-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
παιδιά να ρωτήσω κάτι εσας τους χοντάκιδες?
Υπάρχει περίπτωση να χωράει κάποιος μέσα σε HONDA S2000 με ύψος 1,92-94 και μερικα κιλάκια
παραπάνω (αρκετα) χωρίς να πρέπει να το οδηγάει μονο με την κουκούλα ανοιχτή...η απαντηση ειναι κατηγοριματικη.. Δεν χωρας για να οδηγησεις.. συνοδηγος.. με το ζορι!
Ετσι όπως τα λέει ο Ντάφυ. Συνοδηγός έκατσα προχθές, και μόνο σταυροπόδι μπόρεσα να χωρέσω. Και είμαι 1.80, όχι 1.92-94.
Είμαι 1.92 και 94 κιλά εχω οδηγήσει S2000 τα προβλήματα είναι δυο αφού στριμωχτεις μέσα. Δεν βλέπεις καλά γιατί το μάτι σου πέφτει στην γραμή του παμπριζ .. άντε πες αυτό διόρθώνεται.... ΑΛΛΑ το γονατό μου το δεξί χτυπούσε στο μοχλό ταχυτήτων και μου ήταν κρυμμένος ο μοχλός. Δυστυχώς δεν είναι για μένα αλλά όπου τα πετυχαίνω στο δρόμο τα τσιγκλάω για να ακούω τον κινητήρα τους.
BTW διάβαζα ότι η Honda ετοιμάζει ένα σύστημα τετρακίνησης που θα ξεκινήσει από τα Accura και ήδη στις πρώτες δοκιμές σαρώνει και στρίβει πολύ καλύτερα από S4 και 335
http://www.edmunds.com/insideline/do/Dr ... eId=132226
-
-
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Μηπως ξερετε λεπτομερειες για αναβαθμιση Type-r '03 και που μπορω να βρω καλο μαστορα στη Βορεια Ελλαδα;
Αν και εχω βαλει αγγελια για πωληση του ταπερ μου...δεν ξερω τωρα αρχιζω να σκεφτομαι και αυτη την εναλλακτικη.Σου εχω στειλει P.m
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
3 αυτοκινητα που απλα οι Ευρωπαιοι δε μπορουν να κατασκευασουν,λειπει το ITR DC-2.
-
Δε λείπει τίποτα, όλα Civic είναι
-
Για μενα λειπει,ξερω οτι ειναι ολα σιβικ, μαζι με το Nsx-r η καλυτερη πενταδα της χοντα.
-
Απο χθες τα civic 1500 ευρω πιο φτηνα !!!!
Μεθαυριο μαλλον το παραγγελνω το 1.8 αυτοματο με δερμα για την κορη μου.Δωρο συναγερμος , αισθητηρες πισω , και μεμβρανες αντιηλιακες στα πισω τζαμια και πισω παρπριζ. Απο 1/10/08 οι μεμβρανες στα μπροστινα πλαϊνα τζαμια εχουν προστιμο 80 ευρω και 10 μερες αφαιρεση αδειας οδηγησης.
-
Ποιά civic? Τα στοκ ή τα facelift? (Τι ρωτάω, τα στοκ προφανώς!)
-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Ποιά civic? Τα στοκ ή τα facelift? (Τι ρωτάω, τα στοκ προφανώς!)Εχει βγει facelift ???
-
Ναι... Το μόνο σημαντικό που αλλάζει στα 1800 είναι η θυρα usb...
-
Ναι... Το μόνο σημαντικό που αλλάζει στα 1800 είναι η θυρα usb...Οποτε κερδισμενος ειμαι αφου κερδισα 1500 ευρω.
-
Ναι... Το μόνο σημαντικό που αλλάζει στα 1800 είναι η θυρα usb...η μάσκα δεν αλλάζει?
-
Η μονη διαφορα ειναι στην μπροστινη μασκα οπου ειναι πιο εντονο το σημα και στα 4θυρα μια μικρη διαφορα στα πισω φωτα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ναι... Το μόνο σημαντικό που αλλάζει στα 1800 είναι η θυρα usb...
