-
Αν πάρουμε σινούκ έρχεται πιο φτηνά; ( στα γκρουπ δλδ γίνονται εκπτώσεις; )
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ομαδικο ελικοπτερικο δεν συμφερει?Ουφ... πάλι ελικόπτερο;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν πάρουμε σινούκ έρχεται πιο φτηνά; ( στα γκρουπ δλδ γίνονται εκπτώσεις; )ΓΙΑ GROUP ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ kamil.
ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
- Πόσα απ' αυτά θα πάνε προς όφελος των ελλήνων αγωνιζομένων και των αγώνων αυτ/του γενικότερα?
- Πόσα ταλέντα θα προωθηθούν του χρόνου στα Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα? (σε συνέχεια της προσπάθειας του Αθανασούλα φέτος...)
- Μήπως δεν τους φτάνουν αυτά κι όπως θα κλείσουν τις ειδικές και τα σημεία παρακολούθησης, θα μας ζητάνε εισητήριο και στο βουνό?
'Ειδοποία' βρε όταν είναι να γράψεις ανέκδοτα. Κόντεψα να πνιγώ.
Για το 3 πάντως δεν είναι και τόσο ανέκδοτο. Αγγλία θα μας κάνουν οι μπαγάσες.
είδες πως μας έχουν κάνει να το βλέπουμε tazio?????
Το φυσιολογικό και πρέπον, να το λέμε ανέκδοτο......
Για το 3, αν πετύχουν φέτος στο μάντρωμά μας, του χρόνου είναι σίγουρο!!!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!!!!τα γράφω και στην ενότητα του ράλυ..... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
- Μήπως δεν τους φτάνουν αυτά κι όπως θα κλείσουν τις ειδικές και τα σημεία παρακολούθησης, θα μας ζητάνε εισητήριο και στο βουνό?
'Ειδοποία' βρε όταν είναι να γράψεις ανέκδοτα. Κόντεψα να πνιγώ.
Για το 3 πάντως δεν είναι και τόσο ανέκδοτο. Αγγλία θα μας κάνουν οι μπαγάσες.
Θα σκουπίζουμε και τα πόδια μας όταν θα βγαίνουμε από την ειδική σε απολυμαντικό χαλί όπως στην Αγγλία για το φόβο της vόσου των φτηνών?
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ομαδικο ελικοπτερικο δεν συμφερει?
Ουφ... πάλι ελικόπτερο;
Λίγα λόγια εσύ, mr.meteo....
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ομαδικο ελικοπτερικο δεν συμφερει?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ FORUM ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΥΠΟΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΓΩΝΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πόσο εύποροι βρε Λώρη;
Για ρίξε μια τιμή για να μας βάλεις στο κλίμα. -
-
Ελπιζω να μη μας στειλουν παλι ολους απο μια μονο εισοδο...!!!
-
1)Θύρα 26: πέρσι πλήρωσα 20 ευρώ...φέτος 45...αύξηση πάνω από 100% ή εγώ έχω ξεχάσει τα μαθηματικά;;;;
2)Γνωρίζει κανείς γιατί από το site που γίνεται η πώληση των εισιτηρίων δεν είναι διαθέσιμες όλες οι θύρες του γηπέδου;;;; Εγώ δηλαδή που θέλω την 26 τι πρέπει να κάνω;;;;;;;;
-
§
Ο χρήστης billf έγραψε:
1)Θύρα 26: πέρσι πλήρωσα 20 ευρώ...φέτος 45...αύξηση πάνω από 100% ή εγώ έχω ξεχάσει τα μαθηματικά;;;;Για την ακρίβεια αύξηση 125% (και εγώ για μία από τα ίδια πάω)...
Τα
-
Ο χρήστης billf έγραψε:
1)Θύρα 26: πέρσι πλήρωσα 20 ευρώ...φέτος 45...αύξηση πάνω από 100% ή εγώ έχω ξεχάσει τα μαθηματικά;;;;2)Γνωρίζει κανείς γιατί από το site που γίνεται η πώληση των εισιτηρίων δεν είναι διαθέσιμες όλες οι θύρες του γηπέδου;;;; Εγώ δηλαδή που θέλω την 26 τι πρέπει να κάνω;;;;;;;;
Ναι..., πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να περιμένω , αν η θύρα που θέλω δεν εμφανίζεται ακόμα.
Σε 2-3 μέρες θα 'βγουν' όλες. -
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!! -
διχωs πολλεs εργοστασιακεs ομαδεs, νομιζω οτι το θεαμα θα ειναι πιο φτωχο φετοs.
-
Οσες ήταν και πέρισι θα είναι και φέτος
-
μηπως γνωριζει κανεις αν θα εχει ιστορικα και φετος ή κατι παρομοιο τελος παντων?
-
Πάντως, κατα πως φαίνεται, η φετινή χάραξη πρέπει να είναι καλύτερη. Και πιθανότατα θα υπάρχει και πιο πολύς χώρος, ότι πρέπει για το θέαμα!
Ένα καλύτερο αλμα από πέρσι και είμαστε κομπλέ!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσες ήταν και πέρισι θα είναι και φέτοςΕνταξει δεν ειναι και εντελως εργοστασιακες φετος..
-
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ **ΑΛΜΑ ** , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΛΜΑΝ ?
OAKA SSS 2006