-
αν αρεσε στους διοργανωτες το μισο-αδειο ΟΑΚΑ,
ας βαλουν του χρονου 100Ε το εισητηριο να μην πατησει κανεις !!!
ξεφτιλα
της αρπαχτης ειναι κ αυτοι
-
§
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
αν αρεσε στους διοργανωτες το μισο-αδειο ΟΑΚΑ,ας βαλουν του χρονου 100Ε το εισητηριο να μην πατησει κανεις !!!
ξεφτιλα
της αρπαχτης ειναι κ αυτοι
Eδώ μοίραζε εισιτήρια η Λ$%$#%^$#ρη, τι περίμενες;
§
-
Κρίμα πραγματικά κρίμα για αυτούς που κρατάνε τις τύχες του αθλήματος
Αισθανόμουνα πολύ άσχημα που έβλεπα να μην γεμίζει το ΟΑΚΑ.
Οι περισσότεροι θεατές χασμουριόντουσταν πάνω στην ώρα.Συμφωνώ με τους περισσότερους προλλαλήσαντες, να μην επαναλαμβάνόμαστε τόσο για τις τιμές όσο και το καθαρά πλέον τηλεοπτικό προϊόν Η αίγλη του Ακρόπολις χάνεται αν δεν έχει ήδη χαθεί.
Ξαφνικά γύρω στι 22.30 ξυπνήσαμε χάρις τα Ιστορικά!!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ που μπορούν να τα συντηρούνε προσφέροντας τέτοια θέαμα σηκώνοντας όρθιο το ~ 1/4 του κόμου του σταδίου που είχε μείνει.
Ράγισε η καρδιά μου πραγματικά βλέποντας κάποια (ειδικά την Jaguar)να ....αλλάζουνε σχήμαΟ Σκοτεινέλης κάθε φορά που μίλαγε για κάποια λαδάκια που μπορεί να έκαιγαν κάποια ή κάποιες άλλες 'χαριτωμένες' εκφράσεις πάντα κάτι πάθαιναν τα αυτοκίνητα. Έπρεπε να φάει την ομαδική γιούχα της θύρας 31 για να πάψει να φλυαρεί και να τερματίσουν απροβλημάτιστα τα υπόλοιπα ιστορικά :
-
Συμφωνω και εγω, Απογοητευση σε σχεση με περσυ, πολυ παγωμενο και μισο-αδειο το ΟΑΚΑ ( Δυστυχως δεν εδειχνε την εντυπωση ουτε καν του... μισο-γεματου ).
Αν θα ξαναπαω του χρονου? Δυσκολα! Την κυριακη δεν υπαρχει περιπτωση καμια!
Ο κοσμος καταλαβε το προβλημα με τον ηλιο και πολυ καλα εκανε και πηγε στις απεναντι θυρες.
Εγω εδωσα 160 ευρο για δυο εισητηρια για μενα και την γυναικα μου... και μας βαλανε στην 3η (!!!) σειρα... χρειαζετε να πω οτι βλεπαμε μονο τα καγκελα και τον αγωνα μονο απο τις οθονες? Α ναι ξεχασα... βλεπαμε και το αλμα! καθησε καποιος ηλιθιος απο αυτους που εβγαλαν τα εισητηρια στην 3η σειρα να δει αν φαινοταν τιποτα? Οχι! Γιατι να το κανει?
Να εχεις δωσει 160 ευρο και να παρακαλας να σε αφησουν να μπεις σε αλλη θυρα με πιο φτηνο εισητηριο και να μην σε αφηνουν την ωρα που δεν ηταν ουτε καν η μιση γεματη???
Του χρονου αν τελικα αποφασισω να παω και αν ξαναγινει θα παρω στο κεντρο στο επανω διαζομα να βλεπω και ολη την πιστα!
Κριμα παντως! Αμαρτια ειναι!
-
ΧΑΛΙΑ!!!
Νιώθω πως εχασα 6 ώρες από τη ζωή μου. Του χρόνου 300 ευρω το εισιτηριο. Όσο για θέαμα...ξανα ζεσταμένο φαγητό!
Αντε και του χρόνου να 'μαστε καλα να ενισχύουμε την τσέπη μερικών ανέργων!!! -
Ντροπη γιατι...
μετατρεπουν τα rallye σε τσιρκο....
υποτιμουν την νοημοσυνη μας...
αντι να ηχει το Σταδιο απο ηχους κινητηρων ακουγαμε μπιτακια..................Ουτε τα ιστορικα δεν σεβαστηκαν.....Ντροπη και αισχος...
