-
Αρχίζει.
-
Πολύ δυνατές οι Honda στη φάση που έκανε το λάθος ο Πεντρόσα και βρέθηκε πλάι του ο Ρόμπερτς φάνηκε η διαφορά στο ξεκόλημα του νεαρού. Γενικά οι καλύτερες μοτοσυκλέτες φέτος (κι όχι μόνο φέτος).
Ο Πεντρόσα σε ένα αγώνα που δεν τον έχει ξανακάνει και σε μια πίστα που μόνο σε play station την έχει δει στάθηκε πολύ καλά.Ο γιατρός έκανε πάλι τα δικά του, αλλά δεν αρκούσε για κάτι καλύτερο. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το πρόβλημα που παρουσίασε ο κινητήρας του στο τέλος μας δείχνει πάλι ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι τον θέλει.
(Οι Ιάπωνες το μόνο που δε θέλουν είναι πρόβλημα στο μοτέρ να 'βγαίνει' στη τηλεόραση)Γενικά πάντως σαν αγώνας δεν είχε το ενδιαφέρον που περίμενα. Αναμενόμενη και άξια η νίκη του Χέυντεν.
-
Κριμα ρε γμτ...............................
Έχει κάνει 12 πεσίματα φετος ο Stoner και τα 10 ηταν σε αριστερη στροφη!
Κριμα κριμα κριμα ρε γμτ γμτ γμτ
-
Ο Χέυντεν πάει βουρ για πρωτάθλημα ή κάνω λάθος;
-
Δε μπορεί να φταίει η μοτοσυκλέτα μόνο.
Κάπου κάνει λάθος ο Αυστραλός. -
Μετά το χτεσινό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από θαύμα ο γιατρός για να πλησιάσει τον αμερικάνο
-
Το θέμα ειναι οτι και ο Πεντρόζας ανετότατα μπορει να την κανει την κουτσουκέλα. δεν έχουν διαφορα μεγάλη και ο αμερικάνος είναι αμπλαούμπλας.
F1-MotoGP αν πάνε σε ισπανικά χερια θα ειναι απο τις τραγικότερες χρονιές μετά το δίπτυχο Ταμπάκης-Κατέλης...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Την ιστορία που είχε κάνει στα 250 όταν ηταν ο Βάλε την ξερετε;;;;που ήταν το ξεκίνημα του μίσους απο μερους του Biaggi. για να σας δω
Ξέρω μόνο ότι όταν ο Βάλε έτρεχε στα 125 και ο Μπιάτζι στα 250, είχαν ρωτήσει το γιατρό αν θέλει να γίνει σαν τον Μπιάτζι, κι εκείνος απάντησε ότι ο Μπιάτζι θα έπρεπε να θέλει να γίνει σαν τον Ρόσι.
Είχε γίνει και τίποτα άλλο, πριν αρχίσουν οι αγκωνιές εντός πίστας και τα μπουνίδια εκτός;
(το αστείο είναι ότι πριν αρχίσει να τρέχει επαγγελματικά ο Βάλε, ο Μπιάτζι ήταν το ίνδαλμά του)
-
-
η ιστορία έχεις ως εξής:
όταν ήταν στα 250 ο Βάλε και ειδικά στη δευτερη χρονιά του (που πήρε και το πρωτάθλημα) τα μέσα ενημέρωσης ξεκινησαν να επικεντρωνονται περισσοτερο σε αυτόν παρά στον Μαξ.
'να 'ταν η ζήλεια ψώρα να ζήλευε ολη η χωρα' που λεμε και στο χωριό μας. Εκεί άρχισε να λαλάει ο Μαξ που δεν άντεχε να χάνει απο τον μπέμπη (τότε ήταν δεν ήταν 20-21).
ο Βάλε πηγαινε τόσο καλά που σε κλειστές πιστες (πχ Ασσεν) έκανε χρονους που ηταν για βαθρο στα 500!
