-
Ο χρήστης dlad έγραψε:
...(λίγο πιο σοβαρά και ευγενικά από σένα)...Γιατί μόνο ... 'λιγο' πιο σοβαρά οι άλλοι?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...(λίγο πιο σοβαρά και ευγενικά από σένα)...
Γιατί μόνο ... 'λιγο' πιο σοβαρά οι άλλοι?
Άντε καλά, παραπονιάρηδες, **πολύ **πιο σοβαρά και εμπεριστατωμένα!! Αλήθεια, για το connect έχετε άποψη?
-
Ο χρήστης dlad έγραψε:
Αλήθεια, για το connect έχετε άποψη?Καλό και επώνυμο (νομίζω της Bosch είναι) αλλά πολύ ακριβή η χρεωση του.
Εγω με το 6δισκο cdplayer που είμαι ζω μια φρίκη απουσίας mp3 αλλά γενικά δεν ξέρω αν αξίζει ένα τετοιο μηχάνημα. Ισως βάλω κάτι τετοιο αλλά φτηνότερο. Αν και αυτά τα βρίσκω και λίγο προκληση στην εμφανιση του για ένα αυτοκίνητο που παρκάρει ενίοτε και σε διάφορα αφύλακτα μέρη. -
Aν βαλεις κανα 'διακριτικο' φιμε?
-
Γιώργο δεν μου αρέσουν τα φιμέ τζάμια.
-
Υπάρχει κάποια λύση με καλώδιο σαν του Mazda; Κρυφό δηλαδή!
-
Όχι καμιά. Το έχουν ψάξει πολύ και στο Qashqai Greek Club. Μόνο η Aux έξοδο.
-
Είδες τι μαθαίνει κανείς! Δεν ήξερα ότι στο ACENTA δεν διαβάζει MP3. Αρα το connect δεν το παίρνεις μόνο για το navigation και την καμερα οπισθοπορείας, αλλά και για το MP3. H διαφορά στην τιμή είναι 1000 euro. Απλά δεν έχω βρει ακόμη κάποιον κάτοχο να μου πεί τις εντυπώσεις του. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα συνδέσω άνετα το νοκια κινητό μου στο connect, θα διαβάσω στον οθόνη 5'' τη λίστα τηλεφώνου και θα καλέσω για να μιλήσω θα ήμουν οκ. Επίσης θα πρέπει να δω και πόσο εύκολα παίρνει αναβαθμίσεις ο χάρτης του navigation. Εάν λύσω τα παραπάνω θέματα θα το πάρω το connect.
-
edit mod
-
Ο χρήστης dlad έγραψε:
Είδες τι μαθαίνει κανείς! Δεν ήξερα ότι στο ACENTA δεν διαβάζει MP3. Αρα το connect δεν το παίρνεις μόνο για το navigation και την καμερα οπισθοπορείας, αλλά και για το MP3. H διαφορά στην τιμή είναι 1000 euro. Απλά δεν έχω βρει ακόμη κάποιον κάτοχο να μου πεί τις εντυπώσεις του. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα συνδέσω άνετα το νοκια κινητό μου στο connect, θα διαβάσω στον οθόνη 5'' τη λίστα τηλεφώνου και θα καλέσω για να μιλήσω θα ήμουν οκ. Επίσης θα πρέπει να δω και πόσο εύκολα παίρνει αναβαθμίσεις ο χάρτης του navigation. Εάν λύσω τα παραπάνω θέματα θα το πάρω το connect.Λαθος . Το Acenta ΕΧΕΙ πλέον mp3 player. Εγώ με το 6δισκο έχω το Acenta μεν αλλά το Euro4 με τα 115 άλογα δε.
-
Στο προσπεκτ που μου δώσανε μιλάει για ''Ηχοσύστημα με CD-Changer 6 δίσκων & είσοδο USB''. Αν και τους ρώτησα αν υπάρχουν αλλαγές ή προσθήκες με τον Euro 5 δεν μου είπαν κάτι. Το μόνο που τσέκαρα (δεν το γράφει στο προσπέκτ) είναι ότι οι καθρέφτες είναι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι. Γνωριζεις και για άλλες διαφοροποιήσεις?
-
Ο χρήστης dlad έγραψε:
Στο προσπεκτ που μου δώσανε μιλάει για ''Ηχοσύστημα με CD-Changer 6 δίσκων & είσοδο USB''. Αν και τους ρώτησα αν υπάρχουν αλλαγές ή προσθήκες με τον Euro 5 δεν μου είπαν κάτι. Το μόνο που τσέκαρα (δεν το γράφει στο προσπέκτ) είναι ότι οι καθρέφτες είναι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι. Γνωριζεις και για άλλες διαφοροποιήσεις?Μάλλον σου έδωσαν αυτό που έχει το facelift απλώς. Το 6δισκο cd player με έξοδο Aux ήταν στο Acenta αλλα στο Euro4 ενώ μονόδισκο MP3 με εξόδους usb και Aux έχει πλέον το αντίστοιχο το Euro 5.
