-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και να μπω σε αντιπροσωπεία της VW; Κουστούμι δεν φοράω εγώ...δεν θα με αφήσουν!Πήγα με φίλο μου για να αγοράσει το Polo και μας έδιωξαν από το πάρκινγκ γιατί θέλαμε να πάμε με τα πόδια απέναντι να δούμε το Punto. Δεν φορούσαμε κοστούμια και κατάλαβαν αμέσως ότι δεν είμαστε για VW. Δυστυχώς απέναντι δεν μπορούσαν να παραδώσουν εκείνη την ώρα το Punto και το πήρε την επομένη. Πιο φτηνό, παρόμοια γκάζια και το κυριότερο: δεν χρειάζεται να φοράς κοστούμι.
Οι ηλίθιοι πωλητές με τα κοστούμια δεν καταλαβαίνουν ότι αφήνεις το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ τους για να γυρίσεις και να ξαναδείς το αμάξι τους.
Το παρόν θέμα προέρχεται από διάσπαση του Golf GT (1.4 TSI)
(Moderator nass)
-
Και να μπω σε αντιπροσωπεία της VW; Κουστούμι δεν φοράω εγώ...δεν θα με αφήσουν!
Πήγα με φίλο μου για να αγοράσει το Polo και μας έδιωξαν από το πάρκινγκ γιατί θέλαμε να πάμε με τα πόδια απέναντι να δούμε το Punto. Δεν φορούσαμε κοστούμια και κατάλαβαν αμέσως ότι δεν είμαστε για VW. Δυστυχώς απέναντι δεν μπορούσαν να παραδώσουν εκείνη την ώρα το Punto και το πήρε την επομένη. Πιο φτηνό, παρόμοια γκάζια και το κυριότερο: δεν χρειάζεται να φοράς κοστούμι.Οι ηλίθιοι πωλητές με τα κοστούμια δεν καταλαβαίνουν ότι αφήνεις το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ τους για να γυρίσεις και να ξαναδείς το αμάξι τους.
(Moderator nass)
-
Και να μπω σε αντιπροσωπεία της VW; Κουστούμι δεν φοράω εγώ...δεν θα με αφήσουν!Πήγα με φίλο μου για να αγοράσει το Polo και μας έδιωξαν από το πάρκινγκ γιατί θέλαμε να πάμε με τα πόδια απέναντι να δούμε το Punto. Δεν φορούσαμε κοστούμια και κατάλαβαν αμέσως ότι δεν είμαστε για VW. Δυστυχώς απέναντι δεν μπορούσαν να παραδώσουν εκείνη την ώρα το Punto και το πήρε την επομένη. Πιο φτηνό, παρόμοια γκάζια και το κυριότερο: δεν χρειάζεται να φοράς κοστούμι.
Οι ηλίθιοι πωλητές με τα κοστούμια δεν καταλαβαίνουν ότι αφήνεις το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ τους για να γυρίσεις και να ξαναδείς το αμάξι τους.
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και να μπω σε αντιπροσωπεία της VW; Κουστούμι δεν φοράω εγώ...δεν θα με αφήσουν!
Πήγα με φίλο μου για να αγοράσει το Polo και μας έδιωξαν από το πάρκινγκ γιατί θέλαμε να πάμε με τα πόδια απέναντι να δούμε το Punto. Δεν φορούσαμε κοστούμια και κατάλαβαν αμέσως ότι δεν είμαστε για VW. Δυστυχώς απέναντι δεν μπορούσαν να παραδώσουν εκείνη την ώρα το Punto και το πήρε την επομένη. Πιο φτηνό, παρόμοια γκάζια και το κυριότερο: δεν χρειάζεται να φοράς κοστούμι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πήγα με φίλο μου για να αγοράσει το Polo και μας έδιωξαν από το πάρκινγκ γιατί θέλαμε να πάμε με τα πόδια απέναντι να δούμε το Punto. Δεν φορούσαμε κοστούμια και κατάλαβαν αμέσως ότι δεν είμαστε για VW. Δυστυχώς απέναντι δεν μπορούσαν να παραδώσουν εκείνη την ώρα το Punto και το πήρε την επομένη. Πιο φτηνό, παρόμοια γκάζια και το κυριότερο: δεν χρειάζεται να φοράς κοστούμι.
