-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ό,τι πάνω απο 120 ίππους πρέπει να έχει τουλάχιστον 1,2 τόνους αμάξωμα και με τα ανάλογα αμορτισέρ ε.
αντε παλι..
τελοσπαντων για να μην το κουραζω. σκοτωστρα δε μπορεις να πεις ουτε το fiesta st ουτε και το czt
εγω απ'αυτα που λες θα επαιρνα το c2. μικροτεροι χωροι, αλλα πιο ενδιαφερον design και μια χαρα επιδοσεις.
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και το ST είναι 150 αλλά δεν το λες σκοτώστρα. .Εγώ το λέω χρέπι. .
Stif όλα τα carα μπορούν να γίνουν σκοτώστρες.Εξαρτάται από το πόσο ''μουδιασμένα'' άκρα και εγκέφαλο διαθέτει ο κάθε οδηγός.
Αν είναι να δώσεις γύρω στα 16000Ε,τότε γνώμη μου είναι να σφιχτείς και να μαζέψεις άλλα 2000Ε και να πάρεις ή το colt czt ή το σέατ ιμπιζα fr.Το fiesta st είπαμε είναι χρέπι.
Αν δώσεις κάτω από 16Ε,τσίμπα το swift(δεν το ξέρω,μου αρέσει εξωτερικά περισσότερο από τα άλλα που έχεις)και καλοτάξιδος
-
Τελικά έχει κάποιος οδηγήσει και τα δύο (swift&Colt) για να πει τις εντυπώσεις του.Εγώ είχα οδηγήσει ένα colt 5p 1300cc και έμεινα ενθουσιασμένος από το τράβηγμα που είχε μέχρι τα κόκκινα,ο θόρυβος που έχουν γράψει κατά καιρούς στόν τύπο δέν μου φάνηκε ενοχλητικός ίσα ίσα ήταν σπόρ μπάσος από την εισαγωγή που οι περισότεροι θα έδειναν λεφτά γιά να κάνει έτσι δέν συντόνιζε πουθενά.Τώρα το swift όσες φορές (2) πήγα στην Personal Best δέν είχαν εκείνη την στιγμή και πάρτε ένα τηλέφωνο κλπ κλπ.Ρωτάω διόγτι στο swift όλοι λένε για τις σχέσεις,τελικά τόσο απογοητευτικό είναι;κάποιος ποιό πρίν έγραψε και γιά θόρυβο από τις λακούβες; τίποτα ποιό καινούργιο!!
-
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Περί swift:Είχα δει προ μηνός ένα λευκό,το οποίο είχε λογότυπο GTi.Έχει βγει ή είναι μαιμουδιά;
Μαιμουδιά.
-
Ως κάτοχος Colt(3θ) έχω ένα μόνιμο χαμόγελο…αν ανεβάσεις λίγο το budget σου, για κοίτα το Peugeot 207… το είδα χθες και πρέπει να πω ότι μου άφησε απίστευτα καλές εντυπώσεις (πολύ καλή ποιότητα κατασκευής).
-
Εγω ψηφιζω Colt το Swift δεν μου αρεσει εξωτερικα και το C2 μου θυμιζει κουβα.
-
Ως κάτοχος 5-θυρου Colt 1.3 και έχοντας διανύσει 3.500 χλμ σε 2 μήνες, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από:
- τους χώρους (άνετα 4 άτομα με τις αποσκευές τους λόγω αυξομειώμενου χώρου αποσκευών)
- το τράβηγμα του κινητήρα (95 ζωντανά άλογα στον τροχό με βάρος αμαξόματος 1040 χλγμ - τα 1.4 τα 'έχει' για την πλάκα του)
- την κατανάλωση (μέση κατανάλωση 6,7- 7,5 λ/ 100 χλμ στην πόλη)
Συνολικά είναι ένα τίμιο για τα λεφτά του αμάξι πόλης με την αξιοπιστία του Ιάπωνα καταστκευαστή (cross fingers!)
-
clio (το προηγουμενο) , δυνατο, ομορφο, και κρατημα απλα αψογο....
-
παιδιά τελικά έκανα τέστ το swift και απογοητεύτηκα μέσα τα πλαστικά του δέν ήταν ότι καλύτερο από συναρμολόγιση σε σχέση με το colt που με ενδιαφέρει μετά στό θέμα ταχυτήτων έχει ένα ξέσπασμα πρώτη δευτέρα και στην τρίτη κρεμάει,και τέλος στό φρενάρισμα μπρουμούτιζε.Σκέτη απογοήτευση και το αμάξι είχε 16000χλμ.α και παράδοση τον Αύγουστο.
Τέλοςείμαι για colt......
Mitsubishi colt vs Citroen c2 vs Suzuki Swift