Αντε παιδια την κυριακη θα χει και Παπαριζου.................
Nα παμε......................................................................
-
Να σχολιάσω κι εγώ την τηλεοπτική κάλυψη της SSS;;;;
ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Δεν ξέρω τα ονόματα των εκφωνητών της ΕΡΤ. Ο κύριος εκφωνητής ήταν εντάξει, όμως ο δεύτερος έλεγε με 'μάγκικο' στυλ κάτι πράγματα...:
'ΡΕ μανία με τους χρόνους. ΡΕ συ, εδώ ήρθαμε να δούμε θέαμα!'
'έλα ΡΕ με τους χρόνους πια!! σταμάτα να λες για τους χρόνους!'
'τώρα δεν έγραψε την αντίδραση στην εκκίνηση;;;'
'ώωωωχου πάλι με τους χρόνους ασχολείσαι;;;;'
'μην ξανακούσω χρόνους!!! φτάνει!!!'
αχαχαχ σούργελο!!!
Αν βάλουν αυτόν στην F1 δίπλα στον ΤΠ, δε θα αφήσει τον Τάκη να σταυρώσει πρόταση!!!
Α και ο Λιαλιάγας.... 'ΕΞΙ... ΠΕΝΤΕ... ΤΕΣΣΕΡΑ... ΤΡΙΑ.... ΔΥΟ.... (φεύγουν)..... ΕΝΑ....... ΠΑΜΕ!!!'
αργότερα...
'ΠΕΝΤΕ.... ΤΕΣΣΕΡΑ.... ΤΡΙΑ.... ΔΥΟ.... (φύγανε). (σιωπή).'
αργότερα...
'ΠΕΝΤΕ.... ΤΕΣΣΕΡΑ..... ΤΡΙΑΔΥΟΕΝΑΦΥΓΑΝΕ!'
-
Παιδια αφου όλοι εμεις που αγαπάμε το ράλυ και το παρακολουθούμε χρονια τώρα **δεν ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ και ταχα μου να αναβαθμισουν το ράλυ **,και καλα εμεις οι 40+ ρηδες τα παιδακια τι ειδαν απο το χθεσινο ,τοΝ ΦΛΩΡΟ ΤΟΝ ΑΛΙΑΓΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς μαμωτο μου ,τι ακριβώς να πει ρε μαμωτο ,εχει παει ποτε στο ραλυ? ,έχει ανεβει στο βουνο?, ,ξερει που πεφτει η λιμνη στο Ελευθεροχώρι όπου κατασκηνώναμε κοσμος ,λαός πολύς ..τι να λεω τωρα ρε μαμωτο ,αντε να δωσει συνέντευξη στη Λαμπίρη & Τατιάνα κτλ.κτλ. για το ποσο 'ellegante ' 'ηταν το 'show'
Y.Γ μεσημέρι στον ΑΝΤ1 παιρνουν συνέντευξη ΑΠΟ 'ΓΚΌΜΕΝΑ ΔΙΜΕΤΡΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ' για το πως της φανηΚε το ΟΑΚΑ και λέει : ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑΤΙΚΌ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ 'risky' ρε παιδί μου .
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ'ΑΛΟΓΑ -
Ετσι είμαστε εμεις οι Ελληνες, αν δουμε οτι μπορούμε να βγάλουμε λεφτά απο κάτι το ξεφτιλιζουμε, μεχρι αηδιας.
Το στάδιο ηταν αδειο χθές γιατι ειναι ασχετοι οι ΕΛΠΑ και τα τσιράκια τους μονο η οικονομά.
Στείλτε τους κανα Email δεν ειναι ντροπή. Να δούν οτι κάτι γίνεται, ωραία τα λέμε εδω αλλα..... φτανει????
-
Ο χρήστης Pista-racing έγραψε:
Ετσι είμαστε εμεις οι Ελληνες, αν δουμε οτι μπορούμε να βγάλουμε λεφτά απο κάτι το ξεφτιλιζουμε, μεχρι αηδιας.Το στάδιο ηταν αδειο χθές γιατι ειναι ασχετοι οι ΕΛΠΑ και τα τσιράκια τους μονο η οικονομά.
Στείλτε τους κανα Email δεν ειναι ντροπή. Να δούν οτι κάτι γίνεται, ωραία τα λέμε εδω αλλα..... φτανει????
