-
Στο σπίτι έχουμε και αθλητική ενημέρωση:
Ελλη: Μπαμπά ο Μάριος στο σχολείο είπε ότι το ΑΕΚ έχασε!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στο σπίτι έχουμε και αθλητική ενημέρωση:Ελλη: Μπαμπά ο Μάριος στο σχολείο είπε ότι το ΑΕΚ έχασε!!!!
Καλά το έβαλε το άρθρο το παιδί. Το '-άκι' ξέχασε να προσθέσει μόνο
-
ΑΕΚάρα ήθελε να πει το παιδί!!!
-
το θεώρησε άγνωστη λέξη γι'αυτό
-
Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου εμφανίζεται μία μητέρα ντυμένη Αγιος Βασίλης για να μοιράσει δώρα. Τα πιτσιρίκια μαζεύονται γύρω της για να πάρουν το δώρο τους και τότε μέσα από το τσούρμο ακούγεται ένα πιτσιρίκι να φωνάζει:
- Γιατί ο Αγιος Βασίλης έχει βαμμένα τα νύχια του κόκκινα;
-
-
χαχαχα ωραίος ο μικρός
-
Όλα τα μικρούλια είναι κουκλιά.
-
+1
αρκεί να μη κλαίνε ή φωνάζουν
-
Δύο ατάκες από τον δικό μου μικρό (3 ετών) σε μία μέρα!
Η πρώτη είναι στην πλατεία, όπου έχουν βάλει μία φάτνη με πλαστικούς 'ήρωες', Ιωσήφ, Παναγία, Χριστό, Μάγους και κάτι προβατάκια.
Φτάνοντας κοντά, μου λέει με παράπονο:- Δεν είναι αληθινός ο Χριστός
- Φυσικά, του λέω. Θέλουν μόνο να δείξουν πως ήταν η φάτνη.
- Μα καλά, 3 ολοκληροι μάγοι και δεν μπορούν να κάνουν ένα μαγικό να ζωντανέψουν
Στην δεύτερη είμαστε σε ένα καφέ και όταν ήρθε ώρα να φύγουμε, του δίνω τα λεφτά να τα πάει στο γκαρσόνι που τον είχα φωνάξει 3 φορές και δεν ερχόταν.
- Πήγαινε να τα δώσεις στο γκαρσόνι, του λέω.
Τα πάει και έρχεται με τα ρέστα. - Το **κρασόνι ** μου έδωσε αυτά. Τον λέμε έτσι επειδή πίνει πολλά κρασιά?
- Όχι του λέω, μπορούμε να τον λέμε και σερβιτόρο.
-
Ωραίος ο μπόμπιρας!!
-
το κρασονι...........
-
Πρέπει να τον ακούσετε κ να μιλάει, τον γιό του cmarin.
Μιλάμε για βαριά Κρητική προφορά, ήδη. -
Αποψε,περιμενω το λεωφορειο στη σταση που ειναι μπροστα απο ενα παιδικο σταθμο.
Ακουγεται απο την αυλη ενα 'Χοχοχο' και νασου ο Αγιοβασιλης ,πλησιαζει στη τζαμαρια και ζηταει να του ανοιξουν το τζαμι να μπει.Πραγματι του ανοιγουν και γινεται μεσα ο χαμος με τη μοιρασια των δωρων και ξεχνανε να κλεισουν τα τζαμια προς τερψιν ολων ημων των ωτακουστων.Και ακουγεται η φωνη του Αγιου.
-Παψε ρε σαχλαμαρα που ειμαι ο πατερας σου,ο Αγιοβασιλης ειμαι.Δυστυχως η αφιξη του λεωφορειου μας στερησε απο αλλα συμβαντα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
-Παψε ρε σαχλαμαρα που ειμαι ο πατερας σου,ο Αγιοβασιλης ειμαι.
. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
-Παψε ρε σαχλαμαρα που ειμαι ο πατερας σου,ο Αγιοβασιλης ειμαι.
.Αγιος, σου λεει μετα...
-
Την Δευτέρα που μας πέρασε πήγα εγώ σαν Άγιος Βασίλης σε παιδικό σταθμό που δουλεύει μια φίλη μου
-
Obelix
Δεν πιστεύω να ήσουν κοκαλιάρης Αγιοβασίλης; -
-
Μου ειναι πολυ δυσκολο να μιλησω για καποια στιγμη που μαλωνω την κορακλα μου. Ναι ναι καλα διαβασατε, υπαρχουν και τετοιες στιγμες. Μετα ομως γινομαι κουρέλια και τρεμω την ωρα και τη στιγμη που θα με παρει χαμπαρι.
'Οποιος δρομος', μπαινω στο δωματιο της σιγα σιγα να δω αν κοιμαται ακομα αλλα η μανταμ εχει ξυπνησει. Αρχιζει και μου χαμογελαει και να μου κανει τρελιτσες απο μακρια οποτε εγω τρεχο σαν τρελος και την πλακωνω στα φιλια.'Θελεις γαλα Κατερινιο;' τη ρωταω
'Γαλα'' μου λεει αυτη
'Ναι μωρο μου, κοριτσι μου, ζωη μου σου φερνω το γαλατακι σου αμεσως, σου το φερνω πετοντας κορακλα μου' ειπα κυριολεκτικα φωναζοντας με πληρη υποτακτικο τονο στη φωνη μου.Τωρα που το σκεφτομαι νομιζω οτι τα εχω παιξει ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...