-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εχω κανει 1.30.700 και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξοςαμα δεν εμφανιστω τη δευτερα θα εχω προβλημα hardware
με τι μονοθέσιο? εγώ έχω κάνει 1.30.077 με Ferrari
-
ετυχε κατι σοβαρο σε μενα την προηγουμενη δευτερα αλλα μαλεσια θα τρεξω... 1,28,5 με mclaren!!!
-
SERVER BY VAS NOW!!!
-
δε το βλέπουμε το room
-
Αφου τελειωσαμε το τεστ, πηγα σπιτι για καμια δοκιμη ακομα και οριστε το αποτελεσμα
1.30.485
Πιστευω πως λιγο ακομα οτι μπορει να κατεβει
-
-
-
είναι 2 'Michael Schumacher' μαντέψτε ποιον έχω εγώΥ.Γ. αναρωτιέμαι 1) Να πάρω Μακλάρεν τελικά? 2) με καλό τιμόνι πόσο θα κατέβαζα?...
-
πολυ καλος χρονος...
εχω και εγω προβλημα στο τιμονι οταν παταω τερμα γκαζι δεν πιανει τιν μεγιστη δυναμη που πρεπει να πιασει μερικες φορες οπως μου πε και ο βασσιλης χθες...πιστευω οτι παει ανετα 1,28,3 το προβλημα ειναι οτι εχω σταματησει να παιζω και δεν θελω να ξαναξεκινησω οποτε πιστευω οτι ειμαι καλα εκει που μαι....ps : ms ελπιζω να μην εκανες τπτ με photoshop οπως διακρινω τα νουμερα απο τον χρονο σου ειναι μεγαλυτερα απο τα υπολοιπα(απο κατω) ετσι και κανεις λιγο ζοομ το διαπιστωνεις ευκολα...
-
Ο χρήστης Lula_Hakkinen έγραψε:
ps : ms ελπιζω να μην εκανες τπτ με photoshop οπως διακρινω τα νουμερα απο τον χρονο σου ειναι μεγαλυτερα απο τα υπολοιπα(απο κατω) ετσι και κανεις λιγο ζοομ το διαπιστωνεις ευκολα...lol μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς αυτό
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ps : ms ελπιζω να μην εκανες τπτ με photoshop οπως διακρινω τα νουμερα απο τον χρονο σου ειναι μεγαλυτερα απο τα υπολοιπα(απο κατω) ετσι και κανεις λιγο ζοομ το διαπιστωνεις ευκολα...
lol μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς αυτό
μλκια...μου εδωσε την ιδεα ο Theofaman
btw: ξερεις οτι ειμαι και εγω απο Ευβοια...
-
Ο χρήστης Lula_Hakkinen έγραψε:
ps : ms ελπιζω να μην εκανες τπτ με photoshop οπως διακρινω τα νουμερα απο τον χρονο σου ειναι μεγαλυτερα απο τα υπολοιπα(απο κατω) ετσι και κανεις λιγο ζοομ το διαπιστωνεις ευκολα...
δε το ήξερα! τώρα το έμαθα! από πια περιοχή είσαι?
-
μια παρατήρηση, ο δικός μου χρόνος επιτεύχθηκε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες αν θυμάμαι καλά.... (νομίζω 27 oC track temp)....αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.... πάντως θα συνεχίσω κανονικά με Φεράρι και ότι κάτσει....
-
κάνω server!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
δε το ήξερα! τώρα το έμαθα! από πια περιοχή είσαι?
Αμαρυνθος...αναμεσα Ερετρια και Αλιβερι...
Ειδατε τι οδηγαρες βγαζει η Ευβοια..... -
1.30.241
Κατεβαινει κι αλλο αλλα πρεπει να γινει ο γυρος χωρις κανενα λαθος -
Ο Βασίλης κάνει server
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε -
με εφτυσε και ειμαι κουρασμενος
τα λεμε αυριο -
παιδιά δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα (έχετε περιθώριο μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη των ελεύθερων δοκιμαστικών)
Εγώ θα συμμετέχω... -
Κι εγω!
F1C Round 2-2005rh-MALAYSIA Δευτέρα 27/3/06