-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Ρε παιδια ενας διαγωνισμος Eurovision εγινε και μαζευτηκαν 30 κατι χωρες (και οι ευρωπαιοι Ισραηλιτες). Ωραια περασαμε πλακα ειχε.
Νομιζω ομως οτι ειναι το μοναδικο που μπορουμε να φανουμε προς τα εξω. Μια διαφημιση της Ελλαδας.Κατι οι Ολυμπιακοι αγωνες κατι τα αθλητικα, κατι οι καλες μας διοργανωσεις ,το Euro ποδοσφαιρο ..ε με αυτα διαφημιζομαστε.Με τι αλλο ...με την εξωτερικη μας πολιτικη, με την βιομηχανια μας, με τα προιοντα μας.... δεν εχουμε τιποτα, τιποτα για να ακουστουμε εξω.
Ακομη και ο τουρισμος μας ειναι δευτερας κατηγοριας.
Greek bouzouki....αυτοι ειμαστε στα μυαλα.Αγαπητέ Τάκη, αυτά που θα βγάζαμε από την αύξηση του τουρισμού λόγω των προαναφερθέντων, τα έχουμε ήδη καταναλώσει για τις διάφορες 'διοργανώσεις' !!
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες, όπως μεγάλο καυγά είχα με 'προοδευτική' θεία μου η οποία, ενώ δούλευε 35 χρόνια σαν ελέυθερος επαγγελματίας, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έναν πελάτη εύκολα τον φέρνεις, αλλά πολύ δύσκολα τον κρατάς... Και με χαρακτήρησε αφελή όταν της είπα ότι τα λεφτά που δαπανήθηκαν για το πανηγυράκι, μπορούσαν κάλλιστα να δαπανηθούν για τη δημιουργία περισσότερων ελεγκτικών κλιμακίων στις ξενοδοχειακές και γενικότερα τουριστικές μονάδες, πχ στα νησιά... Και καλό στην ανεργία θα κάναμε **και **ο τουρισμός μας δεν θα δυσφημιζόταν από ποτά-μπόμπες, παράλογες χρεώσεις, αγροίκους εστιάτορες-ξενοδόχους κτλ-κτλ και στην τελική το κράτος θα έπαιρνε πίσω τα λεφτά του γλιτώνοντας διαφυγόντα κέρδη και ρίχνοντας και μερικά ουσιαστικά πρόστιμα... Χαρακτηρίστηκα και...ανθέλληνας επειδή ήθελα η τελειωμένη αηδός-αιδώς να πατώσει και επειδή τόλμησα να πω ότι καλά κάνουν οι ξένοι και προτιμούν Τουρκία για τις διακοπές τους και ότι καλά έπραξα και εγώ και την έκανα για 'έξω' πέρισυ... Αυτά και άλλα πολλά που μάλλον τελικά πρέπει να συζητήσουμε σε άλλο thread, το οποίο προβλέπω ότι θα ξεπεράσει και το 'οτι πιο απίθανο...' σε αριθμό σελίδων...
Πονεμένη ιστορία φίλε...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Της Πόπης Διαμαντάκου,''Τα Νέα''
**Eθνοπανηγυρτζίδικη τσαντίλα **
Μπλα μπλα μπλα.....Από τέτοια αρθράκια που στάζουν χολή έχουμε χορτάσει κανένα απο τα σοβαρά (εποικοδομητικά-ναι αυτά με τις προτάσεις) μας λείπει. Φαντάζομαι όμως η δημοσιογράφος-τηλεκριτικός (αλήθεια πως συμβαδίζουν τα δύο?) κα Διαμαντάκου στην ασφάλεια που της δίνει το απυρόβλητο του ...................................................
Και που της κανεις την τιμή και σχολιάζεις το εντελώς ανούσιο άρθρο της, πολύ της είναι.....Αστο καλύτερα, να περάσει η σελίδα να θαφτεί η μαλακία....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μπράβο στους Lordi , καλά να πάθει η ευρω-γριά !!!!!
