησε να γίνει μια δημοσίευση στο θέμα της Κρήτης. Μόλις πριν πατήσω το 'υποβολή', είπα να το κάνω ξεχωριστό θέμα. Δεν έχουμε άλλο ίδιο, έχουμε;
Χιούμορ, έχουμε. Χολή, επίσης.
Τι λέτε, το πάμε;
-
Μέχρι τότε, να ανοίξουμε από ένα θέμα για Μεσσήνιους, Τριπολιτσιώτες, Θρακιώτες, Σαλονικιούς, Κερκυραίους, Ζακυνθινούς, Κεφαλλονίτες, Γιαννιώτες, ......................... και, τελικά, ένα για 'Αθηναίους'. Έ, ρε γλέντια....
Χωρίς πλάκα, τι θα λέγατε για ένα θέμα 'Θάψτε αναίμακτα την ιδιαίτερη πατρίδα του άλλου';*
Όπως καταλαβαίνετε, αυτή ξεκίνησε να γίνει μια δημοσίευση στο θέμα της Κρήτης. Μόλις πριν πατήσω το 'υποβολή', είπα να το κάνω ξεχωριστό θέμα. Δεν έχουμε άλλο ίδιο, έχουμε;
Τι λέτε, το πάμε;
-
Τι λέτε, το πάμε;
-
ο καλυτερος πελλοπονησιος ειναι ο χειροτερος βορειοελλαδιτης._
-
Ελπίζω να δείξουμε την ίδια ωριμότητα με το αντίστοιχο θέμα για τα αυτοκίνητά μας!
-
Αν κάποιος γνωρίζει το 'Πας Πατρινός.....' ολόκληρο, ας το γράψει να μαθαίνουμε.
-
ΧΑΛΛΛΑΡΑ!!!
(Εχει να χυθεί αίμα...)
Ξεκινάω με ένα συνοπτικό θάψιμο για τα αδέρφια μας τους Κύπριους.
Λίγο η αγγλοκρατία, λίγο η γεωγραφική απομόνωση, λίγο το γεγονός οτι εκεί κάτω ο ήλιος τους ψήνει λίγο παραπάνω απ'οτι εμάς, λίγο το'να λίγο τ'άλλο, οι Κύπριοι κατέληξαν να είναι... αυτοί που είναι.
Προφανώς και δεν διεκδικώ το αλάθητο στις απόψεις μου, ούτε και έχω διάθεση να τσουβαλιάσω ανθρώπους, απλά από τη (μικρή) εμπειρία μου με Κύπριους σχημάτισα την εντύπωση οτι τείνουν να έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υπόλοιπους Ελληνες κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά
-Κακή (ή καθόλου) αίσθηση του χιούμορ (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα)
-Σαφώς πιο εργατικοί (και διαβαστεροί)
-Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με οποιονδήποτε άλλο εκτός από συμπατριώτες τους
-Μοναδικός συνυδυασμός 'αδικημένου' (από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, τον ΟΗΕ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, την UEFA, το ΚΟΔΗΣΟ...) και καλοζωισμένου ταυτόχρονα. Σα να λέμε κάτοικος Ευόσμου σε σώμα κατοίκου Ν.Ψυχικού. -
Για το μερος που εχω ακουσει τα χειροτερα ειναι ο Πυργος, χωρις πλακα. Προσωπικη εμπειρια δεν εχω,
Ως Πειραιωτης αν και εχω παει σε αρκετα μερη της στερεας και νησιωτικης Ελλαδας δεν μπορω να πω οτι ειχα καποιες κακες εμπειριες που να με κανουν να χαρακτηρισω μια ολοκληρη περιοχη.
-
Κωλοελληνες
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κωλοελληνες -
O καλύτερος φίλος μου είναι από το νομό Ηλείας... το καλύτερο παιδι, πραγματικά! Ε, όταν τον ρωτούν από που είναι πάντα λέει από τους 'Αγίους Τόπους'. Και συνεχίζει εξηγώντας ότι κάθε φορά που λέει ότι είναι από τον Πύργο όλοι κάνουν το σταυρό τους και λένε φτου φτου φτου Παναγία μου!
Ο vrax ο Πειραιώτης...ΑΣΜ101:
-Μπα, είσαι Πειρώτης vrax;
-Μάλιστα κύριε Λοχία!- Είσαι και μαγκας δλδ;
Το καλύτερο φαϊ πάντως το έχουν στο νομό Έβρου ._
-
Δεν έχουν το καλύτερο φαΐ, έχουν τα καλύτερα υλικά.
-
§
ΙΜΗΟ, σε ένα γενικό δείγμα όσο πιο βόρεια τόσο καλύτερα...
§
-
Κρητικοι,οι μεγαλυτεροι τεμπεληδες,πρωτοι σε αναπηρικες συνταξεις.
Νομιζουν οτι οι αλλες περιοχες της χωρας ειναι κατι σαν παρατημενες βιομηχανικες περιοχες,ενω αυτοι ζουνε σε εναν επιγειο παραδεισο.
Στα νοσοκομειο πανε ολοι χτυπημενοι απο πισω,σχεδον αδυνατον να ειναι απο μπροστα.
Υποκλινονται πρωι-μεσημερι-βραδυ στους ξενους,εχουν κανει το νησι ξενοδοχειακη ζωνη, εχουν εξορισει τους Ελληνες απο τα μαγαζια.
