-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έκλεισε τα 18. ......
Χτες βράδυ την πήγα στο καράβι, έφυγε με 4 φίλες της για τις πρώτες της διακοπές ως ενήλικας.
Μου τηλεφώνησε μόλις, έφτασαν κ ξεκινάνε για την πρώτη τους μέρα......Όταν θα σταματήσει να σε παίρνει και ειδκά, να απαντάει στο κινητό μόνο όποτε κρίνει σκόπιμο, τα μαζεύεις και φεύγεις για Κέρκυρα !!!
'Εχετε 'ψωμάκι' να φάτε ακόμα ως γονείς, με τις ανάξιες λόγου βαλίτσες μου ασχολείστε! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Έκλεισε τα 18. ......
Χτες βράδυ την πήγα στο καράβι, έφυγε με 4 φίλες της για τις πρώτες της διακοπές ως ενήλικας.
Μου τηλεφώνησε μόλις, έφτασαν κ ξεκινάνε για την πρώτη τους μέρα......Όταν θα σταματήσει να σε παίρνει και ειδκά, να απαντάει στο κινητό μόνο όποτε κρίνει σκόπιμο, τα μαζεύεις και φεύγεις για Κέρκυρα !!!
Και ΑΝ τις βρεις στην Κέρκυρα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και ΑΝ τις βρεις στην Κέρκυρα... **και ΑΝ θα ΄ναι και οι 5 μαζί **
-
Βρε κακιασμένα...
Να τις στείλεις στη Ρόδο του χρόνου, έχει πιο ωραία μέρη
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Έκλεισε τα 18. ......
'Εχετε 'ψωμάκι' να φάτε ακόμα ως γονείς, με τις ανάξιες λόγου βαλίτσες μου ασχολείστε!Αλλοι ,ονοματα δεν λεμε,εβαζαν φιλους τους να παρακολουθουν τα τεκνα τους.
Το φορουμ εχει παντου μελη -
Και οι ανώτατοι στο στρατευμα βάζουν,έβαζαν (τι σημασία έχει) τους οδηγούς τους να πηγαίνουν τις κόρες τους στα ......αγγλικά κτλ......νομίζοντας ότι θα γλίτωναν τις ''δολιοφθορές'' ......και καλά!...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έκλεισε τα 18.
Την ίδια μέρα ετοίμασε όλα τα χαρτιά της.
Ξεκίνησε μαθήματα, 2 εβδομάδες μετά έδωσε τα σήματα, 10 μέρες αργότερα οδήγηση. Πέρασε με επαίνους. x oo
Χτες βράδυ την πήγα στο καράβι, έφυγε με 4 φίλες της για τις πρώτες της διακοπές ως ενήλικας. Μου τηλεφώνησε μόλις, έφτασαν κ ξεκινάνε για την πρώτη τους μέρα.
5 κοριτσάκια (ή κορίτσαροι, δεν θα διαφωνήσουμε) στα 18, πάνε τις πρώτες τους διακοπές εκτός οικογένειας, για 5 μέρες με αποσκευές για 5 μήνες.Πες τώρα και πού πήγαν, να έχουμε το νου μας, έχει μερικά επικίνδυνα αρσενικά το φόρουμ...
Θελετε κανενα μυστικο πρακτορα?? Εστω εναν ταριφα για ασφαλεια
-
Ρε, κάτι ρεμάλια...
Γύρισαν, ρε παλιόπαιδα, και οι 5 μαζί.
Άντε, πείτε, που έχουμε μέλη (κ τι ηλικίας), να προτείνω στα κορίτσια να πάνε τον Αύγουστο? -
Το γνωστό ανέκδοτο με τα κοριτσάκια ανά δεκαετία το ξέρεις..... και το τι λένε τα κοριτσάκια στο αγοράκι.
Το 60 .... κοίτα αλλά μην ακουμπάς
Το 70 .... ακούμπα αλλά μην φιλάς
Το 80 .... φίλησε με μόνον
Το 90 .... φίλησε με και θα δούμε
Το 00 .... έλα μωρό μου στην αγκαλιά μου
Το 10 .... θα μου τα κάνεις όλα ρε πού@@η αλλιώς θα πω σε όλους ότι είσαι ανίκανος!Οπότε μάλλον καλό θα είναι να μας δώσεις φύλλο πορείας των κορίτσαρων ώστε να προστατευούν κάποια αθώα μέλη του forum που νομίζουν ότι μπορούν, αυτά τα μικρά μυγάκια, να τα βγάλουν πέρα με μία στρατιά από ταραντούλες.....
