-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΑ ΠΕΖΩ 106 ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΠΕΖΩ ΣΠΟΡ .Nομιζω και στα Cinquecento Trofeo το 96-97
-
Ο χρήστης pantpaxiri έγραψε:
Λέτε να έχουμε καμία μετάταξη/ προαγωγή από τον ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ?
Διορισμούς μετατάξεις και προαγωγές παίρνουν οι υπάλληλοι! Και προφανώς δεν ξέρεις ότι τα τελευταία 27 χρόνια που δουλεύω δεν υπήρξα υπάλληλος κανενός ! Δεν θα μπορούσα άλλωστε λόγω νοοτροπίας ! Πάντως άλλη μία καλή προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητάς μου! Καλά πάτε! Συνεχίστε!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Διορισμούς μετατάξεις και προαγωγές παίρνουν οι υπάλληλοι! Και προφανώς δεν ξέρεις ότι τα τελευταία 27 χρόνια που δουλεύω δεν υπήρξα υπάλληλος κανενός ! Δεν θα μπορούσα άλλωστε λόγω νοοτροπίας ! Πάντως άλλη μία καλή προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητάς μου! Καλά πάτε! Συνεχίστε!
Μπράβο αφεντικό!
-
Μπράβο αφεντικό!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ht=#455629
Εντάξει έχεις τον Στεφανή που έχει πέιρα και γνώσεις και αυτό είναι όλο και αυτό το εικοσάχρονο κοριτσάκι που θα έχει τελειωσει σχολείο δημοσιογραφίας και γράφει και μιλά όμορφα. Από την άλλη όμως δεν νομίζω να ξέρει να οδηγα και δεν μπορώ να παρω αυτά που λεει σοβαρα....
Τελειωνοντας αν εξερεσεις τον Στεφανη και το αυτό το κοριτσάκι που δεν ξέρει όμως να οδηγει, η εκπομπή χαρακτηριζετα σαν τηλεμαγκαζινο και όχι σαν ειδικη εκπομπη αυτοκινήτου που εχουμε αναγκη στην Ελλάδα.Αυτά!
Αν είναι αυτή που νομίζω οτι είναι (κόρη οδηγού αγώνων και οδηγός αγώνων με διακρίσεις η ίδια) νομίζω οτι έχεις άδικο, οδηγά πολύ καλύτερα από τους περισσότερους από εμας...
Ναι και εγω είμαι ελέφαντάς!!
Ε τότε αυτό θα είσαι!!!
Επειδή πάντα είχα την απορία αν είσαι η Ισμήνη Φαμπιάτου ή απλώς άλλο ένα παχύδερμο!
-
ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΑΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΤΗΣ SPORTSCAR ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ. Ο ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΙΑΙΟ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ( ΡΑΛΛΥ,ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΙΣΜΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ! ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΘΩΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Η ΤΣΕΠΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ CASTOR ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ! ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΙΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ!!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μπράβο αφεντικό!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ht=#455629
Εντάξει έχεις τον Στεφανή που έχει πέιρα και γνώσεις και αυτό είναι όλο και αυτό το εικοσάχρονο κοριτσάκι που θα έχει τελειωσει σχολείο δημοσιογραφίας και γράφει και μιλά όμορφα. Από την άλλη όμως δεν νομίζω να ξέρει να οδηγα και δεν μπορώ να παρω αυτά που λεει σοβαρα....
Τελειωνοντας αν εξερεσεις τον Στεφανη και το αυτό το κοριτσάκι που δεν ξέρει όμως να οδηγει, η εκπομπή χαρακτηριζετα σαν τηλεμαγκαζινο και όχι σαν ειδικη εκπομπη αυτοκινήτου που εχουμε αναγκη στην Ελλάδα.Αυτά!
Αν είναι αυτή που νομίζω οτι είναι (κόρη οδηγού αγώνων και οδηγός αγώνων με διακρίσεις η ίδια) νομίζω οτι έχεις άδικο, οδηγά πολύ καλύτερα από τους περισσότερους από εμας...
Ναι και εγω είμαι ελέφαντάς!!
Ε τότε αυτό θα είσαι!!!
Επειδή πάντα είχα την απορία αν είσαι η Ισμήνη Φαμπιάτου ή απλώς άλλο ένα παχύδερμο!