...πόσο σε καταλαβαίνω...φίλος ήθελε και θέλει το TSi και έδινε δίνει cash. Mετά την συμπεριφορά των πωλητών...έφυγε τρέχοντας. Λες και μπήκαμε στην Μercedes...καμία εξυπηρέτηση, ξυνισμένο ύφος και ψηλομύτες παντού.
Τι να πεις...
/οφτοπικ
-
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ab ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ!!!!!!!!
-
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ab ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ!!!!!!!!Δικό σου πρόβλημα. Οταν ο άλλος όμως δίνει ζεστά 25 χιλιάρικα απαιτεί το λιγότερο τον απαραίτητο σεβασμό ως πελάτη. Εδώ ένα κινητό αγοράζεις και σου μιλάνε με το σεις και με το σας.
Συγνώμη κ πάλι για το οφτόπικ.
-
Το ντυσιμο δεν λεει και πολλα,ξερω ουκ ολιγους πλουσιους που ειναι ντυμενοι χειροτερα απο λέτσο.Αν εχουν αυτη την τακτικη μονιμα θα διωξουν τους μισους πιθανους πελάτες,εκτος εαν vw αγοραζουν αποκλειστικα οι μεσοαστοί...
-
Νιώθω τύψεις που δεν πήρε ο φίλος μου το Polo, μου το είπε στο αμάξι 'καλά ρε μ***α σκισμένη μπλούζα φοράς;' κόλπο να σε λυπηθούν και να σου δώσουν κανένα πατάκι του λέω. Δεν έπιασε όμως και μας έδιωξαν. Τώρα είναι ευχαριστημένος με το Punto, του αρέσουν πολύ τα δίχρωμα καθίσματα και τα μόνο 12Κ που έδωσε (εγώ ελπίζω να μη σπάσει).
-
Ρε παιδια συγνωμη που συνεχιζω το οφτοπικ αλλα δεν νομιζω οτι αποτελει κριτηριο επιλογης του αυτοκινητου η συμπεριφορα του πωλητη! Εχετε ολα τα δικια να λετε οτι καποιος μπορει να ειναι αγενης και να δυσφορειτε, αλλα τουλαχιστον εγω δε θα απερριπτα ενα μοντελο επειδη ο Χ βλακας στον οποιο επεσα μου φερθηκε απαραδεκτα!
Συμφωνω οτι δινει πολυ κακη εικονα για την εταιρια γενικοτερα μια τετοια συμπεριφορα και λειτουργει αποτρεπτικα για να πας να τους δωσεις τα λεφτα σου, αλλα το αυτοκινητο αγοραζεις οχι τον πωλητη...Τον πωλητη μπορει να μην τον ξαναδεις ποτε! Και στην τελικη πιστευω οτι ειναι και θεμα ανθρωπου περισσοτερο, οχι αντιπροσωπειας!
Στο κατω κατω αν καποιος dealer πχ της VW ειναι απαραδεκτος πας σε καποιον αλλο...Και του το λες και καταμουτρα μηπως και βαλουν μυαλο.
Παντως να σας πω την αληθεια στην VW δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα και δεν φοραγα κουστουμι. -
Ειναι η γενικη συμπεριφορα των ανθρωπων του γκρουπ. Το Γκολφ το ειχα παρει απο 'φίλο' που ειχε εκθεση και ηταν εξουσιοδοτημενος. Και ηταν φιλος απο το στρατο. επι 8 μηνες μοιραζαμε την ιδια κουκετα (Ναυτικο).Καμμια διαφορα δεν εδειξε. Σαν να μην τον ηξερα. Τωρα ειναι μεγαλος και τρανος. Μια φορα το πηγα για σερβις και τερμα. Του τα εχω πει και μου ειπε: Οτι και να σας κανουμε σε μας θα ερθετε.
Μου περασε απ το μυαλο να παω να το δω το (TSI), αλλα οχι δε θα παιξω στο παιχνιδι τους. -
Το παραδειγμα σου αφορα το προσωπο καποιου. Δεν νομιζω οτι καποια εταιρια λεει στους πωλητες να ειναι αγενεις...
Σαφως, αν δεν σε αντιμετωπισουν σωστα, τους την λες, και πας αλλου.
-
Δε θα κανω διαφημιση αλλα ο μονος οιυ διαφερει ειναι ο Παζαροπουλος. Πιο μπροστα απο ολους.
Α και μια νεα εκθεση στου Ζωγραφου. Ισως επειδη ειναι καινουργιος -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το παραδειγμα σου αφορα το προσωπο καποιου. Δεν νομιζω οτι καποια εταιρια λεει στους πωλητες να ειναι αγενεις...Σαφως, αν δεν σε αντιμετωπισουν σωστα, τους την λες, και πας αλλου.
