-
Aπο κοστος συντηρησης ομως μην ελπιζεις και πολλα.Στην αντιπροσωπεια μου ειπανε ~100
-
Δεν ενδιαφέρομαι, απλά το είδα, και νόμιζα ότι έβγαινε μόνο δίλιτρο και μου έκανε εντύπωση!
-
ασε..το ειδα και γω και θυμηθηκα τον πασχο..
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ασε..το ειδα και γω και θυμηθηκα τον πασχο..Ολο μπροστα σου με βλέπεις... Δεν ξέρω τίποτα για το συγκεκριμένο...και δε θελω να μάθω...
-
Πριν πολλα χρονια πανω απο 10, οταν η αντ-α της SUBARU ηταν ακομα στους Αφους Τουρνικιωτη δουλευα εκει σαν πωλητης μπορει αυτ-τα να πουλαγαμε λιγα, τα ανταλακτικα ομως ηταν σε απιστευτα χαμηλες τιμες, ειχα κανει μια λιστα αντ-κων του IMPREZA και την χρησιμοποιοθσα σαν κινητρο στους ελαχιστους υποψηφιους πελατες.Οταν ανελαβε ομως η νεα αντ-α που πολλα .....στελεχη της ηταν απο την MAZDA θεωρησαν καλο να κανουν οτι εκαναν στις τιμες των MAZDA και της πολαπλασιασαν Συμπερασμα΄ τα SUBARU εχουν ακριβα αντ-κα γιατι καποιοι θελουν να βγαλουν τα σπασμενα απο αυτα
-
Tεχνικά στοιχεία έχουμε για το 1500?
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Tεχνικά στοιχεία έχουμε για το 1500? -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Tεχνικά στοιχεία έχουμε για το 1500?
Πού ακριβώς; Νομίζω πως δεν έχει ανανεωθεί, γιατί το τσεκάρω συχνά. Μόνο τιμοκατάλογο/εξοπλισμό έχει για το 1500. Μήπως είναι κάπου που δεν τα είδα; Γνωρίζει κανείς τίποτα περισσότερο;
subaru impreza new