-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Νομιζω πως το Smart Diesel καιει λιγοτερο απο το σκουτερ
Ναι αλλά με τόσο που κοστίζει το smart πληρώνεις βενζίνες για 10 χρόνια στο scooter
-
Α....δεν σας τόχω πει αλλά από όταν μου είπατε μη βάζω νεκρά στις κατηφόρες , το έχω ασπαστεί , κατάλαβα πόσο δίκιο έχετε και το ακολουθώ!!!!
Σας το αναφέρω για να δείτε ότι ακούω και δεν είμαι ξεροκέφαλος!!!!
Το κάνω αρκετό καιρό τώρα και από εδώ και πέρα ΠΑΝΤΑ!!!!
Ευχαριστώ!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
δεν ξερω να σας πω αν η καταναλωση ειναι πραγματικη ή οχι αφου δεν το εχω στα χερια μου.(πάντως στα τεστ με τις ίδιες προδιαγραφές με τα άλλα δείχνει 1-1.5 λίτρα κάτω)
Δεν χρειάζεται να ξέρεις! Η 'λογική' τι λέει! Θα 'δεις' 150 άλογα με 6,5 λίτρα?
Και το QQ έχει 5,9 στα νησιά του Αιγαίου αλλά 'βλέπει' τα 115 εκείνη την στιγμή?Εγώ προσωπικά δεν βλέπω διαφορά με τα 115 άλογα του κασκάι με τα 9 άλογα του σκούτερ μου!!!
Ασε που θα έλεγα ότι το σκούτερ πάει ελαφρώς πιό γρήγορα!!!!
Καίει όμως ......γύρω στα 3,5 λ/100χιλ.Σοβαρά τώρα. Πριν 3 μέρες είπα να τσεκάρω τον αέρα στα λάστιχα αφού δεν τα είχα δει ποτέ από τον Οκτώβρη.
Στο αυτοκόλλητο της πόρτας έλεγε για 33 μπροστά και 30 πίσω. Δεν ξέρω τι μου έβαλε όμως το μηχανημα και βάρυνε το τιμόνι του! -
Καλά που τόπες να το κοιτάξω και εγώ !!! Επειδή δεν καίει δεν επισκέπτομαι συχνά βενζινάδικα , έχω κανά 4μηνο να δω τον αέρα!!!!!(βενζίνη έχω βάλει)
30 βάζω σε όλα !!!!!!!!! -
Δε ξερω που εβαλες αερα, αλλα μην πολυεμπιστευεσαι τα μηχανηματα στα βενζιναδικα, δειχνουν άλλα αντ'άλλων. Μονο σε λαστιχά...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Δε ξερω που εβαλες αερα, αλλα μην πολυεμπιστευεσαι τα μηχανηματα στα βενζιναδικα, δειχνουν άλλα αντ'άλλων. Μονο σε λαστιχά...Εδώ (στη σάμο) οι λαστιχάδες είναι και βενζινάδες!!!!
Εκτός από έναν!!!!
-
Σωστό κι αυτό
-
Θα πάρω δικιά μου 'τρόμπα'! Από το γκαράζ να ανέβω ήδη έχουν ζεσταθεί! Οπότε η μέτρηση τους είναι λάθος.
-
Προς τον 'i30mania'
Ελπίζω να είναι ευδιάκριτη η διαφορά.
Αυτό είναι το 'Faded Denim' (σαν το δικό μου) που το σταμάτησαν.
Και αυτό είναι το νέο τους γκρι σκούρο 'Gun Metallic'.
-
Ωραία αμάξια !!!!! Τί μάρκα είναι;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ωραία αμάξια !!!!! Τί μάρκα είναι;;;;Datsun
-
Δεν θυμάμαι το όνομα, αλλά συνεταιρος της Mercedes Benz είναι!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν θυμάμαι το όνομα, αλλά συνεταιρος της Mercedes Benz είναι!!!για μενα λες?
-
Για κάθε ενδιαφερόμενο ...
-
Ευχαριστω Κωστα για την αμεση εξυπηρετηση!!! Το δικο σου ειναι πιο ωραιο χρωμα, το αλλο δειχνει λιγο μουντο, τουλαχιστον στη φωτο...
-
Και το νέο τους γκρι μ' αρέσει. Είναι το κλασικό γκρι σκούρο.
Εδώ έχει κάποιες ακόμα φωτογραφίες. -
Κωστα ως γκρι εννοεις το titanium του φυλλαδιου της nissan;
-
Όχι. Και στο λινκ που έβαλα είναι αυτό που λέγαμε. Το Gun Metallic.
Το Titanium δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι! Αν θυμάμαι σε φυλλάδιο που το είχα δει πρέπει να ήταν πιο ανοιχτό από το γκρι σκούρο (και το faded denim και το gun metallic) αλλά όχι τόσο όσο το ασημί.
Γενικά στα λοιπά γκρι/ασημί τα έχουν μπάχαλο στην Nissan.
Μόνο το απαίσιο 'φρεγατί' (θαμπό γκρι ανοιχτό) Urban Silver' που υπήρχε στο προf/l αλλά και στο δικό μου ξεχωρίζω... επειδή δεν μου άρεσε καθόλου. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το Titanium δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι! Αν θυμάμαι σε φυλλάδιο που το είχα δει πρέπει να ήταν πιο ανοιχτό από το γκρι σκούρο (και το faded denim και το gun metallic) αλλά όχι τόσο όσο το ασημί.ΟΚ, εισαι σαφεστατος, τελικα το Titanium μαλλον αυτο που λες ειναι.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δεν χρειάζεσαι φρένα. Πάρε τον nikbib ή έστω τον Τσακ Νόρρις.Pro αν θες να σχολιάσεις τα λεγόμενά μου κάντο. Δε σου επιτρέπω να ειρωνευεσαι όμως το nick μου , κατάλαβες?
Πάντως εσυ και τα φιλαράκια σου απ ότι κατάλαβα το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να έχετε κολημένο το γκάζι στο πάτωμα , απο κει και πέρα ''πάνω κάτω'' το ίδιο καίει!!!
Δηλαδή αν καιει 1 λιτρο παραπάνω και κάνει κάποιος 10.000χλμ ετησίως (που είναι και λίγα) μιλάμε για 100χ1,65 = 165 ευρω παραπάνω !!!
Δε θα αναφέρω τις εκπομπές ρύπων γιατι αυτά για σας είναι πολυ ψιλα γράμματα!!!!
τελος εδω αρκετα με τα off topic
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)