-
τώρα είμαστε 4 άτομα ε? μπορεί κανονικά να γίνει αγώνας....
iron κάνε σέρβερ κανονικά και το συζητάμε πάλι -
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ρε παιδια γιατι να μην παιξουμε? Εγω ειχα προβλημα και δεν μπορουσα πιο νωρις να μπω για να δηλωσω αλλα αφου το ειχαμε πει απο πιο πριν οτι θα συμμετεχουμεΝαι, κι εγώ είχα πρόβλημα (ο ΟΤΕ με το adsl).
Κρίμα πάντως
OK ΚΑΝΩ SERVER!
-
iron κάνε σέρβερ 22.15 ok?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
iron κάνε σέρβερ 22.15 ok?OK!
-
άντε iron κάνεεεεεεε
-
ok up!
-
έτοιμο
-
moonson....! lol έχετε ακόμα χρόνο να έρθετε :;p
-
σε περιμένουμε patrox
-
Τι εγινε ρε παιδια???
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Τι εγινε ρε παιδια???ela pali, eimaste nurbugring
-
παιδιά αύριο συζητάμε για το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στους FA & Patrox...
1η νίκη ρεεεεεεεεεεεε
(φυσικά έλειπαν μεγάλα ονόματα, pini, vas κτλ) αλλά η μάχη ήταν φανταστική....! review αύριο από εμένα. -
Γυρολόγια;
replay: http://www.mytempdir.com/622219
-
ωχ ο σουμαχερ κερδισε??????
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ωχ ο σουμαχερ κερδισε?????? -
ο αγωνας μου χαρακτηριστηκε απο 5 εξοδους.
εκανα πολυ καλη εκκινηση και περασα ms και iron ....ομως στην πρωτη στροφη στα φρενα ο καμικαζι gr επεσε πανω μου πολυ δυνατα ενω ειχαμε πει να παμε προσεκτικα εφυγα στην αμμοπαγιδα αλλα εχασα μονο 4 δευτερα.
ημουν ομως πολυ τσαντισμενος με αποτελεσμα στη επομενη στροφη να το χασω και να βγω εξω.τωρα ημουν 9 δευτερα πισω.
στους επομενους γυρους εκανα ενα σταθερο κομματι και αρχιζα να πλησιαζω τον αλονσο.τον εφτασα αλλα στον γυρο που μαλλον θα περναγα
στη βαριαντε αλτα ανεβαινω πολυ πανω στο κερμπ .....σβουρες.ειρωνια βλεπω τον αλονσο να εχει μπει για τα καλα στο ασπρο και γω πηγαινα να ανεβω στο κερμπ .τωρα μενω 13 δευτερα πισω απτον αλονσο.μετα απο λιγους γυρους και ενω η διαφορα ηταν στα 13ς ο αλονσο εξαφανιστηκε. νομιζα οτι αποσυνδεθηκε ειχα περασει τριτος.αποκει και περα βαρεθηκα γιατι οι αλλοι ηταν 35 δευτερα μπροστα με αποτελεσμα αλλες 2 εξοδους.
...........................................................................................................στο replay ο αλονσο τερματισε 3ος και γω καμια 20αρια δευτερα πισω του
που σημαινει οτι και το δικο του ρολοι ειχε κολησει αφου ειπε οτι με εβλεπε 13 πισω(ειχα κανει 2 εξοδους εντωμεταξυ).αρα ο αλονσο πρεπει να βαθμολογηθει 3ος γιατι ετσι δειχνει το replay και ακομα και να ηξερα οτι ηταν μεσα δεν τον προλαβαινα σε 6 γυρους.βεβαια κανενας αλλος δεν ηξερε οτι ηταν ακομα μεσα και θα πρεπει αλλη φορα οι θεσεις να ειναι οπως στο παιχνιδι.αυτο παιρνει συζητηση.
αρα ms,iron,FA,patrox η καταταξη
-
Πηγα πηρα ενα joystick της logitech (επειδη δεν ειχα λεφτα για τιμονι) και δεν μπορω να κανω γρηγορους γυρους ρε γμτ. Στριβει πολυ αποτομα,ξερει κανεις πως κατεβαινει το sensitivity?
-
Στα επίσημα δοκιμαστικά αντιμετωπίσαμε ακραίες συνθήκες και εγώ προσωπικά δεν είχα κάνει κανένα γύρο σε αντίστοιχες συνθήκες γιατί προσπαθώ ακόμα να συνηθήσω το keyboard... Κατά τη διάρκεια των επίσημων παρατήρησα ότι η βροχή μειωνόταν (από Moonson σε raining) και έκανα προσπάθειες να φτάσω τον απίστευτο χρόνο του Αλόνσο χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν δοκίμασα κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Ως κανόνα είχα ότι όταν οι συνθήκες είναι moonson τα 'wet tyres' αποδίδουν καλύτερα και αντίστοιχα σε 'rainining' τα 'intermediates'. Ακολούθησα το κανόνα αλλά έβλεπα πως πάλι είμουν αρκετά μακριά. Τελικά αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό και με raining συνθήκες έβαλα moonson ελαστικά! Σκέφτηκα, 1 γύρος είναι θα αντέξουν σε απόδοση... και έτσι έγινε! Ξαφνικά οι χρόνοι μου μειώθηκαν δραματικά και έφτασα πολύ κοντά στη pole. Δυστυχώς έκανα λάθος στο χρονόμετρο και περίμενα μέχρι και 2 λεπτά πριν τη λήξη για να βρω το οδόστρωμα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, έλα όμως που το session τελειώνε στα 25min και όχι στα 20min που νόμιζα εκείνη τη στιγμή...... Πιστεύω με τη τακτική αυτή θα είχα τη pole αλλά ποτέ δε θα μάθουμε..