Εγώ ειμα ιαφεντικο! ο KUNDA KINDE αφεντικο...Μην τσαντιζεσε για θα χάσεις την μετάταξη!!!
-
Εγώ ειμα ιαφεντικο! ο KUNDA KINDE αφεντικο...Μην τσαντιζεσε για θα χάσεις την μετάταξη!!!
Να τσαντιστώ γιατί? Επειδή άλλο edit:Ας αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς![kouk]* σαν και εσένα υπάρχει στον χώρο και κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο! Δυστυχώς οι προσπάθεις που κάνουν κάποιοι και φέρνουν αποτελέσματα αφορούν και εσένα! Δεν με τσαντίζει αυτό , απλώς με στεναχωρεί γιατί επωφελείσαι πράγματα που δεν δικαιούσαι και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιαυτό!
Υ.Γ.και μην χρησιμοποιείς μόνο το υπάρχουν και άλλα emoticons!
- Έχεις δίκιο kouk κάποιοι τύποι είναι απλώς 'αχαρακτήριστοι'!
-
H 'συζητηση',εχει φτασει σε αλλα επιπεδα.Nα ρωτησω ομως κατι πιο Νορμαλ...
amaxopoulos εγραψε:
'Συγνωμη,να γινει μια διευκρινηση?
Η αντιπροσωπεια της ΜG ειναι του γιου του Αλεξανδρου Μανιατοπουλου,σωστα?
Και η οικογενεια Μανιατοπουλου,δεν βοηθαει τον θεσμο του ενιαιου το 2006?'Maniatopoulos εγαψε:
'
(By the way...κ. Αμαξόπουλε, η εταιρεία ανήκει στην κόρη του κ. ΑΜ, η οποία ακόμα προσπαθεί να καταλάβει που την έμπλεξαν ο 'τρελός' πατέρας της και ο 'ανώριμος' αδελφός της..... ). 'Ευχαριστω για την ακριβη απαντηση(για την αδερφη σας),σιγουρα τα κοσμητικα επιθετα περιττευουν.Οπως θα εχετε καταλαβει εδω τα χρεωνουμε εμεις στους 'αλλους' εν αφθονια .
Γιατι ομως δεν υποστηριζετε και δευτερη χρονια με τις εγγυησεις τα 'αγωνιστικα'?
Φανταζομαι οτι πλεον δεν θα ειναι τοσα τα προβληματα(ηδη ειναι λιγοτεροι οι εμπλεκομενοι,και μονον αυτο φτανει)Οι αγωνες που προκυρηχθησαν ειναι λιγοτερο απαιτητικοι σε 'υλικο'(αναβασεις,ραλλυ). Σκεφτομαι οτι θα μιλαμε για λιγες,μερικες, χιλιαδες ευρω.
Μπροστα στην εικονα του 'ομιλου' επιχειρησεων που εχετε ειναι μικρο το ποσο.(φανταζομαι σας ενδιαφερει)Ενω και εφοσον ο πατερας σας ειναι προεδρος της ΕΘΕΑ και εστω και τυπικα πρεπει να υποστηριζει τους αγωνες(οπως μεχρι στιγμης δειχνει στα ματια μου ,δεν κινειται σωστα),φανταζομαι οτι και εσεις το ιδιο ,η σχεδον το ιδιο,υποστηριζεται,δηλαδη την καλυτερευση ,η την καλυτερη προωθηση των αγωνων*.*ακομα και με την καλυτερη προωθηση των αγωνων θα κανατε καλυτερη διαφημιση της επενδυσης που κανατε στο ενιαιο η οπου αλλου,ακομα και στο δικο σας αγωνιστικο.
Τελος πολλες φορες δεν μετραει η πραξη,οσο η προθεση.
Δυστυχως οταν καποιος λεει οτι για 2 χρονια θα ισχυει 'αυτο'.
Και στον ενα χρονο στο αλλαζει,δεν ειναι και η καλυτερη εικονα που μπορει κανεις να δωσει στο κοινο.Οσα προβληματα να υπαρχουν.
Η εικονα δεν βαραινει καμια 'σπορτσκαρ'.Δυστυχως βαραινει τα ονοματα που φαινονται να εμπλεκονται.Βασικα η πιο ουσιαστικη ερωτηση,ειναι γιατι να γινει ενιαιο το mg,και οχι το κλιο?(δεν σημαινει οτι υπαρχει απαντηση,απλα σκεφομαι ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα)Τωρα ολοι θα τρεχαμε να αγορασουμε κλιο.....Κριμα....
