-
Αγαπητοι συνοδοιποροι .........
Θα μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι οποιες απαντησεις σας και σχολια να ειναι **πολυ **σχετικα με το αρχικο θέμα.
Ευχαριστω για την προσπαθεια που θα κανετε.
Καλοταξιδο το νεο σου οχημα.... Δεν βλεπω το λογο να το πηγαινεις τοσο ..........αργα. Αν το δουλευεις σε διαφορες ταχυτητες και με διαφορα φορτια χωρις να ξεπερνας το 70% του γκαζιου ή της οποιας ταχυτητας θα ειναι καλυτερα νομιζω. Αλλωστε νοιωσε το μηχανακι και θα σου δειξει πως και ποτε αισθανεται καλυτερα....
-
Τζόμπαρε ακολούθα κατά γράμμα τις οδηγίες στρωσίματος που δίνει το manual. Αργά το πας
Θυμάμαι στο δικό μου έλεγε άνοιγμα μέχρι τα 3/4 της διαδρομής του γκαζιού. Και βέβαια όχι απότομα ανοίγματα.Πες μας δεν έχεις πάθει πλάκα που γυρνοβολάς και ο δείκτης βενζίνης δεν λέει να πέσει?
-
λοιποοοοον...
το μανουάλι λεει μεχρι τα πρωτα 1000 χλμ το στροφομετρο να μην υπερβαινει τις 4.οοο σαλ και οχι μονο! δεν πρεπει να παραμενει σταθερα εκει για πολλή ωρα
επειτα, 1οοο-16οοο εως τις 6000 σαλ
ρε παιδιά δε γινεται να βγαλω 1000 χλμ ετσι ειναι απλα αδυνατο. 4οοο σαλ ισοδυναμουν με 40 χαω
τι να φτιασω;;
-
Υπομονή = μεγάλη αρετή
-
που λέτε...
το μισό ντεποζιτάκι εκανε φτερα λιγο πριν πιασω τα 100 χλμ...
που σημαινει οτι με το ζορι θα φτιασω τελικα 200 με ενα γεμισμα
πειτε μου οτι ειναι λόγω του στρωσίματος
-
Πόσα λίτρα χωράει το τεπόζιτο?
Υπάρχει λύση να φτάσεις γρήγορα τα 1600 χλμ του ρονταρίσματος. Άσε τη γυναίκα μόνη και κάνε βόλτες 16 ώρες την ημέρα. Τις υπόλοιπες 8 κοιμάσαι κοκ
-
να μην έχει 10 λίτρα ντεποζιτο; σαμπως ξέρω
απο όσα διαβαζω εδώ ομως πρεπει να χτυπάω τα 300 χλμ αυτονομίας, έτσι όπως παει τωρα, ειμαι κάτω απο τα 200!
φταιει το στρωσιμο ε πες το πεεεεες το
τώρα του περνάνε και μπαγαζιερα πίσω
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
...απο όσα διαβαζω εδώ ομως πρεπει να χτυπάω τα 300 χλμ αυτονομίας, έτσι όπως παει τωρα, ειμαι κάτω απο τα 200!Όταν το πήρα του είχα βάλει γύρω στα 10,7 lt, είχε κάτι λίγο μέσα και μου είχε βγάλει 260 χλμ. Άρα το ντεπόζιτο έχει χωρητικότητα κάπου στα 11 lt.
Όσο θα στρώνει θα βελτιώνεται
-
τα 200 χλμ θα τα δω με το κυαλι....
170-180 υπολογιζω.
-
Σήμερα άναψε το λαμπάκι και είχα διανύσει 250 χλμ. Προσθέτοντας και τα τουλάχιστον 30 χλμ της ρεζέρβας φτάνω τα 280. Άψογα
Και...
http://img4.imageshack.us/img4/9434/dsc00079nj.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/2694/dsc000777.jpg -
τελικά η μετρηση εβγαλε 4.7 λ/100 χλμ...
που ειναι αρκετά υψηλοτερο από τις δικές σας μετρησεις!
για να δουμε στο 2ο γεμισμα τι θα δείξει...
έπονται και φωτοζ
-
Στο τευχος του μοτο με το μεγα νανο τεστ με τα 125, ο Καραχαλιος εχει ενα φανταστικο αρθρο για το πως μπορουμε να πετυχουμε την ελαχιστη καταναλωση και βεβαια να διανυσουμε τα περισσοτερα χιλιομετρα.
Προσπαθω να τηρησω τις συμβουλες σχεδον καθημερινα σε καθε αποσταση.Διασκεδαζω με το να εκπαιδευομαι στο να προνοοω. Με βοηθαει πολυ ΚΑΙ στην τσεπη μου αλλα και στο μυαλο μου.....το ακονιζω
Υπομονη και ελαφρυ χερι παιδες.............το τεποζιτο γεμιζει πια με 15€...... να μην προσπαθουμε για περισσοτερα χιλιομετρα?
Τωρα ομολογω πως οταν βρισκω στροφιλικη ΔΕΝ οδηγω οικονομικα.Αν μπορουσα να κανω παλι το σχολειο scooter ή να υπηρχε η δυνατοτητα για track scooter day στο autofestival.... δεν θα ελεγα οχι σε μη οικονομικη οδηγηση......
-
45.000 km........
Εγινε και μια απιθανη καθαριοτητα και εφεξε..............καινουργιο........παραμενει...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
φανταστικο αρθρο για το πως μπορουμε να πετυχουμε την ελαχιστη καταναλωση και βεβαια να διανυσουμε τα περισσοτερα χιλιομετρα.εμάς δε θα μας παίξεις;; ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ!
(κοινώς, ένα σκανάρισμα θα ηταν πέρα για πέρα επιθυμητό!)
-
Πάνω κάτω γνωστά πράγματα υποθέτω
-
εγώ μένω ισόγειο φίλος
-
Ακόμα πιο πολλά χλμ διένυσα με το προηγούμενο ντεπόζιτο. Συγκεκριμένα, στα 270 άναψε το λαμπάκι και άλλα 25 με ρεζέρβα έχοντας σίγουρα καμιά 10αριά ακόμα. Τσιμπώντας το γκάζι το μοτέρ επιταχύνει και φτάνει άνετα τα 80-90 χλμ/ώρα, ταχύτητα ικανοποιητική, αλλά και ιδανικός συνδυασμός που προσφέρει την οικονομία καυσίμου.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Ακόμα πιο πολλά χλμ διένυσα με το προηγούμενο ντεπόζιτο. Συγκεκριμένα, στα 270 άναψε το λαμπάκι και άλλα 25 με ρεζέρβα έχοντας σίγουρα καμιά 10αριά ακόμα. Τσιμπώντας το γκάζι το μοτέρ επιταχύνει και φτάνει άνετα τα 80-90 χλμ/ώρα, ταχύτητα ικανοποιητική, αλλά και ιδανικός συνδυασμός που προσφέρει την οικονομία καυσίμου.Εισαι σε πολυ καλο δρομο............συνεχισε με πιο 'ελαφρυ' χερι...............Δοκιμασε οταν πιασεις μια ταχυτητα που σε βολευει για την συγκεκριμενη διαδρομη, να ' κλεισεις' ελεφρα το γκαζι.
-
η 2η μέτρηση έδειξε 3.7 λ/100 χλμ
καλούτσικα δεν ειναι;
-
Το πας ακόμα μέχρι 40 χαω?
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))