Φιλε μου τους τα χουν πει ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ 'ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ' ΔΕ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
Κανε μια βολτα πανω - κατω στην ενοτητα αυτή και θα δεις οτι το ρεζιλικι τους το λεγαμε εδω και μηνες σχεδόν αλλα ....
Η μεγάλη 'πλάκα' θα ειναι την κυριακή στο ΟΑΚΑ ...Εκεί θα δεις γέλιο ,ρε παιδιά το πανερι λουλούδια ποσο παει στο ΟΑΚΑ
-
Γιατι τοση χολη;Το θέμα της υπερειδικης ειναι πολυ περιορισμενο, δεν μπορούμε να γεμίζουμε το ΟΑΚΑ καθε χρονο για αυτό μονο.
Εγω περισυ αφου ψηθηκα απο τον ήλιο, βαρεθηκα αρκετα γρηγορα βλεποντας απειρα EVO να πηγαινουν συντηρητικα...πολλες συμμετοχες,περιορισμενο θεαμα,οχι φτηνο εισιτηριο...
-
Ο χρήστης Pista-racing έγραψε:
Ετσι είμαστε εμεις οι Ελληνες, αν δουμε οτι μπορούμε να βγάλουμε λεφτά απο κάτι το ξεφτιλιζουμε, μεχρι αηδιαςΒλέπε και ξενοδόχους στη διάρκεια των Ολυμπιακών του 2004 - αντί να φέρουμε κόσμο και να κάνουμε νέους 'πελάτες', τον διώχνουμε. Αν έδωσες 15 Ευρώ και δε σε ικανοποίησε η οργάνωση και το θέαμα, ΟΚ (τι είχες, τι έχασες) αλλά να δώσεις 30 (ή 80x2, όπως ο φίλος Thodwris) για να μη βλέπεις, να ακούς κάποιον ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΡΑΛΛΥ να προσπαθεί να σχολιάσει, να μετράει αντίστροφα '5...4...3...' και τα αυτοκίνητα να φεύγουν στο '2' (όχι μια φορά, να πεις 'πάει στο διάολο', ούτε δύο... ), να ακούς τα ηλίθια 'μπιτάκια' λες και βρίσκεσαι σε κανένα λούνα παρκ,... E,... ξαναπήγαινε μετά του χρόνου, ΚΟΡΟΪΔΟ ΓΑΜΠΡΕ, αφού σου περισεύουν τα φράγκα, και ξαναπέστους 'μπράβο παιδιά'....
Πάλι καλά που δεν πήγα.........!
Μόνο και μόνο που το στάδιο είχε μόνο 40.000 κόσμο φτάνει!
Πιστεύω να πήραν το μήνυμα αλλά και τα @@ μας οι διοργανωτές που πίστευαν στην αρπαχτή εν ονόματι ΟΑΚΑ40.000 x 30 Euρώ (το μίνιμουμ) = 1.200.000 Ευρώ = [EDIT] 410 εκατομμύρια σε δραχμές. Ακόμα και κανείς να μην πάει την Κυριακή να δει το 'ξαναζεσταμένο φαγητό' (με όσους έχουν μείνει), πιστεύεις ότι δεν το έκαναν ΗΔΗ το 'φαγοπότι' τους οι εμπλεκόμενοι;;..
Δεν ξέρω τα ονόματα των εκφωνητών της ΕΡΤ. Ο κύριος εκφωνητής ήταν εντάξει, όμως ο δεύτερος έλεγε με 'μάγκικο' στυλ κάτι πράγματα...:
'ΡΕ μανία με τους χρόνους. ΡΕ συ, εδώ ήρθαμε να δούμε θέαμα!'
'έλα ΡΕ με τους χρόνους πια!! σταμάτα να λες για τους χρόνους!'
'τώρα δεν έγραψε την αντίδραση στην εκκίνηση;;;'
'ώωωωχου πάλι με τους χρόνους ασχολείσαι;;;;'
'μην ξανακούσω χρόνους!!! φτάνει!!!'αχαχαχ σούργελο!!!
