-
Απορω πραγματικα πως οδηγειτε και βλεπετε τετοιες καταναλωσεις. Με νορμαλ οδηγηση σε επαρχιακους δρομους το qq γραφει 7.5. Στην εθνικη χαλαρα παμε στα 9. Στην αθηνα δεν το κινησα ποτε. Οσον αφορα το ιμπιζα το 6.5 ειναι το λιγοτερο που ειδα ποτε. Εθνικη 7 με 8 και αθηνα με φουλ κινηση 10+.
5.5 και 6 δεν ειδα ουτε οταν τα εστρωνα και πηγαινα μαχ με 3500 (αντε 4000 στο τσακιρ κεφι) στροφες.
-
Έχουμε καμιά πληροφορία για το εάν επίκειται 1600cc τουρμπίσιος με αρκετά αλόγατα κινητήρας;
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Έχουμε καμιά πληροφορία για το εάν επίκειται 1600cc τουρμπίσιος με αρκετά αλόγατα κινητήρας;Φιλαρακι αστο καλυτερα. Δεν βλεπεις ποσο κανει το juke με αυτο τον κινητηρα? Ακομα και να τον βαλουνε θα ειναι πιο οικονομικο να αγορασεις ενα kuga και να σου μεινουνε και λεφτα να πληρωνεις τα ακριβοτερα τελη κλπ
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Απορω πραγματικα πως οδηγειτε και βλεπετε τετοιες καταναλωσεις. Με νορμαλ οδηγηση σε επαρχιακους δρομους το qq γραφει 7.5.Αν εννοείς qq 1600 fl με νορμάλ οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους γράφει 5,8!!! 7,5 δεν είναι νορμάλ οδήγηση !!!!
-
Aναλόγως τι εννοείς επαρχιακό δρόμο. Αναλόγως πόσο βαρύ πόδι έχει αυτός που οδηγεί στον επαρχιακό δρόμο. Αναλόγως τι κουβαλάει στο αμάξι. κτλ κτλ κτλ
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Απορω πραγματικα πως οδηγειτε και βλεπετε τετοιες καταναλωσεις. Με νορμαλ οδηγηση σε επαρχιακους δρομους το qq γραφει 7.5.
Αν εννοείς qq 1600 fl με νορμάλ οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους γράφει 5,8!!! 7,5 δεν είναι νορμάλ οδήγηση !!!!
Αν εννοεις νορμαλ οδηγηση να σε περνανε οι νεκροφορες οταν εχουν τα στεφανια μπροστα, ισως. Εγω υπο νορμαλ συνθηκες δεν οδηγω ετσι.
-
Χθες είδα ένα QQ παλαιάς κοπής (προf/l δηλαδή) σε ένα παραξενο χρώμα. Κάτι σε γκρι πολύ ανοιχτό ή ασημί ματ. Απαίσιο βασικά αλλά υπήρχε τέτοια απόχρωση στο χρωματολόγιο τους?
Ασημί και γκρι σκούρο και ένα γκρι σκούρο/μπλε (Denim νομίζω το λένε και μ' αρέσει γιατι 'μπλεδίζει' και λιγο) ξέρω ότι έχουν. Αυτό το ενδιάμεσο 'εμετί' που το βρήκαν?
Κάπως σαν αυτό:
![](http://i.ebayimg.com/06/!!sw(S0!BW0~$(KGrHqF,!g8E)7tHP,OJBMgJYF6qbQ~~_19.JPG) -
Ναι το έχω δει πολλές φορές σε αυτό το απαίσιο, πραγματικά, χρώμα.
Σαν παλιό ταξί είναι.
Δεν ξέρω άλλο σύγχρονο αυτοκίνητο σε τόσο άθλιο χρωματισμό. Καλύτερα να το άφηναν άβαφο. -
Urban Silver ονομαζεται,
και μαλλον δεν κολακευει καθολου το αυτοκινητο. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σαν παλιό ταξί είναι.και σκεφτόμουν τι ακριβώς μου θυμίζει!
Urban Silver ονομαζεται.
Ελπίζω να το εξηγούν οι πωλητές στους υποψήφιους αγοραστές που θέλουν ασημί ότι σε ... Silver υπάρχει το απλό (μάλλον το φυσιολογικό) και το Urban (παρακμιακό 'αστικό' από εικόνα πόλεων πολλά χρόνια πριν, θα το έλεγα).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν παλιό ταξί είναι.
και σκεφτόμουν τι ακριβώς μου θυμίζει!
Urban Silver ονομαζεται.
Ελπίζω να το εξηγούν οι πωλητές στους υποψήφιους αγοραστές που θέλουν ασημί ότι σε ... Silver υπάρχει το απλό (μάλλον το φυσιολογικό) και το Urban (παρακμιακό 'αστικό' από εικόνα πόλεων πολλά χρόνια πριν, θα το έλεγα).
Το παραξενο ειναι οτι αυτο το Urban ειναι το χρωμα που μια αντιπροσωπεια Νισσαν στην Αθηνα ειχε το Qashqai του τεστ ντραιβ της και μολις το ειχα δει ειχα απλα τρομαξει ....
