-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Είναι ο μικρός μου και το πιο απίστευτο είναι να τον βλέπεις να το κάνει.
Σε τρείς κινήσεις σκαρφαλώνει. Σαν να βλέπεις κινούμενο σχέδιο.
Ακούω μπαμπά, βρες με, και μπορεί να είναι σκαρφαλωμένος οπουδήποτε.
Λες να μαι ο μπαμπας του σπαιντερμαν;Καλημέρα,
Να τον γράψεις σε Πολεμική Τέχνη, είναι γεννημένος για Νίντζα!!
-
Λες να μαι ο μπαμπας του σπαιντερμαν;Καλημέρα,
[/quote]Η χαρά της νοικοκυράς
-
Ποιό τραγούδι είναι αυτό?
'Για γιούτιφουλ ισ τούλ'
James Blunt - You're beautiful
-
Γιουρ α τούλ, ιτς τρου..
-
Τι λέει η εμπειρεία σε καρότσια?
Πήρα ένα φυλλάδιο 2 σε 1, 3 σε 1 χαμός!!!!
Δεν έχω καταλάβει τι χρειαζόμαστε τελικά.
Θεωρούσα 1 καρότσι και ένα port-bebe=καθισματάκι αυτοκινήτου για αρχή, αλλλά διαβάζω ότι χρειάζεσαι και κάτι άλλο πιο μεγάλο για να κοιμάται στην αρχή!http://www.kafounis.gr/kids/maclaren/products.html
με αυτά + 1 κούνια δεν είμαι ok?
-
Λες να μαι ο μπαμπας του σπαιντερμαν;Ταλεντάρα!!! χαλαρά τον βλέπω να ανεβαίνει το Eiger όταν μεγαλώσει!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θεωρούσα 1 καρότσι και ένα port-bebe=καθισματάκι αυτοκινήτου για αρχή, αλλλά διαβάζω ότι χρειάζεσαι και κάτι άλλο πιο μεγάλο για να κοιμάται στην αρχή!http://www.kafounis.gr/kids/maclaren/products.html
αν δε βαριέσαι, γύρνα λίγο πίσω είχε κάνει την ίδια ερώτηση και ο dirtoulios και υπήρξαν 2-3 σελίδες απαντήσεις. Κάποιος είχε βάλει και ένα γερμανικό e-shop που οι τιμές του ήταν περίπου στο μισό από τα δικά μας.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Θεωρούσα 1 καρότσι και ένα port-bebe=καθισματάκι αυτοκινήτου για αρχή, αλλλά διαβάζω ότι χρειάζεσαι και κάτι άλλο πιο μεγάλο για να κοιμάται στην αρχή!
http://www.kafounis.gr/kids/maclaren/products.html
με αυτά + 1 κούνια δεν είμαι ok?αν δε βαριέσαι, γύρνα λίγο πίσω είχε κάνει την ίδια ερώτηση και ο dirtoulios και υπήρξαν 2-3 σελίδες απαντήσεις. Κάποιος είχε βάλει και ένα γερμανικό e-shop που οι τιμές του ήταν περίπου στο μισό από τα δικά μας.
Εμείς πήραμε αυτό. Ήταν το μόνο που χωρούσε διπλωμένο στο πορτ-παγκάζ του Clio και μάλιστα, ήταν φθηνότερο στα καταστήματα που τα εισάγουν στην Ελλάδα, παρά στο http://www.kindersitze.de, στο οποίο μάλλον αναφέρεται ο φίλος Traveller, από το οποίο αξίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ν' αγοράσει κάποιος παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου (οι τιμές σ' αυτά είναι θεαματικά φθηνότερες...) .
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η εμπειρία λέει ότι το καροτσάκι που θα πάρεις πρέπει και είναι must να μεταφέρεται με το αμάξι, άρα να χωράει στο 'πόρτ παγκάζ'. Επίσης θα πρέπει να κλείνει και να ανοίγει εύκολα!!! Από τιμές Δόξα το Θεό όρεξη να έχεις να διαλλέγεις!!! Ανάλογα το πορτοφόλι σου!!! Πάντως στο καθισματάκι που θα πάρεις για το αυτοκίνητο τσέκαρε τη βάση της ζώνης ασφαλείας εκεί που ενώνεται με το καθισματάκι να είναι γερά δεμένο - ραμένο!!! Την έχω πατήσει γι αυτό σου λέω!!!
-
ευχαριστώ όλους. Η Merc στα καρότσια λέει είναι η bugaboo. Dutsch made 900 euria!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ευχαριστώ όλους. Η Merc στα καρότσια λέει είναι η bugaboo. Dutsch made 900 euria!!!!!Ε, όχι κι έτσι !!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
αν δε βαριέσαι, γύρνα λίγο πίσω είχε κάνει την ίδια ερώτηση και ο dirtoulios και υπήρξαν 2-3 σελίδες απαντήσεις. Κάποιος είχε βάλει και ένα γερμανικό e-shop που οι τιμές του ήταν περίπου στο μισό από τα δικά μας.
Ναι. Ψώνισα και εγω Maclaren. Το kindersitze.de έχει πραγματικά πολύ καλές τιμές, αλλά τελικά βρήκαμε καρότσι και καθισματάκι σε εφάμιλλες τιμές εδώ στην Ελλάδα, αλλά όχι σε κάποια από τις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων. Συγκεκριμένα, το Maclaren XLR ερχόταν στα 275 +25 Ε μεταφορικά από το kindersitze, όταν όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα το δίνουν 320. (Εμείς το πηραμε 300). Πήραμε και καθισματάκι κατηγορίας 0+ (αυτό), το οποίο είναι στα 149 (+ μεταφορικά), από το kindersitze. και στα περισσότερα μαγαζιά στην Ελλάδα το βρίσκεις στα 180. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί και πέσαμε σε προσφορά, οπότε μας ήρθε στα 140. Από το kindersitze τελικά πήρα μόνο τη βάση Isofix, η τιμή της οποίας έχει πολύ μεγάλη διαφορά από όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα.
.........................
μπήκαμε στην 40η εβδομάδα -και ακόμα η κόρη μου δε λέει να μας κάνει τη χάρη....υπομονή! -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
μπήκαμε στην 40η εβδομάδα -και ακόμα η κόρη μου δε λέει να μας κάνει τη χάρη....υπομονή!
Άντε με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Ευχαριστούμε πρόεδρε! και οι τρεις μας!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
μπήκαμε στην 40η εβδομάδα -και ακόμα η κόρη μου δε λέει να μας κάνει τη χάρη....υπομονή!
Άντε με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Με ένα πόνο!!!!
Βλαστοκύτταρα θα παίξεις?
-
Ευχαριστουμε!
Βλαστοκύτταρα, ναι (+ ομφάλιο λώρο.) -
Ποιο ειναι το κόστος, αν επιτρέπεται, γι' αυτο?
-
1600 με 2000
-
Εμείς θα πληρώσουμε 1700. Οι τιμές ποικίλουν, βέβαια. Από τα ~1200 που έμαθα για την τράπεζα της Ακαδημίας μέχρι τις 2000+
-
Πριν από δυο χρόνια η future health έβγαζε κυβέρνηση Όλοι ένα κουτί με το δικό της λογότυπο κρατούσαν, σε σημείο να ένιωθα κάτι μεταξύ , προβληματισμένου /αμήχανου /ψωριάρη , που κρατούσα διαφορετικό
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...