-
Εγώ περιμένω να δω τι θα ψηφίσει ο Παντελής!!
-
MX5 για μένα. Και εξηγούμαι:
Η 3άρα είναι χάλια σχεδιαστικά, είναι πανάκριβη γι' αυτά που προσφέρει και επιπλέον όσο βγαίνουν εκδόσεις 1.6 για 1,5 τόνο αμάξωμα, εγώ θα την απορρίπτω...
Η Πόρσε είναι η επιλογή μου για την ψηφοφορία '2006 Car World Performance', αλλά όχι για world car of the year, δεν μπορεί να θεωρηθεί παγκόσμιο ένα αυτοκίνητο με τέτοιο κόστος απόκτησης.
Το ΜΧ5 από την άλλη, και ας μην είναι τόσο καθαρόαιμο, όσο τα προηγούμενα, εξακολουθεί να είναι ένα σβέλτο, ελαφρύ, σπορτιφ, διασκεδαστικό, όμορφο, (σχετικά) προσιτό ρόουντστερ, πράγμα το οποίο κακά τα ψέμματα λείπει από την αγορά... Από '3άρες' και 'Cayman' υπάρχουν και άλλες επιλογές στην αγορά, ΙΜΟ εξίσου καλές, αν όχι καλύτερες...
Αυτά...
-
Ας με βοηθήσει κάποιος με το τι ακριβώς εννοούν όταν λένε 'world car of the year'.
-
ούτε εδώ.....
-
3άρα τελικά παίδες.
Από εδώ: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=27&page_id=3779
-
Τελικα μαλλον ειμαστε οι μονοι που ψηφιζουμε με κριτηριο τα ...γκαζια.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τελικα μαλλον ειμαστε οι μονοι που ψηφιζουμε με κριτηριο τα ...γκαζια.Αν κάτω με τον τίτλο 'world car of the year' εννοούν το πιο ολοκληρωμένο τότε μάλλον ψηφίζουμε με λάθος κριτήριο.
Αλλά και λάθος επιλογή αυτοκινήτων από τους οργανωτές, αν πράγματι εννοούν το πιο ολοκληρωμένο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικα μαλλον ειμαστε οι μονοι που ψηφιζουμε με κριτηριο τα ...γκαζια.
Αν κάτω με τον τίτλο 'world car of the year' εννοούν το πιο ολοκληρωμένο τότε μάλλον ψηφίζουμε με λάθος κριτήριο.
Αλλά και λάθος επιλογή αυτοκινήτων από τους οργανωτές, αν πράγματι εννοούν το πιο ολοκληρωμένο.Δεν εχεις κι αδικο. Θα μπορουσαν να ειχαν βαλει περισοτερα απο τρια μοντελα για την ψηφηφορια. Δεν μπορω να φανταστω οτι μονο αυτα τα τρια υπηρξαν ξεχωρισαν φετος.
WORLD CAR OF THE YEAR 2006