-
Αν πλήρωνα τέλη βάσει της εκπομπής καυσαερίων θα έκανα αιτηση στο Υπουργείο αντί των 155 που εκπέμπει το qq , το δικό μου επειδή το πάω οικονομικά εκπέμπει πολύ λιγότερο , οπότε στην αίτηση θα έγγραφα να μου το μετρήσουν και να πληρώνω ανάλογα τέλη!!!!!! Ούτε τα μισά!!!!!
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
παιδια sorry, αλλα με τα καινουργια τελη, οποιος αγορασει το QQ θα πληρωνει 324 ευρω για τελη ή κατι δεν μου παει καλα με τα νουμερα???
Αυτός που θα πάρει το τωρινό 1,6 με τα 115 άλογα έχει 155 grCO2 και τέλη 232.50€. Αν πάρει με το νέο 1,6 με τα 117 άλογα (τον ίδιο με του Juke) θα έχει 144 grCO2 και τέλη 216€. Αν έρθει και η έκδοση 1,6 117ΗΡ με το σύστημα Start/Stop θα έχει 139grCO2 και 139€ τέλη.
ΥΓ1. Σε περίπτωση που ισχύσουν τα τέλη (αν ... για το 2012) για όλα τα αυτοκίνητα (άσχετα με χρονολογία αγοράς) τότε το προηγούμενο QQ 1,6 115hp που είχε 160grCO2 ... θα πληρώσει 320€.
ΥΓ2. Στα περισσότερα περιοδικά έχουν ακόμα τα τεχνικά στοιχεία του προηγούμενου QQ και δείχνουν 160 grCO2.
για την ακριβεια αναφερουν 162 grCO2, γι' αυτο και η εντύπωση!!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
παιδια sorry, αλλα με τα καινουργια τελη, οποιος αγορασει το QQ θα πληρωνει 324 ευρω για τελη ή κατι δεν μου παει καλα με τα νουμερα???
Αυτός που θα πάρει το τωρινό 1,6 με τα 115 άλογα έχει 155 grCO2 και τέλη 232.50€. Αν πάρει με το νέο 1,6 με τα 117 άλογα (τον ίδιο με του Juke) θα έχει 144 grCO2 και τέλη 216€. Αν έρθει και η έκδοση 1,6 117ΗΡ με το σύστημα Start/Stop θα έχει 139grCO2 και 139€ τέλη.
ΥΓ1. Σε περίπτωση που ισχύσουν τα τέλη (αν ... για το 2012) για όλα τα αυτοκίνητα (άσχετα με χρονολογία αγοράς) τότε το προηγούμενο QQ 1,6 115hp που είχε 160grCO2 ... θα πληρώσει 320€.
ΥΓ2. Στα περισσότερα περιοδικά έχουν ακόμα τα τεχνικά στοιχεία του προηγούμενου QQ και δείχνουν 160 grCO2.
για την ακριβεια αναφερουν 162 grCO2, γι' αυτο και η εντύπωση!!
Λάθος μου. Όπου λέω 160 grCO2 είναι πράγματι 162 grCO2. Αφορά το Qashqai 1,6 πρώτης γενιάς.
-
Μ' αρεσε αυτό:
Από τα αξεσουάρ της Nissan για το 'αδερφό' Rogue στην Αμερική με $252.Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά απο τις εταιρίες που κατασκευάζουν αντίσκηνα ή είδη κάμπινγκ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά απο τις εταιρίες που κατασκευάζουν αντίσκηνα ή είδη κάμπινγκ?Εχω ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι και προσπαθώ να βρώ τρόπο να βάλω μέσα το κασκάι!!!!!!!!
-
Μια ερώτηση να κάνω.Έχουν καμία σχέση ο 1.6 16V της Renault(K4M) με τον κινητήρα 1.6 του QQ.Ρωτάω γιατί στην έκθεση που κοίταξα τον κινητήρα ήταν σαν να έβλεπα το καπό του αυτοκινητου μου αλλά απλά ο κινητήρας είχε άλλη εισαγωγή.