Go Finland !!!!! Άντε σειρά του Κίμι (ακούς funis ... )Τελικά πιο εύκολα κερδίζουν Φινλανδοί στη Eurovision -μετά από 50 χρόνια- παρά ο Kimi στην F1 φέτος
Ωχ, φυλαχτήτε τώρα από την οργή της.
Ρε ακόμα κι εδω θέλετε να μου σπάσετε τα νευρα??
Αντωνη ερχεται η σειρά του κιμι!
ποια σειρά; 1ος από το τέλος;
όχι θα σε αφήναμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπράβο στους Lordi , καλά να πάθει η ευρω-γριά !!!!!
Go Finland !!!!! Άντε σειρά του Κίμι (ακούς funis ... )Τελικά πιο εύκολα κερδίζουν Φινλανδοί στη Eurovision -μετά από 50 χρόνια- παρά ο Kimi στην F1 φέτος
Ωχ, φυλαχτήτε τώρα από την οργή της.
Ρε ακόμα κι εδω θέλετε να μου σπάσετε τα νευρα??
Αντωνη ερχεται η σειρά του κιμι!
ποια σειρά; 1ος από το τέλος;
όχι θα σε αφήναμε
Αν τον στείλουν στην Γιουροβίζιον έχει ελπίδες για μια καλή θέση...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Της Πόπης Διαμαντάκου,''Τα Νέα''
**Eθνοπανηγυρτζίδικη τσαντίλα **
Μπλα μπλα μπλα.....Από τέτοια αρθράκια που στάζουν χολή έχουμε χορτάσει κανένα απο τα σοβαρά (εποικοδομητικά-ναι αυτά με τις προτάσεις) μας λείπει. Φαντάζομαι όμως η δημοσιογράφος-τηλεκριτικός (αλήθεια πως συμβαδίζουν τα δύο?) κα Διαμαντάκου στην ασφάλεια που της δίνει το απυρόβλητο του ...................................................
Και που της κανεις την τιμή και σχολιάζεις το εντελώς ανούσιο άρθρο της, πολύ της είναι.....Αστο καλύτερα, να περάσει η σελίδα να θαφτεί η μαλακία....
**droemmen **Προτάσεις για ποιο πράγμα;Για μια καλύτερη Ελλάδα;Ως τηλεκριτικός σχολίασε το γιουροβιζιονικό χάπενινγκ.Προσωπικά με ορισμένα συμφωνώ,με ορισμένα διαφωνώ.Το μετέφερα,γιατί η Διαμαντάκου(κατ'εμέ)είναι σοβαρή σ'αυτό που κάνει και δεν έχει καμία σχέση με τα κοράκια της μεσημεριανής ζώνης.
SpartanΧαλάρωσε,δεν αξίζει να πάθεις εγκεφαλικό εξαιτίας μιας Πόπης.
-
Εσυ GTI καλά έκανες και το μετέφερες και δικαίωμά σου είναι.....Αλλωστε, χρήσιμο είναι μαθαίνουμε οσα περισσότερα γίνεται και γενικότερα οσα περισσότερα γράφονται.Απλά, αυτό το στύλ γραφής, δε μου αρέσει καθόλου....ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!
Τέσπα.....!! Παμ΄ παρακάτ'....
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Το θέμα είναι με ποια κριτήρια ψήφισαν οι ενήλικες, ώστε να δώσουμε στη Φιλανδία 12 βαθμούς
Με το κριτήριο ότι μεγαλώσαμε ακούγοντας Maiden και Metallica και μας είχε λείψει το ροκ στην προσπάθειά μας να κλεισουμε καλό τραπέζι στα μπουζούκια.
Και με το κριτηριο ότι παράγινε το κακό με τα 'νανανα' τραγουδάκια που και καλά κερδίζουν τη Γιουροβίζιον και αμαν πια με τις Ιρλανδικές μπαλάντες του Τζόνι Λόγκαν.
