-
σκεφτομαι να αγορασω το qashqai+2 λογω τριτεκνιας.το 1.6 τραβαει αν το φορτωσω με 5 ατομα + αποσκευες?
-
Τι αμαξι ειχες πριν? και πως σου ειχε φανει το τραβηγμα του με 5 ατομα και μπαγκαζ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ είμαι στα 2000 χλμ και δεν έχω πάει ακόμα για τον αρχικό έλεγχο. Ελπίζω από εβδομάδα!
Αρχικος ελεγχος και στη Nissan??
Και σε εναν φιλο μου που εχει Ibiza οταν το πηρε του ειπαν να παει στα 2000 χλμ ή καπου εκει
Τι ακριβως ελεγχουν εκει?? -
peugeot 307 αλλα εχω ενα παιδι τωρα με αλλα δυο δεν ξερω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σου βρήκαν τιποτα στα ... 5000 σημεία? Ολά καλά?Εγώ είμαι στα 2000 χλμ και δεν έχω πάει ακόμα για τον αρχικό έλεγχο. Ελπίζω από εβδομάδα!
τι να μου βρουν; τίποτα!!!! το αμάξι δε παθαίνει τίποτα!!!!! διακοπές ήρθα , χαλάω λεφτάκια από δω και από κει ... εντάξει έδωσα και 50 ευρώ για την σφραγγίδα!!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγώ είμαι στα 2000 χλμ και δεν έχω πάει ακόμα για τον αρχικό έλεγχο. Ελπίζω από εβδομάδα!
Αρχικος ελεγχος και στη Nissan??
Και σε εναν φιλο μου που εχει Ibiza οταν το πηρε του ειπαν να παει στα 2000 χλμ ή καπου εκει
Τι ακριβως ελεγχουν εκει??Δεν ξέρω. Μου είπαν στα 1000 με 1500 χλμ να το πάω για έναν έλεγχο (... φαντάζομαι οπτικό) αλλά αν καταλαβα καλά αλλάζουν και τα αρχικά λάδια. Αυτή την εβδομάδα ελπίζω να ξέρω τι ακριβώς θα μου κάνουν.
σκεφτομαι να αγορασω το qashqai+2 λογω τριτεκνιας.το 1.6 τραβαει αν το φορτωσω με 5 ατομα + αποσκευες?
Τα περισσότερα που κυκλοφορούν 1,6 είναι. Φαντάζομαι πρέπει να είναι οριακά ικανό.
Πολύ καλό μου φάνηκε το +2 με τον 1,5 diesel που έχω οδηγήσει για πολλά χιλιόμετρα και φορτωμένο με ... πλήθος και με οικοσκευή που ήθελαν και δροσιά (καλοκαίρι ήταν!)! Με είχε ικανοποιήσει σε πολλούς τομείς.τι να μου βρουν; τίποτα!!!! το αμάξι δε παθαίνει τίποτα!!!
Ατρωτο το θηρίο!!!
-
Τελικά μετά το σοκ της κίνησης (στην κατανάλωση) 12.4 λ/100χιλ , σήμερα μετά από την εκδρομή στο πόρτο ράφτη και αττική οδό σταθεροποιήθηκε στα 9.2 λ/100χ!!! Αυξημένη και πάλι κατά 3 λίτρα /100χ από ότι στη Σάμο!!! Κάνω γύρω στα 1000 χιλιόμετρα τον μήνα ... οπότε στην Αθήνα θα ήθελα 92 λίτρα χ 1,53 τιμή λίτρου στην Αθήνα= 140 ευρώ !!!Στη Σάμο για τα ίδια χιλιόμετρα θέλω 62 λίτρα χ 1,72τιμή λίτρου στη Σάμο = 106ευρώ!!!!
Αρα αν και ακριβότερη η βενζίνη στη Σάμο θέλω 34 ευρώ τον μηνα λιγότερα!!!!! -
αφου σε χαλαει, γιατι ερχεσαι?
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
... σήμερα μετά από την εκδρομή στο πόρτο ράφτη και αττική οδό σταθεροποιήθηκε στα 9.2 λ/100χ!!!Κώστα αν δεν βγεις αρκετά χιλιόμετρα εκτός πόλης μην περιμένεις μείωση. Η μεγαλούπολη θέλει το 9άρι της τουλάχιστον!
-
Τελικά μετά το σοκ της κίνησης (στην κατανάλωση) 12.4 λ/100χιλ , σήμερα μετά από την εκδρομή στο πόρτο ράφτη και αττική οδό σταθεροποιήθηκε στα 9.2 λ/100χ!!! Αυξημένη και πάλι κατά 3 λίτρα /100χ από ότι στη Σάμο!!! Κάνω γύρω στα 1000 χιλιόμετρα τον μήνα ... οπότε στην Αθήνα θα ήθελα 92 λίτρα χ 1,53 τιμή λίτρου στην Αθήνα= 140 ευρώ !!!Στη Σάμο για τα ίδια χιλιόμετρα θέλω 62 λίτρα χ 1,72τιμή λίτρου στη Σάμο = 106ευρώ!!!!
