-
TI ENΝΟΕΙΣ ΒΡΕ BORBO , ME TA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ?
-
Mecie borbo καλoi μαϊμουδιάριδες θα είναι και ο μηχανικός που στο είπε και ο αγωνιζόμενος που έτρεχε με τέτοιο swift....
Swift GTi διάμετρος εμβόλων 74mm, Vitara 1.6 διάμετρος 75mm
Εαν πάς εδώ http://ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=801&cat=133που αναφέρεται στο GroupA, και μετα στην παράγραφο 5.1.1 θα διαβάσεις αυτό
Eπιτρέπεται ένα ρεκτιφιέ 0,6 mm κατ’ ανώτατο όριο σε σχέση με την αρχική διάμετρο χωρίς αυτό να οδηγήσει στην υπέρβαση του ορίου της κλάσης του κυλινδρισμού.
Επίσης τα μπλοκ του swift και του vitara είναι κάπως διαφορέτικα σε εμφάνιση, και άρα το αυτοκίνητο δεν είναι σύνομο με την homologation του. Με λίγα λόγια το μπλοκ δεν ίδιο με με αυτο στην φωτογραφία του κινητηρα που έχει στα χαρτιά της αναγνώρισης.
Αυτά τα ολίγα borbo για να μην σε πιάνουν κορόϊδο οι φίλοι σου που θέλουν να δειχτούν οτι πήρανε και κυπελάκι, και οι μηχανικοι που θέλουν να κάνουν τους γνώστες. Καλημέρα
-
Αστα MichalisCorsa, δεν υπάρχει ελπίδα...
Του ενός 'του είπαν' ολόκληρο σενάριο με κρυφούς αποκλεισμούς κορυφαίων συνδυασμών (επ΄ευκαιρία, τα επίσημα αποτελέσματα στο site της ΕΘΕΑ επιμένουν πως οι Γκίκας & Αρβανιτάκης δεν αποκλείστηκαν -μάλλον δεν θα ξέρουν ούτε στην ΕΘΕΑ αυτά τα μυστικά που ξέρουν οι μύστες του χώρου)
Του άλλου 'του είπαν' πως χρησιμοποιούν μπλοκ από WRC και καπάκι από F3 (και η είδηση πως ελέγχθηκαν και μετρήθηκαν και βρέθηκαν κανονικά δεν του λέει τίποτα)
Ευτυχώς πως είναι για διότι κανονικά είναι για
-
ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑΣΟ , ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ , ΓΙΑ .
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ , ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ , ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ , ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ , ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΥΡΟ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ( ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ), ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΑΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ .
ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ , ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ .
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΟΤΕΡΗ .
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ -
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ , ΣΤΑ ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑΣΣ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΑΥΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΟΝ ΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ
-
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ , ΣΤΑ ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑΣΣ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΑΥΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΟΝ ΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ
-
-
xxmm ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΟΥΣΑ ΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΣΟΡΡΥ
-
Το 106 που τουμπαρε το Σαβατο ηταν του Δεγλερη.Το αυτοκινιτο επισκευαστικε μηχανικα τοποθετηθηκε παρπριζ ελεχθηκε και ετρεξε κανονικα την κυριακη περνοντας την δευτερη θεση στην α6 μετα απο μια ωραια κοντρα με τον Χιωτακη.Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ηταν το προβλημα ασφαλειας που αναφερετε μιας και το αμαξι στο θεμα ασφαλεια ητανε μια χαρα και μην μου πειτε οτι επειδη δεν ειχε φηλιστρινια ηταν επικυνδινο γιατι ειναι αστειο.
-
Εγώ ξέρω αυτοκίνητo που στον έλεγχο μετά το 1ο σκέλος βρέθηκε εκτός του επιτρεπόμενου ύψους και αντί να ακυρωθεί είπαν στον οδηγό του σήκωσέ το λίγο και είσαι ΟΚ.
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Εγώ ξέρω αυτοκίνητo που στον έλεγχο μετά το 1ο σκέλος βρέθηκε εκτός του επιτρεπόμενου ύψους και αντί να ακυρωθεί είπαν στον οδηγό του σήκωσέ το λίγο και είσαι ΟΚ.Βαγγέλη μην το ψάχνεις....Το θέμα μπάζει από παντού.....Και να σκεφτείς ότι εκεί παίζουμε στα εκατοστά του δευτερολέπτου, και μια τέτοια παρατυπία μπορεί να στα χαρίσει.....
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Εγώ ξέρω αυτοκίνητo που στον έλεγχο μετά το 1ο σκέλος βρέθηκε εκτός του επιτρεπόμενου ύψους και αντί να ακυρωθεί είπαν στον οδηγό του σήκωσέ το λίγο και είσαι ΟΚ.Οταν η μέτρηση ύψους σε μη απόλυτα επίπεδη επιφάνεια δίνει από τη μία πλευρά κανονικό αποτέλεσμα και από την άλλη 2 χιλιοστά χαμηλότερο, δηλ. σαφέστατα εντός των ορίων του πειραματικού σφάλματος, δε 'στέλνεις αδιάβαστο' τον αγωνιζόμενο, τον ειδοποιείς πως 'παίζει με τη φωτιά' και του συστήνεις να το διορθώσει. Αντίστοιχο παράδειγμα με το να είναι μισό κιλό ελαφρύτερος (δηλ. εντός των ορίων σφάλματος της ζυγαριάς)
Εκτός και αν θέλεις να είσαι βασιλικότερος του βασιλέως.
sp0+, για γίνε πιό σαφής
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Εγώ ξέρω αυτοκίνητo που στον έλεγχο μετά το 1ο σκέλος βρέθηκε εκτός του επιτρεπόμενου ύψους και αντί να ακυρωθεί είπαν στον οδηγό του σήκωσέ το λίγο και είσαι ΟΚ.χεχεχεχεχε
AΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 1-2/4/06