-
Το μόνο που μας μένει τώρα είναι να κάνουμε διπλό γάμο.
(μάλλον, αλλά συγχωρούμαστε)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
...Αυτόν θα παντρευτούμε;Ο άλλος είναι που κλείσαμε, αλλά αν θέλετε να το ξανασκεφτείτε εγώ μέσα είμαι.
Ηλια να μου το θυμηθεις,αυτος θα γινει μεγαλη αλητρα.Φαινεται αδελφε απο το τροπο που σε κοιταζει.
Εγώ το ξέρω*, στον NIGA να το πεις.
*αφού, να φανταστείς, είναι κολλητός του Krusenstern...
Συμπέθερε NIGA, να τις χαίρεστε τις κόρες σας και νύφες μας.
Ο άλλος που λέγαμε, ο γαμπρός ντε, βρήκε ευκαιρία σήμερα που δεν είχε σχολείο λόγω συνέλευσης των δασκάλων, πήρε 12 Ε από τον κουμπαρά του, αγόρασε ένα μοντέλο F16 1:72 κι άρχισε να το συναρμολογεί. Τον είχα όλο το πρωί σ' ένα τραπέζι δίπλα μου. Ωραία ήταν...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συμπέθερε NIGA, να τις χαίρεστε τις κόρες σας και νύφες μας.Ο άλλος που λέγαμε, ο γαμπρός ντε, βρήκε ευκαιρία σήμερα που δεν είχε σχολείο λόγω συνέλευσης των δασκάλων, πήρε 12 Ε από τον κουμπαρά του, αγόρασε ένα μοντέλο F16 1:72 κι άρχισε να το συναρμολογεί. Τον είχα όλο το πρωί σ' ένα τραπέζι δίπλα μου. Ωραία ήταν...
Ευχαριστώ για τις ευχές!
Α τον άλλο έχουμε κλείσει ε; Εντάξει κανένα πρόβλημα, άλλωστε έχει ωραία χόμπυ. Το πολύ-πολύ ν'αφήσουμε το option ανοιχτό μέχρι τότε
-
Γύρισα μόλις από συνέλευση του συλλόγου γονέων του Γυμνασίου των παιδιών μου, μια συνέλευση που έγινε υπό την σκιά των καταλήψεων.
Σημειώθηκαν τα αιτήματα των παιδιών (ποιά αιτήματα, δλδ, αφού δεν έχουν γίνει εκλογές για 15μελή ούτε υπάρχει τπτ γραπτό), αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση ως αίτημα είναι ότι ζητάνε τα παιδιά κάγκελα στα παράθυρα του 2ου ορόφου. Και μου έκανε εντύπωση, κυρίως γιατί όταν έβαλαν κάγκελα στη δική μας αίθουσα στην 3η Γυμνασίου εμείς τα ξηλώσαμε...Τεσπα, χρειάστηκε να περάσει μια ώρα και κάτι για να πει κάποιος ότι οι καταληψεις είναι παράνομες κι εκεί άρχισε π χορός και φάνηκε καθαρά ένα πράγμα: Ότι υπάρχουν γονείς που πατάνε πάνω στα παιδιά τους για ν΄ανέβουν - ένας Θεός ξέρει που. Η στάση μάνας, δικηγόρου πρώην υποψήφιας βουλευτού του ΔΗΚΚΙ, ήταν χαρακτηριστική: 'Και οι απεργίες κρίνονται πολλές φορές παράνομες, αλλά είναι απαραίτητες. Πρέπει να κάνουν τα παιδιά καταλήψεις, να ακούσει η κεντρική εξουσία'.
Η δική μου πρόταση ήταν να πάμε εμείς πρώτα στο Δήμο, σαν άμεσα αρμόδιο, και μετά αν χρειαστεί στο Νομάρχη, το Υπουργείο, τα ΜΜΕ. Τι στο καλό, τα μόνα ουσιαστικά αιτηματα είναι εδώ και δυο - τρία χρόνια η επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου, κάτι σπασμένα τζάμια (που κάθε τόσο επισκευάζονται και ξανασπάνε με μπάλες) και κουρτίνες σε μερικές αίθουσες που χτυπάει ο ήλιος. Άντε και τα κάγκελα... Συνολικά το κόστος δεν πρέπει να είναι πάνω από 10.000 Ε, αδύνατον να μη μπορούμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα από το Δήμο! Κι αν, τελικά, δεν βρούμε άκρη, να κάνουμε εμείς κατάληψη. Στο Δημαρχείο.
