-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Δεν πάει για αλλαγή η 147;οχι ακομα αλλα νομιζω οτι υπαρχει πληθωρα επιλογων πλεον σε σχεση με πριν 2 χρονια πχ....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δεν πάει για αλλαγή η 147;
οχι ακομα αλλα νομιζω οτι υπαρχει πληθωρα επιλογων πλεον σε σχεση με πριν 2 χρονια πχ....
το θέμα είναι ότι αυτοκίνητα που δεν είναι τόσο.. prmium ( τι λέξη και αυτή.. ) έχουν φτάσει σ'ενα επίπεδο να κοιτάνε στα μάτια prmium αυτοκίνητα ΣΥΝΟΛΙΚΑ (δηλαδή μπορεί να υστερούν στη μούρη και σε καναδυο άλλα, όμως προσφέρουν άλλα πράγματα που εξισσοροπούν τα πράγματα). παραδείγματα, focus, golf, ακόμα και το mazda 3 και το astra.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν πάει για αλλαγή η 147;
οχι ακομα αλλα νομιζω οτι υπαρχει πληθωρα επιλογων πλεον σε σχεση με πριν 2 χρονια πχ....
το θέμα είναι ότι αυτοκίνητα που δεν είναι τόσο.. prmium ( τι λέξη και αυτή.. ) έχουν φτάσει σ'ενα επίπεδο να κοιτάνε στα μάτια prmium αυτοκίνητα ΣΥΝΟΛΙΚΑ (δηλαδή μπορεί να υστερούν στη μούρη και σε καναδυο άλλα, όμως προσφέρουν άλλα πράγματα που εξισσοροπούν τα πράγματα). παραδείγματα, focus, golf, ακόμα και το mazda 3 και το astra.
Ε καλα δεν νομιζω οτι η 147 ειναι και τοσο p@#@#$%m... (ευτυχως ακομα, γιατι την 149 για εκει τη βλεπω)
Τα p@#$@%m της κατηγοριας ειναι το Α3 και η σειρα 1.Κατα τα αλλα συμφωνω με το σχολιο.
-
Ο ορος αυτος 'pr*mium' δε μου αρεσει καθολου. Τι παει να πει δηλ?
Οτι ειναι καλυτερα αυτοκινητα? Εγω προσωπικα στη σειρα 1 δεν βολευομαι. Δεν ειμαι ιδιαιτερα ψηλος. 1,96 ειμαι. -
Δεν έχουν καμιά σημαντική διαφορά που να δικαιολογεί τα +5000 που κοστιζουν. Ενταξει το Α3 έχει πολυ πιο καλοφτιαγμένο εσωτερικό και πιο όμορφη γραμμή σε σχέση με Golf, Astra κτλπ αλλα όχι οτι τους στοιχίζει περισσότερο να το φτιάξουν (αντε 50 euro πάνω).
-
Εγινε απαγορευμενη λεξη το premium ;
Γιατι το γραφετε ολοι με αστερακια και υπονοούμενα -
σουτττττττττττττττ
κακό παιδί
-
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ PR!@##$%UM.... ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΑΛΛΟ!!!!
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Ο ορος αυτος 'pr*mium' δε μου αρεσει καθολου. Τι παει να πει δηλ?
Οτι ειναι καλυτερα αυτοκινητα? Εγω προσωπικα στη σειρα 1 δεν βολευομαι. Δεν ειμαι ιδιαιτερα ψηλος. 1,96 ειμαι.Ναι αυτο σημαίνει ότι είναι καλύτερα αυτοκίνητα
Στην 116 και αναστήματα 1.85 δεν βολεύονται μπροστά ,ενώ πίσω άστο καλύτερα ...
Στο α3 sportback όμως όλοι βολεύονται μια χαρά -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Δεν έχουν καμιά σημαντική διαφορά που να δικαιολογεί τα +5000 που κοστιζουν. Ενταξει το Α3 έχει πολυ πιο καλοφτιαγμένο εσωτερικό και πιο όμορφη γραμμή σε σχέση με Golf, Astra κτλπ αλλα όχι οτι τους στοιχίζει περισσότερο να το φτιάξουν (αντε 50 euro πάνω).Αυτό με το +5000 ( του α3) σε σχέση με το Golf δεν το εξηγήσαμε πιο πάνω ότι είναι δεν είναι έτσι ,ότι ειναι μολις 3500 με το α3 όχι μονο να υπερέχει σε ποιοτικά υλικά καμπινας αλλά και σε εξοπλισμο ασφάλειας όπως ESP/ASR κτλ.κτλ. πάλι τα ιδια να λέμε
-
Τελικα θα γραφουμε p@#$%^m, pr*mium ή premium?
Ας καταληξουμε καπου ρε παιδια...
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δεν έχουν καμιά σημαντική διαφορά που να δικαιολογεί τα +5000 που κοστιζουν. Ενταξει το Α3 έχει πολυ πιο καλοφτιαγμένο εσωτερικό και πιο όμορφη γραμμή σε σχέση με Golf, Astra κτλπ αλλα όχι οτι τους στοιχίζει περισσότερο να το φτιάξουν (αντε 50 euro πάνω).