Αν βάλουν αυτόν στην F1 δίπλα στον ΤΠ, δε θα αφήσει τον Τάκη να σταυρώσει πρόταση!!!O Στράτης έκανε κάποια πολύ σωστά σχόλια περί σημασίας των χρόνων, αλλά δεδομένων των περιστάσεων (=ΤΣΙΡΚΟ ) θα μπορούσε να τα είχε κάνει με λίγο πιο 'διπλωματικό' τρόπο (αφού όσοι γνωρίζουν ήξεραν ότι ο πραγματικός αγώνας αρχίζει την επομένη στα βουνά, ότι τα λίγα δευτερόλεπτα ή δέκατα που κάποιος μπορεί να κερδίσει στην SSS δεν είναι τόσο σημαντικά όσο το θέαμα, κλπ). Πολύ σωστές ήταν και οι παρατηρήσεις σχετικά με το στήσιμο των αυτοκινήτων, κλπ. Ή μήπως καλύτερα να σχολίαζαν ο Πολυχρονίου με το Μικρούτσικο, με guest star τον Τέρενς;....
Να τελειώσω με μερικές ερωτήσεις:
-
**Όταν ένας αγώνας έχει ψηφιστεί ως Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στο είδος του, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΙΖΙΚΑ;;;; **Για να τον κάνεις πιο 'προσιτό στον πολύ κόσμο';... Tότε όμως:
-
**H άυξηση του ελάχιστου εισιτηρίου της SSS στα 30 Ευρώ, σε τι αποδίδεται και σε τι αποσκοπεί;;; **Γιατί (αν δε σε νοιάζει πρώτα απ΄όλα το χρήμα) να μη βάλεις πιο φθηνό εισιτήριο, να γεμίσεις το στάδιο, και ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (όπως πέρυσι);;;
-
**Γιατί να μην παρουσιάζει κάποιος ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ αλλά κάποιος που είναι 'ΣΤΗ ΜΟΔΑ';;; **Σε ποιούς απευθύνεται ο σχολιασμός; Για να μην πω για τα μπιτάκια;..
Όχι, ευχαριστώ, το ΤΣΙΡΚΟ-ΠΡΟΪΟΝ δεν είναι για εμένα. Πραγματικά χαίρομαι που πρόλαβα κι έζησα τα ράλλυ όπως ήταν πριν από 20 χρόνια, εντός κι εκτός. Ράλλυ = Απόδραση, όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος παραπάνω. Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα καταντήσουν να είναι 1-2 ειδικές που να επαναλαμβάνονται 15 φορές σε 3 μέρες.
Τι να πω εκτός από καλή συνέχεια στο 53ο και να ελπίσουμε η απαισιοδοξία μας να διαψευστεί στην πράξη.........
-
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
40.000 x 30 Euρώ (το μίνιμουμ) = 1.200.000 Ευρώ = 4.1 δισεκατομμύρια σε δραχμές.Για ξαναπροσπάθησε με τον πολλαπλασιασμό...
Τα έσοδα όλοι τα υπολογίζουν αλλά αφήνουν έξω από το λογαριασμό τα έξοδα...
Το ΟΑΚΑ μπορεί να ήταν υποδεέστερο του περσινού (που σίγουρα έθεσε ψηλά τον πήχυ) αλλά και πάλι είχε από μόνο του όσο κόσμο είχε και στις 2 μαζί SSS στην Αργεντινή και διπλάσιο απ΄ όσο είχε πέρισι στην Ουαλία. Οπότε με απόλυτα κριτήρια του WRC δεν είναι αποτυχία, απλά δεν είναι η επιτυχία που είχαν φανταστεί-ελπίσει όσοι σχεδίασαν τον αγώνα με βάση αυτό...
Μια απορία μόνο με τους εκφωνητές: πέρισι όλοι έβριζαν τους εκφωνητές. Φέτος το ίδιο. Υπάρχει, εκτός από εύκολη κριτική, κάποια πρόταση για καλό (Ελληνα) εκφωνητή που να ξέρει και από αγώνες ? (εγώ δεν έχω, απλά απορώ)
Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής ο αγώνας πηγαίνει πολύ καλά και τα σχόλια από τους φιλοξενούμενους είναι θετικά. Ας ελπίσουμε να μείνει έτσι. Αλλο το να διαφωνεί κανείς με τη μετακίνηση (και εγώ!) και άλλο να εύχεται την αποτυχία
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια απορία μόνο με τους εκφωνητές: πέρισι όλοι έβριζαν τους εκφωνητές. Φέτος το ίδιο. Υπάρχει, εκτός από εύκολη κριτική, κάποια πρόταση για καλό (Ελληνα) εκφωνητή που να ξέρει και από αγώνες ? (εγώ δεν έχω, απλά απορώ)Πέρυσι η αλήθεια είναι ότι είχαν δυναμική και ο τέτοιος από το Traction και ο Σκοτεινέλης (χεχε, ποιος το έγραψε αυτό; ). Αλλά στην πορεία ο τέτοιος τα έκανε θάλασσα και μάς ξενέρωσε (εντάξει, ας μιλάω για τον εαυτό μου: τουλάχιστον εμένα με ξενέρωσε).
