-
Εγώ νομίζω ότι όποιος φορτίζεται συγκινησιακά από την εικόνα ενός ζώου που υποφέρει, είναι γενικά ευαίσθητος κι ευγενής.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Από τα ελάχιστα πράγματα, μάλλον το μοναδικό , που μπορεί να μου προξενήσει μια κάποια συγκινησιακή φόρτιση : ένα ζωάκι που θεωρώ ότι υποφέρει (όχι φυσικά ότι θεωρώ ότι υποφέρει το δικό σας )
Πολύ μαλθακό σε βρίσκω, koutsan.
-
Σαν ζωακι (σκυλος ) και εγω απο πολυ μικρος αγαπουσα τα ζωα, ελεγα λοιπον στη μανα μου να με παει σε ενα τσιρκο (οχι για να πιασω δουλεια ) δεν ειχαμε κατσει παρα μονο μερικα λεπτα και βγηκαν κατι αλογα και κανανε ενα νουμερο σε καποια φαση λοιπον βλέπω οτι με ενα μακρυ μαστιγιο τα χτυπουσαν (τοτε αυτο ειδα, τωρα που το σκεφτομαι ισως να μην τα ακουμπουσε κιολας το μαστιγιο δεν ξερω) εβαλα τα κλαματα και φυγαμε αμεσως απο το κακο μερος που δερνουν τα αλογακια!
Απο τότε δεν εχω ξαναπαει σε τσιρκο
Ειναι πολυ καλο που εχει τοσο καλη ψυχουλα ο γιος σου ηλια, αλλα ρε γμτ αν παθει κατι στο σκυλακι....πως θα το παρει?
-
Πόσο τρυφερό και ευαίσθητο σκυλάκι είσαι ratanplan!!! Με συγκίνησες!
-
Παίδες, σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους για τις ευχές. Σας αφήνω τώρα, για να αλλάξω πάνες (πρώτα του μικρού, και μετά τις δικές μου)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους για τις ευχές. Σας αφήνω τώρα, για να αλλάξω πάνες (πρώτα του μικρού, και μετά τις δικές μου)και πολυ καλα θα κανεις
να σας ζησει, παντα γερο! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Παίδες, σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους για τις ευχές. Σας αφήνω τώρα, για να αλλάξω πάνες (πρώτα του μικρού, και μετά τις δικές μου)
και πολυ καλα θα κανεις
να σας ζησει, παντα γερο!Ε όχι και γέρο, πάντα νέο να μείνει
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σαν ζωακι (σκυλος ) και εγω απο πολυ μικρος αγαπουσα τα ζωα, ελεγα λοιπον στη μανα μου να με παει σε ενα τσιρκο (οχι για να πιασω δουλεια ) δεν ειχαμε κατσει παρα μονο μερικα λεπτα και βγηκαν κατι αλογα και κανανε ενα νουμερο σε καποια φαση λοιπον βλέπω οτι με ενα μακρυ μαστιγιο τα χτυπουσαν (τοτε αυτο ειδα, τωρα που το σκεφτομαι ισως να μην τα ακουμπουσε κιολας το μαστιγιο δεν ξερω) εβαλα τα κλαματα και φυγαμε αμεσως απο το κακο μερος που δερνουν τα αλογακια!Απο τότε δεν εχω ξαναπαει σε τσιρκο
Ειναι πολυ καλο που εχει τοσο καλη ψυχουλα ο γιος σου ηλια, αλλα ρε γμτ αν παθει κατι στο σκυλακι....πως θα το παρει?
Οι δικες μου ΔΕΝ εχουν παει ποτε τσιρκο για αυτον το λογο (νταξει, το καλλιεργησα λιγο κι εγω, γιατι πραγματι δεν γουσταρω να ενισχυω την εκμεταλλευση και τον βασανισμο των ζωων με αυτον τον τροπο). Επισης, οταν βλεπουν τσιρκο στην τηλεοραση, συνηθως στην ΕΤ3 (και δεν εννοω τους αγωνες του Αρη), αλλαζουν καναλι μονες τους, όποτε (σπανια) δειχνει νουμερα με ζωα! Αντιθετα βλεπουν μανιωδως ακροβατικα, κλοουν κλπ και τωρα ψαχνουμε να βρουμε τσιρκο χωρις ζωα για να παμε live.