Αυτό με το +5000 ( του α3) σε σχέση με το Golf δεν το εξηγήσαμε πιο πάνω ότι είναι δεν είναι έτσι ,ότι ειναι μολις 3500 με το α3 όχι μονο να υπερέχει σε ποιοτικά υλικά καμπινας αλλά και σε εξοπλισμο ασφάλειας όπως ESP/ASR κτλ.κτλ. πάλι τα ιδια να λέμε
τελικά δεν τη γλυτώνεις την αριθμητική και εξοπλιστική σύγκριση
-
παιδια το χω πει οτι σ' αυτην την κατηγορια των μικρομεσαιων με εξαιρεση το α3 ολα τα αλλα πολυ δυσκολα χωρανε ΠΙΣΩ καποιον πανω απο 1.85... μπροστα πανε καλα ισως επειδη στα περισσοτερα το καθισμα ανεβοκατεβαινει καθ' υψος...
-
Α3 στα 1,6 ακομα και FSI ειναι πολυ οριακο. Αν εχεις 4 ατομα μεσα αντε να κανεις μια προσπεραση με ασφαλεια.
-
Εγω θα πω: Focus,Corolla,Alfa 147,Astra κλπ κι αν ειναι πολυ οριακα!!! Αν εχεις 4 ατομα μεσα αντε να κανεις μια προσπεραση με ασφαλεια.
-
Το προσπέρασμα που δεν πρέπει να κάνεις με κάποιο από αυτά που αναφέρεις, δεν πρέπει να το κάνεις ούτε με το Α3 1,6.
Κατά τα λοιπά τα πλαστικά του Α3 είναι σαφώς καλύτερα και η ποιότητα κύλισης είναι εξαιρετική. -
ΣΥΜΦΩΝΩ απλα τα αναφερω γιατι ειδα σχολια μονο για το α3... εννοειται πως δεν θα βγεις με 4ατομα στη καταρα σε τριαξονικη με κλιμα ανοιχτο μες το καταχειμωνο.... ποιο απο αυτα το κανει.......
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ απλα τα αναφερω γιατι ειδα σχολια μονο για το α3... εννοειται πως δεν θα βγεις με 4ατομα στη καταρα σε τριαξονικη με κλιμα ανοιχτο μες το καταχειμωνο.... ποιο απο αυτα το κανει.......Ρε συ, συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά clima ανοιχτό μέσα στο καταχείμωνο; Και θεωρούμε μη ορθολογική επιλογή το Α3 1.6 μετά;
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Αυτό με το +5000 ( του α3) σε σχέση με το Golf δεν το εξηγήσαμε πιο πάνω ότι είναι δεν είναι έτσι ,ότι ειναι μολις 3500 με το α3 όχι μονο να υπερέχει σε ποιοτικά υλικά καμπινας αλλά και σε εξοπλισμο ασφάλειας όπως ESP/ASR κτλ.κτλ. πάλι τα ιδια να λέμε
Επειδή αυτη την εβδομάδα πήρα τιμές, το A3 ambition που έχει ίδιο εξοπλισμό με το 1.6FSi Sportline έχει 26800. Τωρα αν συγκρίνεις το Sportline με το γυμνό Α3 χωρίς κλιματισμο, σπορ καθίσματα, ραδιο-cd, τάσια κτλπ ναι ισως να έχει 3500 διαφορα.
Αλλα αυτό μόνο με ποδήλατο μπορείς να το συγκρίνεις.Δεν εχω κατι με την Audi και καλα κάνει και τα δίνει τόσο ακριβα αφου υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον, και φυσικά η δύναμη που έχει για μερικούς είναι μια χαρά (ισως και εγω να μην είχα πρόβλημα αφου κινούμαι συνέχεια μες την κίνηση και με ενδιαφερει αρκετα η ποιότητα του εσωτερικού).
Είμαι ανάμεσα στο Golf GT και στο A3 1.6FSi, και μου είναι δύσκολο να διαλέξω, το εσωτερικό του A3 είναι παααρα πολυ ωραιο. Αν δεν είχε βγεί το Golf θα έπαιρνα το Audi με κλειστά τα μάτια τώρα ομως με βάζει σε σκέψεις. Αλήθεια πως πάει ρε παιδιά το A3 είναι εντελώς ψόφιο;
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
Εγω θα πω: Focus,Corolla,Alfa 147,Astra κλπ κι αν ειναι πολυ οριακα!!! Αν εχεις 4 ατομα μεσα αντε να κανεις μια προσπεραση με ασφαλεια.Μονο που με τα λεφτα του Α3 παιρνεις τις ΔΙΛΙΤΡΕΣ εκδοσεις των αυτοκινητων που αναφερεις (εκτος της Corolla που δεν εχει) και προσπερνας με ΠΟΛΥ μεγαλυτερη ασφαλεια απο αυτη που σου παρεχει το Α3 1.6. (ειδικα με κλιμα ανοιχτο, 4 ατομα και λαστιχα 225/45 17 )
Με το ιδιο ποσο ειτε διαλεγεις ενεργητικη ασφαλεια ειτε ποιοτητα πλαστικων και κυλισης...
Μη λεμε τα ιδια παλι...
Αγορα hatchback μεχρι 25.000