-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Το μεγεθος των κεραιων μαλλον παει ανα παρτιδες. Παντως υπαρχουν και μικροτερες aftermarket που ταιριαζουν στο βιδωμα και ειναι και φτηνες.Αυτό το είχα ψάξει λίγο στην αρχή αλλά το παρατησα. Η βάση της κεραίας είναι σταθερή και η ίδια η κεραία αν και μακρυά είναι πλαστική και έχει ελαστικότητα. Οι περισσότερες aftermarket είναι μεταλλικές και αν και κοντές ... φαντάσου κάτω απο κλαδιά ένα όρθιο λεπτό μεν σίδερο δε τι μπορεί να κάνει στην οροφή όταν βρει αντίσταση!
Ετσι άφησα την μακρυά εργοστασιακή που βολεύει σε καμιά εθνική γιορτή να βάλω ένα σημαιάκι, τα Χριστούγεννα ένα στολίδι ή στο κάμπινγκ ... το μαγιό για να στεγνώσει!!!
Αν βρω πάντως κοντή και ευκαμπτη (κεραία) θα την πάρω -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ετσι άφησα την μακρυά εργοστασιακή που βολεύει σε καμιά εθνική γιορτή να βάλω ένα σημαιάκι, τα Χριστούγεννα ένα στολίδι ή στο κάμπινγκ ... το μαγιό για να στεγνώσει!!!Eτσι, ετσι, η μακρυα εχει και αλλες χρησεις...
-
Εγω που εχω μακρια κεραια καθε φορα που πηγαινα στο πλυντηριο για πλυσιμο χτυπαγε πανω στη λαμαρινα οποτε τωρα εχει ενα βαθουλωματακι εκει (μονο απο παρα πολυ κοντα φαινεται)
Οπότε, όποτε πηγαινετε σε πλυντηριο αυτοκινητων καλο θα ηταν να τη βγαζετε να μην εχετε και σεις τετοιο αποτελεσμα.. -
είναι από τις φορές που είναι μείον να την έχεις μακρυά....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ετσι άφησα την μακρυά εργοστασιακή που βολεύει ...Προσοχή μόνο, γιατί αν μπείτε π.χ. σε πλοίο με χαμηλό ταβάνι και επιχειρήσετε όπισθεν, θα πάρει ανάποδα την κεραία μαζί με τη βάση με σοβαρό ενδεχόμενο να την βγάλει μαζί με τη βάση της, κοινώς 'θα ξεσκίσει το σύμπαν...'...
Για αυτό αν η κεραία μπορεί να πλαγιάσει προς τα κάτω καλύτερα να την έχετε πάντα έτσι...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω που εχω μακρια κεραια καθε φορα που πηγαινα στο πλυντηριο για πλυσιμο χτυπαγε πανω στη λαμαρινα οποτε τωρα εχει ενα βαθουλωματακι εκει (μονο απο παρα πολυ κοντα φαινεται)
Οπότε, όποτε πηγαινετε σε πλυντηριο αυτοκινητων καλο θα ηταν να τη βγαζετε να μην εχετε και σεις τετοιο αποτελεσμα..Πλυντήριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μακριά.............. για πολλούς λόγους !!!! 1)κρίση , 2)δεν κάνουν καλή δουλειά, 3)το πλένουν αλλοδαποί που δεν ξέρουν απο καθαριστικά , 4)δεν το προσέχουν καθόλου, 5)χρεώνουν τρελά ποσά !!!!!! κ.α.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πλυντήριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μακριά.............. για πολλούς λόγους !!!! 1)κρίση , 2)δεν κάνουν καλή δουλειά, 3)το πλένουν αλλοδαποί που δεν ξέρουν απο καθαριστικά , 4)δεν το προσέχουν καθόλου, 5)χρεώνουν τρελά ποσά !!!!!! κ.α.Συμφωνω και στα 5 Οποτε εχω αφησει αυτοκινητο σε πλυντηριο ολο και καποια μ%*#$@α εχουν κανει. Μεχρι και τους αεραγωγους στο ταμπλο μου ειχαν σπασει μια φορα Οποτε το πλυσιμο ειδικα εσωτερικα μονο απο μενα.
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Συμφωνω .Μα... δε θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε , άλλωστε γιαυτό έχουμε και το ίδιο αμάξι!!!!!!!!
