-
Πιστέυω οτι υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι αλλά και φίλοι της MAZDA και με αυτή την αφορμή ανοίγω το topic οπού μπορούμε να συζητάμε όλα τα mazdakia. Ελπίζω να υπάρχει συμμετοχή:oops: Ας ξεκινήσουμε με καάτι που ενδιαφέρει όλους τους μελλοντικούς κατόχους. Σαν πολύ διαφήμιση ρίχνει η mazda τελευταία κάτι άκουσα οτι οι προσφορές είναι στα τελευταία τους...... Επίσης αντιπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι** δεν **θα υπάρχει mazda 3 facelift ενώ εγώ ξέρω το αντίθετο (σύντομα μάλιστα). Τι ακριβώς ισχύει τελικά;
-
Πιστέυω οτι υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι αλλά και φίλοι της MAZDA και με αυτή την αφορμή ανοίγω το topic οπού μπορούμε να συζητάμε όλα τα mazdakia. Ελπίζω να υπάρχει συμμετοχή:oops: Ας ξεκινήσουμε με καάτι που ενδιαφέρει όλους τους μελλοντικούς κατόχους. Σαν πολύ διαφήμιση ρίχνει η mazda τελευταία κάτι άκουσα οτι οι προσφορές είναι στα τελευταία τους...... Επίσης αντιπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι** δεν **θα υπάρχει mazda 3 facelift ενώ εγώ ξέρω το αντίθετο (σύντομα μάλιστα). Τι ακριβώς ισχύει τελικά;
-
Πιστέυω οτι υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι αλλά και φίλοι της MAZDA και με αυτή την αφορμή ανοίγω το topic οπού μπορούμε να συζητάμε όλα τα mazdakia. Ελπίζω να υπάρχει συμμετοχή:oops:
Ας ξεκινήσουμε με καάτι που ενδιαφέρει όλους τους μελλοντικούς κατόχους.
Σαν πολύ διαφήμιση ρίχνει η mazda τελευταία κάτι άκουσα οτι οι προσφορές
είναι στα τελευταία τους......
Επίσης αντιπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι** δεν **θα υπάρχει mazda 3 facelift ενώ εγώ ξέρω το αντίθετο (σύντομα μάλιστα).Τι ακριβώς ισχύει τελικά;
-
Μήπως το Mazda 3 MPS είναι το πιο hot hatchback που κυκλοφορεί;
Με μια ανταγωνιστική τιμή πιστεύω οτι θα κάνει το μπαμ! -
Το hatchback δεν μου αρέσει καθόλου.
Κατά την άποψή μου πάντα, το sedan είναι πολύ πιο όμορφο αλλά για mps δεν το συζητάμε θα ξυρίζει με 250 άλογα στους μπροστά τροχούς. -
Καλά ούτε εμένα μου αρέσει. Προτιμώ το sedan με χίλια. Αλλά το mps το βλέπω σαν καλλονή. Μάλλον θα βγει και σε sedan.
0-100 σε 6,1
50-100 με 3η σε 4,2
80-120 με 5η σε 5,4
Τελική 250 -
Εσύ jimfrag71 είσαι κάτοχος mazda?
-
Παιδια το MAZDA 3 ερχεται facelift τον Ιούνιο. Το γραφει στους πινακες του AUTO Τριτη. Το χα δει απο καιρο και ρωτουσα στο forum και κανενας δεν ήξερε τιποτα λιγο μετα τα χριστουγεννα.
Σημαντικότατες αναβαθμίσεις : μείωση θορύβου κύλισης και ποιοτικότερα πλαστικά στο ταμπλώ....Φαίνεται πως λαμβανουν σοβαρά υπόψη το feedback των καταναλωτων/περιοδικών
Το θέμα είναι να μην αρχίσουνε τα κουλα με τις τιμές...Τωρα με τα 2.5κ εκπτωση βγαινει σε καλη τελικη τιμη. Απορω γιατι δεν μιεωνουνε τις τιμες στο τιμοκαταλογο να τελειωνουμε?! 20Κ+ για 1.6 mazda 3 ELEOS.
Αντε να δουμε πως θα καταφερουν να θαψουν και το facelift με την τιμολογιακη τους πολιτικηΠληροφορίες&fotos:
http://www.worldcarfans.com/news.cfm/ne ... 3-facelift -
Ακριβώς το ίδιο ξέρω και εγώ. Το ίδιο Link.
paparoupas μήπως μπαίνεις στο mazda3forums.com;
Η επίσημη αντιπροσωπεία όμως γιατί το θάβει το γεγονός;
τόσα πολλα stock έχει και θέλει να τα πουλήσει;Εκτός από αυτά που είπες έχει και διαφορετικής σχεδίασης ζάντες
και πλέον το άσπρο φιλέτο στα όργανα είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.
Αλλά ο μπροστά προφυλακτήρας στο σεντάν μου φάνηκε πολύ σηντηρητικός.Τώρα όσον αφορά τις τιμές και στο 6 δεν ανέβηκαν πολύ. Το θέμα είναι να μην σταματήσουν οι εκπτώσεις. Γιατί η αντιπροσωπεία λέει οτι 31 μαρτίου πάπαλα.....
Αλλα εδώ λένε οτι δεν θα βγει facelift........
Τα συμπεράματα δικά σας!!Υπόψιν πήγα στην αντιπροσωπεία με σκοπό να το αγοράσω και ο αντιπροσωπος μου λέει οτι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή (με διαβεβαίωσε
οτι δεν θα βγει facelift) γιατί μετά δε θα
βρω χρώμα, θα τελειώσει η έκπτωση, και άλλα τέτοια....Και από επίσημο στόμα
http://www.media.mazda.com/product_info ... otorshow_e
Το facelift είναι στάνταρ, η κατάργηση της έκπτωσης δεν ξέρω...
Συγνώμη αν κούρασα!! -
Φίλε tikket όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου είμαι κάτοχος mazda.
RX8 Challenge & 323 hatchback 1.3 '93 -
Ωραίος ο jimfrag71. Να σου ζήσουν
-
Hiroshima for ever φίλε.
-
Λίγο η αντιπροσωπεία, λίγο το ότι είναι ιαπωνικά προϊόντα, η after market αγορά είναι πολύ περιορισμένη έως ανύπαρκτη...
Για ρίξτε μαι ματιά στο internet για το πως θα εξοπλίσετε το αγαπημένο σας mazda με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε:
http://www.motors.ebay.comΣε λίγο έρχονται και διευθύνσεις με ολοκληρωμένα πακέτα body kits και εσωτερικού desing.
Όποιος γνωρίζει sites η καταστήματα με αξεσουάρ για mazda παρακαλω ας
γράψει στο topic. -
Ρε άντε που ασχολείστε με τις μπουρούχες !
-
Γιατί ρε dimsabas εσύ τι οδηγείς;
Τι εννοείς τις αντιπροσωπείες; -
Οδηγεί Ferrari
-
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
Γιατί ρε dimsabas εσύ τι οδηγείς;check the sign
-
Χούμορ κάνει ο δάσκαλος.
χεχεχε -
Χα χα, νομίζετε !
-
Δάσκαλε γιατί μας κοροιδεύεις; Μήπως στην έρημο της κερασιάς σε πείραξε η ζέστη;
MAZDA FORUM