-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και πιστεύω ότι σε στήσιμο το Polo GTi θα είναι πολύ καλύτερο από το μίτσου.
Πίστευε και μη ερεύνα δηλαδή;
Αν δεν πατήσει το λάστιχό του Ελλάδα,πώς να το ερευνήσω;
Εκτίμηση κάνω,μπορεί να βγω λάθος.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
elteoΓια την εγγύηση πάσο.
Για την αξία αγοράς,στα 18000 δεν δίνει και η seat το ανανεωμένο ιβιζα FR;Για το πολο gti δεν ξέρω,αλλά άντε να πάει στα 19-19.5Ε.Δεν είναι και τόσο τρομερή η διαφορά.Και πιστεύω ότι σε στήσιμο το Polo GTi θα είναι πολύ καλύτερο από το μίτσου.Επίσης δεν ξέρω αν το f/l ibiza FR έχει δανειστεί πραματάκια από το cupra όσον αφορά ανάρτηση,φρένα κλπ.
To polo Gti δενυπαρχει περιπτωση να παιζει στα λεφτα του ibiza FR,θα ειναι σιγουρα ακριβότερο,ισως και 2.000 ακριβότερο.
Το ανανεωμένο FR προς το παρον κανει 19.000,το Cupra εχει καλυτερη αναρτηση απο το FR και γενικα ειναι ενα ακριβότερο πακέτο με καλυτερες λεπτομερειες.Αν καποιος μπορει να συμβιβαστει με το σουλουπι του Colt (ελεος,μα τι σκεφτονταν;) και ειναι απολυτως βεβαιος οτι δεν χρειαζεται παραπανω αλογα (υπαρχουν λυσεις αλλα καμια συγκριση με 1.8Τ) ,τοτε ισως αυτη ειναι η επιλογη του.Αν καποιος θελει οσα αλογα χωραει η στανη (τρώγοντας ερχεται η ορεξη εδω που τα λεμε),τοτε παει σε 1.8Τ.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
egw 8ewrw oti to amaksi ayto einai oti kalytero mporei na agorasei kaneis me ayta ta lefta... Oso gia to skotwstra...exei dokimastei se pista kai exei nikhsei dynatotera amaksia.To esp den bgainei off kai leitoyrgei apsoga. **De to exw odhghsei alla to na kanei kalytero xrono stis Serres apo oti ta fiesta ST kai mini cooper S (!!!!) **kati leei.... Gia amaksi me 0-100 se katw apo 8 (7.9 exei) prepei na dwseis panw apo 22.000 kai liga lew....
7 xronia egguhsh 150 aloga , mikro mhkos = idaniko gia polh (kinhsh parking ktl ....) ti allo na zhthsei kaneis me 18500 ?
Apo xwroys de kserw alla mh to 8eloyme kai ola!Πού τα είδες αυτά;
Στις Σέρρες το drive(fight club)έβγαλε το colt στο **1:44:50 **και το fiesta στο 1:43:70..Όσο για το mini cooper s άστο καλύτερα
Ακόμα όμως και στο 0-160-0 σύμφωνα με το αγγλικό EVO το colt λόγω μη απενεργοποίησης του ESP μένει πίσω από το ST.
Το μόνο πλεονέκτημα του colt για μένα είναι τα κυβικά του(1500cc),σε όλα τα άλλα είναι απλά μέτριο.Ούτε το ψηλό μούλτι σουλούπι του μου λέει κάτι
Αν θέλεις τουρμπίνα Stif περίμενε το polo GTI ή κοίτα και το ibiza FR το F/L.Πάνω κάτω σ'αυτά τα λεφτά κινούνται και νομίζω ότι από στήσιμο(ειδικά το polo gti)είναι πολύ καλύτερα από τον ιάπωνα.auto motor and sport 12os 2005 Σερρες (τευχος 382) Α! και μη ξεχνάμε πόσο πολυ γερμανόφιλο περιοδικό είναι!
-
Δυστυχώς το πλεονέκτημα της 7ετούς εγγύησης του Colt εξανεμίζεται όταν στην ίδια πρόταση μπαίνει και το όνομα του αντιπροσώπου, για τον οποίο έχω ακούσει/δει αρκετά πράγματα που με κάνουν να ανησυχώ...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δυστυχώς το πλεονέκτημα της 7ετούς εγγύησης του Colt εξανεμίζεται όταν στην ίδια πρόταση μπαίνει και το όνομα του αντιπροσώπου, για τον οποίο έχω ακούσει/δει αρκετά πράγματα που με κάνουν να ανησυχώ...( ακολουθεί ολίγη αερολογία να περάσει η ώρα..)