-
Συμφωνω .
Μα... δε θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε , άλλωστε γιαυτό έχουμε και το ίδιο αμάξι!!!!!!!!
-
Συμφωνω .
Μα... δε θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε , άλλωστε γιαυτό έχουμε και το ίδιο αμάξι!!!!!!!!
Εγώ τον Κάσκαρο τον θέλω ... αλήτη. Να γνωρίσει τις βούρτσες, να τον αγγίξουν τα πανιά των αλλοδαπών, να κάτσει κάτω απο κλαδιά, να πιει και λίγη βενζινούλα παραπάνω όπως και να μουγκρίσει και λίγο παραπάνω και μόνο το βράδυ να ξεκουραστεί στην δροσιά της θέσης του στο γκαράζ προφυλαγμένο απο τα στοιχειά της φύσης. Δεν τον θέλω ευαίσθητο και μαλθακό!
Στο θέμα της κεραίας είναι ένα φάουλ της εταιρίας όχι τοσο το μήκος της όσο η σταθερή βάση. Εως και απαράδεκτο για ψηλό αυτοκίνητο που υπάρχει και σαν 4κίνητο. Εντελώς ανεξήγητο αλλά πρέπει να είναι και το μοναδικό Nissan εδώ και χρόνια με σταθερή και όχι σπαστή βάση!
-
Παντως και αυτη η κεραια που εχει τωρα-η μαμισια-ειναι αρκετα ευκαμπτη αλλα ψηλη. Αν βρω μια πιο μικρη και ευκαμπτη θα την αλλαξω και θα ενημερωσω σχετικα για την αγορα
-
Ναι. Εϊναι πολύ λεπτή και έχει μεγάλη ελαστικότητα.
Μετά την λήξη της εγγυήσης θα προβώ σε κάποιες αλλαγές και μάλλον και η κεραία θα είναι μια απ' αυτή. Μάλλον για αυτή σαν του καρχαρία που είναι. Αν και έχω μια πολύ καλή -μεταλλική όμως- κοντή συλλεκτική αγωνιστική της Nismo ... αλλά φοβάμαι μην την κλέψουν. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
αλλά φοβάμαι μην την κλέψουν.πως να την κλέψουν από την υπόγα που έχεις τον κάσκαρο.............
-
αλλά φοβάμαι μην την κλέψουν.
πως να την κλέψουν από την υπόγα που έχεις τον κάσκαρο.............
Στις λίγες φορές που κυκλοφορεί και επι του εδάφους εννοώ!
-
Αυτό το ΣΚ ... κοιμήσου αγγελούδι μου!
-
Φίλε Cosneo τι συμβαίνει; Έγινε κάτι;
-
-
Δεν το έλυσες ρε συ το θέμα; Τι πρόβλημα υπάρχει; Έληξε το δίπλωμα. ΟΚ. Έχεις συναντήσει πρόβλημα με την ανανέωση;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν το έλυσες ρε συ το θέμα; Τι πρόβλημα υπάρχει; Έληξε το δίπλωμα. ΟΚ. Έχεις συναντήσει πρόβλημα με την ανανέωση;Οχι ακόμα διότι μέχρι να πάρω το χαρτί (όχι το δίπλωμα καν) θέλει χρόνο (καμιά 10ριά μερες). Το προηγούμενο ληγμένο 'κατασχέθηκε'. Οπότε χωρίς δίπλωμα ή έστω την βεβαίωση καταθεσης των εγγράφων για ανανέωση ... μόνο συνοδηγός!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν το έλυσες ρε συ το θέμα; Τι πρόβλημα υπάρχει; Έληξε το δίπλωμα. ΟΚ. Έχεις συναντήσει πρόβλημα με την ανανέωση;
Οχι ακόμα διότι μέχρι να πάρω το χαρτί (όχι το δίπλωμα καν) θέλει χρόνο (καμιά 10ριά μερες). Το προηγούμενο ληγμένο 'κατασχέθηκε'. Οπότε χωρίς δίπλωμα ή έστω την βεβαίωση καταθεσης των εγγράφων για ανανέωση ... μόνο συνοδηγός!
Κρίμα. Υπομονή. Λίγες μέρες είναι...
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)