-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ **ΑΛΜΑ ** , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΛΜΑΝ ? -
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ .... ΟΤΙ ΑΠ'ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠ'ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ , ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΟΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΑΑΑΑΜΑΝ
-
Ναι,και θα φωναζουμε εμεις απο το μαρουσι:
'Τελικα το βαλανε το τζαμι στα προαστεια και οχι στο Μοναστηρακι'Παρεπιμπτωντος τι αλλο ενδιαφερον εχει εκεινο το ΣΚ?.....
Λε ξενερουα οσο παει και μεγαλωνει....
-
Αν έχει περιγραφή από Φωτεινέλη εγώ θα πάω, όσο και αν έχει το εισιτήριο...
Άσχετο, μετά ή πριν την υπερειδική θα έχει και συναυλία Νταλάρα? Αν ναι τότε σίγουρα αξίζουν τα χρήματα! -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Αν έχει περιγραφή από Φωτεινέλη εγώ θα πάω, όσο και αν έχει το εισιτήριο...!Αφού σκέφτονται να τον κλωνοποιήσουν, ώστε αν κουραστεί να μη κάνει διάλειμα αλλά να συνεχίσει ο κλώνος.
-
§
Φωτεινέλης και Νταλάρας...
Πως από τον LTJ Bukem' πήγαμε στον Νταλάρα (δε μας χζ και αυτός) μόνο ο Τουτάτης γνωρίζει...
Όσο για τον άλλο, τι να κάνουμε, δεν μπορούν να είναι όλα τέλεια...
§
-
§
Φέτος σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω SSS τελικά...
Οι λόγοι:
1. Δεν έχει πολλές εργοστασιακές συμμετοχές ενώ οι ιδιωτικές όσο αξιοπρεπείς και να είναι δεν είναι στο επίπεδο των εργοστασιακών. Οπότε το να δω να γυρνάνε σε ένα στάδιο 6 ουσιαστικά αυτοκίνητα δε με συγκινεί. Ας μην ξεχνάμε:
2005: Citroen, Ford, Mitsubishi, Peugeot, Skoda, Subaru.
2006: Ford, Subaru (και Kronos Citroen).
2. Θα τη δείξει το Eurosport (έστω και την Κυριακάτικη)...
3. Δεν έχω ακούσει τι άλλο θα περιλαμβάνει η SSS.
4. Την Πέμπτη θα είμαι πιθανόν απασχολημένος με τη σκηνή καθώς φέτος -απ'ό,τι λένε- θα κλείνουν από την προηγούμενη ημέρα οι ειδικές...
5. Μετά την τηλεθέαση της SSS της Αργεντινής κατέληξα ότι δεν αξίζει και τόοοοσο πολύ...
6. Δυσκολεύομαι να δεχτώ την αύξηση του εισιτηρίου (+125%) σε σχέση με πέρυσι.
7. Κοιτώντας όλα τα προηγούμενα μαζί δε νομίζω ότι το θέαμα είναι αρκετά καλό και ότι δεν υπάρχει καλή αναλογία αξία/κόστος ειδικά σε σχέση με πέρσι...§
-
Εγω φετος αποφασησα να παω να δω την υπερειδικη απο περιεργεια να δω πως ειναι,και επειδη ολες οι ειδικες ειναι κοντα.Αμα οι ειδικες ηταν στην Λαμια σιγα μην αφηνα το στησιμο της σκηνης και το ψησημο το βραδυ για να παω να δω την υπερειδικη δεν τρελαθηκα.
-
Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν θυμαμαι.Ξερετε ποια μερια του γηπεδου/θυρες κοιταει δυτικα?
Ρωταω για να τις αποφυγουμε κ να μην εχουμε τον ηλιο στα μουτρα οπως περυσι.
θενκς -
Οι θύρες που δεν ενοχλούνται από τον ήλιο είναι αυτές από την πλευρά των 26-28-30 κλπ... (απέναντι από την εκκίνηση της ειδικής πέρσι (και φέτος νομίζω))...