Στον αγώνα, στην εκκίνηση πιστεύοντας ότι έχω ξεκινήσει καλά, κόλλησα πίσω από τον Αλόνσο αλλά δε δοκίμασα να περάσω γιατί δεν έδειχνα να έχω.... καλά 'repriz' με αποτέλεσμα στο τέλος της ευθείας να μην είμαι δίπλα του για να δοκιμάσω. Κόβω ταχύτητα και πίσω μου με βρίσκει μια Mclaren (μάλλον ήταν ο patrox τελικά) κατάφερα ωστόσο να το σώσω χάνοντας ελάχιστο χρόνο. Από τα ελεύθερα τώρα ήξερα πως μπορούσα να κινηθώ ταχύτερα από τον Αλόνσο και έτσι φάνηκε να γίνεται, ωστόσο σε κάποια φάση που προσπάθησα να τον προσπεράσω ο Αλόνσο τα χάνει στα φρένα (ήμουν στην εξωτερική) και φεύγει ευθεία.... κόβω απότομα για να μη με παρασύρει και πάω να πιάσω την εσωτερική έλα όμως που ο iron είχε πάρει πολύ μεγάλη φόρα και έπεσε πάνω μου με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά μου. Στη συνέχεια πίεσα όσο μπορούσα γνωρίζοντας πως ο iron δεν είχε σταθερό ρυθμό και.... έκανε λάθη Έτσι και έγινε.... ένα δικό του τετακέ με φέρνει 1ο! Από εκεί και πέρα ήξερα πως όλα είναι πλέον στα χέρια μου.... δεν υπήρχε περίπτωση να με προσπεράσει αν δεν έκανα λάθος και επίσης αν το δοκίμαζε θα έτρωγε σίγουρα chop ala MS οπότε έπρεπε απλά να προσέχω και να μην κάνω λάθος! Όλα πήγαν καλά ενώ σε μερικές φάσεις ακολούθησα τη περσινή τακτική του Αλόνσο στη Ιμολα, φρενάροντας νωρίτερα για να το κόβω τη φόρα...... το αποτέλεσμα ήταν μια νίκη (ναι θα το πω ) με κατώτερο μονοθέσιο αλλά ωστόσο μη ξεχνάμε ότι έλειπαν μεγάλα ονόματα όπως ο Vas, pininfarina & Theofaman
-
exo dokimasi ki ego me joystick kai einai poli ma poli palouki.apaitei polu leptoyς xeirismoys kai otan thes na stripseis apotoma argouse.
για το θεμα με το replay και την εξαφανιση αλονσο.
ισως πρεπει τελικα να βλεπουμε το replay για να αποφασιζουμε γιατι υπηρξαν και αλλες περιπτωσεις που ειχε γινει μπαχαλο με τους χρονους(στο τελος ομως ηταν ενταξει) η αμαξια ηταν αορατα και αλλα διαφορα. -
Ρε συ patrox, δες λίγο το gif. Δε φαίνεται ότι σε ακουμπάω, απλά το αμάξι σου αντιδρά σα να το ακουμπάω! Πολύ περίεργο. Ίσως οι άλλοι να μας πουν τι μπορεί να έγινε, επειδή είναι πιο έμπειροι. Γι' αυτό δε θυμόμουν να σε είχα ακουμπίσει χθες! Τι να πω. Νόμισα ότι πάτησα φρένο έγκαιρα. Φαίνεται και στον ήχο του μονοθέσιου (ήχος rpm)!
http://img269.imageshack.us/my.php?imag ... rox1cy.gifΣτη συνέχεια με τον MS! Φαίνεται καθαρά ότι με χτυπάει ο MS! Χαχα!
Είμαι τέρμα αριστερά, που να πήγαινα ρε συ;!
http://img142.imageshack.us/my.php?image=ironms18qi.gifΚι εδώ το 2ο συμβάν με MS! Πάλι ήμουν αριστερά! Δε ξέρω ποιος φταίει εδώ!
Ο MS ερχόμενος από δεξιά με εμβολίζει! Εγώ είχα σταθερή πορεία (κλειστά αριστερά), για να μπορέσω να χωθώ. Ωστόσο πάλι πλακώθηκα στα φρένα!
http://img142.imageshack.us/my.php?image=ironms24tu.gif
F1C Round 4-2005rh-IMOLA Τρίτη 25/4/06