-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εμενα ο Οικονομιδης πηγε να με κλεψει με επιταγες της Μεβα..Παρολιγο να του δωσω προκ/λη 6εκατ. και το υπολοιπο αντι να μου το κανει χρηματοδοτηση ηθελα να πληρωνω επιταγες εναντι τριτων για τη Μεβα.. Οταν το καταλαβα πηρα δρομο..
Συν οτι ενας κολλητος μου στη Σουμπαρου ελλας μου ειπε οτι τα ιμπρεζα της μεβα ειναι ολα μετατροπη..
Μεσα σε 10ημερες ο Οικονομιδης μετατρεπει γυμνα 16αρια ιμπρεζα σε ΣΤΙ 265 και 300 ιππων..!!!
Ο ιδιος παραδεχθηκε οτι τα φερνει απο Ιαπωνια και τα μοτερ και τα διαφορικα τα αγοραζει με το κιλο και του ερχονται πολυ φθηνα...Και μετά αναρωτιόμαστε πώς γίνονται τα φράγκα... Με κομπίνες φυσικά! Προφανώς ηλίθιοι υπάρχουν και θα υπάρχουν! Αλλιώς ο Οικονομίδης αυτός θα ήταν πίσω από κάγκελα, έτσι;
Παταει στην αγαπη μερικων για την αυτοκινηση...Ο δε χειροτερος ειναι ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ο αδερφος του..Δε θελω να πω αλλα..Ο φιλος μου πηρε το Φορεστερ 2.5ΧΤ και το σασμαν εσπασε στα 2500χμ..Οταν το πηγε στη σουμπαρου ελλας διαπιστωσαν οτι το σασμαν ηταν αγνωστου προελευσεως.Η δε μεβα αρνηθηκε τα παντα βεβαια..Το κοστος εφθασε τα 5500 ευρω..!!!! Ο Κλεανθης απειλησε οτι θα του καψει το σπιτι αν συνεχισει με δικαστηρια..Ο δε φιλος μου υπεβαλλε μυνηση και η Μεβα πληρωσε συνολικα το ποσο των 14000 ευρω στο φιλο μου..
Tι καλός άνθρωπος ... !
-
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ στην
μεβα ειναι οτι σε καθε πελατη λένε και διαφορετικα πραγματα..πχ ρωτας τι ειδους ιμπρεζα ειναι αυτο στη βιτρινα και απανταει σε 3 διαφορετικους πελατες..1.ιμπρεζα ΣΤΙ 280 ιππων μαμμα και κανει 50κ
2.ιμπρεζα σπεκ σι 350ιππων και κανει 55κ και εισαγεται μονο απο Ιαπωνια
3.ιμπρεζα UK 300ιππων και κανει 48κ και εισαγεται απο Αγγλια..Τωρα πως πουλαει απο την Ιαπωνια αμαξι που προοριζεται για την Αγγλικη αγορα...
Θελουν ενα βρωμοξυλο και οι δυο..Αν γουσταρετε παμε να τους τα κανουμε λιμπα...
Μαλλον οι τυποι ξεπλενουν μαυρο χρημα της ΜΕΒΑΚΟ...
Evo for Sale- Πωλητής Υπόδειγμα-Τιμή Λογικότατη