-
Ο Νίκος Αλιάγας δίνει το ρυθμό στο ΟΑΚΑ!
http://www.acropolisrally.gr/common/pag ... age_id=676 -
Τελικά ίσως ένας επαγγελματίας παρουσιαστής κάνει τη διαφορά.
Αν κρίνουμε από τον ανεκδιήγητο και απαράδεκτο Φωτεινέλλη, αλλά και την περσινή απογοήτευση -ΙΜΗΟ- από τον Κ.Στεφανή (απόδειξη του ότι η ενασχόληση με το χώρο και την τηλεόραση δε σε χρήζει και ικανό παρουσιαστή), ίσως φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα.Εύχομαι να το δικαιωθούν οι οργανωτές, ασχέτως αν εγώ δεν θα παρακολουθήσω την SSS φέτος...
-
Είναι επαγγελματίας παρουσιαστής και ιστεύω ότι θα τα καταφέρει πολύ καλά.
Από τους περυσινούς παρουσιαστές σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερος. (αλλά ξέχασα πέρυσι παρουσίαζε ο 'πρωταθλητής οδηγός αγώνων .... ' ).
Περιμένω από όσους πάτε στην υπερειδική να ακούσω έαν έπεσα μέσα στς προβλέψεις μου. (Νοιώθω σα να κλέβω μοναστήρι )
-
Θενκς για την πληροφορια.
Να δουμε και το κυριως θεαμα τωρα και βλεπουμε.Παντως εγω περυσι εμεινα ευχαριστημενος.(πλην του ηλιου ) -
Εμένα καθόλου δεν με ενοχλούν όλα αυτά, χθές αγόρασα εισητήρια με 2 διαφορετικές πιστωτικές σε ονόματα διαφορετικά από το δικό μου. Κανένας στην τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας δεν προστάτευσε τον κάτοχο της κάρτας. Μπορεί να μου εξασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα χρεώνονται πιστωτικές που μπορεί να είναι χαμμένες ή κλεμμένες;;;
-
Ο χρήστης BOOZER έγραψε:
Εμένα καθόλου δεν με ενοχλούν όλα αυτά, χθές αγόρασα εισητήρια με 2 διαφορετικές πιστωτικές σε ονόματα διαφορετικά από το δικό μου. Κανένας στην τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας δεν προστάτευσε τον κάτοχο της κάρτας. Μπορεί να μου εξασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα χρεώνονται πιστωτικές που μπορεί να είναι χαμμένες ή κλεμμένες;;;1200 ευρώ χρέωσε ο φίλος μου την κάρτα μου για τα εισιτήρια μας... Ουτε καν ρωτησε σε τί όνομα είναι η κάρτα, να τα συνδιάσει τουλάχιστον με τον 'παραλήπτη' του δέματος, ή με τα τηλεφωνα επικοινωνίας. Δεν θέλω να είμαι 'κακια' αλλά νομίζω οτι είναι απαράδεκτο αυτό! Ειδικά οταν μιλάμε για ενα ποσο 1200 ευρω!!! Ουτε ενα εισιτήριο ουτε δυο, αλλά 25...!!! Anyway... Το πιο μελανό όμως σημείο που βρίσκω εγώ είναι οτι δεν μπορεις να 'κατοχυρωσεις' οτι αυτα τα 25 εισιτηρια πχ θα ειναι διπλα - διπλα ! Δηλαδή εμείς που θα ταξιδέψουμε απο Χανιά για τον αγώνα, 25 άτομα, (Α.Λ.Α. Χανιων παρακαλώ!) μαλλον θα ειμαστε 'διαμερισμενοι' στην θυρα που επιλεξαμε...Ο ενας εδω, ο αλλος εκει... Ισως να επρεπε να βρεθει ενας τροπος να κλεινονται στην 'σειρα' τα 'ομαδικα' τουλαχιστον εισιτήρια... Και προβλεποντας τον κοσμο που θα έχει, θα πρεπει να δωσουμε ραντεβου στο τελος στην Πλατεια Συνταγματος για να 'ξαναβρεθουμε' ολοι μαζι
Οσο για τον Αλιαγα, θα ειναι μια 'αξιοπρεπη' παρουσιαση, μιας και ειναι επαγγελματιας ο ανθρωπος. Μπορει να μην ξερει τις διαφορες wrc με motard, αλλα θα φροντισει να μαθει τα βασικα και να μην το κανει 'τσιρκο'...το σταδιο!!!