Για πέστε τη γνώμη σας, παρακαλώ. Να ασχοληθώ, ή το στομάχι μου θα σπάσω; Μήπως έχουν τελικά δίκαιο οι μανάδες που εύχονται να γίνουν καταλήψεις για να έχουν τα παιδιά τους χρόνο να διαβάζουν για τα φροντιστήρια;
Επειδή η α/α κυρία (και όχι μόνον) έφυγε δίχως να καταβάλλει την ετησια συνδρομή στο Σύλλογο, 5 Ε, ανέλαβα να καλύψω το έλλειμμα για την αγορά των κουρτίνων (περίπου 60 - 70 Ε). Τόσο φτηνιάρηδες είμαστε, πιά;
-
Εγώ θα αγωνιζόμουν κατά της κατάληψης. Αν είναι δυνατόν να παριστάνει κάθε ξεφτιλισμένος τον μάγκα στις πλάτες των παιδιών που ΘΕΛΟΥΝ (τα ίδια ή οι γονείς τους - το ίδιο είναι) να κάνουν μάθημα και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε στα φροντιστήρια. Δηλαδή να αποκλείεται από την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης ένας αριθμός παιδιών, ώστε να βγάλουν τα απωθημένα τους οι @#$%@#$^$% ^#$%^@#$%@#$%@# $^&*%&@$&^@$^%#$@^ %@! Και @@@@@@@@@@@@@@!
ΥΓ: Πού στο διάολο είναι εκείνη η γνωμοδότηση που παρήγγειλα;
-
αγαπητε ηλια
δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι δεν πρεπει να ασχοληθεις, καθε αλλο...
παρ ολα αυτα, μαλλον το στομαχι σου θα χαλασεις και τιποτα αλλο
και εγω το ιδιο θα εκανα, θα προσπαθουσα και ας με χαλαγε αυτο... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ θα αγωνιζόμουν κατά της κατάληψης. Αν είναι δυνατόν να παριστάνει κάθε ξεφτιλισμένος τον μάγκα στις πλάτες των παιδιών που ΘΕΛΟΥΝ (τα ίδια ή οι γονείς τους - το ίδιο είναι) να κάνουν μάθημα και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε στα φροντιστήρια. Δηλαδή να αποκλείεται από την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης ένας αριθμός παιδιών, ώστε να βγάλουν τα απωθημένα τους οι @#$%@#$^$% ^#$%^@#$%@#$%@# $^&*%&@$&^@$^%#$@^ %@! Και @@@@@@@@@@@@@@!ΥΓ: Πού στο διάολο είναι εκείνη η γνωμοδότηση που παρήγγειλα;
με χαλαει που μια μεριδα μαθητων η γονιων απαγορευουν η αποφασιζουν να μη λειτουργησει το σχολιο
αλλα δεν με χαλουσε καθολου οταν εκλειναν τους δρομους στην αθηνα σαν διαμαρτυρια για αυτα που ηθελαν απ τον γερασιμο και την μαριετα
καπως πρεπει να ακουστουν..... δεν πρεπει??? -
Ας κλείσουν ένα δρόμο 1-2 ώρες. Το σχολείο όμως δεν παρέχει παιδεία βάσει της αρχής της πλειοψηφίας. Άμα είναι έτσι, να αποφασίσει το 51% των Ελλήνων ότι δεν θέλει να λειτουργήσουν τα σχολεία το 2008. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά...
-
Ηλία, η στάση και πρόταση που έκανες με βρίσκουν άπολυτα σύμφωνο. Και εδώ τα αιτήματα των μαθητών που κάνουν κατάληψη είναι παρόμοια. Λύνονται με λίγα ή έστω κάποια χρήματα. Ας κινητοποιηθούν και γονείς (σαν κηδεμόνες), αφού και τα παιδιά σε τέτοιες ηλικίες, δεν είναι απαραίτητο ότι παίρνουν σωστές αποφάσεις και μάλλον περισσότερο παρασύρονται από κάτι τέτοιους σαν την δικηγόρα σας.
Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για την συντήρηση των κτηρίων και αν τα περισσότερα θέματα αφορούν αυτό, από εκεί πρέπει να αρχίσουν οι κινητοποιήσεις. Ας αφήσουμε λοιπόν τα παιδιά στα μαθήματα τους και ας κάνουμε ότι χρειάζεται με την νόμιμη οδό.