εκτιμώ όμως πως -άσχετα με τον αντιπρόσωπο το κολτ είναι πιο απροβλημάτιστο, σε σύγκριση με το fiesta.. απ'αυτά που έχω διαβάσει από ιδιοκτήτες των δύο αυτοκινήτων και μόνο.
εγώ θα διάλεγα το fiesta πάντως
-
Μπορεί, αν και δεν είναι μόνο η αντιμετώπιση προβλημάτων εκεί που φαίνεται η λειτουργία του αντιπροσώπου. Φαίνεται στο κάθε τακτικό service, στην ενημέρωση του πελάτη, στην αντιμετώπισή του κλπ.
Ενας συνάδελφος αγόρασε το Jazz με βασικό κριτήριο την 7ετή εγγύηση. 2 χρόνια μετά το πούλησε, επειδή δεν άντεχε άλλο (το Jazz είχε διάφορα μικροπροβληματάκια, τα περισσότερα από την πρώτη στιγμή, και δεν του επισκεύασαν σχεδόν κανένα μέσα στην εγγύηση - μάλιστα, κάποια στάθηκαν ανίκανοι να τα επισκευάσουν). Εκτός του ότι πλήρωνε υπερβολικά ποσά.
Θα μου πείτε, άλλο το Jazz κι άλλο το Colt? Συμφωνώ, ο κινητήρας του Colt είναι αρκετά πιο σύνθετος (και μην ακούσω ότι λόγω των Evo έχουν αρκετή εμπειρία από turbo!).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μπορεί, αν και δεν είναι μόνο η αντιμετώπιση προβλημάτων εκεί που φαίνεται η λειτουργία του αντιπροσώπου. Φαίνεται στο κάθε τακτικό service, στην ενημέρωση του πελάτη, στην αντιμετώπισή του κλπ.Ενας συνάδελφος αγόρασε το Jazz με βασικό κριτήριο την 7ετή εγγύηση. 2 χρόνια μετά το πούλησε, επειδή δεν άντεχε άλλο (το Jazz είχε διάφορα μικροπροβληματάκια, τα περισσότερα από την πρώτη στιγμή, και δεν του επισκεύασαν σχεδόν κανένα μέσα στην εγγύηση - μάλιστα, κάποια στάθηκαν ανίκανοι να τα επισκευάσουν). Εκτός του ότι πλήρωνε υπερβολικά ποσά.
Θα μου πείτε, άλλο το Jazz κι άλλο το Colt? Συμφωνώ, ο κινητήρας του Colt είναι αρκετά πιο σύνθετος (και μην ακούσω ότι λόγω των Evo έχουν αρκετή εμπειρία από turbo!). :rtfm:
μπορεις να αναφερεις πια ειναι αυτα τα προβληματα?αν και δεν το πιστευω οτι ειδικα μεσα στη διετια ειχε προβλήματα και δεν του τα περασαν εγγυηση!!Αλλο το evo και αλλο το colt
Υ.Γ ο Παπρας εχει βγει μεσα στα 7 καλυτερα συνεργεια Mitsubishi στην Ευρωπη περυσι!!!
-
Κυρίως τριγμοί (στον πίνακα οργάνων, το κάθισμα, το ντουλαπάκι). Από εκεί και πέρα είχε κάποιο πρόβλημα με το υδραυλικό τιμόνι (δε θυμάμαι τι ακριβώς) . Αν θέλετε πλήρη λίστα, μπορώ να τον ρωτήσω να μου πει. Μικροπροβληματάκια, όπως είπα, αλλά σε άμεση σύγκριση με το προηγούμενό του αυτοκίνητο (Accent 1.3 πρώτης γενιάς, 7 ετών όταν το πούλησε για το Jazz) ήταν περισσότερα απ'όσα είχε εκείνο παρουσιάσει γενικώς.
Μπορεί να ήταν Jazz πρώτης παραγωγής, τι να πω. Πάντως δεν κόλλαγε τόσο στα προβλήματα του αυτοκινήτου όσο στην αντιμετώπιση από το συνεργείο και τα ακριβά τιμολόγια για απλές εργασίες.
Mitsubishi CZT - 150hp ...ενεργητική ασφάλεια ?