-
Είδες ότι, με τρόπο, προειδοποίησα: 'Είναι 5 κ είναι Κέρκυρα, φυλαχτείτε'.
Και τώρα το ξανακάνω: 'Θα ξαναφύγουν τον Αύγουστο, πείτε μου που να τους πω να ΜΗΝ πάνε'.Ανδρική αλληλεγγύη.
-
-
http://youtu.be/hWD6r_wqpY8.........
Μάλλον το απέφυγες αυτό ililias!!!
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οπότε μάλλον καλό θα είναι να μας δώσεις φύλλο πορείας των κορίτσαρων ώστε να προστατευούν κάποια αθώα μέλη του forum που νομίζουν ότι μπορούν, αυτά τα μικρά μυγάκια, να τα βγάλουν πέρα με μία στρατιά από ταραντούλες.....
Οντως, σημερα ετσι είναι τα πράγματα...!!! Πιτσιρικάς, αρχές δεκαετίας του 90, είχα ένα 'αγχος' τί θα κάνω αν αποκτήσω κόρες και τα σχετικά. Σήμερα εχω ενα γιο και μια κόρη....Για την πιτσιρίκα δε φοβάμαι καθόλου..!! Για τον μεγάλο, προβληματιζομαι...!
-
Πάντως σαν νέος μπαμπάς έχω να δηλώσω ότι μεγάλος μπελάς οι διακοπές με μωρό....
Και κουβαλάς πολλά και διάφορα, σαν τον αχμέτ κατάντησα (ομπρέλα, καρέκλα, ψάθα, κάθισμα μωρού με μωρό, πετσέτες, πάνες, ρουχαλάκια-καπέλο, αντηλιακά, φαί κλπ κλπ ενώ μέχρι τώρα πήγαινα με μια πετσέτα...), και από την άλλη δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα. Στη θάλασσα (πρώτη φορά) δεν μπορείς να μείνεις ώρα γιατί βαριέται ή κινδυνεύει να κάνει υποθερμία. Και ακόμα δεν νιώθουμε σιγουριά να μην είμαστε και οι δύο γονείς δίπλα της ώστε ο κάθε γονιός να κάνει με βάρδια το μπάνιο του. Οπουδήποτε αλλού (παραλία, εστιατόρια, καφετέριες, βόλτες) μπορεί να ταλαιπωρεί τους γονείς της ή όσους έχουν την ατυχία να είναι κοντά σου. Και σκέφτομαι ότι η δικιά μου είναι μάλλον ήσυχη και χαρούμενη και την καταβρίσκει με τον κόσμο.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πάντως σαν νέος μπαμπάς έχω να δηλώσω ότι μεγάλος μπελάς οι διακοπές με μωρό....
Και κουβαλάς πολλά και διάφορα, σαν τον αχμέτ κατάντησα (ομπρέλα, καρέκλα, ψάθα, κάθισμα μωρού με μωρό, πετσέτες, πάνες, ρουχαλάκια-καπέλο, αντηλιακά, φαί κλπ κλπ ενώ μέχρι τώρα πήγαινα με μια πετσέτα...), και από την άλλη δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα. Στη θάλασσα (πρώτη φορά) δεν μπορείς να μείνεις ώρα γιατί βαριέται ή κινδυνεύει να κάνει υποθερμία. Και ακόμα δεν νιώθουμε σιγουριά να μην είμαστε και οι δύο γονείς δίπλα της ώστε ο κάθε γονιός να κάνει με βάρδια το μπάνιο του. Οπουδήποτε αλλού (παραλία, εστιατόρια, καφετέριες, βόλτες) μπορεί να ταλαιπωρεί τους γονείς της ή όσους έχουν την ατυχία να είναι κοντά σου. Και σκέφτομαι ότι η δικιά μου είναι μάλλον ήσυχη και χαρούμενη και την καταβρίσκει με τον κόσμο....Ετσι ειναι, αλλα μετα τα 2 χρονια τα πραγματα γινονται καλυτερα. Θα κουβαλας ομως κουβαδακια, βαρκουλες, σωσιβια, ψυγειο με φρουτα κλπ.
