-
Εδω υπαρχει ενα αισθημα μεγαλο!!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Εδω υπαρχει ενα αισθημα μεγαλο!!!!Πειράζει που ούτε το δικό σου υπονοούμενο έπιασα;;; ...μάλλον είμαι κρυφο-ξανθια.....
-
Απο οτι θυμαμαι απο κατι φωτογραφιες σου, http://www.photoforums.com/photopost/da ... _woman.jpg
http://stigmes.gr/br/images/LUKA_01.jpgπου ειχες βαλει παλαιοτερα στο φορουμ δεν εισαι ξανθια.
Για να το πιασεις αυτο που εγραψα αναφερομουν στα μακια που εστειλες παρεα με αυτο !!!....Ισως επρεπε να γραψω ερωτας......
-
Αννα τώρα θα σε μαλώσω με την καλή έννοια. Γιατί δεν είσαι μέλος του http://www.greekrenaultclub.gr ? Eίμαστε επίσης μια καλή παρέα με 2200+ μέλη, το αυτοκίνητό σου είναι απο τα λίγα που έχουν έρθει στην Ελλάδα και σε λίγο καιρό θα είναι classic, να γραφτείς και εκεί, αυτές τις μέρες αλλάξαμε server και όλα τα προηγούμενα πόστ θα ανέβουν σε λίγες μέρες, δεν υπάρχει συνδρομή και θα θέλαμε να γίνεις μέλος, τι λές ? θα σε δούμε και στα μέρη μας ?
-
Ρε amaxopoulos είσαι απίστευτος.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ρε amaxopoulos είσαι απίστευτος.Όντως είναι απίστευτος !!! Ξέθαψες το παρελθόν μου που τόσο πολέμησα να καταφέρω να κρύψω... Ούτε η Τατιάνα τέτοιες ικανότητες !
Ναι κ. 21 Quadra όπως βλέπεις στις φωτογραφιες που κάποτε έστειλα για να δελεάσω κάποιους να μου δώσουν σημασία, είμαι μέσα στο Κοσμοπόλιταν - Βόρεια Προάστεια - Λονδίνο - Παρίδι mood !!! Προσπαθώ όμως να απεξαρτηθω και να αρχίσω μια φυσιολογική ζωη....
Φιλιά στον Αμαξόπουλο !!!
-
Αννα τώρα θα σε μαλώσω με την καλή έννοια. Γιατί δεν είσαι μέλος του http://www.greekrenaultclub.gr ? Eίμαστε επίσης μια καλή παρέα με 2200+ μέλη, το αυτοκίνητό σου είναι απο τα λίγα που έχουν έρθει στην Ελλάδα και σε λίγο καιρό θα είναι classic, να γραφτείς και εκεί, αυτές τις μέρες αλλάξαμε server και όλα τα προηγούμενα πόστ θα ανέβουν σε λίγες μέρες, δεν υπάρχει συνδρομή και θα θέλαμε να γίνεις μέλος, τι λές ? θα σε δούμε και στα μέρη μας ?Classic το meganaki μου; Να χαρώ τώρα με αυτό ; Εγώ το πήρα μόλις το 96... Δηλαδή μπορώ να γραφτώ και στην ΦΙΛΠΑ ;;;
Πλάκα κάνω... Αλήθεια, γιατί classic ; Η αλήθεια είναι οτι το meganaki μου δεν είναι ενα απλο και κόκκινο... έχει υποστεί κάποιες μετατροπές στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο μικρή και είχα χάσει τον αληθινό δρόμο της θηλυκότητας....
Εντάξει, δεν ειναι και κιτ καρ, αλλά είναι δυνατο... Μολις πριν λίγο καιρό ξεκίνησα και το 'έφερνα' στην αρχική του μορφή, καθότι κατάλαβα οτι είμαι μια σοβαρή κοπέλα, και το να ακούγομαι 200 μέτρα πριν στρίψω την στορφή δεν ήταν και το καλύτερο....
Οκ, με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ το club σας διαδικτυακά, έτσι, γιατί εγώ ειμαι ΚΡΗΤΙΚΙΑ, και μου πέφτετε λίγο μακριά !!!
Φιλιά !!!!!!! -
Με τόσα φιλία νόμιζα ότι διαβάζω θέμα για γραφείο συνοικεσίων.
-
σήμερα παρέλαβα τα εισιτήρια της Κυριακής θύρα 30 με courier , περιμένω της Πεμπτης
-
Παιδια καλως σας βρηκα!Περσυ ειχα παρακολουθησει την SS και ειχα μεινει αφωνος...
Θελω να ξαναπαω σημερα και στις δυο μερες αλλα δεν παιζουν πολλα λεφτα που σημαινει αναγκαστικα θα παω στα 30αρια.
Με βαση την σχεδιαση της πιστας ποιες πιστευετε οτι ειναι οι καλυτερες θυρες?
Σκεφτομαι καποια απο τις 1-5 που βρισκονται κοντα και στις δυο διαδρομες σε αντιθεση πχ με τις 17-21.Τι λετε?
