-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σήμερα είχαμε την πρώτη απογοήτευσή μας...Αγώνες καράτε στο πρωτάθλημα , οι πρώτοι της αγώνες....Χάνει σε έναν αγώνα της με παρατήρηση ( ούτε η κόρη μου , ούτε το άλλο κοριτσάκι δεν πήραν σημείο , το άλλο κοριτσάκι καθάρισε τον τελικό με 0-7 σημεία ) στα δεύτερα 30 δευτερόλεπτα της ισοπαλίας. Υπήρχε πιθανότητα να μπει στα μετάλλια με συνδυασμό και το περίμενε με αγωνία. Τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελε και έμεινε εκτός μεταλλίων εξ αιτίας της παρατήρησης.
Πολύ στενοχώρια και βούρκωμα μετά , της εξήγησα ότι σε ένα πρωτάθλημα και δη πανελλήνιο δεν γίνεται να κερδίσουν όλοι, ότι πρέπει να σκεφτεί τι λάθος έκανε και να διορθώσει την στρατηγική της για τον επόμενο αγώνα , ότι πρέπει αυτή η ήττα να την κάνει να δει τον επόμενο αγώνα με περισσότερη ψυχραιμία και να αρχίσει από το απόγευμα να σκέφτεται τα μαθήματά της και την προπόνησή της και να αφήσει πίσω την ήττα.
Μάτωσα όμως ρε γμτ...
Refuse to lose η κοπελίτσα;
-
εγω γιατί το θεωρώ άρρωστο να μπαίνει το παιδάκι σε τέτοιο λούκι (πρωταθλητισμός κλπ) ??
-
Ναι αλλά και ο μπαμπάς ολόσωστος.
Την επόμενη φορά που θα αγωνηστεί το παιδί θα το έχει ψάξει μέσα του και δε θα κάνει τα ίδια λάθη.Μιάς και ήρθε το θέμα στην επιφάνεια να πώ κι εγώ ο θεόχαζος μπαμπάς τη δική μου ιστορία. Πρίν μια εβδομάδα πήγα στην οικονομική υπηρεσία μας να της εκδώσω ΑΦΜ για ασήμαντο λόγο . Συμπλήρωσα λοιπόν την αίτηση και εκεί που έλεγε 'Όνομα Πατρός' συγκινήθηκα ο άτιμος. Μου ήρθε να κλάψω!!! Μπερδεύτικα λίγο στην αρχή γιατι έψαχνα να βρω το τετραγωνάκι που έγραφε 'Όνομα Χαζομπαμπά' αλλά δεν το έβρισκα οπότε μάλλον στο 'Όνομα Πατρός' καλά έκανα και έγραψα. Έτσι δεν είναι?
Έφυγα απο τη ΔΟΥ και σκεφτόμουν συνέχεις εκείνο το τετραγωνάκι.'Όνομα Πατρός'
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εγω γιατί το θεωρώ άρρωστο να μπαίνει το παιδάκι σε τέτοιο λούκι (πρωταθλητισμός κλπ) ??Μόνο αν του αρέσει.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εγω γιατί το θεωρώ άρρωστο να μπαίνει το παιδάκι σε τέτοιο λούκι (πρωταθλητισμός κλπ) ??Δεν ειναι καθολου αρρωστο, ισα ισα μπορεις να μαθεις πολλα απο τετοιες δραστηριοτητες. Τα προβληματα με τον πρωταθλητισμο ειναι οτι πρωτον πορωνεσαι τοσο πολυ που γραφεις ολα τ'αλλα στα @@ σου και δευτερον αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες τραυματισμων και προβληματων υγειας.. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια, δυστυχως...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...Έφυγα απο τη ΔΟΥ και σκεφτόμουν συνέχεις εκείνο το τετραγωνάκι.'Όνομα Πατρός'
Εσύ όσο πας και χειροτερεύεις.
-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Είναι ο μικρός μου και το πιο απίστευτο είναι να τον βλέπεις να το κάνει.
Σε τρείς κινήσεις σκαρφαλώνει. Σαν να βλέπεις κινούμενο σχέδιο.
Ακούω μπαμπά, βρες με, και μπορεί να είναι σκαρφαλωμένος οπουδήποτε.
Λες να μαι ο μπαμπας του σπαιντερμαν;Tαλέντο ο μικρός.
Αυτό το έκανε μικρός και ο αδερφός μου και εγώ σε ένα στενό διάδρομο στο σπίτι.
Χωρίς πλάκα, είναι κλασική τεχνική αναρρίχησης σε σχισμές και καμινάδες να σκαρφαλώνεις με 'κόντρες'.
Δεν τον πας σε κανα ορειβατικό σύλλογο, μπορεί να του αρέσει και από ηλικία φαίνεται να είναι ότι πρέπει!Κατα τ' άλλα καλώς τα δεχτήκατε οι νέοι χαζομπαμπάδες.
-
Διάλογος με την αδερφή μου την παρασκευή στο μσν
Θανάσης Μπούρας, δικός σας says:
pali kopana
?
Mαριάννα says:
ρε αει στο διάλο
Mαριάννα says:
όχι
Mαριάννα says:
είχα κενό
Mαριάννα says:
δύο τελευταίες ώρες
kai kat eutehian pc
ts ts ts
niata
Mαριάννα says:
βρε ουστ
na dw pws tha kanoume epanastasi
exete apoxaunwthei plirws
Mαριάννα says:
επανάσταση
Mαριάννα says:
για πες μου
Mαριάννα says:
για πες μου
Mαριάννα says:
με ενδιαφέρει!
Mαριάννα says:
αααα[/color]
pes
Mαριάννα says:
εγώ το αποφάσισα
Mαριάννα says:
σας αρέσει δε σας αρέσει
Mαριάννα says:
θα γίνω αναρχική
Mαριάννα says:
ζεις?
oxi
epatha eggefalikoround 2
Mαριάννα says:
αδερφούλη τελικά θα έρθω
Mαριάννα says:
το καλοκαίι
kali fasi
ela
ksereis pu tha peraseis to xrono sou
kouzina plistario
Mαριάννα says:
μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι
Mαριάννα says:
εγώ
Mαριάννα says:
θα πάω στα ωραία τα λιβάδια που χετε
Mαριάννα says:
και δεν εννοώ αυτά με τις γελάδεςΤα πιτσιρίκια είναι απίστευτα
-
Η αδελφή σου γράφει με κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες στο MSN;
[ ] -
Ναι
Ευτυχώς με άκουσε και δεν κόλλησε τη μαλακία με τα greeklish.(την οποία προσπαθώ να αποβάλλω, αλλά έχω τα εμοτικον στα αγγλικα ρε πστ ) -
Πάνο πόσο χρονών είναι η sis ρε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάνο πόσο χρονών είναι η sis ρε;Σα δε ντρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρεπεσαι!
-
Eίναι λίγο μεγάλη δυστυχώς
16
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eίναι λίγο μεγάλη δυστυχώς16
Τρυφερή ηλικία..
-
Μη φάς, έχει γλάρο
-
re dont be perverts
-
Εσύ με τα αγγλικά δεν θα είχες τύχη στο μσν
Βάλε το φίλτρο ασαπ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εσύ με τα αγγλικά δεν θα είχες τύχη στο μσν
Βάλε το φίλτρο ασαπμαν ετσι κ αλλιως παω σε 18+ πανω ή εναλλακτικα να εχει τελειωσει το σχολειο.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...