Επίσης πραγματικά είναι απίστευτο αυτοκίνητο ποιοτικότατο και πολύ ευρύχωρο. -
Φαντάζομαι στην έκθεση στο καπό του QQ είδες τον εξελιγμένο Euro 5 1,6 που φοράει και το Juke με τα 117 hp.
Ο K4M είναι της Renault ενώ ο HR16DE συνεργασία της Nissan με την Renault. Σίγουρα οι Γάλλοι έδωσαν πολλά 'κομμάτια' απο τον Κ4Μ στην κατασκευή του άλλου.
Κάπου στο νετ είχα δει ότι ταιριάζουν ακόμα και να τοποθετηθούν είτε ο ένας είτε ο άλλος στα αυτοκίνητα και των 2 εταιριών που δέχονται είτε Κ4Μ είτε τον HR16. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φαντάζομαι στην έκθεση στο καπό του QQ είδες τον εξελιγμένο Euro 5 1,6 που φοράει και το Juke με τα 117 hp.Ο K4M είναι της Renault ενώ ο HR16DE συνεργασία της Nissan με την Renault. Σίγουρα οι Γάλλοι έδωσαν πολλά 'κομμάτια' απο τον Κ4Μ στην κατασκευή του άλλου.
Κάπου στο νετ είχα δει ότι ταιριάζουν ακόμα και να τοποθετηθούν είτε ο ένας είτε ο άλλος στα αυτοκίνητα και των 2 εταιριών που δέχονται είτε Κ4Μ είτε τον HR16.πχ στο Fluence
Με τον κινητήρα αυτόν διατίθεται στην Κορέα και με τον Κ4 εδώ -
πότε άλλαξε κινητήρα το κασκάι?βρήκα ένα με 16000ευρω του 08 μοντέλο.αξίζει?από την άποψη του κινητήρα, γιατί εξοπλισμό έχει αυτά που θέλω.
-
εντός του 2010 άλλαξε κινητήρα.. Εσύ αυτό που βρήκες έχει τον προηγούμενο..Μην φανταστείς καμμιά τρελή διαφορά..
-
Ο χρήστης geoskou έγραψε:
πότε άλλαξε κινητήρα το κασκάι?βρήκα ένα με 16000ευρω του 08 μοντέλο.αξίζει?από την άποψη του κινητήρα, γιατί εξοπλισμό έχει αυτά που θέλω.19.500 εχει καινούριο, γιατί για να γλυτώσεις 3.500 ευρώ να πάρεις αμάξι 3ετίας;;;;
-
με τον εξοπλισμο που εχει δεν νομιζω να εχει 19500.ειναι αυτο που εχει την ηλιοροφη.
-
Εγώ θα σου έλεγα να δεις το συγκεκριμένο μτχ προσεκτικά. Γενικά το QQ είναι αξιόπιστο.
Αν είναι του 08 -αν δεν κάνω λάθος στην 3ετή εγγύηση- είναι ακόμα στην εγγύηση. Εάν σε καλύπτει εξοπλιστικά και μετά από έλεγχο είναι ΟΚ τότε δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πας σε καινούριο με λιγότερο εξοπλισμό και περισσότερα χρήματα.
Από την άλλη βέβαια ... το καινούριο είναι καινούριο και αυτό έχει τα υπέρ του.
Η επιλογή είναι δική σου.ΥΓ. Στα μείον του παλιού QQ 1,6 (θα) είναι σε περίπτωση που από το 2012 ισχύσουν τα νέα τέλη με τα καυσαέρια για όλα πλέον τα αυτοκίνητα τα 162 gr/CO2 που εκπέμπει που θα κάνει τα τέλη του να ξεπερνούν τα 300€.
-
Βλέποντας την αρχική τιμή του δικού μου Acenta S (στο χαρτί παραγγελίας που έχω) με το ίδιας έκδοσης με τα 117ΗΡ Euro5 κινητήρα πρέπει να τσίμπησε και λίγο στην τιμή γύρω στα 500€ (*) προς τα πάνω.
