-
Γιατί πρέπει η Ρενό να κάνει ό,τι θέλει τη Νισσάν σώνει και καλά; Διαχωρισμό περιοχών έχουν κάνει, στην Ευρώπη όπως είναι λογικό σαρώνει η Ρενό, στην Ασία η Νισσάν, στη Βόρεια Αμερική η Νισσάν κ.ο.κ.
Δεν τίθεται θέμα κυριαρχίας της μίας πάνω στην άλλη, καθώς όπως φαίνεται ειδικά από την πρόσφατη ιστορία της Νισσάν πάνε για καλύτερη κάλυψη της αγοράς με τα crossover και τα τετρακίνητα.
Συνήθως κάπου εδώ, εμφανίζεται κάποιος και λέει για τον κινητήρα του 350Ζ που είναι της Ρενό και ως εκ τούτου αναξιόπιστος. Πάνω από 3 φορές έχει γίνει αυτό εδώ μέσα!
-
Έλα τώρα, όλοι ξέρουν ότι έκανες τράμπα τα μοτέρ των sunny και clio πριν πάρει πόδι το πρώτο.
-
Ποιος το διέδωσε αυτό; Για αυτό έπεσε η μετοχή της Ρενό το Q2/2009; Xάσαμε πολλά ευρωγιέν τότε.
-
O κινητήρας των Νισσάν Ζ είναι της Ρενώ?
-
Ο Χ Ι
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
τον κινητήρα του 350Ζ που είναι της Ρενό και ως εκ τούτου αναξιόπιστος. Πάνω από 3 φορές έχει γίνει αυτό εδώ μέσα!Οι 3,5 VQ35DE του 2000 και VQ35HR απο το 2007 είναι της Renault?
Λάθος μετάφραση θα έκαναν!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
τον κινητήρα του 350Ζ που είναι της Ρενό και ως εκ τούτου αναξιόπιστος. Πάνω από 3 φορές έχει γίνει αυτό εδώ μέσα!
Οι 3,5 VQ35DE του 2000 και VQ35HR απο το 2007 είναι της Renault?
Ο Χ Ι
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γιατί πρέπει η Ρενό να κάνει ό,τι θέλει τη Νισσάν σώνει και καλά; Διαχωρισμό περιοχών έχουν κάνει, στην Ευρώπη όπως είναι λογικό σαρώνει η Ρενό, στην Ασία η Νισσάν, στη Βόρεια Αμερική η Νισσάν κ.ο.κ.Δεν τίθεται θέμα κυριαρχίας της μίας πάνω στην άλλη, καθώς όπως φαίνεται ειδικά από την πρόσφατη ιστορία της Νισσάν πάνε για καλύτερη κάλυψη της αγοράς με τα crossover και τα τετρακίνητα.
Συνήθως κάπου εδώ, εμφανίζεται κάποιος και λέει για τον κινητήρα του 350Ζ που είναι της Ρενό και ως εκ τούτου αναξιόπιστος. Πάνω από 3 φορές έχει γίνει αυτό εδώ μέσα!
Νομιζω οτι εχεις λαθος , ο κινητηρας του 350z της σειρας VQ ειναι κατασκευης της Nissan και οχι της Renault, η Renault τον εκανε εισαγωγη και το τοποθετουσε στο Velsatis , επεισης τον εδινε για χρηση και στην Samsung Motors
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
...
Νομιζω οτι εχεις λαθος
Το ξέρει ότι ΔΕΝ είναι την Renault.
-
βρε τι μαθαίνεις σε αυτόν τον κόσμο..
-
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα και ξέχασα και αυτά που ήξερα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα και ξέχασα και αυτά που ήξεραΕσυ να ξαναβαλεις για αβαταρ την Καρλα μπρουνι που ειχες
-
άντε να δούμε και κανένα να κυκλοφορεί στην πόλη...
Όσο να ναι όταν το βλέπεις live στο δρόμο και όχι στημένο σε μία έκθεση είναι αλλιώς. -
Έχει κανείς αποκτήσει το f/l με το Nissan Connect επάνω , να μας πει εντυπώσεις?
-
χαμος σημερα το πρωι στην ιχθυοσκαλα. το καραβι ξεφορτωνε καργα qasqhai (εννοειται fl). οπου να'ναι θα παρει την θεση που του αξιζει, δηλαδη θα γεμισει η αγορα!!
-
ΈΛα να γεμίζει σιγά σιγά η πιάτσα..
-
στα Χανια εχω δει ηδη 2 qashqai fl... απλα πανεμορφα!! αλλα αυτος ο κινητηρας
-
Το πήρα σήμερα!!!!!!!!!! Απλά τέλειο !!!! Εχω ξετρελαθεί!!!!!
-
Με γεια σου αρχηγέ!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
:metalo: Το πήρα σήμερα!!!!!!!!!! Απλά τέλειο !!!! Εχω ξετρελαθεί!!!!!Σημερα Κυριακη ?
Καλοριζικο και καλοταξιδο
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)