-
Και όμως Αλέξη (?) γίνεται...
Αλλά δεν νομίζω πως με 100 - 110 θα έκαιγα λιγότερο, τώρα που το σκέφτομαι. Στα 90 χλμ./ ώρα έχω 2.800 σ.α.λ., όσες δηλαδή χρειάζεται για να πηγαίνει η δύσμοιρη η Κορολίτσα χαλαρά. Υπάρχουν και φωτό, αν θες να το δεις ιδίοις όμμασι.Σημερινό απντέιτ. Ανάβει το λαμπάκι την Δευτέρα το πρωί και βάζω, τι άλλο, 50 ευρώ / 30 λίτρα απλή αμόλυβδη. Έχω κάνει μέχρι τώρα 327 χλμ και το τριπ δείχνει 5.8 λ/100κμ. Μιλάω για Αθήνα πάντα, άλλωστε εδώ μένω και εργάζομαι.
Για την ιστορία, η Κορόλλα δεν είναι εντελώς νορμάλ, ούτε φοράει οικολογικά ελαστικά (Potenza Adrenalin) και στις μεγάλες δόξες της έφαγε κάποτε ένα ντεπόζιτο, φτάνοντας από Αθήνα στην Άρτα, με τις αναθυμιάσεις!!!
viewtopic.php?f=5&t=1469&start=465
-
Αθήνα-Θεσσαλονικη-Ιερισσος- Χανιώτη- Θεσσαλονίκη-Ιωαννινα- Δερβενι Κορινθίας.
1.830 χλμ
6,6 λτ/100 χλμ
58 χλμ μεση ταχυτητα.
Ford Fiesta 1,6 ti vct.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
είσαι αργος
-
Δεν είναι όλοι ποπολαροι και μέχρι να κουμπωσουν 4η να έχουν φτάσει Λάρισα
-
Το παν είναι η προσποίηση στα διόδια
Sent from Corsair's brick
-
Ναι αμε, τους βλεπω τους Λαρσαίοι ... φαναρι πρασινο, 40χλμ/ω, φαναρι πορτοκαλι, γκαζι στο πατωμα 120, ευθεια 60, τους πλησιαζεις με φλας για προσπεραση, ΑΜΟΚ γκαζι στο πατωμα... θα με περασει; μαγκας; ... προσπερνας ιπταμενος με +60... συνεχιζεις ευθεια οχι δε θα απομακρυνθεις το τεντωνει το εργαλειο παση θυσια, 2km πιο κατω... πουτσα διοδια 1,60 ωωωωπ παρακαμπτηριος, τεμπη γκαζι-φρενο σαν μουροχαβλος. Δευτερη παρακαμπτηριος, same story ... χλιδα το μερτσεντε του τυροκομου για σ/κ στο Platamonas villatzzzz
Αβυσσος ...
-
Αθήνα-Πάργα-Σύβοτα-Λευκάδα-πέριξ ορεινής Ηλείας-Πύργος
Σύνολο.:1099 km
Λίτρα.:42
Μέση κατανάλωση.: 3.83
Μέση ταχ.: 59.2
Renault Clio IV 1.5 dci -
θελω δικαιοδοσία να κανω τον απο πανω μου ban
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θελω δικαιοδοσία να κανω τον απο πανω μου banΓιατι ρε; Επειδη εχει Renault;;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ναι αμε, τους βλεπω τους Λαρσαίοι ... φαναρι πρασινο, 40χλμ/ω, φαναρι πορτοκαλι, γκαζι στο πατωμα 120, ευθεια 60, τους πλησιαζεις με φλας για προσπεραση, ΑΜΟΚ γκαζι στο πατωμα... θα με περασει; μαγκας; ... προσπερνας ιπταμενος με +60... συνεχιζεις ευθεια οχι δε θα απομακρυνθεις το τεντωνει το εργαλειο παση θυσια, 2km πιο κατω... πουτσα διοδια 1,60 ωωωωπ παρακαμπτηριος, τεμπη γκαζι-φρενο σαν μουροχαβλος. Δευτερη παρακαμπτηριος, same story ... χλιδα το μερτσεντε του τυροκομου για σ/κ στο Platamonas villatzzzzΑβυσσος ...
Όχι
Καμία σχεσηSent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
θελω δικαιοδοσία να κανω τον απο πανω μου ban
Γιατι ρε; Επειδη εχει Renault;;
τζιμανι εισαι,
και στα δυο μεσα επεσες.
-
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Αθήνα-Πάργα-Σύβοτα-Λευκάδα-πέριξ ορεινής Ηλείας-Πύργος
Σύνολο.:1099 km
Λίτρα.:42
Μέση κατανάλωση.: 3.83
Μέση ταχ.: 59.2
Renault Clio IV 1.5 dciΙδια σχεδον μεση ταχυτητα με μενα και με μιση κατανάλωση.
Απο ποιον γκρεμο να πεσω??Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Φιλαράκι άμα δεν κάνεις 30,000 χλμ το χρόνο διαφορές δε θα δεισσσ.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Φιλαράκι άμα δεν κάνεις 30,000 χλμ το χρόνο διαφορές δε θα δεισσσ.Δεν θα το λεγα....
Και μόνο οι διαφορά σε επιδόσεις (ρεπριζ) με αντίστοιχο βενζινοφάγο αρκούν, ταξιδεύεις και βλέπεις 2&3 στιγμιαία και φτιάχνεσαι! -
αυτό ειναι με τα 90 άλογα σωστα';
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
αυτό ειναι με τα 90 άλογα σωστα';Ναι...ε με τα 75 δεν αξίζει..
-
Door to door Χαλάνδρι - Κυλλήνη.
-
Φλωρος
-
Τα 92 χλμ πως τα διατηρησες στην Κορίνθου- Πατρών θα θελα να ξερα.
Έρευνα Κατανάλωσης