-
Tωρα το κατάλαβες ρε;
-
Μ' αρέσει που επιτέλους αύριο επιστρέφω στην πατρίδα....
Δεν μου αρέσει που για 15 μέρες θα αναγκαστώ να συμβιβαστώ με dial-up connection...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν μου αρεσε σημερα το πρωι που ετρεχα σε τραπεζες-εφοριες κ ελιωνα στον ιδρωτα.
μα καλα ειναι χαζοι οι ανθρωποι?στο ποσο βαζουν τους θερμοστατες?40?Aμα δεν πληρωνεις απο την τσεπη σου.... ,να υποθεσω οτι ειχαν και τα παραθυρα ανοιχτα;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν μου αρεσε σημερα το πρωι που ετρεχα σε τραπεζες-εφοριες κ ελιωνα στον ιδρωτα.
μα καλα ειναι χαζοι οι ανθρωποι?στο ποσο βαζουν τους θερμοστατες?40?Aμα δεν πληρωνεις απο την τσεπη σου.... ,να υποθεσω οτι ειχαν και τα παραθυρα ανοιχτα;
οχι!σαουνα μιλαμε!
Το γραφω γιατι το συναντω πολυ συχνα σε δημοσιες υπηρεσιες.Το καλοριφερ δυνατα,αυτος που ειναι διπλα στο παραθυρο το εχει ανοιχτο γιατ ζεστενεται και η κυρια απεναντι να εχει στα ποδια της σομπα αλογονου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
οχι!σαουνα μιλαμε!
Το γραφω γιατι το συναντω πολυ συχνα σε δημοσιες υπηρεσιες.Το καλοριφερ δυνατα,αυτος που ειναι διπλα στο παραθυρο το εχει ανοιχτο γιατ ζεστενεται και η κυρια απεναντι να εχει στα ποδια της σομπα αλογονου
ειναι επειδη καθονται και δεν κανουν τιποτα, για αυτο κρυώνουν. αν κουνάγαν εστω τα δαχτυλα τους θα ανεβαζαν τη σωστη θερμοκρασια.
-
Ε ρε μην είσαστε ισοπεδωτικοί. Επειδή τυχαίνω να δουλεύω μερικές φορές σε ένα σημείο εάν δεν κουνιέσαι όπως σε γραφείο κρυώνεις. Μην κρίνετε από εσάς που για να μπείτε μέσα στην υπηρεσία περπατήσατε και άρα ιδρώσατε. Μετά από το κρύο στο ζεστό το καταλαβαίνεις αμέσως. Οταν είσαι όμως συνέχεια και σταθερά σε ζεστό μέρος δεν ζεσταίνεσαι.
Γενικά δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία εδώ μέσα...με την πρώτη να ρίξετε μπηχτές στους δημόσιους υπαλλήλους.
Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε ρε μην είσαστε ισοπεδωτικοί. Επειδή τυχαίνω να δουλεύω μερικές φορές σε ένα σημείο εάν δεν κουνιέσαι όπως σε γραφείο κρυώνεις. Μην κρίνετε από εσάς που για να μπείτε μέσα στην υπηρεσία περπατήσατε και άρα ιδρώσατε. Μετά από το κρύο στο ζεστό το καταλαβαίνεις αμέσως. Οταν είσαι όμως συνέχεια και σταθερά σε ζεστό μέρος δεν ζεσταίνεσαι.Γενικά δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία εδώ μέσα...με την πρώτη να ρίξετε μπηχτές στους δημόσιους υπαλλήλους.
Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
εχεις δικιο, δεν ειναι ολοι ετσι πλεον...
-
επισης, το κρυο-ζεστο ειναι θεμα αντιληψης..
δεν ζεσταινονται/κρυωνουν ολοι το ιδιο.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν ζεσταινονται/κρυωνουν ολοι το ιδιο..Όντως, στο γραφείο είναι 1-2 που κρυώνουν συνέχεια, εγώ που ζεσταίνομαι συνέχεια και μερικοί που είναι αδιάφοροι...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν ζεσταινονται/κρυωνουν ολοι το ιδιο..Πολυ σωστα.Εγω νευριαζω/γκρινιαζω για την σπατάλη ενεργειας στις δημοσιες υπηρεσίες .Για αυτο εγραψα 'αν δεν πληρωνεις απο την τσεπη σου'.
-
Δε μου αρέσει που δεν έχω ακόμα πινακίδες και που δεν θα έχω ούτε την άλλη εβδομάδα!!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Δε μου αρέσει που δεν έχω ακόμα πινακίδες και που δεν θα έχω ούτε την άλλη εβδομάδα!!!Σου αρέσει όμως που θα πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας του 2007 έ;
(τί πήρες; )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δε μου αρέσει που δεν έχω ακόμα πινακίδες και που δεν θα έχω ούτε την άλλη εβδομάδα!!!
Σου αρέσει όμως που θα πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας του 2007 έ;
(τί πήρες; )
Αντρέα σκέφτηκες το ενδεχόμενο να της πήραν τις πινακίδες για κάποια παράβαση?
-
Τις πινακίδες που σου τίς πέρνει η τροχαία,δεν τίς δίνουνε πίσω 'χαριστικά' τέτοιες μέρες;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τις πινακίδες που σου τίς πέρνει η τροχαία,δεν τίς δίνουνε πίσω 'χαριστικά' τέτοιες μέρες;Νομίζω πλέον δεν γίνεται αυτό.
-
μ' αρέσει που είμαι -επιτέλους- σπίτι μου
-
-
Μου αρέσει το GTR2 με την τιμονιέρα και τσίτα το volume με μία 550 Μaranello.
Δεν μου αρέσει που στο μισάωρο πονάει το αριστερό πόδι στο φρένο. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου αρέσει που επιτέλους τέλειωσα το Ju82:Μένει να κάνω μόνο κάτι μικροβαψίματα...
Και μου αρέσει και το κιτ που πήρα σήμερα:
Hey Mister.... το μοντελο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. Τι φρουλικο που το κανες μωρε το Junkers? Αδερφιστικο ειναι.... ουτε μια γρατσουνια δεν εχει....
Αντι να ρηξεις στα χειλη προσβολης φθορες, να βαλεις μουτζουρα και λαδι απο τις εξατμισεις να ξερναει....Σου δινω 24 ωρες να το κανεις ενα WASH, αλλιως ερχομαι να στο σπασω...
Παντως μου αρεσε το Tankbuster edition.... ειναι rare και premium. Ευγε...
Οσο για τον αλλο κουνα που πηρες να το πας πισω και να παρεις να φτιαξεις κανα Corsair η κανα SU 25 Frogfoot (απο αυτα που επαιρναν στον κινητηρα και stinger και δεν ετρεχε καστανο...)
-
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]