Εχεις δικιο Σπυρο, αλλα απο την αλλη πρεπει να καταλαβουν καποια στιγμη πως οι πωλητες ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ της εταιριας στον πελατη. Οποτε πρεπει να επιλεγονται ανθρωποι τουλαχιστον ικανοι για αυτο τον ρολο. Και μιλαω στο επιπεδο των dealer μιας μαρκας οχι πχ για την VW στο συνολο της.
Η εταιρια εχει ευθυνη γι'αυτο και πρεπει να τοποθετει τους αντιστοιχους ανθρωπους σε αυτες τις θεσεις.
Γιατι κακα τα ψεμματα αν πριν την πωληση δειχνεις τετοια εικονα, σκεψου το after sales πως θα ειναι. -
συμφωνω μαζι σου
-
§
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ρε παιδια συγνωμη που συνεχιζω το οφτοπικ αλλα δεν νομιζω οτι αποτελει κριτηριο επιλογης του αυτοκινητου η συμπεριφορα του πωλητη! Εχετε ολα τα δικια να λετε οτι καποιος μπορει να ειναι αγενης και να δυσφορειτε, αλλα τουλαχιστον εγω δε θα απερριπτα ενα μοντελο επειδη ο Χ βλακας στον οποιο επεσα μου φερθηκε απαραδεκτα!
Συμφωνω οτι δινει πολυ κακη εικονα για την εταιρια γενικοτερα μια τετοια συμπεριφορα και λειτουργει αποτρεπτικα για να πας να τους δωσεις τα λεφτα σου, αλλα το αυτοκινητο αγοραζεις οχι τον πωλητη...Τον πωλητη μπορει να μην τον ξαναδεις ποτε! Και στην τελικη πιστευω οτι ειναι και θεμα ανθρωπου περισσοτερο, οχι αντιπροσωπειας!
Στο κατω κατω αν καποιος dealer πχ της VW ειναι απαραδεκτος πας σε καποιον αλλο...Και του το λες και καταμουτρα μηπως και βαλουν μυαλο.
Παντως να σας πω την αληθεια στην VW δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα και δεν φοραγα κουστουμι.Έχεις αυτό που λέμε 'έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης'.
Για το λόγο αυτό στο ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ οι υπηρεσίες είναι οι χαμηλότερες που μπορεί να συναντήσει κανείς (ως επί των πλείστων).§
-
Στην Αττική υπάρχουν εκατοντάδες εκθέσεις -συνολικά- όλων των εταιρειών. ΟΛΕΣ είναι χάλια;
πως πωλούνται τόσα αυτοκίνητα τότε;
Αν έχει 'ύφος' κάποιος, το λες στεγνά, και φεύγεις. Θα πάω 'εκεί' ή 'αλλού', τόσο απλά
Το ίδιο δεν ισχύει και με τα συνεργεία;
Κι αν δεν σας κάνουν οι επίσημοι/εξουσιοδοτημένοι, υπάρχουν κι οι ανεξάρτητοι, απλούστατο επίσης (κι εγγύηση θα έχει)
Υ.Γ: υπάρχουν κι οι 'ΠΩΛΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ'
-
§
+1 lkar
ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!§
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Ρε παιδια συγνωμη που συνεχιζω το οφτοπικ αλλα δεν νομιζω οτι αποτελει κριτηριο επιλογης του αυτοκινητου η συμπεριφορα του πωλητη! Εχετε ολα τα δικια να λετε οτι καποιος μπορει να ειναι αγενης και να δυσφορειτε, αλλα τουλαχιστον εγω δε θα απερριπτα ενα μοντελο επειδη ο Χ βλακας στον οποιο επεσα μου φερθηκε απαραδεκτα!
Παντως να σας πω την αληθεια στην VW δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα και δεν φοραγα κουστουμι.Έχεις αυτό που λέμε 'έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης'.
Για το λόγο αυτό στο ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ οι υπηρεσίες είναι οι χαμηλότερες που μπορεί να συναντήσει κανείς (ως επί των πλείστων).§
Με κουφανες...Ειλικρινα απορω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα. Νομιζω οτι πρεπει να διαβασεις πιο προσεκτικα αυτα που εγραψα.
Συμπεριφορά πωλητών [διάσπαση]