Επίσης αναδιπλούμενους ηλεκτρικά καθρέφτες έχει γενικά το facelift είτε με τα 115 είτε με τα 117 τωρινά αλογα. -
Σ' ευχαριστώ πολύ, θα ξαναπάω από Θεοχαράκη μήπως υπάρχουν και άλλες προσθήκες ή τροποποιήσεις. Πάντως όλα αυτά που συζητάμε θα ήταν ήδη απαντημένα αν ήταν πιο σωστοί στη δουλειά τους. Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι ο πωλητής εκεί είναι αρκετά πρόθυμος και υπομονετικός.
-
Οπως τα λεει ο Κωστας (cosneo) ειναι σχετικα με το radio cd και τα αλλα, εχω το acenta euro5. Aπλα τα φυλλαδια που εχουν στις εκθεσεις της Nissan εχουν μπαγιατεψει... Κωστα τη λυση να βαλεις αυτο το ηχοσυστημα που εχει το δικο μου την εχεις σκεφτει; Ταιριαζει γαντι, δεν χανεις χειριστηρια τιμονιου και ουτε 'προκαλει' η εμφανιση του. Απο αποδοση το βρισκω πολυ καλο, ξερεις εχω και 'κολλημα' με τον ποιοτικο ηχο. Το ιδιο φοραει και το Juke. Απο τιμη ομως δεν ξερω τι γινεται...
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Κωστα τη λυση να βαλεις αυτο το ηχοσυστημα που εχει το δικο μου την εχεις σκεφτει; Ταιριαζει γαντι, δεν χανεις χειριστηρια τιμονιου και ουτε 'προκαλει' η εμφανιση του. Απο αποδοση το βρισκω πολυ καλο, ξερεις εχω και 'κολλημα' με τον ποιοτικο ηχο. Το ιδιο φοραει και το Juke. Απο τιμη ομως δεν ξερω τι γινεται...Μια χαρα και πολύ καλό είναι αν και θα πρέπει να μπει και στο ντουλαπάκι και το usb. Δεν έχω ρωτήσει αλλά φοβάμαι ότι η τιμή του δεν θα είναι και η πλέον ... ελπιδοφόρα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κωστα τη λυση να βαλεις αυτο το ηχοσυστημα που εχει το δικο μου την εχεις σκεφτει; Ταιριαζει γαντι, δεν χανεις χειριστηρια τιμονιου και ουτε 'προκαλει' η εμφανιση του. Απο αποδοση το βρισκω πολυ καλο, ξερεις εχω και 'κολλημα' με τον ποιοτικο ηχο. Το ιδιο φοραει και το Juke. Απο τιμη ομως δεν ξερω τι γινεται...
Μια χαρα και πολύ καλό είναι αν και θα πρέπει να μπει και στο ντουλαπάκι και το usb. Δεν έχω ρωτήσει αλλά φοβάμαι ότι η τιμή του δεν θα είναι και η πλέον ... ελπιδοφόρα!
Για την τιμη θα το ψαξουμε...Το usb μπαινει κατω απο το υποβραχιονιο, εκει που εχει και το δικο σου την εισοδο aux. To δικο μου τα εχει και τα δυο- aux & usb- σε ενα κοινο κυκλικο πλαισιο.
-
Και σε μένα η AUX έξοδος είναι σε ένα κυκλικό πλαίσιο. Αρα πιθανό να κουμπώνει εκεί ... αρκει να υπάρχει και το καλώδιο. Τωρα που το είπες πάντως ... θα ρωτήσω τι παίζει σε τιμές κλπ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και σε μένα η AUX έξοδος είναι σε ένα κυκλικό πλαίσιο. Αρα πιθανό να κουμπώνει εκεί ... αρκει να υπάρχει και το καλώδιο. Τωρα που το είπες πάντως ... θα ρωτήσω τι παίζει σε τιμές κλπ.Ολα υπαρχουν και ολα ταιριαζουν, αρκει να σε συμφερει οικονομικα. Τα ιδια πλαστικα καλουπια βγαζουν συνεχεια στα οποια εχουν προβλεψει καθε τοσο να βαζουν τα καινουργια τους 'καλουδια' και εμας να μας ζαλιζουν καθε τοσο με τις αλλαγες στον εξοπλισμο των εκδοσεων
-
Γαλλικά 'κουσούρια' είναι αυτά. Η Nissan δεν έφτιαχνε τετοιες αλλαγές εάν δεν ήταν f/l ανανέωση ή ολική αλλαγή μοντέλου. Αντίθετα η Renault κάθε 6μηνο ... άλλαζε και κάτι ...!
-
USB και Mp3...πονεμένες ιστορίες...
Συνεχίστε την κουβέντα σας. Εγώ παρακολουθώ και μαθαίνω τις ιδιαιτερότητες του qashqai...
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)