Οταν φευγουν απο την πατριδα τους διοργανωνουν συνεχως κρητικα γλεντια, και πινουν παντα διαφορες αηδιες οπως ρακι και τσικουδια, φτιαγμενες σε καποιο βρωμερο υπογειο καποιου συγγενη τους,που ξερει για το ποτο όσα ξέρει ο Ρουβάς απο πυρηνικη επιστήμη.
Τα αγροτικα προϊόντα τους ειναι φυτοφαρμακα αραιωμενα με λίγο νερο.
Θα ηθελαν να κανουν αιτηση αυτονόμησης αλλα θα χανανε τις αναπηρικες συνταξεις και τις αγροτικες επιδοτησεις.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κρητικοι,οι μεγαλυτεροι τεμπεληδες,πρωτοι σε αναπηρικες συνταξεις.Νομιζουν οτι οι αλλες περιοχες της χωρας ειναι κατι σαν παρατημενες βιομηχανικες περιοχες,ενω αυτοι ζουνε σε εναν επιγειο παραδεισο.
Στα νοσοκομειο πανε ολοι χτυπημενοι απο πισω,σχεδον αδυνατον να ειναι απο μπροστα.
Υποκλινονται πρωι-μεσημερι-βραδυ στους ξενους,εχουν κανει το νησι ξενοδοχειακη ζωνη, εχουν εξορισει τους Ελληνες απο τα μαγαζια.
Οταν φευγουν απο την πατριδα τους διοργανωνουν συνεχως κρητικα γλεντια, και πινουν παντα διαφορες αηδιες οπως ρακι και τσικουδια, φτιαγμενες σε καποιο βρωμερο υπογειο καποιου συγγενη τους,που ξερει για το ποτο όσα ξέρει ο Ρουβάς απο πυρηνικη επιστήμη.
Θα ηθελαν να κανουν αιτηση αυτονόμησης αλλα θα χανανε τις αναπηρικες συνταξεις και τις αγροτικες επιδοτησεις.
xaaxaxaxaxaxaxaxaxxa
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κρητικοι,οι μεγαλυτεροι τεμπεληδες,πρωτοι σε αναπηρικες συνταξεις.Νομιζουν οτι οι αλλες περιοχες της χωρας ειναι κατι σαν παρατημενες βιομηχανικες περιοχες,ενω αυτοι ζουνε σε εναν επιγειο παραδεισο.
-
Πυργιώτες:
Μακράν οι πιο ντροπαλοί Έλληνες. Ντρέπονται να πουν ότι είναι από τον Πύργο, όλοι κατάγονται από την Ολυμπία και μάλιστα από την αρχαία. Από τη νέα κανείς.
Στο στρατό με είχαν προειδοποιήσει όλοι: πρόσεχέ τους. Ε, πρόσεχα τους φαντάρους, αλλά τελικά την έφαγα από Διοικητή: 20ρούμπα εξαιτίας μαλακίας άλλου Πυργιώτη. Ευτυχώς την πήρε πίσω όταν με είδε δικός του να παίρνω καπάκι τηλέφωνο. Τον πόνο μου έλεγα στην κοπελιά μου, αλλά εκείνοι νόμιζαν ότι τον έλεγα στον στρατηγό.
Καθόλου τοπικιστές. Πηδάνε τους δικούς τους εξίσου εύκολα με τους ξένους.
Έξυπνοι. Ή πονηροί; Το αναλύει η επιστήμη.
Πάντα ευγενικοί και φιλικοί όταν έχουν την ανάγκη άλλων.
Λέγεται ότι τα εγγόνια μοιάζουν στους παππούδες τους.
*
[τα ανωτέρω με χιουμοριστική διάθεση, μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς]* -
Προσωπικά συμπαθώ πολύ όλους τους νησιώτες* (εξαιρούνται οι Ροδίτες).
Οι μεν του Αιγαίου, δεν είχαν τόσο πολύ τους Τούρκους πάνω από κεφάλι τους, οι δε του Ιονίου δεν τους ειχαν καθόλου.
Αυτό έχει ένα σημαντικό αντίκτυπο στην μετέπειτα πορεία τους
Είναι έξυπνοι με ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, ιδιαίτερη κλιση στη μουσική στα γράμματα στις τέχνες και γενικά είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.Ιδιαιτέρως γουστάρω τους Κεφαλλονίτες που είναι θεοπάλαβοι.
- Δεν αναφέρομαι στην Κρήτη που είναι μια κατηγορία μόνη της
-
Αθηναίος στη θεσσαλονίκη:
-πολύ ωραία η πόλη σας
απ.-η αθήνα ειναι ενα μπουρδέλο, πως μπορείτε και ζείτε εκεί..
-
Καλαματιανοί:
Ή νταβατζήδες, ή χασισέμποροι, ή και τα δύο στην τιμή του ενός. Κι όταν λέμε νταβατζήδες εννοούμε την ίδια τους την αδελφή...Σκέψου λοιπόν να είσαι 'Καλαματιανός, άθεος, 'κομμουνιστής'' (όπως ο υποφαινόμενος - το 'κομμουνιστής' πάει για τη γενικότερη συνωμοταξία των αριστερών).
Θάψτε αναίμακτα την ιδιαίτερη πατρίδα του άλλου