-
Η πρώτη συζήτηση 'περί θανάτου' με την κόρη μου όταν ήταν 2 ετών άρχισε έτσι:
- Μπαμπά, η γιαγιά έχει γιαγιά?
Είναι δύσκολο θέμα πάντως, τα παιδιά σκέφτονται διάφορα και ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν.
Μεγαλύτερη μου είχε πει ότι δεν θέλει να γερνάμε και δεν θέλει να με δει παππού με άσπρα μαλλιά.
-
εμας μας ρωτάει πότε θα γίνει μπαμπάς... (τωρα ειναι 5)
Τι στα σκατά... τόση καλύ εντύπωση του έχω κάνει.... (εκτός αν θέλει να πάρει αμάξι)
-
Αλλαγή θέματος...
Μικρή οταν ήμουν όλοι αναρωτιόντουσαν πού έμοιασα... Δεν είχα καμία σχέση με τους γονείς (σόι γενικότερα) ούτε καν με την αδερφή μου... Αντιθέτως, γεννημένη στην Νέα Ζηλανδία όπως ήμουν και μελαχροινή κτλ, έμοιαζα πάρα πολύ με Μαορί (ιθαγενεις της Ν.Ζ.). Έτσι όλοι για πλάκα έλεγαν οτι με βρήκαν σε ένα καλαθάκι έξω απο την πόρτα τους οι γονείς μου...
Και εγώ το πίστεψα!!!
Χρόνια μετά, ήμουν 5-6 χρονών, ερχόμενη στην Ελλάδα πετυχαίνω σε ενα συγγενικό σπίτι μια φωτογραφία απο το μαιευτήριο όταν γεννήθηκα!!!Ρωτάω την θεία, - Ποιό είναι το μωρό; - Εσύ, μου λέει!!!!
Την παίρνω στα χέρια και αρχίζω και φωνάζω : Ορίστε, δεν είμαι Μαορί, με έχεις γεννήσει !!!!
Περιττό να σας πω οτι είναι το ανέκδοτο τους 'σογιού', το οποίο επαναλαμβάνουμε όπως και δήποτε σε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση...
-
Φαντάζομαι τη σκηνή: ένα κοριτσάκι τρέχει προς τη μαμά της και της λέει:
'Μαμά μαμά τελικά δεν είμαι μάορι!!!!'
-
εγώ θα το σκεφτόμουν πιο σοβαρά
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι, για πουτανάκια η καλύτερη επιλογή είναι το Tasis.ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια οι πρωην μαθητες του
Υπάρχει μια ψευτομαγκιά στη σημερινή νεολαία..
το προβλημα της σημερινης νεολαιας δεν ειναι αυτο
ειναι οι κοινωνιες που ειναι γεματες βλακες και σε κανουν αντικοινωνικο και σπρωχνουν στο να παιζεις βιντεοπαιχνιδια 24/7 -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Όχι, για πουτανάκια η καλύτερη επιλογή είναι το Tasis.
ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια οι πρωην μαθητες του
Έχουν γνώση οι φύλακες ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι, για πουτανάκια η καλύτερη επιλογή είναι το Tasis.
ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια οι πρωην μαθητες του
Έχουν γνώση οι φύλακες ε?
οι φυλακες πολυ σπαστικοι
επειδη ημουν αλανι κ εσκαγα με το διτροχο εργαλειο που ειχα τοτε ολο μου τη λεγανε
ασε που δεν αφηνανε κανεναν να πατησει στην περιοχη λες κ ολοι θελανε να μας πουλησουν ναρκωτικα
με το που πλησιαζες κοντα στο σχολειο σε αρπαζανε σε φαση ποιος εισαι κ τι θελεις
τα'χουμε αυτα εμεις τα πλουσιοπαιδα οι επαναστατες (ακους μανο; ) -
Το διτροχο ηταν ποδηλατο ή chally με μακρυ πιρουνι, 72 χιλιοστα μοτερ κλπ?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μια βολτα στη γλυφαδα θα σας κανει να χασετε τα μαλλια σας τα αγορακια εινα ισα χλιμιτζουρες με μαλι σα να εινα ιαπλυτο 10 μερες (ενταξει πλυμενο ειναι, αλλα για πιο λογο να κανεις λουκ βρωμιαρη δλδ?) και τα κοριτσακια λες και ειναι ετοιμα να πεξουν (πρωταγωνηστησουν θα ελεγα) στην επομενη τσοντα 'Η μικρη μικρη παντρεψου η μικρη ξεπαρθενεψου' για ονομα δλδ....ασε που **κοζαρουν τους 25+ **χειροτερα απο οτι κοζαρει 45ρης παντρεμενος 20 χρονια με γυναικα φακλανα 25χρονο μοντελο!