Ο δε Σκοτεινέλης είναι απείρως κουραστικός και ανυπόφορος σε ένα λεπτό παρακολούθησης της εκπομπής του στην TV· είναι δυνατόν να μην είναι κουραστικός και σε live?
Ελλείψει ιδεών και από μέρους μου, προσωπικά πιστεύω ότι αν στη θέση τους ήταν ο Αρης Σταθάκης, θα ήταν καλύτερος απ'όλους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
40.000 x 30 Euρώ (το μίνιμουμ) = 1.200.000 Ευρώ = 4.1 δισεκατομμύρια σε δραχμές.
Για ξαναπροσπάθησε με τον πολλαπλασιασμό...
Τα έσοδα όλοι τα υπολογίζουν αλλά αφήνουν έξω από το λογαριασμό τα έξοδα...ΟΚ είναι μόλις 410 εκκατομμύρια δραχμές με το ΕΛΑΧΙΣΤΟ εισιτήριο των 30 Ευρώ - πόσες ήταν οι πραγματικές θέσεις και πόσοι πήραν των 55 ή των 80, αν ξέρεις, για να δούμε το πραγματικό ποσό;;
Και πόσα ήταν τα έξοδα για το στήσιμο, και τι προσέφεραν οι **σπόνσορες **των οποίων το όνομα με τεράστια γράμματα; Aς το δούμε και βλέπουμε αν πράγματι ήδη έγινε ή όχι φαγοπότι.
Κανονικά θα έπρεπε να σκεφτούμε και το πόσα χρήματα χάθηκαν (από φαγητά, αναμνηστικά, κλπ) από αυτούς που τους φάνηκαν ακριβά τα 30 Ευρώ αλλά με 20 θα ερχόντουσαν... Από αυτούς που μαθαίνοντας για το χάλι ή βλέποντας το στην τηλεόραση είπαν 'ευτυχώς που δεν τα έσκασα' κι από αυτούς που είπαν 'κρίμα, και σιγά μην πάω και του χρόνου'...
Ας δούμε τι θα γίνει και την Κυριακή, και να δούμε στη συνέχεια πόσοι θα θέλουν να 'πάνε ΟΑΚΑ' (αν γίνει) και του χρόνου με τα ίδια δεδομένα....
Το ΟΑΚΑ μπορεί να ήταν υποδεέστερο του περσινού (που σίγουρα έθεσε ψηλά τον πήχυ) αλλά και πάλι είχε από μόνο του όσο κόσμο είχε και στις 2 μαζί SSS στην Αργεντινή και διπλάσιο απ΄ όσο είχε πέρισι στην Ουαλία. Οπότε με απόλυτα κριτήρια του WRC δεν είναι αποτυχία, απλά δεν είναι η επιτυχία που είχαν φανταστεί-ελπίσει όσοι σχεδίασαν τον αγώνα με βάση αυτό...
Νάσο, το θέμα είναι το μισογεμάτο στάδιο. Είναι λάθος να κρίνουμε σε απόλυτα μεγέθη σε σχέση με τρίτους. Τι νομίζεις έκανε τόση εντύπωση στους ξένους πέρυσι κι έγραψαν τα όσα έγραψαν, και τί ήταν αυτό που έκανε φέτος να γεμίσει το ΟΑΚΑ όσο γέμισε; Αν δεν ήταν η περσυνή επιτυχία εγώ σου λέω ότι πολλοί ούτε που θα σκεφτόντουσαν να πάνε φέτος με τις 'τιμές ευκαιρίας'. Εκμεταλλεύτηκαν το περσυνό για να τσιμπήσουν τις τιμές χωρίς να υπολογίσουν τις τσέπες του κόσμου. Ή μήπως όχι και το επίπεδο δικαιολογεί πλήρως την αύξηση;;;
Μια απορία μόνο με τους εκφωνητές: πέρισι όλοι έβριζαν τους εκφωνητές. Φέτος το ίδιο. Υπάρχει, εκτός από εύκολη κριτική, κάποια πρόταση για καλό (Ελληνα) εκφωνητή που να ξέρει και από αγώνες ? (εγώ δεν έχω, απλά απορώ)
Δεν ψάχνουμε τον τέλειο, οποιοσδήποτε από τους δημοσιογράφους που παρουσιάζουν αυτοκινητηστικού περιεχομένου εκπομπές είναι προτιμότερος από κάποιον που είναι 'ΙΝ' αλλά ΑΣΧΕΤΟΣ με το χώρο. Λίγος σεβασμός στο αντικείμενο ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!
Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής ο αγώνας πηγαίνει πολύ καλά και τα σχόλια από τους φιλοξενούμενους είναι θετικά. Ας ελπίσουμε να μείνει έτσι. Αλλο το να διαφωνεί κανείς με τη μετακίνηση (και εγώ!) και άλλο να εύχεται την αποτυχία
Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Και πόσα ήταν τα έξοδα για το στήσιμο, και τι προσέφεραν οι **σπόνσορες **των οποίων το όνομα με τεράστια γράμματα; Aς το δούμε και βλέπουμε αν πράγματι ήδη έγινε ή όχι φαγοπότι.
Απόσπασμα απο συνέντευξη του Τζίγγερ στο ένθετο για το 53ο Ράλλυ Ακρόπολις του Goal News Magazine της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2006 σελίδα 29 :
Ερώτηση : Πιστεύετε οτι 'μπαίνουν μέσα' ;
Απάντηση Τζίγγερ : Δέν θέλω να πιστέψω τίποτα. Αυτό που βλέπω όμως τόσα χρόνια είναι ότι ποτέ δέν έχει ανακοινωθεί ένας ισολογισμός του Ράλι Ακρόπολις. Αυτό είναι γεγονός! Είμαι όμως καλοπροαίρετος και πιστεύω αυτό που μου λένε. Το να διοργανώνεις όμως ένα αγώνα που θυμίζει Eurovision δέν νομίζω οτι είναι σωστό.
-
Χθές φτάνω σπίτι μου στις 20:35΄και πριν ξαναφύγω λέω ας βάλω τηλεόραση να δώ τι κάνουν (Που καταντήσαμε να έχει Ακρόπολις και να μη δίνω σημασία ούτε στα αποτελέσματα).
Πρώτη εικόνα το μισοάδειο ή μισογεμάτο στάδιο.
Δε το περίμενα ότι θα ένοιωθα έτσι με αυτή την εικόνα. Όχι χαρούμενος αλλά θλιμένα δικαιωμένος για όσα έλεγα τόσες μέρες.Πέτυχα το ζυγάρι Gro - Seb το είδα έκλεισα τη τηλεόραση κι έφυγα για να πάω σε μια δουλειά που είχα.
Που το καταντήσαμε το Ακρόπολις. Ούτε για τη τηλεόραση.
-
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
όταν είδα το ρολόι και ήταν 5:55 και το οακα μησογεμάτο ένοιωσα ντροπή
Ας νιώσουν καλύτερα ντροπή πρώτα, όσοι έχουν άμεση ευθύνη για το θέαμα το χθεσινό και μετά έλα να νοιώσουμε μαζί ντροπή.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Από τη μια ο φετινός αγώνας έφερε στο στάδιο ανθρώπους που δεν θα πήγαιναν αλλιώς (όπως οικογένειες και πολλά μικρά παιδιά) από την άλλη έδιωξε τους πιο 'σκληροπυρηνικούς' με αποτέλεσμα να είναι τελείως άναυρος ο αγώνας, χωρίς κανέναν ενθουσιασμό και χωρίς τον περσινό παλμό και με το στάδιο να βράζει....
Ήταν ψιλοαπογοήτευση....Καλώς ή κακώς οι ράτσα των θεατών των αγώνων αυτοκινήτου είναι συγκεκριμένη.
Αυτοί που θα πάνε Ο.Α.Κ.Α. δε θα πάνε (τουλάχιστον όχι όλοι) στο βουνό. Αν αυτό δε μπορούν, δε θέλουν, δε τους νοιάζει (το πιο πιθανό) να το καταλάβουν δε μπορεί να το αλλάξει κανείς. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Δεν εχετε καταλαβει κατι σωστα:
Η Fia η ΕΛΠΑ κλπ, τους εχουν γραμμενους τους θεατες.
Δεν τους υπολογιζουν και δεν τους ενδιαφερει αν θα εχουν κοσμο οι ειδικες.
Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι το τηλεοπτικο προιον.Αυτό είναι γνωστό απλά επειδή είμαστε ξεροκέφαλοι δε θέλουμε να το πιστέψουμε και κάπου μέσα μας πιστεύουμε (λανθασμένα) ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα του αθλήματος.
OAKA SSS 2006