Πιο πολυ παρεπεμπε σε χρωμα ξαβαμενης κι ηλιοκαμενης φρεγατας του πολεμικου Ναυτικου οποτε θα το ονομαζα 'φρεγατί' αντι για Urban..
Νομιζω πως στην F/l εκδοση καταργηθηκε ....
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Νομιζω πως στην F/l εκδοση καταργηθηκε ....Όχι. Απο το φυλλάδιο του f/l.
Στο παλιό υπήρχε ένα Silver και το Urban Silver.
Στο τωρινό υπάρχει το Urban Silver, ένα ... Blade Silver (φαντάζομαι το φυσιολογικό ασημί, το ίδιο με το σκέτο Silver του προηγούμενου (έχει τον ίδιο κωδικό: ΚΥΟ)) και ένα νέο Titanium (που δεν μου φαίνεται για πολύ σκούρο για γκρι σκούρο/μολυβί). -
Aν το γκουγκλάρετε σε μεγάλες φωτό που φαίνεται καλύτερα ...δεν είναι άσχημο χρώμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aν το γκουγκλάρετε σε μεγάλες φωτό που φαίνεται καλύτερα ...δεν είναι άσχημο χρώμα.Σε φωτο η' σε μικρη επιφανεια ειναι δυσκολο να αποτυπωθει σωστα το συγκεκριμενο χρωμα,
εγω ενω ηθελα ασημι και το ειχα δει στο φυλλαδιο οταν το ειδα σε εκθεση τρομαξα οπως ειπε ο lpat2001, ευτυχως που υπηρχε το κανονικο ασημι, ποτε δεν θα το αγοραζα σε urban silver ακομα και αν ηταν το μοναδικο χρωμα, παρ ολα αυτα φιλος που το εχει και το καμαρωνει σε προσφατη συναντηση μας με ειπε παλιομοδιτη και κλασικο. -
Ρετρό, κλασικό και παλιομοδίτικο είναι. Ίσως να ταίριαζε στο Micra, Beetle, Mini, Fiat 500 που φέρνουν σε εμφανιση σε παλιά αυτοκίνητα και διαθέτουν και κάποια 'παλιακά' παστέλ χρώματα.
Στο QQ όμως ... αυτό που είδα ... δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ. Σαν θαμπό και ξεβαμμένο είναι!
Αν το έβλεπα δε και σε κανένα παλιό 4θυρο θα έψαχνα να βρω την ταμπέλα 'Αγοραίον'! -
Παιδιά ....η εταιρεία δίνει κατανάλωση εκτός πόλης 5,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα!!! Ε λοιπόν την έχω Εχω 800 χιλιόμετρα και δίχνει κατανάλωση 5,7 !!!! Κάποια στιγμή θα βάλω βενζίνη για να δω και πραγματικά τι λέει!!!! Πάντως πιστεύω πιό κάτω.... ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!
-
Παιδιά ....η εταιρεία δίνει κατανάλωση εκτός πόλης 5,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα!!! Ε λοιπόν την έχω Εχω 800 χιλιόμετρα και δίχνει κατανάλωση 5,7 !!!! Κάποια στιγμή θα βάλω βενζίνη για να δω και πραγματικά τι λέει!!!! Πάντως πιστεύω πιό κάτω.... ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!! -
Παιδιά ....η εταιρεία δίνει κατανάλωση εκτός πόλης 5,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα!!! Ε λοιπόν την έχω Εχω 800 χιλιόμετρα και δίχνει κατανάλωση 5,7 !!!! **Κάποια στιγμή θα βάλω βενζίνη **για να δω και πραγματικά τι λέει!!!! Πάντως πιστεύω πιό κάτω.... ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!Τι σημαίνει 'κάποια στιγμή θα βάλω βενζίνη' ?....
Η κατανάλωση που αναφέρεις είναι χωρίς καύσιμο και μετακίνηση του οχήματος?απλά σε πειράζω
Αλήθεια με τι ταχύτητες , τι χρήση και σε τι συνθήκες έχει επιτευχθεί αυτή η τιμή κατανάλωσης?
Έχει συνάδελφος το δικίνητο , αλλά συνήθως βλέπει 8+. -
Παιδιά ....η εταιρεία δίνει κατανάλωση εκτός πόλης 5,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα!!! Ε λοιπόν την έχω Εχω 800 χιλιόμετρα και δίχνει κατανάλωση 5,7 !!!! Κάποια στιγμή θα βάλω βενζίνη για να δω και πραγματικά τι λέει!!!! Πάντως πιστεύω πιό κάτω.... ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!Μην βαλεις βενζινη γιατι θα βαρυνει και θα καιει πιο πολυ .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παιδιά ....η εταιρεία δίνει κατανάλωση εκτός πόλης 5,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα!!! Ε λοιπόν την έχω Εχω 800 χιλιόμετρα και δίχνει κατανάλωση 5,7 !!!! Κάποια στιγμή θα βάλω βενζίνη για να δω και πραγματικά τι λέει!!!! Πάντως πιστεύω πιό κάτω.... ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!
Μην βαλεις βενζινη γιατι θα βαρυνει και θα καιει πιο πολυ .
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)