Α, ας βοηθήσουν και οι Διευθυντές, Γυμνασιάσχες, Λυκειάρχες, που δεν έχουν πάρει καθόλου θέση. Αυτά. -
Μόνο να σας πω ότι το Γυμνάσιο των παιδιών μου είναι το μόνο όπου τα παιδιά δεν κάνουν ακόμα κατάληψη.
Αλλά, Κώστα, οι Διευθυντές, Γυμνασιάσχες, Λυκειάρχες, έχουν πάρει μια χαρά θέση: Κάντε καταλήψεις και μη σας νοιάζει, θα σας κάνουμε ιδιαίτερα εμείς τα απογεύματα.
Ε, ρε, Coyot που τους χρειάζεται εδώ... Δυο μέρες να πεθάνουν...
-
Σώπα καλέ, κάνουν οι καθηγητές των σχολείων ιδιαίτερα; Μήπως είσαι βαλτός και μάλιστα έμμισθος;
-
Είσαι προβοκάτορας, κύριε manosk.
-
Τραγική φάση από ιδιωτικό σχολείο των Αθηνών με παραρτήματα σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό: Πρώτο τεστ της χρονιάς στην φυσική γενικής παιδείας, όλη η τάξη πατώνει και ο καθηγητής γράφει τηλέφωνο του στον πίνακα για να τον πάρουν οι γονείς να συζητήσουνε για κάποια extra βοήθεια που ίσως χρειάζεται το παιδί.
-
Ποιό σχολείο ρε;
-
Έχουνε πολλά ρε μλκ παραρτήματα και σε άλλες πόλεις?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχουνε πολλά ρε μλκ παραρτήματα και σε άλλες πόλεις?'Ρε', τον κύριο drdino;
Ντροπή!!!!!!! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τραγική φάση από ιδιωτικό σχολείο των Αθηνών με παραρτήματα σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό: Πρώτο τεστ της χρονιάς στην φυσική γενικής παιδείας, όλη η τάξη πατώνει και ο καθηγητής γράφει τηλέφωνο του στον πίνακα για να τον πάρουν οι γονείς να συζητήσουνε για κάποια extra βοήθεια που ίσως χρειάζεται το παιδί.Χωρίς ντροπή!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχουνε πολλά ρε μλκ παραρτήματα και σε άλλες πόλεις?
'Ρε', τον κύριο drdino;
Ντροπή!!!!!!!Συμφωνώ, απαιτώ να σταματήσεις τα ΡΕ.
-
Συγνώμη, αλλά γιατί να ντραπεί; Κάνει κάτι παράνομο ή ανήθικο; Βλέπει τους στούρνους που τους στέλνουν οι γονείς στην ιδιωτική εκπαίδευση και λέει 'αν θέλετε να βοηθηθεί ο στούρνος σας, πληρώστε κάτι παραπάνω'. Είναι ίδια περίπτωση με τον ασθενή του ιδιωτικού νοσοκομείου, στον οποίο ο γιατρός του νοσοκομείου του παρέχει επιπλέον υποστηρικτικές υπηρεσίες εκτός του συγκεκριμένου χώρου.
Εννοείται ότι αυτά θα ήταν ανεπίτρεπτα αν ο εκπαιδευτικός/γιατρός εργαζόταν στο δημόσιο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συγνώμη, αλλά γιατί να ντραπεί; Κάνει κάτι παράνομο ή ανήθικο; Βλέπει τους στούρνους που τους στέλνουν οι γονείς στην ιδιωτική εκπαίδευση και λέει 'αν θέλετε να βοηθηθεί ο στούρνος σας, πληρώστε κάτι παραπάνω'. Είναι ίδια περίπτωση με τον ασθενή του ιδιωτικού νοσοκομείου, στον οποίο ο γιατρός του νοσοκομείου του παρέχει επιπλέον υποστηρικτικές υπηρεσίες εκτός του συγκεκριμένου χώρου.
Εννοείται ότι αυτά θα ήταν ανεπίτρεπτα αν ο εκπαιδευτικός/γιατρός εργαζόταν στο δημόσιο.Το ότι πάτωσαν στο τεστ που του έβαλε, δεν μπορεί να σημαίνει κάτι για την ικανότητά του ως δάσκαλο;
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...