Δευτερα πρωι θα παω να τα αγορασω απο τα Odeon.Συμφωνα με το i-ticket λογικα θα υπαρχουν... -
Είναι κλάσικ με την έννοια ότι τέτοια αυτοκίνητα δεν βγαίνουν πιά, το αυτοκίνητο σου φοράει τπ μοτέρ του Williams με καλύτερη ροπή και ομαλότερη λειτουργία για ' πολιτική ' χρήση, έχει πολύ καλά φρένα και πάρα πολύ καλό στήσιμο για που ακόμα και σήμερα είναι κορυφαίο, πάντα με την προυπόθεση ότι είναι γνήσιο και σε καλή κατάσταση, με την έννοια αυτή είναι κλάσικ και καλά θα κάνεις να το διατηρήσεις στην μαμά μορφή του και δεν θα χάσεις.
-
Είναι κλάσικ με την έννοια ότι τέτοια αυτοκίνητα δεν βγαίνουν πιά, το αυτοκίνητο σου φοράει τπ μοτέρ του Williams με καλύτερη ροπή και ομαλότερη λειτουργία για ' πολιτική ' χρήση, έχει πολύ καλά φρένα και πάρα πολύ καλό στήσιμο για που ακόμα και σήμερα είναι κορυφαίο, πάντα με την προυπόθεση ότι είναι γνήσιο και σε καλή κατάσταση, με την έννοια αυτή είναι κλάσικ και καλά θα κάνεις να το διατηρήσεις στην μαμά μορφή του και δεν θα χάσεις.Συμφωνώ.
-
Γειά σου Μάνο, χαθήκαμε.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Μπορει να μην ξερει τις διαφορες wrc με motard, αλλα θα φροντισει να μαθει τα βασικα και να μην το κανει 'τσιρκο'...το σταδιο!!!Ελπίζω τουλάχιστον να γνωρίζει ότι ο Loeb ΔΕΝ έχει συνοδηγό τη σύντροφό του Elena
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Μπορει να μην ξερει τις διαφορες wrc με motard, αλλα θα φροντισει να μαθει τα βασικα και να μην το κανει 'τσιρκο'...το σταδιο!!!
Ελπίζω τουλάχιστον να γνωρίζει ότι ο Loeb ΔΕΝ έχει συνοδηγό τη σύντροφό του Elena
Κακά τα ψέματα. Αν ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από τον χώρο όσο και να προσπαθήσει είναι δύσκολο να αποφύγει τα λάθη. Ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο χοντρά!!! Άσε που έχει μια προϊστορία στην Γαλλία οπότε δύσκολο το συγκεκριμένο!
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Ελπίζω τουλάχιστον να γνωρίζει ότι ο Loeb ΔΕΝ έχει συνοδηγό τη σύντροφό του ElenaΑχαχαχαχαχχχ
Ναι είναι πολύ μωρό αυτή η γκόμενα του Σεμπ, η 'Ελενα!!!
Ορίστε εδώ το ζεύγος με σέξυ καπελάκι:
-
Ο χρήστης kerkireos έγραψε:
Παιδια καλως σας βρηκα!Περσυ ειχα παρακολουθησει την SS και ειχα μεινει αφωνος...
Θελω να ξαναπαω σημερα και στις δυο μερες αλλα δεν παιζουν πολλα λεφτα που σημαινει αναγκαστικα θα παω στα 30αρια.
Με βαση την σχεδιαση της πιστας ποιες πιστευετε οτι ειναι οι καλυτερες θυρες?
Σκεφτομαι καποια απο τις 1-5 που βρισκονται κοντα και στις δυο διαδρομες σε αντιθεση πχ με τις 17-21.Τι λετε?
Δευτερα πρωι θα παω να τα αγορασω απο τα Odeon.Συμφωνα με το i-ticket λογικα θα υπαρχουν...Καποιος να απαντησει ρε παιδια....
-
Loipon,sta Odeon den pouloun eisitiria gia oles tis thires.Apo 30aria otan piga prin mia vdomada poulousan mono gia thires 20,22,31,33(den eimai sigouros gia ta parapano,parakalo epivevaiosi apo kapoion pou thimatai kalitera).Gia tis ipoloipes thires mono meso pistotikis apo i-ticket...Kata tin gnomi m apo tis parapano mono i 22 axizei(genika protimo pano diazomai giati sto kato theoro oti xaneis meros tis diadromis...)
-
Περσυ τα εισητηρια για τα VIP κοστιζαν 120 ευρω και φετος κοστιζουν 80 ευρω...
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Περσυ τα εισητηρια για τα VIP κοστιζαν 120 ευρω και φετος κοστιζουν 80 ευρω...Αγαπημένε μου, οι VIP μάλλον δεν έρχονται στα γήπεδα για αυτό ρίξανε την τιμή, μήπως μπεί ο λαουτζίκος! Μόνο στα Μέγαρα Μουσικής πάνε αυτοί....
OAKA SSS 2006