Αν και βολεύτηκα καλά με το 6δισκο cd player και την AUX έξοδο για το Ipod μου (ίσως αργότερα, πολύ αργότερα σκεφτώ για κάτι σε Multimedia), το καινούριο απέκτησε το πιο σύγχρονο MP3 player (σαν του Juke) με έξοδο USB αλλά ... έχασε και 2 ηχεία (4 πλέον αντί 6)!!!EDIT.
Λάθος ... 280€ παραπάνω το καινούριο αλλά ...
23.390€ - 1.900€ (η προσφορά που υπήρχε στο δικό μου) = 21.490€ ενώ στο καινούριο 23.670€ - 1.500€ = 22.170€
680€ παραπάνω λόγω μείωσης μείωσης και της προσφοράς.
(Τιμές σκέτες χωρίς το μεταλλικό χρώμα) -
πηγα χθες στην εκθεση στο metropolitan. μπηκα στο qq και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος με την ολικη εικονα-ποιοτητα που προσφερει. καθοτι ψιλοψαχνομαι για αγορα τετοιας λογικης οχηματος και δεδομενης της αλλαγης στα τελη (βαση ρυπων), δεν βλεπω τον λογο να καταληξω σε κατι... υπερσυμπιεσμενους τσεχους!! λιγη διαφορα στην ασφαλεια (φορολογησιμους), και ισως πολυ λιγη διαφορα στην απολυτη τιμη, αλλα μακροπροθεσμα θα αποσβεσει (μεταπωληση???).
μπραβο στην nissan και δεν ειναι -φυσικα- τυχαιες οι πωλησεις του. -
Νάτα μας..... αρχίσαμε....... προβλήματα!!!!!!
Μετά από 7 μήνες συμβίωσης και 8500 χιλιόμετρα!!!!! Αναφέρω το εξής πρόβλημα που παρουσιάστηκε!!!! Το ρολόι του αυτοκινήτου κάθε 2 μήνες πάει μπροστά γύρω στα 3 λεπτά!!!!!!!
Κατα τα άλλα ... καλά!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Νάτα μας..... αρχίσαμε....... προβλήματα!!!!!!Μετά από 7 μήνες συμβίωσης και 8500 χιλιόμετρα!!!!! Αναφέρω το εξής πρόβλημα που παρουσιάστηκε!!!! Το ρολόι του αυτοκινήτου κάθε 2 μήνες πάει μπροστά γύρω στα 3 λεπτά!!!!!!!
Τό λες για να σου πούμε 'έλα βρε, σιγά το πρόβλημα'? Ή αλήθεια σ ενοχλεί τόσο πολύ?
-
Νάτα μας..... αρχίσαμε....... προβλήματα!!!!!!Μετά από 7 μήνες συμβίωσης και 8500 χιλιόμετρα!!!!! Αναφέρω το εξής πρόβλημα που παρουσιάστηκε!!!! Το ρολόι του αυτοκινήτου κάθε 2 μήνες πάει μπροστά γύρω στα 3 λεπτά!!!!!!!
Eίναι που είναι μπροστά απο την επόχη του γι αυτό
-
Νάτα μας..... αρχίσαμε....... προβλήματα!!!!!!
Μετά από 7 μήνες συμβίωσης και 8500 χιλιόμετρα!!!!! Αναφέρω το εξής πρόβλημα που παρουσιάστηκε!!!! Το ρολόι του αυτοκινήτου κάθε 2 μήνες πάει μπροστά γύρω στα 3 λεπτά!!!!!!!
Τό λες για να σου πούμε 'έλα βρε, σιγά το πρόβλημα'? Ή αλήθεια σ ενοχλεί τόσο πολύ?
Ισα ίσα , δεν το είπα γιαυτό , είναι ένα πρόβλημα που ποτέ άλλοτε δεν είχα!!! Η αλήθεια όχι μόνο δε με ενοχλεί αλλά κάθε μέρα αυτήν αναζητώ και μέσα από την δουλειά μου!!!!
το 'η' είναι διαζευκτικό βρε, μην παρεξηγηθούμε
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)