-
Ψηφίστε τώρα - θα σχολιάσω μετά .
-
-
-
Να σχολιάσεις αφάνα! Να σχολιάσεις!
Κυρίως όμως να σχολιάσουμε πως και ξαφνικά 'ανακάλυψαν' την AGB και τις σχέσεις των ιδιοκτητ΄ν της με άλλες διαφημιστικες εταιρείες!
-
Όντως περίεργο ότι το ανακάλυψαν τώρα.
Σίγουρα υπάρχει θέμα τόσο ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς όσο και ως προς τπν τρόπο ελέγχου της.
Όμως θα πρέπει να ακούσουμε και την άλλη πλευρά πριν βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε χωρίς να υπάρχει αντίλογος
-
Σιγα το σκανδαλο!!!!
Γιαννης κερναει και Γιαννης πινει!!!!Που ειναι το παραξενο δηλαδη??
Οτι εβλεπε ο αλλος τηλεοραση για 22 ωρες το 24ωρο??
Ε και??
Εδω υπαρχουν εντυπα των οποιων η μητρικη εταιρεια αγοραζει τα μισα φυλλα αποσα ανακοινωνει το πρακτορειο διανομης για να δειχνουν κυκλοφορια και για να τραβανε τις διαφημισεις.Ειναι πολλα τα λεφτα (της διαφημισης) Αρη....
-
Οποιος ε΄΄ιδε χτες(31-3) το δελτίο του alpha, ακουσε και την 'απέναντι' γνώμη
-
Ένα μάτσο διαπλεκόμενοι απατεώνες είναι όλοι αυτοί της διαφήμισης, της AGB και της τηλεόρασης. Γνώμη μου.
Όσοι έχουν μηχανάκια είναι απλοί ιθαγενείς. -
Όταν τα έλεγε ο Μαστοράκης εδώ και καιρό μερικοί τον έλεγαν γραφικό
Δεν αναφέρομαι σε μέλη του φόρουμ, γενικά μιλάω.
-
Δεν ξέρω κανέναν να έχει τέτοιο μαραφέτι !!
Πολύ θα ήθελα να δω τέτοια νούμερα τηλεθέασης , έχω μεγάλη περιέργεια. Πάντως δε νομίζω να υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά
-
Όχι δεν έχω. Ούτε ξέρω κανέναν που έχει, αλλά δεν βλέπω αυτήν την επιλογή στην ψηφοφορία.
Την βρίσκω μεγάλη απάτη όλη αυτή την ιστορία. Δεν πιστεύω να μάθουμε την αλήθεια πάντως, ούτε καν ένα μικρό τμήμα της. Είναι πολλά τα λεφτά...
-
Δεν έχω κι ούτε γνωρίζω κανένα που να έχει.
-
Ούτε εγώ έχω ή μου έχει πει κανένας ότι έχει(όχι ότι θα ήθελα να έχω, μην παρεξηγηθώ κιόλας).
Τώρα, πόσο ποταπό είναι να καλείς κύριο που είχε αυτό το μηχανάκι σπίτι του για να βγει και να κάνει διαφήμιση στη φυλλάδα σου γιατί ΜΗΝ ξεχνάμε ότι είσαι και μεγαλοεκδότης ρε Μαμακομάκη, τι να πω...ή να εκτιμήσω τους πουλημένους που η παρουσιά τους και μόνο στην εκπομπή σου συνεχώς δείχνει πόσο 'με το μέρος του Μάκη' είναι...διότι αν έχεις αντίθετη άποψη απ' τον κύριο Ι5 θα σε φάει το μαύρο το σκοτάδι.
Ότι γίνεται ΜΟΝΟ τύχαίο δεν είναι(όπως και οι επιθέσεις εναντίον των πρώτων σε κυκλοφορία εφημερίδων τους προηγούμενους μήνες).Φυσικά και με τις δημοσκοπήσεις δεν είναι όλα ρόδινα...ή μήπως νομίζει κανείς ότι οι υπόλοιπες εταιρείες είναι άγιες; Το θέμα είναι όταν ένας μεγαλοεκδότης που έχει τη δική του εκπομπή στην τηλεόραση θίγει κάποια πράγματα είναι για συμφέροντα που ο κοσμάκης δεν υποψιάζεται..
-
Μπορεί να πει κάποιος και σε μας που δεν βλέπουμε τηλεόραση τι ακριβώς προέκυψε;
-
Να πω οτι έχω καταλάβει ..... , δεν εχω καταλάβει !!!!
Πάντως έβλεπα την Παρασκεύη ειδήσεις στον Άλφα και είχε ο Χατζηνικολάου , του πρόεδρο της AGB και , τον ρώταγε για το πως είναι δυνατον ένα παιδι 3 ετών να δηλώνει τα στοιχεία του στο μηχανάκι βλέποντας Χαρδαβέλλα ...... Έλεος !!!!!!!!!!!!
Πάντως νομίζω οτι ο Άλφα παραπονιέται γιατι έχει χαμηλά νούμερα ...
Πάνε τα λεφτά σου Κοντομηνά !!!!!!!!!!!11 -
ούτε εγώ έχω, και δεν ξέρω κανέναν που να έχει...
δεν υπάρχει ούτε ένας στο forum που να έχει, ή έστω να ξέρει κάποιον που να έχει;
-
Τα 'μηχανάκια' πόσα είναι?....2500?...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι δεν έχω. Ούτε ξέρω κανέναν που έχει, αλλά δεν βλέπω αυτήν την **επιλογή **στην ψηφοφορία.Πήγα να την βάλω αλλά έκανα κάτι λάθος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ούτε εγώ έχω, και δεν ξέρω κανέναν που να έχει...δεν υπάρχει ούτε ένας στο forum που να έχει, ή έστω να ξέρει κάποιον που να έχει;
Λοιπόν, καλά θυμόμουν (το εξακρίβωσα πριν λίγο) - είχαν στο σπίτι μιας φίλης μου τέτοιο μαραφέτι για περίπου 3 χρόνια. Απ' ότι μου είπε τους είχαν βάλει από ένα 'κουτί' σε κάθε τηλεόραση του σπιτιού (4 συνολικά!) και όλα κατέληγαν σε ένα κεντρικό, συνδεδεμένο με το τηλέφωνο (κάποια στιγμή το βράδυ έστελνε τα data). Στην αρχή, λέει, που τους το έβαλαν, προσπαθούσε να το επηρρεάσει όσο μπορούσε! Έβλεπε μόνο ξένες σειρές και κυνηγούσε την αδερφή της μην πάει και βάλει καμιά 'Λάμψη' ή κανα 'Καλημέρα Ζωή'! Μετά βαρέθηκε.
Περί αξιοπιστίας των μετρήσεων ...κανένα σχόλιο!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Όχι δεν έχω. Ούτε ξέρω κανέναν που έχει, αλλά δεν βλέπω αυτήν την **επιλογή **στην ψηφοφορία.
Πήγα να την βάλω αλλά έκανα κάτι λάθος
Κάτσε να το 'σιάξω'
ΟΚ, 'σιάχτηκε'
Μέτρηση τηλεθέασης