Σε Γλυφάδα-Κηφισιά χρόνια τώρα κυκλοφορούν έτσι τόσο τα αγοράκια, όσο και τα κοριτσάκια. Το θέμα είναι ότι η 'μόδα' εξαπλώνεται...
Αμα κοζαρουν και τους 40+ να περασω καμια βολτα
-
Νταξ ρε συ ειπαμε εσυ εχεις και civic αν ειχες κανα golf εστω και το 1400 με τα παλια 90 μουλαρια κατι θα γινοτανε...αλλα με τον ιαπωνα που πας ρε συ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το διτροχο ηταν ποδηλατο ή chally με μακρυ πιρουνι, 72 χιλιοστα μοτερ κλπ?παντως απ'το αμαξι του πασχου πιο γρηγορο ηταν σε επιταχυνσεις
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το διτροχο ηταν ποδηλατο ή chally με μακρυ πιρουνι, 72 χιλιοστα μοτερ κλπ?
παντως απ'το αμαξι του πασχου πιο γρηγορο ηταν σε επιταχυνσεις
Σιγά το πράγμα ρε μλκ.. Ακόμα και το καροτσάκι μου είναι πιο γρήγορο από το αμάξι του πάσχου..
-
Ρε ρεμάλια, α παένετε στο σουβλατζίδικο ρε.
Εδώ είναι για γονείς και κηδεμόνες. Άντε, μη βγάλω την παντόφλα.
εδιτ
10 λεπτά και δεν απάντησαν. Λέτε να τους τρόμαξα; -
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
(Έτσι, στο ξαφνικό, ενώ κινούμασταν με το αυτοκίνητο)
Παιδί: Μπαμπά, ο παππούς μας είναι ένα αστεράκι ψηλά στον ουρανό, έ;
Εγώ (ξαφνιασμένος): Εεεεε ννννναι.
Π: Και μας βλέπει πάντα, έ;
Ε: Ναί, και χαίρεται που είσαι τόσο καλό παιδάκι.
Σιγή. Κι ανακούφιση (για μένα). Αμ δε! Μετά από ένα λεπτό:
Π: Ξέρεις, ακούει κι αυτά που λέμε μέσα μας.
Ε: Ναι;
Π: Ναι. Και τον χαρουμενίζουμε.Από τις πιο δύσκολες κουβέντες που μπορείς να κάνεις με ένα παιδί. Εγώ θα είχα κατέβει απ' το αυτοκίνητο.
Ηλία, μαζεύουμε βαλβίδες αυτοκινήτων ακόμα;
-
Ρε ρεμάλια, α παένετε στο σουβλατζίδικο ρε.Εδώ είναι για γονείς και κηδεμόνες. Άντε, μη βγάλω την παντόφλα.
εδιτ
10 λεπτά και δεν απάντησαν. Λέτε να τους τρόμαξα;Ευτυχώς που δεν υπάρχει size=-1 γιατί θα πέθαινα από μυωπία!
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Αμα κοζαρουν και τους 40+ να περασω καμια βολταΚαι οι 40άρηδες μια χαρά πέραση έχουν... πρέπει όμως να το φυσάνε και να φαίνεται.
Πολύ ξενέρωτο όμως το να ξέρεις ότι έχεις πέραση για τα λεφτά σου.
-
Ρε ρεμάλια, α παένετε στο σουβλατζίδικο ρε.Εδώ είναι για γονείς και κηδεμόνες. Άντε, μη βγάλω την παντόφλα.
εδιτ
10 λεπτά και δεν απάντησαν. Λέτε να τους τρόμαξα;Ετσι μπραβο με τους ιεροσυλους...
-
εδιτ
10 λεπτά και δεν απάντησαν. Λέτε να τους τρόμαξα;Άντε μπράβο πέστα! Τόσο καιρό κρατιέμαι να μην πω τίποτα χοντρό. Ευτυχώς που βρέθηκες κι εσύ!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...