Εκεί ακριβώς ηταν (δε βαζω και το χέρι μου στη φωτιά για το αμα ηταν αυτή η πιστα παντως... αν οχι το Ασσεν, καποια παρόμοια) που εκανε το απιστευτο: οδηγούσε σαν δαιμονισμενος, κατεβαζε συνεχεια το χρονο, ειχε ριξει γύρο ακόμα και στον ευατό του και στο τέλος του αγώνα συνεχιζει να τρεχει!
κανει ολόκληρο γυρο, μπαινει στα πιτς, πεταει το μηχανακι και τρέχει στην τουαλέτα! με λίγα λογια κατουριοταν και γι'αυτο πηγαινε σαν να ειχε πιπερι στον κωλο του...
(η ιστορια ειναι κάπως ετσι πάντως, αν κάνω καπου λαθος ας με διορθώσει καποιος. άλλωστε δεν ασχολούμαι καθολου με τα μηχανάκια)
-
ο Βάλε πηγαινε τόσο καλά που σε κλειστές πιστες (πχ Ασσεν) έκανε χρονους που ηταν για βαθρο στα 500!
Εκεί ακριβώς ηταν (δε βαζω και το χέρι μου στη φωτιά για το αμα ηταν αυτή η πιστα παντως... αν οχι το Ασσεν, καποια παρόμοια) που εκανε το απιστευτο: οδηγούσε σαν δαιμονισμενος, κατεβαζε συνεχεια το χρονο, ειχε ριξει γύρο ακόμα και στον ευατό του και στο τέλος του αγώνα συνεχιζει να τρεχει!
κανει ολόκληρο γυρο, μπαινει στα πιτς, πεταει το μηχανακι και τρέχει στην τουαλέτα! με λίγα λογια κατουριοταν και γι'αυτο πηγαινε σαν να ειχε πιπερι στον κωλο του...
Δε νομίζω ότι έγινε ακριβώς έτσι, εκτός αν μιλάμε για άλλο γεγονός: Το 1999, στη Χερέθ, στη μέση του γύρου του θριάμβου, σταμάτησε για χαβαλέ σε μια φορητή τουαλέτα μπροστά από την εξέδρα, και μπήκε μέσα. Αλλά από τέτοια ο Βάλε, άλλο τίποτα
-
βασικά καπου το ειχα διαβασει και δεν ηταν αυτο που λες. τεσπα δεν επιμένω γιατι από τη στιγμή που δε θυμαμαι καλα είναι σαν να μην εχω αποψη.
θα επανέλθω ομως ε
-
Κι εγώ το περιστατικό που περιγράφει ο tazz θυμάμαι.
Γενικά οι τρέλες που έχει κάνει ο γιατρός είναι για dvd. -
γερνάω μου φαινεται απειλητικά....
θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε
-
:sorry:γερνάω μου φαινεται απειλητικά....
-
θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε
ΑύΤο ΓιάΤι τΟ εΚόΨες;;;;;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δε νομίζω ότι έγινε ακριβώς έτσι, εκτός αν μιλάμε για άλλο γεγονός: Το 1999, στη Χερέθ, στη μέση του γύρου του θριάμβου, σταμάτησε για χαβαλέ σε μια φορητή τουαλέτα μπροστά από την εξέδρα, και μπήκε μέσα. Αλλά από τέτοια ο Βάλε, άλλο τίποτα
Χέχε, τι βρήκα στο σκληρό μου δίσκο
http://rapidshare.de/files/26969013/Val ... i.mpg.html
-
Aν θέλετε να μάθετε, απο πρώτο χέρι, τα παραλειπόμενα των αγώνων, τις σκέψεις και την ιστορία πίσω απο τα γεγονότα, τότε θα σας έλεγα να διαβάσετε την 'Αυτοβιογραφία' του 'γιατρού'.
Γραμένο απο τον ίδιο, με το γνωστό, απο τους αγώνες, ύφος του και μεταφρασμένο στα ελληνικά απο τον Βασίλη τον Αντζουλάτο.
Θα το ευχαριστηθείται........
-
**MotoGP 2005 Le Mans Full Race Onboard Valentino Rossi **
http://anonym.to?http://www.motorsportm ... _Rossi.wmv -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !!!!!
Θα μου άρεσε να δω και αλλα ανάλογα ......................
MotoGP - 2006