Αρα αν και ακριβότερη η βενζίνη στη Σάμο θέλω 34 ευρώ τον μηνα λιγότερα!!!!!Τωρα πρεπει να καταλαβες γιατι απορουσαμε με τις καταναλωσεις που μας εγραφες οτι ειχες.
Ιδιο αυτοκινητο ιδιος οδηγος, αλλες συνθηκες. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Τωρα πρεπει να καταλαβες γιατι απορουσαμε με τις καταναλωσεις που μας εγραφες οτι ειχες.
Ιδιο αυτοκινητο ιδιος οδηγος, αλλες συνθηκες.Ναι μα και εγώ ο ίδιος δεν θα με πίστευα!!!! 6,2;;;;;;; Οταν πάω ταξίδι θα το μηδενίσω και θα οδηγώ Σαμιώτικα , είμαι περίεργος τι κατανάλωση θα επιτύχω!!!!!
ΥΓ Η Αθήνα θέλει μηχανάκι !!!! Ποτε πια με αυτοκίνητο στην Αθήνα εκτός και αν δεν γίνεται αλλιώς!!!!! -
Αρα αν και ακριβότερη η βενζίνη στη Σάμο θέλω 34 ευρώ τον μηνα λιγότερα!!!!!άρα εμένα η Octy που μου γράφει 10.8 /100 χλμ μια χαρά είναι για κίνηση μέσα στην πόλη (το αμάξι είναι άστρωτο , έχω 990 χιλιόμετρα γράψει...)
-
Κακό ξεκίνημα της σημερινής μέρας!
Βγαίνοντας από το γκαράζ το πρωί έξυσα τον προφυλακτήρα κάτω από το μπροστά φαναρι στον τοίχο.
Αποτέλεσμα 4,5 γραμμές με ασπρη μπογιά από τον τοίχο! Ικανές να μου χαλάσουν την διάθεση! -
Μικρό το κακό!
Μην στενοχωριέσαι αυτά δεν είναι προβλήματα. Σε 1 - 2 μέρες θα το έχεις ξεχάσει
Εσύ να είσαι καλά! -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σε 1 - 2 μέρες θα το έχεις ξεχάσειΣε 1, 2 μέρες ελπίζω να το έχω φτιάξει! Είναι σε εμφανές σημείο.
Να' σαι καλά! -
Λίγο οινονευματάκι σε βαμβάκι και τρίψιμο Cosneo.Το έπαθα κι εγώ αυτό και πήρα ένα αυτοκόλλητο χρώματος να το φτιάξω.Έλεγε λοιπόν πριν να τρίψω τοπικά με λίγο οινόπνευμα.Πάω να το τρίψω κι έφυγαν οι ασπρίλες
Στην αρχή σοκαρίστηκα ότι έκανα λαλακία αλλά μετά είδα ότι ολα ήταν καλά και πήγε η καρδιά μου στην θέση της και έκτοτε προσέχω πολύ τα μέσα έξω στο γκαράζ -
Και επειδή ότι ξεκινά χάλια πρέπει να τελειώνει και χάλια ... Πριν λίγη ώρα ανακαλύψαμε στην πολυκατοικία ότι κάποιος έσπασε τις κλειδαριές από τις αποθήκες στο υπόγειο και πήρε ένα ακριβό ποδήλατο ενός ενοίκου! Το σκονισμένο και με φούιτ Rosignol μου την γλύτωσε!
Ορέστη, το οινόπνευμα μήπως θαμπώσει την περιοχή και είμαι σε ηλικία ... συγκοπής!
Εχω ένα σετακι με 2 μπουκαλάκια για επιδιόρθωση στο χρώμα μου (δώρο του πωλητή πριν λίγες μέρες ... ήξερε κάτι???), Αυριο θα ψάξω να βρω την κρέμα που έχω να βγάλω τον 'σοβά' και φαντάζομαι θα περάσει! -
Κοίτα εμένα δεν το θάμπωσε καθόλου.Σου λέω κι εγώ μην φαντάζεσαι ότι έχω περοσσότερες αντοχές από εσένα που είσαι σε ηλικία συγκοπής
Ειδικά όταν παθαίνει κάτι το αυτοκίνητο ή γίνεται κάτι που δεν περιμένω τότε πραγματικά μέχρι να συνηδητοποιήσω τι γίνεται η καρδία μου φτάνει δεξια και μετά επανέρχεται.
Τέλος πάντων αφού έχεις τόσο εξειδικευμένα εργαλέια φτιάξτο έτσι -
Tριψ'το με λίγο νεράκι να δεις κανονικά τη 'ζημιά', ίσως είναι μόνο χρώμα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχω ένα σετακι με 2 μπουκαλάκια για επιδιόρθωση στο χρώμα μου (δώρο του πωλητή πριν λίγες μέρες ...Για πεσ περισσότερα..... καλόόόό !!! Να ζητήσω και γω;;;;; Υπάρχουν για όλα τα χρώματα ;;;;; Στην νισσαν έτσι;;;;;
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)