-
Μ' αρέσει που στα τελευταία ποστ χρησιμοποιείται εκτενώς τα...
-
Όχι εγώ tecnhik μου..
-
nasos/sti
Κατσε για να καταλάβω (πολύ σοβαρά τώρα). Τα περι... 'εξυπηρετήσεων', 'καθαρίζω κλήσεις στην τροχαία-ξεβουλώνω δάνεια στη nova', 'ετοιμάζω υπεξαιρεση' και τα σχετικά τα λες σοβαρά; Τα πιστεύεις; Τα πράτεις; Η απλως τα λες ετσι για να περάσεις μηνύματα για το πως κατάντησε η ελλαδίτσα μας ενώ στην πραγματικότητα δεν παρακάμπτεις ούτε τη σειρά στο μπακάλικο;
-
Νομιζω οτι τα λεει χιουμοριστικα.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Μη στενοχωριέσαι καθόλου. Δεν είναι προσωπικό.
Όποιον βρίσκω σκάρτο τον σκίζω και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.
Φιλάκια κι από 'μένα.δηλ ρε μανο με βρισκεις σκαρτο?
ξες,αν ημασταν γνωστοι-φιλοι κτλ θα ερχομουν απο οποιοδηποτε
μερος της γης αν με ηθελες.
να σε βοηθησω σε οτι σε χαλουσε.
it s my point of view.
κατεβασε την χατζαρα.δεν ειμαι εχθρος σου.
διαλογο κανουμε να περναμε την ωρα μας.
μη ταραζεσαι.ειμαι οκ τυπος.Κοίταξε να δεις. Θα υποθέσω ότι μιλάς σοβαρά και δε λες τρίχες.
Αν η γιαγιά με 90% αναπηρία ακούσει ότι δεν θα της εγκαταστήσουν δωρεάν ρεύμα στου διαόλου τη μάνα όπου κατοικεί ξεχασμένη από το Θεό, γιατί κάποιοι χρησιμοποίησαν το κόλπο με τις ψευτοκατοίκους ανάπηρες γιαγιάδες και μείνει τις νύχτες με λάμπα πετρελαίου.
Αν το παιδί του τάδε πάει να παίξει στο δάσος και πέσει πάνω σε μπετά και 50 σπιταρώνες στη μέση των πεύκων. Ή αν σε 10 χρόνια τα παιδιά της Χαλκιδικής θα έχουν 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν άσθμα εξαιτίας της στάχτης και του λιγοστού σε σχέση με πριν οξυγόνου. (δεν μιλάω για εσένα προσωπικά, αλλά για την ενέργεια της δόμησης στα καμένα και καταπατημένα δάση).
Αν στους 10 Έλληνες πληρώνουν φόρο οι 5, κατά κανόνα οι μισθωτοί των 600-2000 ευρώ και οι συνταξιούχοι.
Αν θεωρείται μαγκιά η απάτη και μαλακία το να είναι κάποιος κύριος.Τότε έχω πρόβλημα, είναι τόσο απλό. Δεν το ανέχομαι. Εσύ μπορεί να είσαι ψυχούλα (όπως υποννοείς), αλλά αυτό εμένα μου είναι αδιάφορο. Τέτοιες πρακτικές (γνώμη μου) αποσυνδέουν τον κοινωνικό ιστό, κάνουν το γείτονα να αδιαφορεί για εσένα, τον συνάδελφο να σε θάβει, τον πολιτικό να σε δουλεύει, το νέο να τεμπελιάζει περιμένοντας την 'καλή', τον οικογενειάρχη να τα τινάζει όλα στον αέρα γιατί δεν αντέχει το βάρος της κωλοκατάστασης και άλλα πολλά.
