-
Α έχουμε κι άλλη μία περίσσευμα ε;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ωπα νατα κι αλλο συμπεθεριο στο φορουμ
Εσένα σου δίνουμε τον Γιώργο!
ω σορρυ ειμαστε ταγμενοι στον ευριπιδη
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Εσένα σου δίνουμε τον Γιώργο!
ω σορρυ ειμαστε ταγμενοι στον ευριπιδη
Α εντάξει τότε έχουμε δύο περίσσευμα.....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ω σορρυ ειμαστε ταγμενοι στον ευριπιδηΓ@μώτο τώρα πώς θα βάλω στο χέρι το ΜΙΝΙ;
-
O γιός μου είναι πλέον 6+ μηνών και έχει ήδη άποψη .
Το βρίσκει τώρα πολύ χαριτωμένο να ξυπνάει στις 04:30 και να θέλει φαγητό, παιχνίδι, κτλ. Η μητέρα του και εγώ δεν το βρίσκουμε καθόλου χαριτωμένο όμως!
Του δίνω διορία αυτή την εβδομάδα αλλά την επόμενη θα εισηγηθώ να το αγνοήσουμε και...να δούμε αντίδραση.
Πως το βλέπετε?
-
Το ΜΙΝΙ δεν ξέρω, ο δεύτερος, πάντως, γουστάρει το καινούριο 500αράκι και μαζεύει λ7 να το πάρει.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το ΜΙΝΙ δεν ξέρω, ο δεύτερος, πάντως, γουστάρει το καινούριο 500αράκι και μαζεύει λ7 να το πάρει.Κι αυτό μας αρέσει! Έκλεισε το deal!
-
maxmara
Φίλε, αποκλειστικά φαγητό αν είναι απαραίτητο (στην ηλικία του παίζει, ανάλογα με το παιδί) στο μαύρο (εντάξει, σχεδόν) σκοτάδι και μετά ύπνο.
Αν μάθει στα παιχνίδια νυχτιάτικα, τη βάψατε.NIGA
ok. -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
O γιός μου είναι πλέον 6+ μηνών και έχει ήδη άποψη .Το βρίσκει τώρα πολύ χαριτωμένο να ξυπνάει στις 04:30 και να θέλει φαγητό, παιχνίδι, κτλ. Η μητέρα του και εγώ δεν το βρίσκουμε καθόλου χαριτωμένο όμως!
Του δίνω διορία αυτή την εβδομάδα αλλά την επόμενη θα εισηγηθώ να το αγνοήσουμε και...να δούμε αντίδραση.
Πως το βλέπετε?
Θα εξακολουθεις να ξυπνας στις 4.30 π.μ.
Ηθελα να'ξερα που βρισκουν τοσο πεισμα!!!!(κληρονομικο απο τη μανα τους,αλλα μη το διαδιδεις.) -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
O γιός μου είναι πλέον 6+ μηνών και έχει ήδη άποψη .Το βρίσκει τώρα πολύ χαριτωμένο να ξυπνάει στις 04:30 και να θέλει φαγητό, παιχνίδι, κτλ. Η μητέρα του και εγώ δεν το βρίσκουμε καθόλου χαριτωμένο όμως!
Πως το βλέπετε?
Κλαίει όταν ξυπνάει; Αν κλαίει βγάζει δοντάκι το καημένο..... Αν δεν κλαίει ναι δοκιμάστε να το αγνοήσετε.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το βρίσκει τώρα πολύ χαριτωμένο να ξυπνάει στις 04:30 και να θέλει φαγητό, παιχνίδι, κτλ. Η μητέρα του και εγώ δεν το βρίσκουμε καθόλου χαριτωμένο όμως!
Πως το βλέπετε?
Κλαίει όταν ξυπνάει; Αν κλαίει βγάζει δοντάκι δοντάκι το καημένο..... Αν δεν κλαίει ναι δοκιμάστε να το αγνοήσετε.
Κι αν τα καταφέρετε, εφόσον δεν είναι τα δοντάκια του, να μας το πεις κι εμάς!
-
Αν μάθει στα παιχνίδια νυχτιάτικα, τη βάψατε.Και μετά απορείτε οι γονείς γιατί τα παιδιά ξημεροβραδιάζονται στα clubs & τα μπουζούκια. Αφού το χουμε στην φύση μας να χουμε ορεξούλες τα βράδια!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πως το βλέπετε?
Θα εξακολουθεις να ξυπνας στις 4.30 π.μ.
Ηθελα να'ξερα που βρισκουν τοσο πεισμα!!!!(κληρονομικο απο τη μανα τους,αλλα μη το διαδιδεις.)μεχρι και την πρωτη χρονια του παιδικου σταθμου, νομιζα οτι θα ειναι μονιμος ξενυχτης η δικια μας
με την κουραση ομως και τις δραστηριοτητες που γινονταν εφαρμοστηκε προγραμμα 9-9.30 υπνοβεβαια το ωραιο ειναι πως στην διαρκεια του θηλασμου, που ηταν και μεγαλη, ξυπνουσαμε και οι δυο μαζι παροτι εγω συνηθως κοιμαμαι σαν να πεφτω σε ληθαργο
οταν ομως σταματησε να ξυπναει το βραδυ μονη της, ξυπνουσα μονος δυο και τρεις φορες ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ και πηγαινα απο πανω της να δω....αν αναπνεει....μηπως περναγα κατι που δεν ηξερα?
-
Kid
Ρε συ, αντί να μεγαλώνεις μικραίνεις; -
Kid
Ρε συ, αντί να μεγαλώνεις μικραίνεις;Πόσοι λες να με ζηλεύουν εδωμέσα που έχω αυτή την μοναδική ιδιότητα?
-
Να είσαι μικρομέγαλο; Μην εξάπτεσαι, ξέρω κι άλλα τέτοια εδώ μέσα*.
- Ένα από αυτά οδηγεί απροσδιορίστου χρώματος Βαυαρικής καταγωγής όχημα, αν με εννοείς.
-
Α, υπάρχει ακόμα εκείνο το απροσδιόριστο όχημα? Νόμιζα ότι το είχε πάρει η NASA για να ερευνήσει το χρώμα του.
Επίσης, το σχόλιο για το μικρομέγαλο το αντιπαρέρχομαι, θα σε φτιάξω εγώ μόλις βρω αυτοκίνητο να κατέβω στα μέρη σου.
-
Έλα όποτε θέλεις, δεν υπάρχουν δένδρα πλέον.
-
Νομίζω οτι ο απατεώ ... εεμ, ο γιός μου δεν έχει (αυτή την στιγμή) θέμα με τα δόντια του (έβγαλε ήδη δύο χαυλιόδοντες). Νομίζω ότι απλά μπήκε σε αυτό το ρυθμό. Την κάτσαμε!
-
edit Αφορά στα μικρά γράμματα του ΠΥΡΓΙΩΤΗ!!!!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...