Επισης, ενω με παρακαλουσαν για κατοικιδιο (ειχα ρωτησει πριν απο καιρο στο φορουμ για ρατσα σκυλιου καταλληλη για παιδια), μολις ημουν ετοιμος να τους φερω το σκυλι, η μεγαλη δεν το ηθελε πλεον. Και οταν τη ρωτησα γιατι, μου λεει:
Μπαμπα, αν πεθανει ή παθει τιποτα, θα λυπηθω παρα πολυ και θα κλαιω, καλυτερα να μην παρουμε καθολου... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους για τις ευχές. Σας αφήνω τώρα, για να αλλάξω πάνες (πρώτα του μικρού, και μετά τις δικές μου)Εισαι στο σωστο δρομο βλεπω.
-
με συγκινησατε με ολα αυτα που γραφετε......... και εκει που λεω οτι δεν θα παντρευτω ποτε δεν θα κανω παιδια.....οταν ακουω κατι τετοια. ειναι το ευαισθητο σημειο μου ολα αυτα.
-
Εδω ταιριαζει saligaros_ το 'εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ερθεις'!!!
-
Χθεσινή ¨'ατάκα' του γιου μου (3 χρονών - σήμερα Πάω στο μπαλκόνι να δω το Αγιοβασίλεμα (ηλιοβασίλεμα)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(3 χρονών - σήμεραΓενέθλια; Χρόνια του πολλά!
-
Να τα εκατοστήσει και να τον καμαρώνεις γιατρέ...
-
Ευχαριστώ παίδες!
-
Να τα εκατοστήσει Κώστα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...Ειναι πολυ καλο που εχει τοσο καλη ψυχουλα ο γιος σου ηλια, αλλα ρε γμτ αν παθει κατι στο σκυλακι....πως θα το παρει?Αυτό είναι άλλο. Είναι ευαίσθητα τα πιτσιρίκια μου, αλλά τι είναι ο θάνατος το έχουν μάθει πολύ καλά.
Προ 3 μηνών ψόφησε η σκυλίτσα μας, 9 χρονών μόνον. Επιπλοκή εγκυμοσύνης. Εξηγήσεις ζητήθηκαν και δόθηκαν. Στεναχωρηθήκαμε, αλλά μέχρι εκεί. Άσε που ξέρουμε από κοτόπουλα, κουνέλια, αρνιά, χοιρινά, ...
-
Να το χαίρεσαι το κοπέλι σου, γιατρέεεεε.
-
8 μήνες και μετά τις τυχαίες συλλαβές και τις φωνούλες ακούστηκε: 'Μπαμπάαααα, μπαμπάααα μουυυ'. ΟΚ, το 'μου' ήταν τυχαίο, αλλά πλέον όταν με κοιτάζει φωνάζει συνέχεια μπαμπάαααα, την κοιτάζω και γελάει απλώνοντας τα χεράκια της. Τη σηκώνω και τραβάει το μπλουζάκι, σφίγγεται πάνω μου. Της κάνω παιχνίδια και γελάει κελαριστά σαν ενήλικη. Έχω γίνει τελείως βουτυρομπαμπάς, λιώνω .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
8 μήνες και μετά τις τυχαίες συλλαβές και τις φωνούλες ακούστηκε: 'Μπαμπάαααα, μπαμπάααα μουυυ'. ΟΚ, το 'μου' ήταν τυχαίο, αλλά πλέον όταν με κοιτάζει φωνάζει συνέχεια μπαμπάαααα, την κοιτάζω και γελάει απλώνοντας τα χεράκια της. Τη σηκώνω και τραβάει το μπλουζάκι, σφίγγεται πάνω μου. Της κάνω παιχνίδια και γελάει κελαριστά σαν ενήλικη. Έχω γίνει τελείως βουτυρομπαμπάς, λιώνω .θα σου παρει και τα κλειδιά από το αμάξι δε λίγο
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...