Πώς το λένε να δεις: 'Too old to rock 'n' roll, too young to die'
Πέντε μηνύματα έστειλα για τη Φινλανδία, και δεν μετάνιωσα κανένα!
Συμφωνώ!! Εγώ 4 έστειλα!!!
Δηλαδή τους ακουμπήσατε 7.5 και 6 περίπου ευρώ αντίστοιχα... και πόσοι ακόμα το έκαναν... ΠΟΛΥ χρήμα παίδες!
Εγώ ψήφισα Φινλανδία βεβαίως, αλλά μία φορά.
-
Καλά να πάθετε !!!
-
Εγώ δεν ψήφισα κανέναν. Αν ήταν μέσω Διαδικτύου δωρεάν, τότε ναι, αλλά δεν θα πληρώνω κιόλας.
-
Εγώ έδωσα 5 ευρώ και είδα το Da Vinci Code. Τόσα τους δώσαμε για να διοργανώσουν αυτή την μαλ.. έεε συγγνώμη αυτή την διοργάνωση εννοώ, να τους δώσω και άλλα με την ψήφο μου? Ψόφος καλύτερα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δηλαδή τους ακουμπήσατε 7.5 και 6 περίπου ευρώ αντίστοιχα... και πόσοι ακόμα το έκαναν... ΠΟΛΥ χρήμα παίδες!
Εγώ ψήφισα Φινλανδία βεβαίως, αλλά μία φορά.
Ας είναι καλά η εταιρεία που εργάζομαι
-
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Φαντάζεστε να πήγαιναν αυτοί
Youtube VideoGWAR!!!
-
Κάνει ζέστη ε;
http://www.youtube.com/watch?v=ppdAV3ht ... Eurovision
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ενταξει ομως, ειχε το χαβαλε του το όλο πράγμα!! Με καλη παρέα, πιτσα και μπυριτσα πέρναγες ενα Σαββατο μουρλια!! Αυτο ειναι η Γιουροβιζιον. Ουτε αναλυση, ουτε πικρα, ουτε μεγαλα κοινωνικα συμπερασματα ουτε το χαος που επακολουθησε στα καναλια!! Χαβαλες ειναι το όλο πράμμα!!+1
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
**droemmen **Προτάσεις για ποιο πράγμα;Για μια καλύτερη Ελλάδα;Ως τηλεκριτικός σχολίασε το γιουροβιζιονικό χάπενινγκ.Προσωπικά με ορισμένα συμφωνώ,με ορισμένα διαφωνώ.Το μετέφερα,γιατί η Διαμαντάκου(κατ'εμέ)είναι σοβαρή σ'αυτό που κάνει και δεν έχει καμία σχέση με τα κοράκια της μεσημεριανής ζώνης.Πρότάσεις για μια καλύτερη τηλεόραση, αυτή που σχολιάζει. Θα μου πεις δεν θ'αλλάξει τίποτα και θα έχεις και δίκιο αλλά ο τρόπος γραφής και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί τέτοιου ύφους δίνονται ευκολα αλλά δεν χρησιμεύουν πουθενά...
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Youtube VideoGWAR!!!
WTF...????
Τελικά, οι Lordi είναι πιο φλώροι κι απ'τη Χάιντι.....!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Youtube VideoGWAR!!!
WTF...????
Τελικά, οι Lordi είναι πιο φλώροι κι απ'τη Χάιντι.....!!!
Σορι, αλλα η Χάιντι (τα κινουμενα σχεδια) ηταν πολυ τσαμπουκαλεμενη, για την ηλικια της. Το ιδιο και η Μαγια η Μελισσα και η Πιπη Φακιδομυτη
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Κάνει ζέστη ε;http://www.youtube.com/watch?v=ppdAV3ht ... Eurovision
Καύσωνα...
-
Kantoniou επι της ουσίας, μάλλον έχεις δίκιο........
Euro-vissi-on 2006