η μάσκα δεν αλλάζει?
Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ο κινητήρας 1300 cc και η θύρα usb. Υποτίθεται ότι υπάρχουν επιπλέον υλικά ηχομόνωσης, επίσης. Οι αλλαγές στην μάσκα, τις ταπετσαρίες κλπ είναι από ασήμαντες έως αδιάφορες ή και ανεπιθύμητες... Σύμφωνα πάντα με τους ειδήμονες Βρεττανούς του Civinfo...
-
ακόμα και μία μικρή διαφορά στις ρυθμίσεις μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους.
Εγω θα έπαιρνα το καινούργιο. -
Φωτα xenon στο 1.8 που εχει αυτοματο αναμα φωτων εχει βαλει καποιος χωρις προβλημα ???Μου ειπαν οτι πρεπει να γινεται χειροκινητο το αναμα αν βαλω xenon.
Ισχυει ???
Ευχαριστω.
-
http://www.honda.fr/crv/index.php?utm_s ... mpaign=crv
26900 στη Γαλλία, 37000 σε μας...
Μεγάλη διαφορά ρε παιδιά? -
Για το Type-r είδες διαφορά....εκει 31600 με NAvi και 29000 το αντιστοιχο δικο μας που εδω κανει 33.150 ...Για τί τοσο μεγάλη διαφορά??????????
-
Τελικα με το θεμα των υποχρεωτικων service ανα 6μηνο ανεξαρτητα απο χιλιομετρα κοιταξτε απαντηση του υπευθυνου της Honda σε ερωτημα μελους του myphone
*Αρχικά σας ευχαριστούμε για την δυνατότητα που μας δίνετε ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Η Γενική Αυτοκινήτων ΑΕ σαν αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα λαμβάνει υπόψη της κάθε άποψη και προβληματισμό των πελατών της με σκοπό την συνεχή βελτίωση.
Σχετικά με την ερώτησή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο site της Honda στην Ελλάδα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γενική Αυτοκινήτων ακολουθεί τις συστάσεις του εργοστασίου κατασκευής.
Σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνουμε, αλλά προτρέπουμε τον κάτοχο του αυτοκινήτου να συντηρεί το αυτοκίνητό του σωστά προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η διάρκεια ζωής του.
Συνεπώς όπως διαβάσατε στο site αλλά περιγράφεται επίσης και στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης που παραλάβατε με το αυτοκίνητό σας κατά την αγορά αυτού, η προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή συντήρηση των αυτοκινήτων (όσα από αυτά ακολουθούν σταθερά διαστήματα συντήρησης) θα πρέπει να πραγματοποιείται το αργότερο κάθε 12 μήνες ή 20.000km (όποιο από τα δύο έρθει πρώτα).
Θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη οι δυσχερείς οδηγικές συνθήκες, όπου θα πρέπει να εκτελούνται επιπλέον εργασίες συντήρησης σε άλλα χρονικά ή χιλιομετρικά διαστήματα και ανάλογα πάντα το μοντέλο. Για το λόγο αυτό στην επόμενη σελίδα του βιβλίου συντήρησης περιγράφονται οι επιπλέον εργασίες για τις δυσχερείς οδηγικές συνθήκες όπως π.χ. αντικατάσταση λάδι κινητήρα κάθε 10.000 km ή 6 μήνες.
Ελπίζουμε να σας παρείχαμε κατατοπιστικές πληροφορίες.
Με τιμή
Ευθήμης Γαγάνης
General Automotive Co. S.A.
Honda Car Service Manager
Tel. +30 210 3483650
mail: e.gaganis@saracakis.gr' *
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost2588346' target='_blank -
αυτά για τα αμάξια από 3 ή 4 του 2006.
Για μας που εχουμε 7 ετή (την πρώτη την καλή που λέμε) πάμε για 6 μηνες λάδια και 1 χρόνο servis./ Αυτό εχω καταλάβει αλλά θα ρωτήσω πάλι
HONDA FORUM