-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Παιδια το MAZDA 3 ερχεται facelift τον Ιούνιο. Το γραφει στους πινακες του AUTO Τριτη.Πλέον δεν αναφαίρεται εκεί:
http://www.autotriti.gr/Auto/_Nea_Montela/afixeis/#21Με την έκπτωση ξέρει κανείς αν καταργηθεί;
Τι σημαίνει άραγε 'ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων'; -
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
Δάσκαλε γιατί μας κοροιδεύεις; Μήπως στην έρημο της κερασιάς σε πείραξε η ζέστη;Έλα παρεξηγιάρη, αμέσως...
Από τα 4 αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου, το ένα ήταν Mazda (323 GTX, για όσους έχουν καλή μνήμη) και τα άλλα 3 ήταν Miata (ήτοι ΜΧ5). -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Από τα 4 αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου, το ένα ήταν Mazda (323 GTX, για όσους έχουν καλή μνήμη) και τα άλλα 3 ήταν Miata (ήτοι ΜΧ5).
Εντάξει τότε. Ίσως θα έπρεπε να οδηγήσεις ένα mazda για να ξέρεις πως είναι...lol
Μια φορά στη ζωή σου, για να λες οτι είχες mazda βρε αδερφέ... -
Αν μου δώσεις το δικό σου ...
-
Από την υπογραφή σου φαίνεται ότι έχεις 206 δικά σου και θες και των άλλων; Αχάριστε;
-
Το δικό σου το βρήκες ανάμεσα στα παραπάνω;
-
Καμμένε opterie έκατσες και τα μέτρησες;
-
Όχι, τα μέτρησαν άλλοι πιο καμμένοι από μένα. Απλώς ήξερα το νούμερο από πριν
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όχι, τα μέτρησαν άλλοι πιο καμμένοι από μένα. Απλώς ήξερα το νούμερο από πρινΓκουχ!
Εγώ είμαι αυτός, σε παλιότερο post...
-
χαχαχαχαχ
charmak66 τρελέ είσαι απο έδεσσα; -
Όπως βλέπετε φίλοι μου εδώ δεν μιλάμε για προβλήματα στα αυτοκίνητα μας (μακρια από εμάς 666 οοοοοου!!!!!!!) γιατί απλά δεν σπάω δεν χαλάω!
Εδώ περνάμε καλά.
Αλήθεια κατάφερε κανείς να πειράξει το mazda του;
Μιλάμε για 3 & 6. -
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
χαχαχαχαχ
charmak66 τρελέ είσαι απο έδεσσα;Αχα!
Γιατί;
-
Γιατί είμαι από Αριδαία
-
Για να καταλάβω, εδώ μιλάμε μόνο για 3 και 6;
-
Όχι απλά αυτά έχουν πρόβλημα στο tuning.
Τουλάχιστον για το προηγούμενο mx-5 έχουμε δει ουκ
ολίγες βελτιώσεις.
Εδω μιλάμε για όλα τα mazda
Αυτό ειναι ξεκάθαρο
Απλά προσπαθώ να βοηθήσω αυτούς που θέλουν αλλα
δεν είναι διαδεδομένο για τα συγκεκριμένα μοντέλα.Μπορεις να μας πεις τι βελτιώσεις έχεις κάνει στο mx-5 σου
φίλε dimsabas; -
Φίλε ΤΙΚΚΕΤ, το δικό σου είναι αυτό της υπογραφής σου;
-
Όχι!! Αλλά θα το κάνω έτσι που θα πάει
(Εκτός απο τα αυτοκόλλητα στην πόρτα) -
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
Παιδια το MAZDA 3 ερχεται facelift τον Ιούνιο. Το γραφει στους πινακες του AUTO Τριτη.
Πλέον δεν αναφαίρεται εκεί:
http://www.autotriti.gr/Auto/_Nea_Montela/afixeis/#21Με την έκπτωση ξέρει κανείς αν καταργηθεί;
Τι σημαίνει άραγε 'ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων';Εννοούσα στο περιοδικό hard-copy. Το site δεν θυμαμαι αν το είχα κοιτάξει να σου πω αν το είχαν και το αφαιρέσανε....
Το facelift είναι βέβαιο οτι θα γίνει. Το μείζον θέμα είναι σε τίμη θα το σπρώξει η αντιπροσωπία....Με τις υπάρχουσες τιμές και χωρίς την εκπτωση συμφέρει καλύτερα να πάρεις μια 116 που έρχεται και με -1200 μετρητά[/img]
-
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
Μπορεις να μας πεις τι βελτιώσεις έχεις κάνει στο mx-5 σου φίλε dimsabas;Το αυτοκίνητο δε χρειάζεται βελτίωση, τα χέρια μου χρειάζονται . Μια φιλτροχοάνη και ένα τελικό φοράω, όχι για έξτρα δύναμη (που ζωντάνεψε βέβαια λίγο) αλλά για ενίσχυση της ηχητικής πανδαισίας (που μόνο πανδαισία δεν ήταν εργοστασιακά). Προτιμώ να ξοδεύω τα lard-earned euros μου σε λαστιχάκια και πιστούλες. Φαίνεται πως έχω κολλήσει μερικούς εδώ μέσα, γιατί το μισό φόρουμ ονειρεύεται να αποκτήσει κάποτε Miata !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
το μισό φόρουμ ονειρεύεται να αποκτήσει κάποτε Miata !
και βάλε.....
MAZDA FORUM