-
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Aπο 28-5-13 ειμαι σε ταξιδι με το κασκαι !!! Νεωτερα μετα περας ταξιδιου!!!!
Mεχρι σημερα 2200 χιλιομετρα και συνεχιζουμε.............
Βάλτο και στο viewtopic.php?f=5&t=19900
Καλό ταξίδι!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλό ταξίδι!
ΟΚ κατανάλωση γυρω στο 7,4.......................
-
Πάει... Βγήκες εκτός προϋπολογισμού. Εξυγίανση τώρα.
-
-
Καλό ταξίδι!
ΟΚ κατανάλωση γυρω στο 7,4.......................
-
-
Παιδιά γεια σας. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή. Έχω κάνει και εγγραφή στο qasqhaiclub από τις 15 του μήνα και ακόμα περιμένω το μαιλ ενεργοποίησης. Αν κάποιος μας διαβάζει ας επικοινωνησει μαζί μου.
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης pepis έγραψε:
Παιδιά γεια σας. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή. Έχω κάνει και εγγραφή στο qasqhaiclub από τις 15 του μήνα και ακόμα περιμένω το μαιλ ενεργοποίησης. Αν κάποιος μας διαβάζει ας επικοινωνησει μαζί μου.Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ειμαι και γω στο QQclub. Συνηθως κανουν 4,5 μερες για να στον ενεργοποιησουν το λογαριασμο.
PGeorge!! Νομιζω χρειαζονται τη βοηθεια σου!!
-
Οκ. Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης pepis έγραψε:
Παιδιά γεια σας. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή. Έχω κάνει και εγγραφή στο qasqhaiclub από τις 15 του μήνα και ακόμα περιμένω το μαιλ ενεργοποίησης. Αν κάποιος μας διαβάζει ας επικοινωνησει μαζί μου.Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Πολυ καλο κλαμπ , μιλας και σου απαντανε μετα απο 10 μερες τις περισοτερες φορες βεβαια δε σου μιλανε
απλα εχω γραφει για καποια ενμερωση χωρις βεβαια ερωτησεις -
Ολοκληρωθηκε το σερβις των 30.000 χιλιομετρων ! Συνολικο κοστος 562 ευρω!!
-
Τσάμπα.
Να φανταστώ περιλαμβάνεται και το ριμπίλτ, μετά το τελευταίο ταξίδι;
-
Ολοκληρωθηκε το σερβις των 30.000 χιλιομετρων ! Συνολικο κοστος 562 ευρω!!Σα να σε γδαρανε λίγο ε?
Εργασίες που έγιναν? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ολοκληρωθηκε το σερβις των 30.000 χιλιομετρων ! Συνολικο κοστος 562 ευρω!!
Σα να σε γδαρανε λίγο ε?
Εργασίες που έγιναν?Οταν λεμε σερβις ρε παιδια εννοουμε σερβις !
Αλλαγη ελαστικων Γιοκοχαμα G12 (450), φιλτρων ΜΠΟΣΣ λαδιου (3,73), αερος ΜΑΝΝ + καμπινας ΜΑΝΝ (33,97 τα βαλα μονος), λαδιων ΝΙΣΣΑΝ (τα ειχα τα λαδια αγορασα μονο ενα λιτρο 10 ευρω + 10 ευρω για εργασια),μπροστινα τακακια φρενων ΜΠΟΣΣ(32,30 +10 εργασια), ροδελα καρτερ και κλιψακια (12) Συνολο 562 !!!! -
Εμείς, ναι, όταν λέμε σέρβις εννοούμε σέβρις. Εσύ όταν λες σέρβις εννοείς λάστιχα. Ok, και λαδόφιλτρα. Αυτό είναι το πρόβλημα.
-
ειμαι 34, μενω επαρχια και περιμενω δευτερο παιδι.
κοιταξα πολλα μοντελα, ξεκινωντας απο c3 picasso, roomster, duster, cmax, avensis, ολα πετρελαιο, καθε φορα ανεβαζοντας το budget.
Νομιζω οτι τελικα το Qashqai 1.5 diesel, 4x2, ειναι η καλυτερη μεση λυση.εσεις που μαλλον οι περισσοτεροι εχετε, μου το προτεινετε? αν ναι, ποια εκδοση?
ευχαριστω -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εμείς, ναι, όταν λέμε σέρβις εννοούμε σέβρις. Εσύ όταν λες σέρβις εννοείς λάστιχα. Ok, και λαδόφιλτρα. Αυτό είναι το πρόβλημα.Πάλι καλά, θα μπορούσε να περιλαμβάνει κάποιο τυχόν τρακάρισμα.
-
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
ειμαι 34, μενω επαρχια και περιμενω δευτερο παιδι.
κοιταξα πολλα μοντελα, ξεκινωντας απο c3 picasso, roomster, duster, cmax, avensis, ολα πετρελαιο, καθε φορα ανεβαζοντας το budget.
Νομιζω οτι τελικα το Qashqai 1.5 diesel, 4x2, ειναι η καλυτερη μεση λυση.εσεις που μαλλον οι περισσοτεροι εχετε, μου το προτεινετε? αν ναι, ποια εκδοση?
ευχαριστω1,5 dci Acenta s. Πρακτικά δεν λείπει τίποτα από εξοπλισμό.
-
Παιδιά γεια σας. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή. Έχω κάνει και εγγραφή στο qasqhaiclub από τις 15 του μήνα και ακόμα περιμένω το μαιλ ενεργοποίησης. Αν κάποιος μας διαβάζει ας επικοινωνησει μαζί μου.
Πολυ καλο κλαμπ , μιλας και σου απαντανε μετα απο 10 μερες τις περισοτερες φορες βεβαια δε σου μιλανε
απλα εχω γραφει για καποια ενμερωση χωρις βεβαια ερωτησειςΝα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)