..........και μην ξεχναμε, υπαρχουμε και εμεις τα κοριτσια που οσο να 'ναι, ελπιζουμε απο την σουπερ μεγαλη οθονη θα δειχνει συχνα - πυκνα κοντινα πλανα του Αλιαγα μας!!! ...και για σας τα αγοράκια, ισως να φερει και την κοπελα του, την κουκλαρα Κακουτη!!! -
Αννα το Ακρόπολις-Ακρόπολις αλλά και το Κοσμοπόλιταν-Κοσμοπόλιταν βλέπω, για να μην ξεχνιόμαστε, όταν λες 25 άτομα απο τα Χανιά θα έχετε και τους συνοδηγούς σας μαζί ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Αννα το Ακρόπολις-Ακρόπολις αλλά και το Κοσμοπόλιταν-Κοσμοπόλιταν βλέπω, για να μην ξεχνιόμαστε, όταν λες 25 άτομα απο τα Χανιά θα έχετε και τους συνοδηγούς σας μαζί ?Δεν το έπιασα το υπονοούμενο ;;; ...και δεν ειμαι και ξανθια....
-
Κατά αρχήν αστειευόμουνα, κατά 2ον νόμιζα ότι τα κορίτσια που ασχολούνται έστω και κατά κάποιον τρόπο με τα αυτοκίνητα θα είχαν ξεπεράσει το σύνδρομο του ' κοιτάω το περιτύλιγμα και αδιαφορώ για το εσωτερικό ' και θα είχαν πιο γήινες απόψεις , άλλωστε το παλικάρι είναι αγκαζέ, βλέπεις, εξακολουθώ και αστειεύομαι - όχι ειρωνεύομαι - άντε, καλό Σαββατοκύριακο. Πές μας και τι αυτοκίνητο έχεις.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Κατά αρχήν αστειευόμουνα, κατά 2ον νόμιζα ότι τα κορίτσια που ασχολούνται έστω και κατά κάποιον τρόπο με τα αυτοκίνητα θα είχαν ξεπεράσει το σύνδρομο του ' κοιτάω το περιτύλιγμα και αδιαφορώ για το εσωτερικό ' και θα είχαν πιο γήινες απόψεις , άλλωστε το παλικάρι είναι αγκαζέ, βλέπεις, εξακολουθώ και αστειεύομαι - όχι ειρωνεύομαι - άντε, καλό Σαββατοκύριακο. Πές μας και τι αυτοκίνητο έχεις.Ακόμα και τα κορίτσια που ασχολουνται κατα καποιο τρόπο με τα αυτοκίνητα εστω και αν εχουν ξεπερασει το συνδρομου του 'κοιταω το περιτυλιγμα...' παραμένουν γυναίκες ! Τουλάχιστον εγώ, τα 'θηλυκά' χόμπι οπως αυτό του θαυμασμού ενός ωραιου αντρα το έχω...! ...Και εγώ αστειευόμουν οταν το έγραψα το σχολιο Αλιαγα - Κακουτη κτλ !
Αυτό τώρα με το αυτοκίνητο που κολλάει ; Είμαι γραμματέας στη λέσχη, δεν είναι καμιά γκαζο-σαδο-μαζο-γκόμενα... Απλά έχω φίλους που τρέχουν σε αγώνες, είμαστε μια παρέα, και για υπάρχει το σπορ αυτό κάποιοι πρέπει να το 'στήνουν'. Anyway, έχω ενα Renault Megane coupe 2.0 και τωρα πήρα και ένα SUV Sportage ΚΙΑ... γιατί κυρίως μ'αρέσει η οδήγηση στη φύση και όχι η άσφαλτος....!
Μάκια !!!!!!!!!
OAKA SSS 2006