-
Ο χρήστης LEONIDAS MANIATOPOULOS έγραψε:
[quoteΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ (ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΘΕΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΤΕΡ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ , ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ .
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ 500 ε ΓΙΑ ΦΡΕΝΑ , ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΑΝ , ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣΣυγνώμη, δέν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν ήμουν παρών, και δεν το γνωρίζω το θέμα. **Κάτι μου λέει όμως πως είχε να κάνει και με το ποιός θα επιβαρυνόταν με το κόστος της μετατροπής.**Σίγουρα η εξέλιξη ήταν πολύ αρνητική για όλους. **Όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. **Με εκτίμηση,
Λεωνίδας Μανιατόπουλος
ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ Λ . ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΕ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟ (ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ) ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ CUPS , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ . ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΟΑΑ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ , ΓΝΩΣΕΩΝ .
ΓΙΑ ΤΟ .....Κάτι μου λέει όμως πως είχε να κάνει και με το ποιός θα επιβαρυνόταν με το κόστος της μετατροπής ... ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ .
ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ (ΜΕΣΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ , ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 600 ε ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ) , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΟΤΕΡ , ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ .
ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΑΠΛΑ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΑΣΤΕΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΟΥΣΙΑ .ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΙΣΩΣ , ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ , Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ , ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ
-
Γιατι ομως δεν υποστηριζετε και δευτερη χρονια με τις εγγυησεις τα 'αγωνιστικα'?
Θα ενημερωθούν για τις σχετικές προυποθέσεις κατ' ευθείαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.
Βασικα η πιο ουσιαστικη ερωτηση,ειναι γιατι να γινει ενιαιο το mg,και οχι το κλιο?(δεν σημαινει οτι υπαρχει απαντηση,απλα σκεφομαι ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα)Τωρα ολοι θα τρεχαμε να αγορασουμε κλιο.....Κριμα....
Τρέχτε, υπάρχει και το εξαιρετικό νέο Clio III, Car of the Year 2006!
Πλάκα κάνω, όμως το Clio Cup 2006 είναι ένα μάλλον πανάκριβο για τα ελληνικά δεδομένα αυτοκίνητο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ
Αλλίμονο. Χαρά μου.
Λεωνίδας Μανιατόπουλος
-
Σωστος ο Μανιατοπουλοςjr!!
ΥΓ.Ναι ,πανακριβο βγαινει,αν αναλογιστουμε οτι ακομα και το πεζο 206 γκρουπ Α καπ της πεζω με 30000ευρω,δεν μπορεσε να αναπτυχθει,τοτε οντως το ρενο των 50000(?) δεν εχει ελπιδα....
Ακομα και το κλιο καπ ραλλυ 1.6 στη Γαλλια ειναι απιστευτα ακριβο για τις επιδοσεις που προσφερει....Μεχρι κανα twingo ειμαστε.......τσε βγαλε. -
Θα ενημερωθούν για τις σχετικές προυποθέσεις κατ' ευθείαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.
Λεωνίδας ΜανιατόπουλοςΑυτή είναι μια πραγματικά σούπερ είδηση που θα δώσει πνοή στον θεσμό για το 2006. Παρόλο που δεν θα μπορέσω να συμμετέχω ( γιατί δυστυχώς έχει ήδη αποφασιστεί ότι δεν θα συμμετέχω), η κίνηση σας αυτή είμαι βέβαιη ότι αλλάζει το σκηνικό του θεσμού προς το καλύτερο.
Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την απόφαση αυτή, η οποία απαιτεί και αρκετή γενναιότητα αν αναλογιστεί κανείς τις αρνητικές εξελίξεις με την MG.
Νοιώθω καλύτερα σαν άνθρωπος όταν βλέπω τις υποσχέσεις να τηρούνται.
Και πάλι μπράβο σας!
Ι Φαμπιάτου
-
Άλλο 'γρήγορος' και άλλο 'βιαστικός'
Ο 'βιαστικός' σχεδόν πάντα σκοντάφτει!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Άλλο 'γρήγορος' και άλλο 'βιαστικός'ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!
Ο 'βιαστικός' σχεδόν πάντα σκοντάφτει!
MG Cup....This??? Last year!!!