Για το bold, εξαρταται απο το ποσο χαζομπαμπας εισαι, στην πραξη δεν υπαρχει κανενας λογος να ειστε και οι 2 ολη την ωρα πανω απο το μωρο ( εκτος αν δεν θελετε να ειστε μακρυα του )
Και ο δικος μου μεχρι 1,5 ετους ηταν ησυχος, αλλα τωρα στα 3 ειναι Ταλιμπαν
Εμας μας περιμενει ενα 20ημερο κουρασης, πολυ κουρασης στην Καλαματα, αλλα αν δεις πως κανει ο μικρος που θα παμε στον παππου , χαλαλι η κουραση και τα κιλα που θα χασω
Απο την αλλη, προτιμω χιλιες φορες ζωηρα παιδια, παρα μαμουχαλα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και ακόμα δεν νιώθουμε σιγουριά να μην είμαστε και οι δύο γονείς δίπλα της ώστε ο κάθε γονιός να κάνει με βάρδια το μπάνιο του. Οπουδήποτε αλλού (παραλία, εστιατόρια, καφετέριες, βόλτες) μπορεί να ταλαιπωρεί τους γονείς της ή όσους έχουν την ατυχία να είναι κοντά σου. Και σκέφτομαι ότι η δικιά μου είναι μάλλον ήσυχη και χαρούμενη και την καταβρίσκει με τον κόσμο....Η αλήθεια είναι πως με τον ερχομό ενος παιδιού αλλάζουν πολλά, μεταξύ αυτών και ο τρόπος που πήγαινες για καφέ με την δικιά σου, ο τρόπος που πήγαινες για φαγητό ή απλά μια επίσκεψη και φυσικά ο τρόπος που πήγαινες διακοπές ή μόνο για μπάνιο. Είναι τελείως διαφορετικός επίσης, ο τρόπος που βιώνεις όλα τα παραπάνω, οχι μόνο ο τρόπος που τα πραγματοποιείς. Εϊναι όμως κάτι αναμενόμενο και θα πρέπει να συνηθίσεις στις αλλαγές, κάτι που σε μένα τουλάχιστον, έγινε μόνο με την συμβολή του χρόνου. Βέβαια, ακόμα και τώρα, 4,5 χρόνια μετά τον ερχομό του πρώτου μου παιδιού, νοσταλγώ τα χρόνια που πήγαινα διακοπές ή απλα για ενα μπάνιο στα παράλια και στα beach bar της περιοχής μας, είτε μόνοι μας εγω και το ετερον ημισυ, είτε με παρέες.... Να πω οτι ημουν και στερημένος...;; Απο τα 16 μου μεχρι τα 31 μου, αυτό έκανα...!!
Πάντως φέτος, αποφασίσαμε με τη δικιά μου να πάμε ενα τριήμερο σε ένα νησάκι, μόνο οι δυο μας και μετά τις υπόλοιπες 4 μέρες των διακοπών μας να τις κάνουμε στο εξοχικό των γονιών μου, μαζί με τα παιδιά μας...(και χωρίς τους γονείς μου εννοείται... ).Ως προς το υπογραμμίσμενο πάντως, αν και δεν ξέρω πόσο νεοι γονείς είσαστε, επιβάλλεται να βρείτε τη σιγουριά που χρειάζεται, ωστε να μένει μόνος ενας απο τους δυο μαζί με το μωρό και οχι να είστε και οι δυο μαζί του ανα πάσα στιγμή...!! Πόσο είναι η μπέμπα σας...??
-
Ο δικός μου ειναι 6μιση και δεν θελει πολλά πράγματα για κουβάλημα τώρα.Το νεροπίστολο και τα ρούχα του.Αντε και τη γραβάτα του για τίποτα καλό.... .........μήπως δω και εγω καμιά άσπρη μέρα αργότερα
-
Είναι 5 μηνών και ήταν τα πρώτα της μπάνια και για μας κάτι τελείως καινούργιο (πρώτο παιδί). Επειδή δεν μου αρέσει πως στέκεται με το σωσίβιο (πολύ έξω) το έχουμε στο χέρι και θέλουμε αν ο ένας παραπατήσει ο άλλος να είναι κοντά.... Εννοείται ότι σιγά σιγά όσο αντέχει κι αυτή περισσότερο στο νερό θα το κάνουμε με βάρδιες.
-
Να σου ζήσει αγαπητέ.
Συγκινητικές στιγμές πραγματικά!.......Η χαρά στο μεγαλείο της!!!!.....''Χαζομπαμπάς'' με τα όλα σου.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...