Επαναλαμβάνω, δεν είναι προσωπικό. -
Αν τα λέει χιουμοριστικά να ζητήσω ταπεινα συγγνώμη και να κεράσω σουβλάκι στα γοριλάκια με την πρώτη ευκαιρία, δεν τίθεται θέμα... Ο ιδιος θα μας πει
Εδιτ:
Εντάξει με κάλυψες! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αν τα λέει χιουροστικά να ζητήσω ταπεινα συγγνώμη και να κεράσω σουβλάκι στα γοριλάκια με την πρώτη ευκαιρία, δεν τίθεται θέμα... Ο ιδιος θα μας πειΕδιτ:
Εντάξει με κάλυψες!Να κεράσεις κι εμένα πρέπει...ετσι; Νομίζω..
-
pasxos
Εγώ πάλι γιατί κατάλαβα οτι δεν κερνάω;
-
nasos/sti
Εντάξει μωρε μέσα για τις ρετσίνες! Αντε να κεράσω κιολας γιατι με εμπνέει και η Τούμπα!
Που σαι pasxo!(ενα ανηψακι που θα παει φανταρος σε καμια 15 χρονια αν μπορουσαμε να βολέψουμε )
-
hrdoukas
Δε σ επιασα αλλά πρέπει να με πήρα κι εμένα η μπαλα οπότε κερνάς όπως και να χει..
-
pasxos
Μια χαρα σε πηρε και σενα και τον νασο αλλά τα μπινελίκια μπινελίκια και το φαΐ φαΐ
-
Μ'αρέσει που επιτέλους στρώθηκα για τα καλά στο διάβασμα και έχω βάλει στόχο να περάσω 10 μαθήματα και με καλό βαθμό μάλιστα
-
Δεν μ' αρέσει που θα πρέπει (επιτέλους) να στρωθώ σοβαρά στο διάβασμα!
Δεν μ' αρέσει που οι $%^&^#$&& δεν μας δώσαν διπλή εξεταστική! (παίζει να είμαστε η μοναδική σχολή στην Ελλάδα)
Μ' αρέσει που θα γυρίσω στο σπιτάκι μου, μόνος μου, χωρίς κανέναν πάνω απ' το κεφάλι μου!
Δεν μ' αρέσει το μέρος που είναι το σπιτάκι μου...
3-1, ε;
-
charmak66, κουράγιο και καλό διάβασμα.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
charmak66, κουράγιο και καλό διάβασμα.σωθηκε τωρα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που οι $%^&^#$&& δεν μας δώσαν διπλή εξεταστική! (παίζει να είμαστε η μοναδική σχολή στην Ελλάδα)
ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εχεις πμ το κινητο μ.Δεν πήρα τίποτα...
-
Δεν μ' αρέσει που θα πρέπει (επιτέλους) να στρωθώ σοβαρά στο διάβασμα!Δεν μ' αρέσει που οι $%^&^#$&& δεν μας δώσαν διπλή εξεταστική! (παίζει να είμαστε η μοναδική σχολή στην Ελλάδα)
Μ' αρέσει που θα γυρίσω στο σπιτάκι μου, μόνος μου, χωρίς κανέναν πάνω απ' το κεφάλι μου!
Δεν μ' αρέσει το μέρος που είναι το σπιτάκι μου...
3-1, ε;
-
Ουτε εμενα
-
Και εμας δεν μας εδωσαν διπλη. Του Ιουνιου θα την δωσουμε τον Ιανουαριου, τωρα γραφουμε κανονικα του Σεπτεμβριου σαν μην τρεχει τπτ.
-
Σε πολυκατοικια δεν μενεις?
-
οντως , η Χρ. Σμυρνης δεν λεει και πολλα σαν περιοχη
-
-
FlowerPower για την Πινεζούπολη γενικά μιλάω, παλιόεγκάθετε Γκατζολουπολιτη!
-
FlowerPower για την Πινεζούπολη γενικά μιλάω, παλιόεγκάθετε Γκατζολουπολιτη!Ξεσαλωσαν και οι γιατροι και τους πεφτει λιγη η ζωη της αλεξ/πολης?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]