-
Είναι ενα ζητημα για τα ελληνικα δεδομενα.ολοι λιγο πολυ θα θελαμε να βρουμε ενα καλο μεταχειρισμενο σε καλη τιμη.
που μπορω εγω λοιπον να βρω ενα μεταχειρισμενο?(saab κατα προτιμηση-2ετηας)επισης τι πρεπει να προσεξει ο υποψηφιος αγοραστης για να μην τον πιασουν κοτσο ??? -
Είναι ενα ζητημα για τα ελληνικα δεδομενα.ολοι λιγο πολυ θα θελαμε να βρουμε ενα καλο μεταχειρισμενο σε καλη τιμη.
που μπορω εγω λοιπον να βρω ενα μεταχειρισμενο?(saab κατα προτιμηση-2ετηας)επισης τι πρεπει να προσεξει ο υποψηφιος αγοραστης για να μην τον πιασουν κοτσο ??? -
Αρκετά δύσκολο το ερώτημά σου φίλε pande...
Mια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσεις από τα μεταχειρισμένα της εισαγωγικής εταιρείας των Saab στην Ελλάδα,και να ζητήσεις και εγγύηση μεταχειρισμένου.
Σε γενικές γραμμές τα νήματα που μπορείς να ψάξεις είναι
http://www.x-e.gr
http://www.autotriti.gr
...βάζοντας τις προυποθέσεις σου θα δεις τις διαθέσιμες επιλογές.
Για να μην σε πιάσουν κότσο,μόνο ένας μηχανικός εμπιστοσύνης μπορεί να σε σώσει -
Και πολυ υπομονη, οσο πιο ιδιαιτερο αυτοκινητο τοσο περισοτερο θα κανεις να βρεις, μην πεσεις με τα μουτρα στο πρωτο που θα βρεις, ψαξε το καλα.
-
ξερει κανεις τιποτα για μεταχειρισμενα απο εξωτερικο?αν συμφερει και κατα ποσο ειναι αξιοπιστα?
-
και αυτο με το τελωνειο ρε παιδια τι γινετε?πως μπορω να μαθω τι τιμες παιζουν?
-
Κάπου διάβασα ότι με τον αριθμό αυτοκινήτου αν τον ξέρεις μπορείς να πάρεις το ιστορικό από τις ασφαλιστικές, δηλαδή αν έχει εμπλακεί σε ατυχήματα.
Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό και από που μπορεί να το μάθεις αυτό; Τηλέφωνα κλπ δηλαδή.
-
μηπως με τον αριθμο πλαισιου μπορεις να το διαπιστωσεις αυτο?να παρεις τον αριθμο και να πας στην αντιπρωσοπια να σουν πουν.
-
Όχι, εννοούσα με τον αριθμό κυκλοφορίας.
Με την αντιπροσωπεία δεν βγαίνει άκρη, υπάρχουν και τα αξουσιοδοτημένα που είναι άλλες εταιρίες (σαν νομική μορφή εννοώ), οποτε, χάνεται ο έλεγχος
Αλλά με τις ασφαλιστικές ίσως να υπάρχει κάτι... Δεν μπορώ να θυμηθώ που το διάβασα ρε γμτ!
-
Αυτο που θες να κανεις ειναι παρανομο,και κανονικά καμια ασφαλιστικη δεν θα σε 'εξυπηρετήσει'.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυτο που θες να κανεις ειναι παρανομο,και κανονικά καμια ασφαλιστικη δεν θα σε 'εξυπηρετήσει'.Δεν ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ να ρωτησεις αν ειχε εμπλακει σε ατυχημα
-
Λογικά δεν είναι παράνομο, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον λόγο γιατί να είναι παράνομο, εκτός αν μπαίνουν στο παιγχνίδι τα προσωπικά δεδομένα του οδηγού (ότι είχε ατύχημα κλπ).
Αλλά μπορεί έτσι κι αλλιώς κάποιος να έχει στουκάρει το αμάξι σε κανα τοίχο ή κολώνα, οπότε και πάλι δεν βγαίνει άκρη αν το αμάξι είναι ΟΚ με τις ασφαλιστικές.
Γενικότερα όμως,
Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πριν το αγοράσεις; Η λύση του μηχανικού, συνεργείου, να το δεις από κάτω και τα τοιάυτα είναι μονόδρομος; Ή μπορεί κάποιος έμπειρος να καταλάβει αν έχει κακή προιστορία κοιτώντας 5 απλά πράγματα;
Ποιά ακριβώς σημεία κοιτάς; Τι βλέπεις;
Ξέρει κανείς; -
Κάθε μοντέλο και μάρκα έχει τα δικά του τρωτά σημεία. Γι' αυτό ο μηχανικός είναι καλό να ξέρει το συγκεκριμένο που θα ελέγξει.
-
Λοιπόν, μαγική κίνηση για όποον ενδιαφέρεται για αγορά μεταχειρισμένου!
Παίρνεις τηλέφωνο την ασφαλιστική σου και ρωτάς για το ιστορικό ατυχημάτων!Έχουν αρχείο με όλα τα ατυχήματα προφανώς, αφού πριν από λίγο κάλεσα την Αγροτική και με ενημέρωσε για 3 ατυχήματα, με ημερομηνίες και μάλιστα στα 2 από αυτά και με ποσό (και αν εκκρεμεί η καταβολή ή όχι)!
Φοβερή πληροφορία!!!
-
σας το είπα εγω
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ -
Διόρθωση:
Φαίνεται ότι έπεσα σε συμπτωσάρα, αφού μάλλον κι ο άλλος ήταν στην δικιά μου ασφαλιστκή!
Το ξαναδοκίμασα και δεν υπήρχαν στοιχεία για ένα άλλο αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει.Τώρα έχω καλέσει τον ασφαλιστή μου και κάνει αυτός ενέργειες να μάθει. Μάλλον κάτι υπάρχει σαν αρχείο, αλλά πρέπει να πας στο 'μιλητό' και δεν είναι σίγουρα νόμιμο αφού εμπλέκεται η ΑΠ Προσωπ. Δεδομ.
Θα δούμε.
Η καλύτερη λύση είναι μάλλον ο 'τζιμάνι' μηχανικός και να το οδηγήσεις το αυτοκίνητο να δεις πως πατάει στον δρόμο τελικά...
-
δεν είναι μιλητό
Ειναι δικαίωμα σου να μάθεις αν ειναι ατρακαριστο,
Δε σου λεει με ποιους τράκαρες, απλως αν εχει τρακάρει
Εγω όταν πουλησα το δικό μου ο τυπος είχε τσεκάρει έτσι πρόχειρα ότι ειναι καθαρό -
Τι να πω coyote?
Μακάρι να είναι όπως τα λες, εγω απλά μετέφερα τις εμπειρίες μου.
-
Είναι απίστευτη η πληθώρα και ποικιλία μεταχειρισμένων που βλέπεις πλέον.
Σημαντικός παράγοντας είναι και οι εταιρείες leasing. Τεράστιες μάντρες με μεσαία και semi-executive αυτοκίνητα που μετράνε μέσο-όρο 4 χρόνια ζωής (κάποτα αυτά ήταν 'καινούργια' ).
Αντε τώρα εσύ να πουλήσεις το 1600άρι σου σε λογική τιμή...
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ALFA 156.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Μεταχειρισμένα